Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Kangal / Güneypınar köyü

deniz
26.04.2006, 10:48
sivas/kangal/ güneypınar köyünden varmı arkadaslar ?:)

kavaklı
04.07.2006, 13:00
köyün eski adı neydi.ben kavaklıyım

türkü_nehri
27.07.2006, 14:56
merhaba deniz ben günaypınarlı değilm ama orayı çok ii biliyorum ve heryıl kendi köyüme gittiğimde oarayada uğruyorum benim 2 tane halam oarada evliler.

ilknur_23
17.08.2006, 18:59
bende güneypınarlıyım.seni tanımıyorum ama burada bir köylümü görmek mutlu etti beni.yılanlıdag lardanım ben.

mercan
24.08.2006, 19:54
ahahhaaa yaaa süperrr ben burayı neden görmedim daha öncee :sook
bende güneypınarlıyımmm eski adıyla muşar... cok sevindirik oldum şimdi demek bizim köydende buraya üye olan vamıss... şimdi biz kesin akraba çıkarızz
ablaaa yoksa senmisin:D (heheh şaka tabi )

deniz
30.08.2006, 16:17
[QUOTE=mercan]ahahhaaa yaaa süperrr ben burayı neden görmedim daha öncee :sook
bende güneypınarlıyımmm eski adıyla muşar... cok sevindirik oldum şimdi demek bizim köydende buraya üye olan vamıss... şimdi biz kesin akraba çıkarızz
ablaaa yoksa senmisin:D (heheh şaka tabi )
MERCAN BEN SENI TANIDIM BENI NASIL TANIMAZSIN ALİ ABININ ORTANCI KIZI DEGILMISIN BEN YUSSUF ABININ KIZIYIM M.KÖYDEN HATIRLA SIMDI BURDAN ISIM VERMIM BUYUK KIZI:wink:
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
[QUOTE=ilknur_23]bende güneypınarlıyım.seni tanımıyorum ama burada bir köylümü görmek mutlu etti beni.yılanlıdag lardanım ben.
İLKNURCUM YILANLIDAĞI BENDE DUYDUM
BURDA CEVRE KÖYLERDEKI TANIDIKLARA RASTLAMAK COK GÜZEL SENI TANIDIGIMA SEVINDIM
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
[QUOTE=kavaklı]köyün eski adı neydi.ben kavaklıyım
KÖYÜN ESKİ ADI MUŞAR DIR. BÜYÜKLER DAHA IYI BILIR SEN DUYMUSSUNDUR BELKI
[QUOTE=kavaklı]köyün eski adı neydi.ben kavaklıyım
KÖYÜN ESKİ ADI MUŞAR DIR. BÜYÜKLER DAHA IYI BILIR SEN DUYMUSSUNDUR BELKI

mercan
30.08.2006, 19:25
MERCAN BEN SENI TANIDIM BENI NASIL TANIMAZSIN ALİ ABININ ORTANCI KIZI DEGILMISIN BEN YUSSUF ABININ KIZIYIM M.KÖYDEN HATIRLA SIMDI BURDAN ISIM VERMIM BUYUK KIZI:wink:

ablacım tanımammı yaa cok şaşırdım ve cok sevindim :D heeh ya dünya ne küçük pardon sanal alem ne küçük
yaa cidden cok ilginç heheh bi garip oldum köyümü bilen yokmu diye kendimi yırtıyodum olaya bak tam köylüm çıktı forumdan :D heemen bizimkilere söliym

yol kulu
01.09.2006, 13:05
arkadaşlar bende mürsel köyündenim eski adı ile (kümsür)köyü bileniniz varmı muşar köyü ilede hısım akrabalık var

deniz
01.09.2006, 14:16
[QUOTE=yol kulu]arkadaşlar bende mürsel köyündenim eski adı ile (kümsür)köyü bileniniz varmı muşar köyü ilede hısım akrabalık var

MERHABA KÜMSÜRÜ BILIYORUM TABIKI YENGEMDE KÜMSÜRLÜ

kavaklı
21.11.2006, 12:28
ne oldu ya kangal lılar hep birden sustu.kimseden ses cıkmıyor.

sonsu
23.10.2007, 21:03
slm arkadaşlar bende güneypınarlıyım(muşar).Biraz geç oldu ama yinede burayı yeni gördüm:) ve çok senindim.

alevi_siyah
23.10.2007, 21:05
Ben buralı değilim arkadaşlar :D ama büyük harf kullanmasanız seviniriz

deniz
06.11.2007, 21:24
sonsu senı tanıyamadım kendını tanıtırsan cok sevınıcem merak ettım resmınden cıkartamadım

sonsu
23.11.2007, 22:56
sonsu senı tanıyamadım kendını tanıtırsan cok sevınıcem merak ettım resmınden cıkartamadım

Slm ben çok fazla köye giden bir insan değilim o yüzden köylülerimizi çok tanımam ama mehmet koç'ları,dursun abiyi (şimdiki muhtar), çiçek ablaları, derviş amcayı (rahmetli ), zeynep ablayı vs... bir kaç ev daha tanırım zaten dayımlar her sene köyde hüseyin ve mehmet ali dayım. Benim dedeme kara ismail derlermiş ( eseler'de derler) ben Nuri'nin en küçük kızıyım Halil İbrahim amcam vardı sivas'da geçen sene vefat etti. ama bende seni tanıyım desem :) tanıyamam ama istersen sen yinede söyle :)çocukken çok gitmezdim ama 5-6 senedir hersene gidiyorum tabi gittiğimdede kimse tanımıyor doğal olarak. Aynı zaman da İbo dedeyi bilirsin(her sene özellikle gidebilirsem onun mezarına ve çeinkayadaki evine giderim) babam onun öz yeğeni. Annene yada babana sorarsan bilirler (Nuri yada köyde gekko derler )
Herkese slmlar

alibek
23.12.2007, 18:52
sonso babanı iyi tanırım sivasta kalmıştınız ayraetten dursun değil durmuştur köyün muhtarı