Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Çilesiz köylü

haydarsultan
26.04.2006, 11:33
Merhaba canlar ben aslen kırıkkaleliyim ama bir tarafımda malatya çilesiz köyünde... Malatyada çavuşoğlunda yazları kafa dinlemeye çekiliyoruz işte... UYyyy cazzı diye birbirine bağıran yaşlı teyzelerimi... Gözünün cıncığına ...çam diye bağıran inci ablamı... Nedisin harriğim diyen bektaş babayı özledim... Hepinize kucak dolusu sevgiler...

zülfikar ali
27.04.2006, 12:22
:36_7_8: Bİz Ege Lİyİz KÖyÜm Bİr TÜrkmen KÖyÜdÜr.bÜyÜklerİmİz İran Horasandan GeldİĞİmİzİ SÖyledİler.babadan OĞula AŞiklik GeleneĞİne Sahİbİz.bende Kendİmce Şİİr,beste Ve BaĞlama Derslerİ Verİyorum.Şu Anda Salİhlİ'de Beste MÜzİk Merkezİnde Yardimci Oluyorum.
AlevİlİĞİ Toplumumuzun DoĞru Tanimasina En KÜÇÜk Bİr Katkimiz Olabİlİrse Çok SevİneceĞİm.herkese Selam Olsun.

senercapar
14.07.2006, 11:40
Merhaba canlar ben aslen kırıkkaleliyim ama bir tarafımda malatya çilesiz köyünde... Malatyada çavuşoğlunda yazları kafa dinlemeye çekiliyoruz işte... UYyyy cazzı diye birbirine bağıran yaşlı teyzelerimi... Gözünün cıncığına ...çam diye bağıran inci ablamı... Nedisin harriğim diyen bektaş babayı özledim... Hepinize kucak dolusu sevgiler...

çilesiz diye bir köy yok. çilesiz merkeze bağlı alevilerin yoğun olduğu bir mahalle sadece...