Orijinalini görmek için tıklayınız : KarGaLarın İnTikaMI (GErÇeK)

PirO_62
26.04.2006, 13:48
Kinci kargalar dünyayı ona dar etti (28/06/2005)Laleli'de esnaflık yapan Metin Özkurt, yerde bulduğu yavru kargayı 'Kediler yemesin' diye yüksek bir yere koydu. Ancak küçük karga ölünce bakın neler oldu:
http://resimyukle.net/v1/uploads/9b17aab19f.jpg (http://resimyukle.net/v1)

Korku filmlerine ilham olabilecek olay İstanbul Laleli'de yaşandı. Kendi halinde bir esnaf olan Metin Özkurt (41) 20 gün kadar önce dükkanının önünde yere düşmüş bir karga yavrusu gördü. Merhamet sahibi her yurdum insanı gibi, "Zavallı karga yavrusu. Ne kadar da şirin. Şimdi ben bunu burada bırakırsam kediler yer. Sevaptır. Kurtarayım şunu." diye düşündü ve yavru kargayı elleri arasına aldı.

SÜREKLİ TAKİP EDİYORLAR
Sonra da kedilerin uzanamayacağı, diğer kargaların da onu görebileceği tehlikeden uzak yüksek bir duvarın üzerine bıraktı. Yurdum insanı Özkurt, "Dükkanda iş yapamıyoruz ama en azından bir sevap işledik" diyerek vicdanı rahat bir şekilde evinin yolunu tuttu. Özkurt, gece evinde mışıl mışıl uyurken olanların farkında değildi. Yüksek bir duvara bıraktığı yavru karga ölmüştü. Gelişmeleri anı anına izleyen diğer kargalar da ne yazık ki Metin Özkurt'un eşgalini tesbit etmişlerdi. Özkurt sabah evinden çıktığında yolda yürürken aniden kargaların hava taarruzuna uğradı. Kargalar Özkurt'un kafasına kafasına pike yapıyorlardı. Kaçarak bir dükkana giren Özkurt ilk saldırıyı güçlükle atlattı.

http://resimyukle.net/v1/uploads/8383f3061d.jpg (http://resimyukle.net/v1)

Daha sonra dükkanına giden Özkurt burada da kargaların hücumuna uğradı. Tam 15 gündür kargalar, yavru karganın ölümünden sorumlu tuttukları Özyurt'a saldırıyorlar. Karga saldırıları karşısında ne yapacağını şaşıran talihsiz vatandaş, yetkililerin kendisine yardım etmelerini isteyerek şöyle konuşuyor: "Hayatım bir anda alt üst oldu. Ne zaman saldıracaklar diye panik atak oldum. Psikolojim bozuldu. Bu kabusu daha fazla kaldıramayacağım. İş yerinde, evden çıktığımda her zaman takip ediyorlar. Valiliğe çıkıp derdimi anlatacağım. Kargaların 200 yıl kadar yaşadığını öğrendim. Hayatımın sonuna kadar bu işkenceyi çekemem"

Arkadaşlar TV Görüntüleri Var Ama Ben bulamadım bulan arkadaşlar yayınlarsa ... teşekkürler

Oli
26.04.2006, 13:52
kargalar ilginç hayvanlar...
cevizleri götürüp arabaların geçtiği yola atıp kırıldıktan sonra içini yiyorlarmış :sook :hopala

sila
26.04.2006, 14:40
bende kargaalrin cok kinci acimasiz olduklarini duymustum demek dogruymuss :))) yazik adama vallaa.....

MetinK
26.04.2006, 15:10
demek hayati takip altinda gececek adamin.
Kargalar gizli servis üyeleri gibiymis .adamin esgalini almislar bir kere.:komik Valilik kendisine koruma tahsis etmeli bence...Karga gelince teneke calsin.:D

güldestim
26.04.2006, 15:19
Vallahi okurken epey bi güldüm:)Komik bi olay doğrusu.

PirO_62
26.04.2006, 18:52
demek hayati takip altinda gececek adamin.
Kargalar gizli servis üyeleri gibiymis .adamin esgalini almislar bir kere.:komik Valilik kendisine koruma tahsis etmeli bence...Karga gelince teneke calsin.:D

vallaha tv de izlediğim kadarıyla adam şapka takmıstı kargalar yine tanımıstı adamı saldırmıslardı nasil pike yapıyolardı öle çok garipti yafff

roro
26.04.2006, 19:00
kargalar sosyal yapı bakımından insanlara çok benzerler.Ayrıca elet kullanmaları bakımında insana benzerler.Ayrıca insana benzeyen bu yönleri de varmış...

Asli
27.04.2006, 08:50
çok ilginç bir olay
dua edelim de kargalar okadar çok yaşamasın:D

okyanus
27.04.2006, 13:51
bende hep bir kargam olmasını isterim çok sevimli geliyolar bana ama bu haberden sonra birkere daha düşünmeliyim galiba düşünsenize kargaya bi yanlış yaptığımı!!!!!!!!!!!

ulusoy
27.04.2006, 14:06
Cansız korkuluktan bile kaçan kargaların insana saldırması bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu.

ugurkamz
07.05.2006, 13:58
ilginç ama bir o kadar da komik

deniz44
09.05.2006, 01:05
karga deyip geçmemek lazımmış :S adamcağızada çok üzüldüm yaww :p

ibo_eren_27
13.10.2006, 20:26
karga sağı solu belli olmaz
ben gaziantepde oldugum için burç ormanları var burda oraya gittiğimde bir tane yavru karga gördüm onu almak istedim uçamıyordu çünkü yukarıda da büyük kargalar vardı ben yakınlaştıkça onlar uçuşmaya ve bağırmaya (ne bilim ötmeye dersiniz) başladı iyki o an karışmamışım

rinda
13.10.2006, 21:40
bir dergide okumuştum kargalarda en az yunuslar ve maymunlar kadar zekilermiş...hehehehe ama dostunu düşmanını ayırt edecek kadarda değillermiş demekki:)

pacificline
17.10.2006, 02:44
amcam bir suru karga katletti civcivleri yemelerinden dolayi
ama bizi takip edemediler
istanbul-erzincan
1100 km :)

asli arabca harfler yazma
bir suru arap ulkesi var seni oralara alalim istersen
sevabina ne dersin ?

zohre-35
17.10.2006, 11:22
çok ilginç kötü bir durum.kargaların bu kadar kinci olduklarını duymamıştım.

crewchif
20.10.2006, 15:52
ben inanmıyorum buna

pazarcıklı
25.10.2006, 02:54
gerçekten de çok şaşırdım hem bu olaya hemde kargaların 200 yıl yaşamalarına çekilir dert değil yazık adamcağıza ne hale düşmüş yaw...!!!!:wacko:

tarik_akpinar
04.12.2006, 21:24
ee tabi eskilerin dediği besle kargayı oysun gözünü cümlesi yanlış mı?Sen gel kargayı kedilerden koru bide kötülük gör...Ama adamda ne korkak biriymiş yaaa...sanki azılı bi katil peşinde altı üstü karga...höt desen kaçar... :D

vitamin
29.12.2006, 02:29
komık bı durum olabılır kargalar unutmazmıs dogrudur söylerler hep bn kucukken yavru bı kargayı talsa vurmustum ama bısey olmadı demekkı bunlar farklı

sertur
29.12.2006, 09:21
Kinci kargalar dünyayı ona dar etti (28/06/2005)Laleli'de esnaflık yapan Metin Özkurt, yerde bulduğu yavru kargayı 'Kediler yemesin' diye yüksek bir yere koydu. Ancak küçük karga ölünce bakın neler oldu:
http://resimyukle.net/v1/uploads/9b17aab19f.jpg (http://resimyukle.net/v1)

Korku filmlerine ilham olabilecek olay İstanbul Laleli'de yaşandı. Kendi halinde bir esnaf olan Metin Özkurt (41) 20 gün kadar önce dükkanının önünde yere düşmüş bir karga yavrusu gördü. Merhamet sahibi her yurdum insanı gibi, "Zavallı karga yavrusu. Ne kadar da şirin. Şimdi ben bunu burada bırakırsam kediler yer. Sevaptır. Kurtarayım şunu." diye düşündü ve yavru kargayı elleri arasına aldı.

SÜREKLİ TAKİP EDİYORLAR
Sonra da kedilerin uzanamayacağı, diğer kargaların da onu görebileceği tehlikeden uzak yüksek bir duvarın üzerine bıraktı. Yurdum insanı Özkurt, "Dükkanda iş yapamıyoruz ama en azından bir sevap işledik" diyerek vicdanı rahat bir şekilde evinin yolunu tuttu. Özkurt, gece evinde mışıl mışıl uyurken olanların farkında değildi. Yüksek bir duvara bıraktığı yavru karga ölmüştü. Gelişmeleri anı anına izleyen diğer kargalar da ne yazık ki Metin Özkurt'un eşgalini tesbit etmişlerdi. Özkurt sabah evinden çıktığında yolda yürürken aniden kargaların hava taarruzuna uğradı. Kargalar Özkurt'un kafasına kafasına pike yapıyorlardı. Kaçarak bir dükkana giren Özkurt ilk saldırıyı güçlükle atlattı.

http://resimyukle.net/v1/uploads/8383f3061d.jpg (http://resimyukle.net/v1)

Daha sonra dükkanına giden Özkurt burada da kargaların hücumuna uğradı. Tam 15 gündür kargalar, yavru karganın ölümünden sorumlu tuttukları Özyurt'a saldırıyorlar. Karga saldırıları karşısında ne yapacağını şaşıran talihsiz vatandaş, yetkililerin kendisine yardım etmelerini isteyerek şöyle konuşuyor: "Hayatım bir anda alt üst oldu. Ne zaman saldıracaklar diye panik atak oldum. Psikolojim bozuldu. Bu kabusu daha fazla kaldıramayacağım. İş yerinde, evden çıktığımda her zaman takip ediyorlar. Valiliğe çıkıp derdimi anlatacağım. Kargaların 200 yıl kadar yaşadığını öğrendim. Hayatımın sonuna kadar bu işkenceyi çekemem"

Arkadaşlar TV Görüntüleri Var Ama Ben bulamadım bulan arkadaşlar yayınlarsa ... teşekkürler

, ee atalarımız boşa dememişler demekki ''besle kargayı oysun gözünü'' diye
bende sivasta askeliğimi yaparken çırçır da (yıldızelinnde bir belde) bir dağda başımıza gelen bir olayı anlatayım
gece çok soğuk olurdu sivasta, sabah güneşiyle birlikte mevzilendiğimiz tepelerin karşışına yüzlerce karga konardı güneşlenmek için , bir gün askerin birisi o karga sürüsünün hemen yanında büyük bir angut kuşu görüyor ve nişan alıp ateş ediyor güya bize bir ziyafet çekecek, angutu vuruyor ama yanında da 2-3 tane karga merminin etkisiyle şok oluyor, kargalar bir anda üstümüze üşüştü, resmen bize saldırıyorlardı, orada en az 50 kargayı vurmak zorunda kaldık durumu alay komutanlığına bile bildirdik ve yerimizi değiştirmek zorunda kaldık hatta başımızdaki yüzbaşı el bombası atmıştı, karga deyip geçmemek lazımmış, şimdi onurun paylaşımını okuyunca olayın doğruluğundan hiç şüphe etmedim birde 200 yıl yaşadıklarını yeni öğrendim:sweatdrop sivasa yolum düşerse birgün beni kesin tanırlar:huh: silahta yok yanımda:2guns: sakata gelmeyeyim :scared: http://www.bakirkoygazetesi.com/images/atakoy.jpg

ewrimali
21.02.2007, 02:56
çok acayip ama ben inanmadım:)

sertur
21.02.2007, 08:56
çok acayip ama ben inanmadım:)

istersen bir dene can. bir kargayı esir al veya sapanla falan vur neler olduğuna inan şaşıracaksın,denemesi bedeva....:yamukgul:

LaDY
21.02.2007, 09:48
istersen bir dene can. bir kargayı esir al veya sapanla falan vur neler olduğuna inan şaşıracaksın,denemesi bedeva....:yamukgul:

denemiş gibisin abicim :p:biggrin:

suyunsesi
21.02.2007, 10:07
, ee atalarımız boşa dememişler demekki ''besle kargayı oysun gözünü'' diye
bende sivasta askeliğimi yaparken çırçır da (yıldızelinnde bir belde) bir dağda başımıza gelen bir olayı anlatayım
gece çok soğuk olurdu sivasta, sabah güneşiyle birlikte mevzilendiğimiz tepelerin karşışına yüzlerce karga konardı güneşlenmek için , bir gün askerin birisi o karga sürüsünün hemen yanında büyük bir angut kuşu görüyor ve nişan alıp ateş ediyor güya bize bir ziyafet çekecek, angutu vuruyor ama yanında da 2-3 tane karga merminin etkisiyle şok oluyor, kargalar bir anda üstümüze üşüştü, resmen bize saldırıyorlardı, orada en az 50 kargayı vurmak zorunda kaldık durumu alay komutanlığına bile bildirdik ve yerimizi değiştirmek zorunda kaldık hatta başımızdaki yüzbaşı el bombası atmıştı, karga deyip geçmemek lazımmış, şimdi onurun paylaşımını okuyunca olayın doğruluğundan hiç şüphe etmedim birde 200 yıl yaşadıklarını yeni öğrendim:sweatdrop sivasa yolum düşerse birgün beni kesin tanırlar:huh: silahta yok yanımda:2guns: sakata gelmeyeyim :scared: http://www.bakirkoygazetesi.com/images/atakoy.jpg

Topikteki Pironun kargalarla ilgili açmış olduğu yazıyı okuyunca yok canım daha
neler dedim. ama sevgili Sertur sende bunu bizzat yaşadığını söyleyince
demek doğruluk payı var dedim ve (besle kargayı oysun gözünü) deyimide
karganın ne kadar nankör bir hayvan olduğununu gösteriyor.
Ama bizim köyümüzde bahçelerde oldukça fazla karga vardı
ben bunların böyesi bir durumuna hiç raslamadım.
Şimdi nankör diyoruz ama
Sizlerin anlatımıyla arkadaşlarının başına gelen bir olayadada anında tepki koymaları
sahiplenmeleride güzel bir şey
Bazı insanlar karagalar kadar bile tepki koyamazken kargalara bravo...

Ama topikteki yazı biraz abartılı gibi geldi bana adam dükanında çıkıp evine gidiyor
kargalar gizli ajan gibi adaımın eşkalini almışcasına adamı takip edip
sabah yine saldırmaları adamın yetkililerden yardım istemesi komik
sadece güldüm...kargaların en güzelide alaca olanlarıdır yani siyah beyazı olanları
Bunlar doğal beşiktaşlılar şaka bir yana ben bu kuşları bu denli bilmiyordum
yazdıklarınızı hoş bir tebesümle okudum teşekkürler.

Seyduna
21.02.2007, 10:47
Ofisimizin karsisindaki agacta bir cift karga ile yasamistik gecen sene. Hem de 4 ay boyunca. Cok acaip bir mahlukat ve akilli bir hayvanatti :-) Simit kirintilari verirdik mesela, biz varken almazdi, sonra gelir once hepsini guvenli bir mesafede bir yere tasir sonra ordan gotururdu. Agaca surekli cikan bir kediyi yuvanin yanina yaklastirmazdi. Mucadeleciydi. Cesurdu :-) Bir keresinde yuvasinin etrafinda donen 3-4 tane martiya karsi oyle bir mucadele vermisti ki boole sortiler neyim yaparaktan; yuva sevgisi, hayvansal icguduleri karsisinda once duygulanip sonra coskudan tezahurat yapmistik. Yok o kadar abartili bir sevinc gostermemistik aslinda:-) Sonra yavrulari olmustu da bizim o bankadaki isimiz bittigi icin ayrildik. Acaba ne olmustur hala mutlu ve de mesutlar midir? Simit verenleri var midir? Mucadele dolu yasamlari devam ediyor mudur? Ozledim bak simdi. Iste benim de boyle bir hikayem vardir iste bu akilli hayvanatlarla..

insanlar kardeş
21.02.2007, 13:12
inanıyorum.
İnsanlardan daha duyarlı bu hayvanlar.
Güdüsel olsa bile insanlığa çok şey ifade etmiyormu?
Ama insanlar uyuşturulmuş.Nice yavrular nice çocullar her gün onlarca yüzlerce çocuk öldürülüyor.İnsanlığın gıkı çıkmıyor.

Coni kılığında bir kargayı ırak çöllerinde katletsek nasıl olur? Şii Sunni biri birleriyle uğraşırken işgalci güçleri kargalara havale etsek demokrasi erken gelmez mi?:komik

YezdaN
21.02.2007, 13:20
ilginç komik bir o kadar enteresan lalelide insanları insanlar yiyor zaten özellikle rus bayanlar erkeklerin paralarını afiyetle götürüp nice yuvaların dağılmasına neden oluyor.kargalar adamı yemiş çok mu? laleli gibi bir yerde..

hevall
21.02.2007, 13:26
süper yaaa
bende kargalarla ilgili esrarengiz şeyler duymuştum ama bu da çok ilginç

komşumuz bir çuval sabun almıştı,kurusun diyede balkona sermişti
kargalar sabunları param parça edip yemeye çalımış, üzerine su içim gagaları köpürünce de komşunun camlarını gagalarıyla kırıp güya öc almışlardııı
kadın yazık ondan sonra balkona hiç bir şey koyamamıştı...

ama bu olayda bir okadar ilginç...

PirO_62
21.02.2007, 13:34
Arkadaşlar Evet İnandırıcı Gelmiyor Pek Fazla

Özellikle Adamın Söyledikleri Ama Burası Türkiye :D:D
Ama Tv Görüntüleride vardı
Size Haberin Kaynaklarınıda Vereyim

Kaynak 1 (http://arsiv.sabah.com.tr/2005/06/28/gun105.html)

Kaynak 2 (http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=99636)

Aslında Eski Bir Haber TAm Kazanlık Olmuş :D:D

Ayrıca PirO_62 Bey Kural İhlali Yorumsuz Kopyala/ Yapıştır... :D:D

LaDY
21.02.2007, 13:39
Aslında Eski Bir Haber TAm Kazanlık Olmuş :D:D

Ayrıca PirO_62 Bey Kural İhlali Yorumsuz Kopyala/ Yapıştır... :D:D

sayın moderatörüm moderatöriyeniz merak etmekte, kazanlık konu neden hala ulu orta gezintide :whistling :biggrin:

PirO_62
21.02.2007, 13:43
sayın moderatörüm moderatöriyeniz merak etmekte, kazanlık konu neden hala ulu orta gezintide :whistling :biggrin:

:D:D Zaten Atmıştım Kazana :D:D