chatlakalper
22.07.2005, 13:03
http://web.archive.org/web/20010517225846/http://www.mustafakemal.de/
yorum yapmıyorum girin ve kendi gözlerinizle görün.
yorum yapmıyorum girin ve kendi gözlerinizle görün.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ata'ya yapılan Saygısızlık chatlakalper 22.07.2005, 13:03 http://web.archive.org/web/20010517225846/http://www.mustafakemal.de/ yorum yapmıyorum girin ve kendi gözlerinizle görün. Ceyhun 22.07.2005, 14:03 Ben açamıyorum gene bu linki. DNS problemi var işyerindeki serverda gene. Ne var linkte? Şu Amerika'daki bazı Ermeni ırkçılarının yaptığı terbiyesizlik mi? munzur_hozat 22.07.2005, 14:18 sayfa görüntülenmiyor ama sonuçta yapılan saygısızlıksa konu anlşaılmıştır. bugün ataturk'e saygısızlığı sadece ermeniler yapmıyor vefasızlığı yapan kimi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıda mevcut. chatlakalper 22.07.2005, 15:23 Sayfa AÇiliyor ArkadaŞlar munzur_hozat 22.07.2005, 16:28 yoo walla açılmıyor thosun 10.08.2005, 11:35 açılıyor bu dinini ..ktiğim tarikatçıları atatürk'ü deccal olarak kabul ediyor ... walla beinm allah'ım onların ...tiğiminin allahından farklı ben bir tansiyon hastası olarak ... başka yorum yapmak istemiyorum ... herkesin kalbine göre versin allah Ceyhun 10.08.2005, 12:47 açılıyor bu dinini ..ktiğim tarikatçıları atatürk'ü deccal olarak kabul ediyor ... walla beinm allah'ım onların ...tiğiminin allahından farklı ben bir tansiyon hastası olarak ... başka yorum yapmak istemiyorum ... herkesin kalbine göre versin allah Thosun küfretme. Biz saygınlığımızı koruyalım. Terbiyesizle, terbiyesiz olmayalım. Çok yanlış yaptığın, forumun seviyesi açısından. Yani en azından bildiğimiz o iğrenç küfürleri bari burada yapmayalım. Bayan arkadaşlarımız var. Cinsel içerikli küfürler hiçbir şekilde girmemeli bu foruma. Sakin ol lütfen. Canan 10.08.2005, 17:49 en usteki linki acamayan arkadaslar bosverin acmayin cunku gormek okumak istediginiz bir sey degil. :2: ermenilerin sayfasi degil yobazlarin sayfasi. hepsini okumadim ilk iki sira bana yetdi sinirlerim tepeme cikdi. :22: ErdalNET 10.08.2005, 21:01 kendine hacker diyen ve türkiye karşıtı siteleri çökertmeye çalışoruz diyen elemanlar bu siteyi çökertemedi mi zamanında? SEMAH 10.08.2005, 21:54 bunlar tabiri caizse tanrılarını şaşırmış bunların tanrıları şeytan,bunların Allaha inandıkları yok malesef öyle insanlar varki yüzüne tükürsen tükürüğün israf olur.Bunları toplucan bi yere ya silahla tarayacaksın yada ateşe vereceksin. Ceyhun 10.08.2005, 23:18 bunlar tabiri caizse tanrılarını şaşırmış bunların tanrıları şeytan,bunların Allaha inandıkları yok malesef öyle insanlar varki yüzüne tükürsen tükürüğün israf olur.Bunları toplucan bi yere ya silahla tarayacaksın yada ateşe vereceksin. Bunlar ne demek oluyor ya? Provokatör müsünüz? Biz Aleviler insanları biraraya toplayıp ateşe veren bir topluluk değiliz. Yaptığınız eleştiri değil, kışkırtıcılık. Bizler demokrasiye, insan haklarına ve hoşgörüye değer veren modern bir toplumuz ve yobaz düşüncelere cevabımızı düşüncelerimizle veririz. Yobazlık, katillik ve faşistlik yaparak değil. Canan 11.08.2005, 15:34 Bunlar ne demek oluyor ya? Provokatör müsünüz? Biz Aleviler insanları biraraya toplayıp ateşe veren bir topluluk değiliz. Yaptığınız eleştiri değil, kışkırtıcılık. Bizler demokrasiye, insan haklarına ve hoşgörüye değer veren modern bir toplumuz ve yobaz düşüncelere cevabımızı düşüncelerimizle veririz. Yobazlık, katillik ve faşistlik yaparak değil. gunal sen galiba bu siteye giremedin girmis olsaydin boyle demezdin. taman insanlara zarar vermek kotu birsey ama bu site'de 2 dakika sende dursaydin degil onlari atese vermek onlari lime lime parcalamak istersin. SEMAH 11.08.2005, 16:23 Bunlar ne demek oluyor ya? Provokatör müsünüz? Biz Aleviler insanları biraraya toplayıp ateşe veren bir topluluk değiliz. Yaptığınız eleştiri değil, kışkırtıcılık. Bizler demokrasiye, insan haklarına ve hoşgörüye değer veren modern bir toplumuz ve yobaz düşüncelere cevabımızı düşüncelerimizle veririz. Yobazlık, katillik ve faşistlik yaparak değil. çok tuhaf bir yorum yapmışsınız onlara iki çift sözünüz yok ama onlara karşı güç kuvvetle karşılık vermek lazım diyen bana sözünüz var, onların laftan anlamayacağını siz aslında benim kadar iyi biliyorsunuz.Ama merak etmeyin sizin gibiler sayesinde onlar bu ülkeye hakim olacaktır ve sizi o zaman göreceğim alevi düşüncesini söylediğinizde onlar size düşünceyle mi karşılık verecekler sizin yaptığınız polyanacılık veya iyimserlik değil asıl kışkırtma sizi yorumunuz.Yorum yapanlara nasıl yorum yapacaklarını siz mi öğreteceksiniz.Bırakın insanbülar duygularını açığpa vursun. Bizim asıl düşmanımız şeriatçılardır. DiyaR_02 11.08.2005, 21:41 öncelikle siteyle ilgili yazmak istiyorum. ölen her kimse onun insan oldugu icin saygi duymasi gerekir. arkasindan karalayi, küfürlere vardiracak seyler yapilmamali. atatürkce felande degilim bunu da söyleyim size. demek istedigimi anlamissinizdir. o siteyi yapanlarda kendinden gecmis, kaybetmis kisilerdir öyle site olmaz. her insana saygi duyulmali söylemek istediklerim bu kadar. Allah kimseyi kör göz yapmasin! Ceyhun 12.08.2005, 00:28 çok tuhaf bir yorum yapmışsınız onlara iki çift sözünüz yok ama onlara karşı güç kuvvetle karşılık vermek lazım diyen bana sözünüz var, onların laftan anlamayacağını siz aslında benim kadar iyi biliyorsunuz.Ama merak etmeyin sizin gibiler sayesinde onlar bu ülkeye hakim olacaktır ve sizi o zaman göreceğim alevi düşüncesini söylediğinizde onlar size düşünceyle mi karşılık verecekler sizin yaptığınız polyanacılık veya iyimserlik değil asıl kışkırtma sizi yorumunuz.Yorum yapanlara nasıl yorum yapacaklarını siz mi öğreteceksiniz.Bırakın insanbülar duygularını açığpa vursun. Bizim asıl düşmanımız şeriatçılardır. Efendim siz yorum yapmıyorsunuz. Dolayısıyla size yorum yapmayı öğreten yok. Siz "insanları yakmaktan", "öldürmekten" bahsediyorsunuz. Bizi Sivas'ta insan yakanlar gibi saçma sapık şeylere sinirlenip sağa sola saldıran insanlar gibi göstermek istiyorsunuz. Siteyi gördüm. Bırakın Atatürk'ü, herhangi bir insan bile olsa birine böyle ahlaksızca saldırmak insanlık dışı birşey. Ama sizin yaptığınız gibi "yakalım", "keselim", "öldürelim" türünden provokasyonlar ve bizi vahşiler gibi gösterme tavrının da bir farkını göremedim. Bizler vahşi değiliz. Ercan 12.08.2005, 01:16 Böyle site adresini buraya ekleyip sonrada forum üyelerinden yorum beklemek küfürde edilecegini hesaba katmak demektir. Orada herhangi bir kisiye hakaret edilmiyor.Mustafa Kemal´e hakaret ediliyor. O sitede yazilanlara karsi forum üyelerinin tepkilerini ya anlayisla karsilamak gerekir. Ya da o site adresini buraya yazmamak gerekir. Seriatcilarin her saldirisini gül ile mi karsilayacagiz? Insanlarin sabrini tasirip sonra onlardan sükunet beklemek yanlistir. Ceyhun 12.08.2005, 01:58 Böyle site adresini buraya ekleyip sonrada forum üyelerinden yorum beklemek küfürde edilecegini hesaba katmak demektir. Orada herhangi bir kisiye hakaret edilmiyor.Mustafa Kemal´e hakaret ediliyor. O sitede yazilanlara karsi forum üyelerinin tepkilerini ya anlayisla karsilamak gerekir. Ya da o site adresini buraya yazmamak gerekir. Seriatcilarin her saldirisini gül ile mi karsilayacagiz? Insanlarin sabrini tasirip sonra onlardan sükunet beklemek yanlistir. Ercan Abi. Sitenin adresini ben yazmadım. Yanlış anladın galiba. Böyle aptalca birçok site var internette. Birkaç kişinin girip okuduğu. Ben zaten yazmam buraya. Şeriatçıların saldırısını da gülle karşılamayacağız tabi ki. Karşılanacak birşey yok ki. Hakaret etmek için, kusmak için site yapmışlar. Yaptıkları sitedeki ahlaksızlıklar kendi küçük ve yobaz beyinlerini yansıtıyor. Ne kadar iğrençleşip ne kadar ahlaksızlaşabileceklerini, insanların annelerine bile iftira atacak kadar onur ve ahlak yoksunu olduklarını koymuşlar ortaya. Şerefsizliğin ve alçalmanın sitesini yapmışlar resmen. Ama. Bizler hoşlanmadığımız, şerefsizce bulduğumuz, ahlaksızlığını bildiğimiz düşünce ve kusmukların sahiplerini "toplayıp ateşe veren" veya "mermi manyağı yapan" bir topluluk değiliz. Bu bizi Aziz Nesin'i sapık olarak görüp Hz. Muhammed'e hakaret ettiğini düşünüp onu ve yanındaki aydınları yakmak isteyenlerle aynı kefeye koyar. Bizler haklıyız. Haklılığımız gün gibi ortada. Yapılan ahlaksızlık ve şerefsizlik gün gibi ortada. Ama biri gelip "şunları toplayıp ateşe verelim" derse orada dur derim. Ben bizim bu zihniyetteki insanlar olmadığımızı düşünüyorum. Farklı olduğumuzu düşünüyorum. Ya da en azından ben öyle birisi değilim. Ercan 12.08.2005, 21:09 Gunal,tepki gösteren arkadaslarin yakmak yikmak gibi bir amaclarinin oldugunu sanmiyorum.Hakaretlere karsi o anki hisleri. Olay birazda Evi soyulan Nasrettin Hoca´nin isine benzemisti.Seni kirmak icin yazmadim. Hani bilirsiniz;Nasrettin Hoc nin evini soymuslar,herkes hocayi suclamaya baslamis. Hoca da onlara;iyi ama hic hirsizin sucu yok mu demis.(herkesin bildigi fikra uzun yazmiyorum) Neyse konuyu uzatmaya degmez,Kendini bilmez seriatcilar yüzünden birbirimizi üzmeyelim. Selamlar... Ceyhun 12.08.2005, 22:13 Gunal,tepki gösteren arkadaslarin yakmak yikmak gibi bir amaclarinin oldugunu sanmiyorum.Hakaretlere karsi o anki hisleri. Hislerle ilgili olduğunu düşünmüyorum Ercan Abi. Tepki göstermek, mantık ve akıl dahilinde gerekli cevabı vermek farklı şey; asalım, keselim, yakalım türünden kışkırtıcı ifadeler farklı şey. İkisini birbirinden ayırmak lazım. Neyse. Söylediğin gibi uzatmaya gerek yok. Değecek insanlar değil bunlar. Ama zaten benim onları önemsediğim yok. Ciddiye alıp bu site hakkında doğru düzgün bir yorum bile yapmadım. Aptalca birşey. Ama daha tehlikeli olanı insanların hassasiyetini kullanıp provokasyonlar yapmak. ÖR: Trabzon. Bizler aklın ve bilimin rehberliğinden vazgeçmemeliyiz. Ne koşulda olursa olsun. Özenturk 13.08.2005, 16:22 böyle insanlar kahrolsun bu sitedeyi hacklamak lazım,büyük atamıza böyle söylemler yazanlar elbet bir gün cezasını bulacaktır kahrolsun yobazlar. DiyaR_02 14.08.2005, 23:40 böyle insanlar kahrolsun bu sitedeyi hacklamak lazım,büyük atamıza böyle söylemler yazanlar elbet bir gün cezasını bulacaktır kahrolsun yobazlar. hersey lafta bitmiyor.!! konusmakla uygulamak arasinda cok fark var hasan1 16.08.2005, 16:35 selamlar diyar dediklerine katiliyorum terori kolaydir önemli olan pratikte uygulamak saygilar Alevimen 16.08.2005, 18:13 ilave etmek istediğim birşey vardır. Sözkonusu site webarchive.org'un bir hafıza sayfasıdır... sözkonusu domain: http://www.mustafakemal.de/ chatlakalper 17.08.2005, 10:31 helal valla iyi etmişler Ezo 25.08.2005, 19:01 Bu sözherseyi anlatiyor Kaplancilar örumcek kafalilar kendi çöpluklerinde kalaçaklar ait olduklari yerde....... Atamıza ve onun ilkelerine bütün içtenligimizle ve sonuna kadar baglıyız... oivrnk 25.08.2005, 23:31 ATAM olmasa sen anandan yine doğardın ama baban kim olurdu bilinmezdi şere....z.. bunlara insan bile denmezzz Erki 09.09.2005, 16:41 ya bu suc diilmi? sarhos falan yaziyo bu sayfayi kapattiracam. Alevimen 09.09.2005, 17:40 ya bu suc diilmi? sarhos falan yaziyo bu sayfayi kapattiracam. Daha önce yazdığım gibi sayfa zaten kapandı. sizin izlemiş olduğunuz sayfalar hafıza sayfaları, ingilizler 'cache' diyorlar. webarchive.org öyle bir servis sunuyor, belirli zaman araları ile sitelerin fotokopyası çekilip arşivde bulunduruyorlar. kimileri için eski anılar kimileri için kötü süprizler oluyor. sila 10.09.2005, 14:35 Bu Cok Buyuk Bir Saygisizlik Terbiyesizlik Herkes Hakettigi Yerde Olacaktir Bise Demiyorum Izindeyizz Atammmmmmmmmm... onurtt 14.09.2005, 22:54 Ne Ararsin Tanri İle Aramda! Sen Kİmsİnkİ Orucumu Sorarsin? Hakİkaten GÖzÜn Yoksa Haramda, BaŞi AÇiĞa Nİye TÜrban Sorarsin. Raki,Şarap İÇİyorsam Sana Ne Yoksa Sana Bİr Zararim İÇerİm İkİmİzde Gelsek Kildan KÖprÜye Ben DÜrÜstsem SarhoŞkende GeÇerİm Esİr İken MÜmkÜn MÜdÜr İbadet? Yatip Kalkip AtatÜrke Dua Et Senİn Gİbİ DÜrzÜlerİn YÜzÜnden Dİnİndende SoĞuyacak Bu Mİllet. İŞgaldekİ Halİ Sakin Unutma, AtatÜrk'e Dİl Uzatma Şebepsİz Sen Anandan Yİne Çikardin Amma, Baban Kİmdİ Bİlemezdİn Şerefsİz. Neyzen Tevfik chatlakalper 15.09.2005, 11:54 çük güzel bir şiir onur şairi kim bunun. rockçı turna 20.09.2005, 20:28 ilave etmek istediğim birşey vardır. Sözkonusu site webarchive.org'un bir hafıza sayfasıdır... sözkonusu domain: http://www.mustafakemal.de/ alevimen eywallah ya...verdigin link açılınca içime su serpildi vallah....ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ni kutluyorum:ilgili: ALBAY_KAWA 21.09.2005, 02:11 neden bazi insanlar bazi oalylar yada, bazi planlar, hep kesinlikle dogru olarak, ve öyle benimsenerek, karsiti yapiln seyler yalan yada, baska bir sey oluyor anlamiyorum... kim ne biliyor onlari nyaln oldugunu heme nsöyle böyle diyorsunuz, ozamanlar ordamiydiniz, türkiyede yansitilanla yansitilamyanlari biliyormusunuz, biri hakkinda bir sey dendiginde tepki veriyorsunuz, bir de hak verip düsünün bence. Kimse atatürkü yada yaptiklarini kabul etmek zorunda degil, ben kendisini sevmiyorum acik söyliyim, ama yansitilan, fikirlerini ve palanlarini cok zekice buluyorum, bunuda imkar etmek mümkün degil, ama neden ben böyle söylediigmde tepki alayim yada baska birsey.. neyse Tarafsiz bir yorumdur... saygilar chatlakalper 21.09.2005, 15:07 Atatürk olmasa idi. Sen bu düşüncelerini nasıl özgürce söyleyecektin albay. MuratAsilturk 21.09.2005, 23:07 Hilafet olayını müslümanlardan çok dış güçler ister ne de olsa bir toplumu yönetmek için gerekli olan özelliklerin neredeyse hepsi halifenin elinde olacaktır,ilk başta dini ve vicdani duyguların sömürülmesi... Eğer Allah-u Teala insanları tek dinle yönetilen birleşik bir İslam devletinin üyeleri olması için yaratsaydı,bizi milletlere değil mezheplere dinlere bölerdi.Demem o ki İslam dinine Vatikan modeli uygulamak isteyenlere cevap 3 Mart 1924 de verilmiştir.Gerisi hikaye... ALBAY_KAWA 22.09.2005, 00:59 benim düsüncelerime, ve özgürlügüme daha öncesinde oldugu gibi, atatürk zamanindada zincir vuruldu, hangi özgürlükten bahsediyorsun, türkiyede hayla devletin üstünde olan, askeri padisahlik sürüyor, yaolsuzluk yapiliyor, her sey dönüyor, bunlari neden görmüyorsun... ve bu askeri saltanatlik atatürk zaanindan kalma bra...Ve yaptirdigi katliamlari saymkla bitmez kurmaylari ile, o dedign özgürlük lozan antlasmasina kadardi... chatlakalper 22.09.2005, 15:11 askere canım feda olsun. Bu askeri güç olmasa çoktann Abd'nin esareti altındaydık. ALBAY_KAWA 23.09.2005, 01:22 sen öyle zannet dur... asker olmassa, fahili mecul cinayetleri kim yapacak, asker olmassa, iskence kim yapacak, asker olmassa, katliamlari kim yapacak... Sana diyecek baska bir seyim yok... onurtt 23.09.2005, 02:11 Türk Silahlı Kuvvetleri laikliğin teminatı, Şeriatın korkulu rüyasıdır... chatlakalper 23.09.2005, 15:27 Türk Silahlı Kuvvetleri laikliğin teminatı, Şeriatın korkulu rüyasıdır...ü sonuna kadar katılıyorum. isyan_ 27.09.2005, 14:40 albay kendini boşuna yorma elemanlar kararlı bu konuda...! tek diyeceğim gerçek tarihlerini okusunlar sonra da gelip tsk,tc,atamız vb. sevgi gösterilerini görelim derim ve çekilirim. Saygılar... Bu arada albay sana katılıyorum. chatlakalper 28.09.2005, 16:56 sen ne diyorsun. al işte bir tane daha ülkesini sevmeyen insan nasıl senin gibi alevidir anlamam. ALBAY_KAWA 29.09.2005, 02:42 isyan zaten dikkat edersen, cevap vermeyi kestim, bence sende ayni seyi yap, gün gelecek bahsettigmiz seyler meydana cikacak, ozaan görecem ben onlar, hangi okul tarihi adam gibi anlatiyor, cekirdekten, asker yetistiriyorlar, okullarda, hep söyle astik böyle kestik, nebilyim, söyle böyle, o cocuklarda ya silaah, ya bilmem neye özeniyorlar, hayaller kuruyorlar, ama bir cogu askere giidnce anlyiorlar ne mal oldugunu, ve birsey daha ekleyeyim, bu ülkenin su anda ic yüzünü dönen pislikleri, en iyi hhastane calisanlari ve polisler bilirler... saygilar Ercan 29.09.2005, 03:18 Mustafa Kemal´e,Cumhuriyet´e ve Silahli Kuvvetler´e karsi cikanlarin kim olduklari ve amaclari belli.Bunu sagir sultan da duydu. Seriatcilarin amaclari zaten belli.Cünkü seriat kanunlarini yikti. Bölücülerin amaci da belli.Cünkü emellerine kavusamiyorlar. Iste burada zirvalamaktan baska ellerinden baska birsey gelmiyor. ALBAY_KAWA 29.09.2005, 03:21 bra terbiyene takin, zaten kim gercegi nasil nerde söylemisse düsman yada bölücü olmustur, dediign seriatida devlet cikarmistir zamaninda, pkk ya karsi türkyiede, bunlar cogu kisiler tarafinn bilinen gercektir, ve bu ülke iicn zamaninda, o dedigin bölücler, mustafa kmalle birlikte savasmistir, lozant anlasmasina akdarki tarihe gercekten bak, ve antlasmadan sonra yapilan katliamlara bak... ondan sonra gel konus... Sende gözü boyanmis, insnalardan birisin, bu budur Ve konu ile ilgili son cevabimdir... Ercan 29.09.2005, 03:34 bu konu ile ilgili yazdiklarini tekrar oku.Kimin terbiyesini takinmasi gerektigi daha iyi anlasilir. Mustafa Kemal ile emperyalistlere karsi savasanlara söz söyleyen olmadi. Hakaret dolu yazilarindan sonra beni terbiyeye davet eden kisi siz olamazsiniz. Türkiye´de olan biten pislikleri TSK. ne yüklemeye calisan siz degilmisiniz. Bir ülkenin kurucusuna ve silahli kuvvetlerine söz söylerken biraz terbiyeli olun. Elestiri baskadir,hakaret baskadir. Ezo 29.09.2005, 23:11 Yazik ya Insanlarin Mustafa Kemallin yaptiklarini nasil bukadar gözardiyapipda bukadar nanköroluyor..... rockçı turna 30.09.2005, 01:52 albay kawa demiş ki: ''Kimse atatürkü yada yaptiklarini kabul etmek zorunda degil, ben kendisini sevmiyorum acik söyliyim, ama yansitilan, fikirlerini ve palanlarini cok zekice buluyorum, bunuda imkar etmek mümkün degil, ama neden ben böyle söylediigmde tepki alayim yada baska birsey.. neyse Tarafsiz bir yorumdur... saygilar[/quote]'' = = =) arkadasım seninle aynı seyleri düsünmüyorum,ama bir cumhuriyet genci olarak senin düsüncelerini özgürce söyleyebildigin için de mutlu oluyorum, her ne düsünürsen düsün...yani sana tepki verme hakını kendim de bulmuyorum.... unutmaki sözü gecen site bir düsünce falan savunmuyor.. sadece belden asagı vuruyor.. saçmalıyor... bana kalırsa olaya siyah-beyaz olarak bakamamalıyız... unutmayalım ki atatürk bu topraklara aydınlanma devrimini getiren kişidir... ha kurdugu devlet zaman zaman rayından cıkarılmamıstır,tabii ki cıkarılmıstır..derin devlet dedigimiz sey... al işte dersim katliamı, 1970 ihtilali, 12 eylül... bu ülkenin binlerce aydını işkencelerden geçmiştir... binlerce gençten yararlanma imkanı elinden alınmıstır bu ülkenin ve maalesef bunu bugün laikliiin teminatı olarak gördüğümüz ordu yapmıstır, evet (ve bu bizim için büyük bir çelişkidir) ama dönüp baktıgımızda bana göre yapmamız gereken şey bu devleti derin ellerden şeffaf ellere nasıl getiririz onu düsünmektir...yani çareyi baska yerlerde degil burada aramaktır.... (ayrıca eklemeliyim ki dersimliler o zalim katliamı hiç bir zaman atatürk ten bilmemiştir, onun partisi chp tunceli de yıllarca en cok oyu alan parti olmustur...) ALBAY_KAWA 30.09.2005, 04:39 bra chp konusnda, bir yorum getirmiyecegim, cünkü chp ve diger patiler, derin devletin icine giriyorlar, okadar derinligide bizi asar, gücümüz yetmez, ama bir ülkede, genel kurmay, askeriye her neyse, devlein üzerinde ise, daha cok darbe olur, bence tek cözüm, genel kurmayi devletin altina alip, savunma baknligina baglamk, yani bakanligin emidne olamsi bence oazamn, belli seyler gecmisten bugüne gelen , seyler degisir... Suanki, olylar trde yasnanlar, v.s, tuncelide, taksicinin vurulmasi, 17 köylünün helikopterle taranmasi, batman, van, istanbul gazim ahallesi, ve saymadigim bir cok shirdeki bu eylemelrr, belli yerledeki oalganüstü halin habercisidir, ve olumsuz bir 3 ekim demekbana göre darbe dmektir, askeri darbe... ben suankli durumu byle yorumluyorum, suanda asker oyun oynuyor, tipki, 12 eylüldeki gibi... ondan öncesi gibi, 1937 den 1939 gibi... cumhuriye tnezaman söylednigi gibi laik olursa o cumhiriyeti ozamn savunurum... kisacasi, yazilar da kalmamali... saygilar... polata 06.10.2005, 13:05 Daha önce yazdığım gibi sayfa zaten kapandı. sizin izlemiş olduğunuz sayfalar hafıza sayfaları, ingilizler 'cache' diyorlar. webarchive.org öyle bir servis sunuyor, belirli zaman araları ile sitelerin fotokopyası çekilip arşivde bulunduruyorlar. kimileri için eski anılar kimileri için kötü süprizler oluyor. Dediğiniz doğru olsa ble söz konusu sitenin hala sayfalarının açılması içeriğinin okunabilmesi insanı ürkütüyor. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her insanın dini inancı ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun geçmişini, bugününü ve geleceğini borçlu olduğu bir lider, önder ve atasına saygı göstermesi gerekirken kimi kendini bilmez kişilerin düşüncelerini yansıtmaktan öte çirkince saldırılarını yaptıkları bir sitenin hafıza sayfalarının bile engellenmesi gerekir... TheGodfather 06.10.2005, 22:57 Baya geç olsada konyu yeni gördüm..Okudukça midem bulandı..Şeriata geçit vericeğimizi sanıyorlarsa bu yobazlar aldanıyorlar.. aydın82 03.11.2005, 01:32 ben de konuya yeni girdim.işte bu insanların beyninde atamız bir diktatördür ve bir alçaktır.sitede ismet paşanın "...Devlet işlerine ait bütün kararlar sofrada veriliyor. Sorumsuzlar, işe karışıyor. Bu gibilerden korkuyorum" dediği iddea ediliyor.bu insanlar yeri gelince ismet paşayada atmadık iftira bırakmazlar.yok kuran yakmış yok camileri yıkıp yol yapmış.neresinden tutarsanız tutun elinizde kalır bunların iddeaları. aydın82 03.11.2005, 01:35 siteyi incelemeye devam ediyorum ve artık tam anlamıyla eminim bu siteyi yapanlar şerefsizdir ve bu dünyada olmazsa öbür dünyada hesabını vereceklerdir. kızılırmak77 03.11.2005, 12:07 yobazlar Atatürk Cumhuriyetini beğenmiyorlarsa İran'a gitsinler.İran onlara kucak açar.Biz Aleviler var olduğumuz sürece Mustafa Kemal Atatürkün ilkeleri her zaman yaşayacaktır. Yakapınarlı 04.11.2005, 19:12 yobazlar Atatürk Cumhuriyetini beğenmiyorlarsa İran'a gitsinler.İran onlara kucak açar.Biz Aleviler var olduğumuz sürece Mustafa Kemal Atatürkün ilkeleri her zaman yaşayacaktır. cevaben şiirini bilirmisiniz atatürk olmasaydı sen gene olurdunda baban kim olurdu belli olmazdı diye astatürke dil uzatan şerefsizler bunları hiç düşünmüyor galiba izmirksk 04.11.2005, 20:49 türkiye de türkçülük yapanlar dahil genel olarak baktığımızda atatürk ikinci üçüncü planda. atatürk e gönülden bağlılık en çok alevi toplumunda var.bir çok alevi evinde atatürk resmi vardır. fakat aleviler cumhuriyet ve atatürk e bağlılıklarını çok acı çekerek ödediler.çünkü şeriatçılık yada faşizm yükselince hemen koz olarak alevilik kullanıldı(ya da yem olarak) bu bedellere rağmen yılmadan paşamızın izindeyiz (burada atatürk ün de eleştirelebileceğini ve insan olduğunu unutmadan.yani anısına saygısızlık etmeden ama onuda putlaştırmadan ) erdem 05.11.2005, 14:22 ya canlar bu şerefsiz ler bu ibneler nedediklerini bilmi yorlar bunları yakmalı diri diri en baştada kendini mesih ilan eden cemalettin kaptanı böyle bir şerefsizlik görülmemiş tir ama en kısa zaman da o siteyileri hektırlayıp icaplarına bakılacak tır sitenin yanı sıra kırmızı bülten le arar nan cemaletin kaplanında icabına bakaılacaktır saygılarımızla ..... özgüreren 09.11.2005, 02:22 dostlar artık üzülmenize gerek yok ilk verilen adres gerçek değil tamemen faşist zihniyetin bir oyunudur..biz bundan daha önce haberdardık,site usta hackerlar tarafından çokça tacize uğramıştır ve ensonunda duyarlı vatadaşlarımızın şikayetleri üzerine site kapatılmıştır..sitenin önündeki link tamemen çalışmayan bir hostdur gerçek link burada gururla bakabilirsiniz http://www.mustafakemal.de/ DENIZCENK 17.11.2005, 16:09 çok üzücü bir olayy arkadaşlar alpgiray 17.11.2005, 18:28 ya şerefsiz insanlar gerçe hacklenmiş ama yinede bir takım bilgiler var komünizmede bok atmışlar geri kafalı yobaz insanlar... YOZCAY 28.01.2006, 07:36 sayın muttakiyi burada anmadan geçemicem..muttaki kardeşim bu konuda bişiler söylemek için çok mu gençsin yada zamanı gelmedimi artık bu gericileri teşhir etmenin. Gericilikle mücadele etmek her onurlu insanın vazifesidir. Azrail 28.01.2006, 07:53 ''it ürür kervan yürür'' Canlar dikkate bile alınmaz bu ahlaksızlar barabar 26.02.2006, 20:39 kapalancılar bunu yazanlar cagsaklı_reso 02.03.2006, 22:46 nette böyle site cok direk acmadan formatlayın 2000 format olunca kapanıyo zaten bu sitede kapandı bildigim kadarıyla PirO_62 04.03.2006, 16:58 bence gerçektende acçamayan arkadaslar amasınlar saçmalıktan başka bir şey deil cümle kurmasını bilmeyen insanlar insan demeye bin şahit lazım bunlara ne desen bos kendi kendimizi yoruyoruz sadece baska diyecek çok seyim var ama bunlarıda söylemek bize yakısmaz Damaskrov 04.03.2006, 18:26 Valla siyeyi hack'lemişler birşey göremedim ama böyle düşünmeleri çok enterasn birşey hilafet devleti bunun gerçekten olabiliceğini sanmak gerçekten çok sapkınlık olur. Böyle birşeyi belli bir kesim istiyor ama sanırım bunlar bütün ülkenin istediğini sanıyorlar sizinde bildğiniz gibi ana yasada boşluklar var bunlar rahatça gösteri yapabiliyorlar ama Cumhuriyet adına yürüyüş yapınca nedense polisler engel oluyor..Ama rahat olsunlar bu ülke herzman Laik kalıcaktır. Kim nederse desin isteyen fikirlerini söyle ama hiç birşey değişmez.... Konu hakkında söyliyceklerim bu kadar.... srdr_ist 04.03.2006, 19:26 Elbet bir gün gelir o gün yaman gün sende iman varsa bende de var sende güç varsa bende var ama bende ata nın cesaretide var. Gel bakalım bu meydan kime dar gelir. Hesplaşma yakındır. Azrail 04.03.2006, 19:47 ''it ürür kervan yürür'' Canlar dikkate bile alınmaz bu ahlaksızlarboşverin canlar barabar 05.03.2006, 19:39 malesef hacklememişler zaten önemlide değil dediğiniz gibi boş insanların boş amaçları eylüleren 05.03.2006, 21:24 Arkadaşlar ben tepkimi göstrmek için açmadım.Formatladım formatlamaları için arkadaşlarıma mesaj attım.zaten bu insanlardan ne beklenirki Balta 05.03.2006, 22:00 Türk Silahlı Kuvvetleri laikliğin teminatı, Şeriatın korkulu rüyasıdır... Bu kelimeler aslında beni çok düşündürdü. Böyle bir mantık yürütebilmek için tarihin başlangıcı 28 şubat kararları olsaydı haklı sayılabilirdin. Ama bu ülkede kansız ihtilal sadece 28 şubattır ve kansız olmasıda bir taraf olduğunun başka bir boyutu yanlış anlaşılmasın bu örnek çünkü ben hiçbir askeri ihtilali destekleyemem çünkü sivilleşmenin karşıtıdır. Gelelim tekrar konuya; daha önceki ihtilaller açıkca gösteriyorki hedef bellidir.Ve hepsinde binlerce insan öldürülmüştür ve bunlar en azında şeriata karşı olmadığı kesindir. Arkadaşımız son dönem sanırım Aydınlıkçı yada İP cilerin söylemlerinden etkilenmiş olacak. Bir Alevinin bile TSK kadrolarına alınmadığını hatta bir dönem bu anlamda çiddi bir çalışma yapıldığını unutuyor gibisiniz. TSK Amerkancıdır ve Paşalarıda direktiflerinin ordan alır. Hatta son ihtilalde Amerikan CIA si "bizim çocuklar görevlerini yaptılar" sözünü hatırlatmak isterim o nedenle Amerikan çıkarları için duruma göre hareket etmektedir. Şu kesimin bu kesimin korkusudur demek doğru olmaz diye düşünüyorum. Bu arada Atatürk hakkındaki görüşlere katılmadığımı, Mustafa Kemali anlamak için şeriat yanlı yazıların referans gösterilmesi bence oldukça yanlış çünkü "sakallarında 40 şeytan" lafı boşuna söylenmemiştir. Cleric 24.03.2006, 10:21 bence Bu tarz konuların açılması yanlış ATATÜRK gelmiş geçmiş En büyük Önder ATAMIZ Mustafa KeMaL ATATÜRK tür .. Bir söz vardır İt ürür kervan Yürür ATATÜRKe Senelerdir iftira atılıyo Ama Bu ifitiralar Bir işe yaramıyo.. Ama böle konularda İnsanlar merak ettiğinden siteye giriyo Siteye girildiğindede Site + kazanıyo. Bence ATATÜRK severlerin Bu tip sitelere olumsuz olsada girmemesi lazım Girdikleri zaman Site otomatik + kazanıyo buda sitenin yararına oluyo .. eyhayat 24.03.2006, 11:04 Yorumlarınıza katılıyorum dostlar.Yobazlar bu fotografa iyi baksın kirshof 24.03.2006, 12:16 o zaman bu sitede hiçbir şeyi taryışmayalım. Ben siteyi inceledim.Keşke incelemeseydim. Doğru veya yanlış böyle siteler insanları yanlış yönlendiriyor. Göreceksiniz ki radikal islamcı bu siteye girdiği zaman daha radikal olur. Ama şunu da görmemiz gerekiyor. Belge diye sunulan şeyler var bunlar ne kadar doğru veya yanlış zaten tarih bunun cevabını veir. o zaman şöyle yapmak gerekir.Bu siteleri linklemek yerine bu sitelerdeki konuyu alıp tartışmak lazım.İnsanların kafası karışmasın. Çünkü bugün Atatürk'e yapılan şeyi başka konularda Dini kötülemek Allahı inkar etmek için kurulan sitelerde de yapıyoruz.Bu sitelere link vererek bu sitelerin reklamını yapıyoruz. Bence hiç bir link kullanılmamalı sadece konuyla ilgili kısım alınmalı ve öyle tartışılmalı. Yok link vermek gerekli diyen arkadaşlar hala ısrar ediyorlarsa böyle linklerle her zaman karşılaşmamız mümkün. Hem konuyla ilgili link verip hazır konuya ulaştırmak yerine arkadaşlarımızın bu konuda araştırma yapmasını sağlamalıyız. Bu ülkede herşey tartışılabilir. Ama insanın hayatı değil.Yaptıkları İnsan hayatı boyunca her türlü kötülüğü yapmış olabilir ama bu ülke için ne yapmış ona balmamız lazım. Tabiiki bunu yaparken körkütük değil akıl ve bilgi yoluyla yapmalıyız celalkocairi 24.03.2006, 14:11 olmaz bu kadar atatürk düşmanlığı ya... canakan 24.03.2006, 18:57 allah topunun belasını vesin onlara şöyle güzel bir şiir iyi gider OLMASAYDI O ADAM YUNAN DOĞARDI BABAN ŞEYTANLIKTIR HER ÇABAN ATAYA DİL UZATMA!!!!!!! atatürk gelmiş geçmiş türklerin en akıllı komutanlaından biridir dini emperyalistce sömüren bu kişiliksizler şimdi geçmişin kuyruk acısını çekiyorlar bence atatürk bunlarıda karadeniz veya akdenize dökmeliydi türkiyede deniz mi yok? ALBAY_KAWA 25.03.2006, 03:14 allah topunun belasını vesin onlara şöyle güzel bir şiir iyi gider OLMASAYDI O ADAM YUNAN DOĞARDI BABAN ŞEYTANLIKTIR HER ÇABAN ATAYA DİL UZATMA!!!!!!! atatürk gelmiş geçmiş türklerin en akıllı komutanlaından biridir dini emperyalistce sömüren bu kişiliksizler şimdi geçmişin kuyruk acısını çekiyorlar bence atatürk bunlarıda karadeniz veya akdenize dökmeliydi türkiyede deniz mi yok? bu sözler, butarz söylemelr kulanan hic kimseye yakismaz, eger bu boyutta cümleler kurulacaksa, bu konu tartisma niteligini yitirmistir...Bence konunun kilitlenmesi en dogrusu.. cleric hangi konuda fikrin, düsüncen olacak merak ediyorum... Herkez site ile ilgili fikrini söyleekte özgür, unuttuklari birsey var bu fikirleri söylerkne, burda ailan konular, birinin istegi üzerine degil, üye kazanmak icin, buraya üye olmak isteyen zaten yeteri kadar inceliye bilyior siteyi, ve her düsünceden her kesimdende insanalr var, tanidigimiz tanimadiigmiz... Haksizligin hak oldugu yerde, direnmek bir görevdir ! Hüseyin69 25.03.2006, 03:39 [quote=canakan]allah topunun belasını vesin onlara şöyle güzel bir şiir iyi gider OLMASAYDI O ADAM YUNAN DOĞARDI BABAN quote] uslubuna birsey demek gelmiyor icimden ama siirine bir sey ekliyim bari o olmasaydi yunan dogacaktik evet hakli olabilirsin o olmasaydi ingiliz fransiz yada rus da dogabilirdik surdaki modlardan cekinmessen alenen küfürde edebilirsin uslubun buna cok yatkin haklisin nihat adsizmi isimsizmi neyse onunda ogluna bir nasihat mektubu vardi birara emaillerde elden ele dolasiyordu onun dedigine göre türk lerin disindaki tüm ulus irk ve millet türk düsmaniymis simdi daha iyi anliyoruz atatürkün kiymetini bir öksürüste düsmanlari yurdumuzdan temizlerken anlamisiz ama düsman bile insan oldugunu unutan bu tür zihniyete benim daha ne söylemem lazimki anlamiyorumki sizin türk sevdalilari azmi yabancilarin sofrasina dadandilar düsünüyorumda neden yabancilar türklere barbartürkler diyorlar halen cözmüs degilim bir toplum bir toplumdan aci bir darbe almassa hayatta o toplum veya ulus kalkip baska uluslara laf atmaz aslinda yazdiklarimin icinde acik acik hersey ortadadir bilemem beni anlayaniniz cikarmi dök aslanim dök karadeniz akdeniz ege marmara onlarda yetmiyorsa van gölü tuz gölü var illede atatürke gerek yok al eline bir pompali hepisini kat önüne ördek sürüsü gibi denizler göllere dogru kovala bu konuda devlet sana hem gazi hemde üstün hizmet madalyasi adi altinda birseyler verebilir derviscemal 25.03.2006, 11:38 Sevgili Arkadaşlar, hiç kimsenin bi ülkenin liderini, aşağılamak ve hakeret etmek gibi bir lüksü yoktur ki buna müsade etmeyiz zaten. Atatürk ü sevmeyebilirsiniz ama unutmayınki sevenleri çoğunluktadır. Sevmeyenlere karşıda bir hakerette bulunmak doğru değildir. Herkes sevip sevmemekte serbesttir. Ama şunu iyi bilin bu ülke tüm halkları ile birlikte Atatürk e minnettardır. Mustafa Kemal Atatürk Eşsiz bir liderdir . Konu kilitlenmiştir. saygılarımla.. |