Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener düşmanlarını allaha havale ettik
buyrun beyler hepimiz objektif miyiz yoksa kendimize mi müslümanız?
not: haklı olarak bazı arkadaşlar bu foruma yakışmayan pankartlar olduğunu söylemiş bende başta tereddüt etmiştim ama kaldırsam iyi olacak... (resimler gs nin fenere küfürlü pankartları idi...)
meymane_usari 27.04.2006, 17:57 evet bu pankartlar fb tv ye de konu oldu basın sadece fener bahçe aleyhine yazı yazıyo diğer takımlarla kutsal ittifak içindeler zaten :D
ne var bunda fenerliler bize yillarca agzina geleni söyledi saha larda böyle seyler istemiyoruz ama bunu önümüze sunacak en son takim fenerbahcedir fasolar :D:D:D:D:D
BesiktasliBABA 27.04.2006, 21:15 sosyal mesajlar ve akilli pankartlar bizden (besiktas),kufur ve hakaretten baska hic bisey yaratamayan pankartlarda fb ve gs den.:)
sosyal mesajlar ve akilli pankartlar bizden (besiktas),kufur ve hakaretten baska hic bisey yaratamayan pankartlarda fb ve gs den.:)
sizde oyuncu öğütücüsüsünüz taraftar bir türlü oyuncu beğenmiyor.:yamukgul:
burada neler olmus gs hiç konusmasın yendikçe bunlar azıyor zati
bizimle bas edemeyince sinirden dillerine vuruyor zati
çim booomun nasıl 4 yıl şampiyon olduğunu herkes biliyor bjk de çim booomun yardakcısı
gülsen58 28.04.2006, 08:34 yuh ya
sosyal mesajlar ve akilli pankartlar bizden (besiktas),kufur ve hakaretten baska hic bisey yaratamayan pankartlarda fb ve gs den.:)
Allah için çok sosyal mesajlı ve akıllı pankartlarınız var hani.
Yıllardır maçlara gitmesek inanacaz sana.
Aynen sosyal içerikli ve akıllı küfürleriniz gibi di mi :)
Türkiyenin en fazla küfür eden,stadında adam öldürülen tribünlerinden bunları duymak nasıl bir ironidir heyhat.
sizin o sosyal mesaj(???) ve akıl kokan(!!!) örneklerinizi buraya yazıp seviyeyi düşürmeyi ve sizi afişe etmeyi , bizim tribünlerimize de ait güzel pankartları buraya koyup bir kör döğüşü olmasını istemem.
ama
sadece şunu bilin.
yok aslında hiç birimizin diğerimizden farkı.
ve
Masum değiliz,hiç birimiz...
buyrun beyler hepimiz objektif miyiz yoksa kendimize mi müslümanız?
sevgili oli kardeşim bu pankart fotolarını kaldırmanı rica ediyorum.
bu forumun kalite ve seviyesine yakışmayan şeyler bence.
ve burada görüntülenmesi hoş değil.
bu işin içinde olanlar neyin ne olduğunu biliyor zaten...
çeşm-i naz 28.04.2006, 11:31 bence bu resimleri hemen kalıdr çünkü hiçç yakışmıo acizz insanların işidir küfür etmekk eğer derdin warsa konuşmalısınızzz daha ne diyimmm anlayan anlarrr:sarkazm
manifesto 28.04.2006, 11:36 :) Hesabımız mahşere kaldı demek.
Bizde Fenere dost olanları Allah'a havale ettik.Yakıcan bu kulübü ibret olsun cümle aleme:)
Hindili kulüp:) Orkesta eşliğinde hindibaba türküsünü söyleyelim hadi...
:) Hesabımız mahşere kaldı demek.
Bizde Fenere dost olanları Allah'a havale ettik.Yakıcan bu kulübü ibret olsun cümle aleme:)
ee tabii hezimete uğramak kolay değil acısı ancak bu şekilde çıkıyor
dimi yak kulübü bir daha yenilmezsin :D
4-0
mehmettopuz 28.04.2006, 19:58 Fenerbahceme laf yok :( o benim herseyim insallah sampiyon olacagiz allahin iziniyle...
:) Hesabımız mahşere kaldı demek.
Ne yakıyorsun sen iyi alıştınız yakmalara zaten :p Fenerin galibiyeti zor geldi galiba... Ya bu kadar fesat olmayın arkadaşlar.
Nazar etme ne olur..! Çalışş seninde olurr hadi canım hadii 2.lige byeee :2:
ne var bunda fenerliler bize yillarca agzina geleni söyledi saha larda böyle seyler istemiyoruz ama bunu önümüze sunacak en son takim fenerbahcedir fasolar :D:D:D:D:D
kardeş topçularınız fettullahın müridleri resmen yobazlık kokuyor gs.bükemediğiniz bileği öpeceksiniz.:p
ben fenerbahçeli olarak sevinemedim çünkü yendiğimiz ufak takımlardan birisi gs.Bize vestel gibi kaliteli rakip lazım
evet galatasaray
http://resimyukle.net/v1/uploads/a2a3a77987.jpg (http://resimyukle.net/v1)
Futbola pek ilgilenmem. bu hafta Fener, Trabzon derbisi var umarım dostluk kazanır.Gönlüm Trabzondan yana. Fenere karşı bir kinim yok.
bükemediğiniz bileği öpeceksiniz.:p
sampiyon olunca görüsürüz kardes ozaman kim faso kim fettullahci :D:D:D
BesiktasliBABA 29.04.2006, 00:43 Allah için çok sosyal mesajlı ve akıllı pankartlarınız var hani.
Yıllardır maçlara gitmesek inanacaz sana.
Aynen sosyal içerikli ve akıllı küfürleriniz gibi di mi :)
Türkiyenin en fazla küfür eden,stadında adam öldürülen tribünlerinden bunları duymak nasıl bir ironidir heyhat.
sizin o sosyal mesaj(???) ve akıl kokan(!!!) örneklerinizi buraya yazıp seviyeyi düşürmeyi ve sizi afişe etmeyi , bizim tribünlerimize de ait güzel pankartları buraya koyup bir kör döğüşü olmasını istemem.
ama
sadece şunu bilin.
yok aslında hiç birimizin diğerimizden farkı.
ve
Masum değiliz,hiç birimiz... dinime kufur eden musluman bari olsaaaa,cok uzuldum haline,allah sifa versin.:p
SivanA SimyacI 29.04.2006, 14:03 herkes önce konuştuğu takıma dikkat etmeli arkadaşlar.galatasaray ününü değirmende kazanmadı bunu bilmek lazım ayrıca galatasaraylılar kuppaya sığınmıyor onunla onurlanıyoır siz de alın siz de konuşun ama geçmişinde futbolcularına baklava atan bazı vatandaşlar şimdi bunları unutup yorum getiriyor galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğu yıl bjk fb başkanları bir araya gelip bu cimbomu nasıl durdururuz diye planlar yapmadımı?galatasaray bu ülkenin futbol tasrihinin aydınlık yüzüdür kimsenin galatasaraya da beşiktasada fenerede yaltakçı diye hitap edilmesi kabul edilemez bu holiganlıktır.TÜRK sporusa tartışılan önce galatasaray gelir şampiyon bu sene biz olacağız olmasalar da dahi onlar bunu gerçekten hakketti biz bunu biliyoruz ve hepsinin anlından öpüyoruz.basına gelince fener lehinedir basıl kimin atı önde giderse ona biner onlar.galatasaray sahada kazanamayan korkakların sindirmeleri sonucu bu durumlara düşmüşdür ama bu takım bu taraftar bu futbolcular ona da büyük bir şamar attı zaten performansıyla
ne kadarda dogruyu söylüyorsun söyleyecek söz bulamadim
tesekkürler
arkadaşlar ne oluyor ne bu kin anlamıyorum artık hangi takımı tutarsak tutalım sonuçta hakeden kazansın görüyorsunuz birbirlerini öldüresiye dövmeye başlayan taraftarlar var belki tanık bile olmuşuzdur ben sadece şunu söylüyorum bari gelin bu forumda kardeş gibi olalım hangi takım kazanacaksa kazansın (gönlüm fenerden yana olsada) saygılarımla
mehtioğlu 06.06.2006, 16:07 fb nin ne kadar delikanlı! takım oldugu belli her nereye gitdiyseniz bi cana kıydınız iş yerleriniş yagmaladınız.sizin taraftar dediğiniz esrarkeş,şarapçı eroyınman.siz yaptınız çirkinliklerle övünen bir takım taraftarısınız.ne demişler fenerlimisin ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
fb nin ne kadar delikanlı! takım oldugu belli her nereye gitdiyseniz bi cana kıydınız iş yerleriniş yagmaladınız.sizin taraftar dediğiniz esrarkeş,şarapçı eroyınman.siz yaptınız çirkinliklerle övünen bir takım taraftarısınız.ne demişler fenerlimisin ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
bir Fener düşmanı daha gelmiş,hoş gelmiş
keşke bir anda öfkeni kusmadan evvel senden sadece BİR mesaj önce yazan royemi nin mesajını okusaydın
eğer O'nun "gelin bu forumda kardeş gibi olalım hangi takım kazanacaksa kazansın" sözlerini okuduğun halde bunları yazdıysan durum vahimdir kardeş...
canlar bırakın feneri cimbomu kartalı ben fenerliyim sorun tuttuğun takım değil adam gibi takım tutmak. ölüm yok sonunda herkez kardeşce izlesin maçını tutsun takımını. KARDEŞLİK en önemli olan bu... sevgiler değerli canlar
|