greenheadbjk
27.04.2006, 18:14
arkadaşlar kürt alevisi ne demek:kürtlerin aleviligi seçmesi mi yoksa alevilerin kürt olan kısmı mı :her iki cevabı verenlere soruyorum aynı aile iki kardeş biri ben kürt alevisiyim diyosa digeri bende türk alevisiyim diyosa bu çeliş ki nereden geliyor
allah sana akıl bizede sabır versin..
yetiş mod...
greenheadbjk
27.04.2006, 18:23
ya sen bu işi hiç bilmiyosun oli kardeş ya da kafanın dikine gidenlerden sin
Serkan_Devrim
27.04.2006, 18:25
arkadaşlar kürt alevisi ne demek:kürtlerin aleviligi seçmesi mi yoksa alevilerin kürt olan kısmı mı :her iki cevabı verenlere soruyorum aynı aile iki kardeş biri ben kürt alevisiyim diyosa digeri bende türk alevisiyim diyosa bu çeliş ki nereden geliyorbu çelişki sizin zihninizde. bütün dünyayı türk kabul edişinizde. kürt milletininde varolduğunu kabul edemiyişinizde. bazı alevilerin kürt olduğunu kabullenemeyişinizde.
kaynaksız belgesiz bir millet hakkında kafadan yorum yazılmaz. türk/kürt/arap/zaza/vb alevilerde bulunmaktadır. konu kazana atılmıştır.
Kürt alevisi ya da alevi kürdü ..
fark yok bence..
Var mı?..Varsa ben fark edemedim..
İki kardeşin birbirlerini o şekilde tanılamaları ise kesinlikle siyasal ve etnik durumlarından dolayıdır..
Kürt alevisi ya da alevi kürdü ..
fark yok bence..
Var mı?..Varsa ben fark edemedim..
İki kardeşin birbirlerini o şekilde tanılamaları ise kesinlikle siyasal ve etnik durumlarından dolayıdır..
bende böyle dedimde özelden cahil damgası yedim...
fırça attı bana:ehyani
soruyorum aynı aile iki kardeş biri ben kürt alevisiyim diyosa digeri bende türk alevisiyim diyosa bu çeliş ki nereden geliyor
kardes olduklarindan eminmisiniz?
belki de birisi üveydir.Ondan öyle demistir...:D :komik
Aleviligi illaki bir irka dayandiracaksiniz.Arkadasim Türk,Kürt,Zaza,Arap hatta Eskimolar bile Alevi olabilir.Bunda bir sakinca yok ki...
Celiski mi?
Farkmi?
Aralarinda fark ta yok celiski de hepsi de Alevi...
Bir Zeynep
15.06.2006, 16:27
arkadaşlar kürt alevisi ne demek:kürtlerin aleviligi seçmesi mi yoksa alevilerin kürt olan kısmı mı :her iki cevabı verenlere soruyorum aynı aile iki kardeş biri ben kürt alevisiyim diyosa digeri bende türk alevisiyim diyosa bu çeliş ki nereden geliyor
türkün nasil alevisi varsa eger kürtün de öyle alevisi vardir. önce kürt sonradan alevi olmuslar, veya önceden alevilermisde sonradan kürt olmuslar diye bir siralama yok bence. ikiside aynidir. ha kürt alevisi ha alevi kürdü. ayni "ben Genc bir kizim" ve "ben bi Genc kizim" demenin arasinda ki fark gibi: sifir fark yani..yanlisim varsa, düzeltin.
bir arkadaş burda kürtlerin varlığı inkar edildi yok kürt yok saylıyor yok şu yok bu. arkadaş size bir soru sordu belki alevilerin etnik yapısını pek bilmiyor siz öğreteceğiniz yerde her yerde oldğu gibi kürt milliyetçiliği duygularınız kabarıyor. saygılar........
Serkan_Devrim
17.06.2006, 18:41
bir arkadaş burda kürtlerin varlığı inkar edildi yok kürt yok saylıyor yok şu yok bu. arkadaş size bir soru sordu belki alevilerin etnik yapısını pek bilmiyor siz öğreteceğiniz yerde her yerde oldğu gibi kürt milliyetçiliği duygularınız kabarıyor. saygılar........ben kürt değilim ki kürt milliyetçiliği yapayım, o duygularım kabarsın. okumadan yazmışsınız. forumu biraz gezin lütfen.
ali ekber seni kastetmemiştim ama sorun deyil.
Bir Zeynep
18.06.2006, 16:47
bir arkadaş burda kürtlerin varlığı inkar edildi yok kürt yok saylıyor yok şu yok bu. arkadaş size bir soru sordu belki alevilerin etnik yapısını pek bilmiyor siz öğreteceğiniz yerde her yerde oldğu gibi kürt milliyetçiliği duygularınız kabarıyor. saygılar........
ali ekber cana katiliyorum, bende kürt degilim ama sadece ha alevi kürdü ha kürt alevisi, arasinda fark görmedigimi söyledim sadece.. Neden bu forumda hemen hersey kolaycesine yanlis anlasiliyo hep, sanki birbirlerimizi yanlis anlamaya cok ugrasiyoruz. Düz yol varken, neden egri gidiyoz canim, alalala...