şebgeli BURAK
03.03.2007, 16:06
....
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Çayırlı / Yeşilyaka şebgeli BURAK 03.03.2007, 16:06 .... alicem 04.03.2007, 11:39 Herkese selam Uzun zamandir takip ediyorum sizleri,güzel seyler cikariyorsunuz Sebgeadina resimler olsun videolar olsun en azinda kaynasma adina sizleri kutluyorum.Aslinda üye olmadan takipetmek daha baska, cünkü heycanla bekliyorsun, kim katiliyor kimin oglu kimin kizi taniyormuyum diye.Tabi insan yurtdisinda olunca bu heycan özlem daha farkli oluyor.Bilmiyorum icinizden beni taniyan varmi,ben cogunuzu mesajlarinizdan cikarmaya calisiyorum.Ismim Adnan Kurt Almanyada yasiyorum alicem benim kuzenim.(Haldün naber iyimisin ben seni öpüyorum herkese selam) Böyle devam edin, zamanla araniza benim gibi Sebgeliler cok katilacaktir.Görüsmek üzere hosca kalin. tşkrler adnan abi iyiyiz allaha şükür söylediğin gibi burdan bütün şebgeliler hiç olmassa tanışma kaynaşma için bir araya gelmeye çalışıyoruz seninde katılmana çok sevindim abii herkese çok selamlar görüşmek üzere.. arif acar 05.03.2007, 10:33 Arkadaşlar bizim burda ağaçlar çiçek açmaya başladı. yeşillenmeye başladı köyümüz. videoları hep kışın çektik. kısmetse haftaya köye gidip bir video daha çekeceğim. Görüşürüz:thumbup1: alicem 05.03.2007, 20:52 Arkadaşlar bizim burda ağaçlar çiçek açmaya başladı. yeşillenmeye başladı köyümüz. videoları hep kışın çektik. kısmetse haftaya köye gidip bir video daha çekeceğim. Görüşürüz:thumbup1: evet arif sende olmasan biz ne yapardık sayende köyümüzü gün gün görmeye başladık emeklerin için çok tşkr iyiki varsınn..:rolleyes: dilberaerzingan 06.03.2007, 13:27 Arkadaşlar bizim burda ağaçlar çiçek açmaya başladı. yeşillenmeye başladı köyümüz. videoları hep kışın çektik. kısmetse haftaya köye gidip bir video daha çekeceğim. Görüşürüz:thumbup1: Bizim köye nezaman gideceksin özledik köyü,mayista gidersen daha iyi olur her yer cicek cünkü.Neyse bekliyecegiz.:biggrin: ehranerz 06.03.2007, 18:41 slm canlar nasılsınız nasıl gidiyor?..arif senin şu kütüphane işi ne oldu ? arif acar 08.03.2007, 11:53 Bizim köye nezaman gideceksin özledik köyü,mayista gidersen daha iyi olur her yer cicek cünkü.Neyse bekliyecegiz.:biggrin:mayısta ta giderim ama bu ay içinde gideceğim. kesin çekerim.özellikle çekmek istediğiniz yerler varsa söyleyin. Erhan'cım kütüphane işi tamam sayılır. üniversitede de arkadaşlar destek çıkacak. Allahın izniyle olacak yeliz24 08.03.2007, 15:39 merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim benim ailem de erzincanlı çayırlı ilçesinden ama köyü sormayın bilmiyorum yani çok eskiden sormuştum anneme şimdi ise hatırlamıyorum :) ozerzincan24 09.03.2007, 21:28 ... alicem 13.03.2007, 23:09 yine herkes kayboldu can sezer 14.03.2007, 15:18 Burdayız haldun abi.. bence herkes dört gözle geceyi beklio o yüsden girmio kimse.. kaldı 3 gün şurda.. görüşmek üzre yeşilyakalıugur 14.03.2007, 16:04 herkese slm, nasılsınız geceye kımler gelıyooo...... 3 gun sonra bulusmak uzere... ehranerz 14.03.2007, 16:40 iidir uğur snden nbr nerelerdesin...walla ben tabiiiiki geliyorum can sezer 15.03.2007, 17:04 iidir uğur snden nbr nerelerdesin...walla ben tabiiiiki geliyorum slm emmoglu nbr.sen iki masa ayarla aleviforum diye yazı koy masaya oraya kurulalım hepberaber:):) sanatçı kim gelio öğrendinmi emmo. görüşmek üzre ehranerz 15.03.2007, 19:44 walla bilmiorm emmoğlu öğrenemedim kim gelirse gelsin artık zaten kalmış 2 gün haydiiiiiin görüşmek üzere...protokol masasını kapasak ii olurdu:) buse 16.03.2007, 13:01 Slm arkadaşlar yarın akşam yani cumartesi günü köyümüzün gecesi var aranızda geceye katılan varmıdır.Yarın gelebilirsem bende geleceğim diyorumki geceyi camaraya alıp formda yayınlşarız nasıl olur gelemeyen dostlarımızda izlemiş olur :punk: :punk: :punk: Hevinn 16.03.2007, 13:37 ooo şebgeliler gecemi düzendiniz iyi karşı köylülerde gelebilirmi zorla davet ettireyim kendimi :biggrin: alicem aşk olsun insan bir davet eder neyse biz davetsiz misafir olarak geliriz ha sebge ha çamurdere ne far eder deyilmi :biggrin: arif acar 16.03.2007, 17:43 slm arkadaşlar. Ya tam köye gideceğim haber geliyo yağmur ve kar yağdı ama haftaya cuma kesin gideceğim. Özkan abi tamam çekerim.Bu arada köyde dede yok bilirsiniz bende dün cemde dede ye söyledim bizim köye gelecek cem yapmaya onuda çekerim:thumbup1: :thumbup1: alicem 16.03.2007, 23:23 ooo şebgeliler gecemi düzendiniz iyi karşı köylülerde gelebilirmi zorla davet ettireyim kendimi :biggrin: alicem aşk olsun insan bir davet eder neyse biz davetsiz misafir olarak geliriz ha sebge ha çamurdere ne far eder deyilmi :biggrin: haklısın esom vallahi unuttum :blushing: yinede geç kalmış sayılmayız buyur gel yarın akşam kartal cevizlide şadırvan restorant ta çamurderelileride aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir.. ekinsu24 17.03.2007, 11:53 Alicem yeni videonuz çok güzel olmuş, ellerine sağlık.yakın köylülerinede videoda yardımcı olmuşsun ne mutlu erzincanlılara .emeğine sağlık..:36_1_55: buse 18.03.2007, 16:33 Alicem yeni videonuz çok güzel olmuş, ellerine sağlık.yakın köylülerinede videoda yardımcı olmuşsun ne mutlu erzincanlılara .emeğine sağlık..:36_1_55: slm arkadaşlar kimler geceye katıldı bilmmiyorum çünkü hiç kimsenin sesi soluğu çıkmadı ben en sonunda dayanamadım hepinizin adına sunucumuza gittim ve alevi gençleri olarak şengeyi nette elimizinden geldiği kadar tanıtmaya calışıyoruz ve hepiniz adınada alkışladım ve tüm şebgeliler sizleri alkışladıı bunu iletmek isterim.Ben alevi formdan bahsettiğim için bir kaç arkadaşda nasıl üye olabilirim diye banim yanıma gelip fikir aldılar.Aslında bek beklerdimki alevi form arkadaşları olarak bir masa azırlarsınız ve hepimiz orda tanışmış olurduk ama hiç bir organızsazyon yoktu . ama gece güzeldi halaylar çektik türküler söyledik hep bir ağızdan . Ne kadar ben çok yorgun ve diş ağrısı yaşasamda güzel geçti benim için şebgelerle olmak ve o havayı tenefüs etmek çok güzel bir duyguyduuu. buse 18.03.2007, 16:42 slm arkadaşlar kimler geceye katıldı bilmmiyorum çünkü hiç kimsenin sesi soluğu çıkmadı ben en sonunda dayanamadım hepinizin adına sunucumuza gittim ve alevi gençleri olarak şengeyi nette elimizinden geldiği kadar tanıtmaya calışıyoruz ve hepiniz adınada alkışladım ve tüm şebgeliler sizleri alkışladıı bunu iletmek isterim.Ben alevi formdan bahsettiğim için bir kaç arkadaşda nasıl üye olabilirim diye banim yanıma gelip fikir aldılar.Aslında bek beklerdimki alevi form arkadaşları olarak bir masa azırlarsınız ve hepimiz orda tanışmış olurduk ama hiç bir organızsazyon yoktu . ama gece güzeldi halaylar çektik türküler söyledik hep bir ağızdan . Ne kadar ben çok yorgun ve diş ağrısı yaşasamda güzel geçti benim için şebgelerle olmak ve o havayı tenefüs etmek çok güzel bir duyguyduuu.:yaw2 şebgeli BURAK 18.03.2007, 19:10 slm arkadaşlar kimler geceye katıldı bilmmiyorum çünkü hiç kimsenin sesi soluğu çıkmadı ben en sonunda dayanamadım hepinizin adına sunucumuza gittim ve alevi gençleri olarak şengeyi nette elimizinden geldiği kadar tanıtmaya calışıyoruz ve hepiniz adınada alkışladım ve tüm şebgeliler sizleri alkışladıı bunu iletmek isterim.Ben alevi formdan bahsettiğim için bir kaç arkadaşda nasıl üye olabilirim diye banim yanıma gelip fikir aldılar.Aslında bek beklerdimki alevi form arkadaşları olarak bir masa azırlarsınız ve hepimiz orda tanışmış olurduk ama hiç bir organızsazyon yoktu . ama gece güzeldi halaylar çektik türküler söyledik hep bir ağızdan . Ne kadar ben çok yorgun ve diş ağrısı yaşasamda güzel geçti benim için şebgelerle olmak ve o havayı tenefüs etmek çok güzel bir duyguyduuu.:yaw2 valla ya bir masa ayrılsaydı alevi forum olarak güzel olurdu hepimiz tanışırdık.gecede tek kelimeyle mükemmeldi. Şoreş 18.03.2007, 19:59 Arkadaşlar burası Chat odası değil, '' Hal Hatır '' mesajlarınızı MSN 'den yapın lütfen. alicem 18.03.2007, 20:59 gece gerçekten mükemmel geçti sezer, erhan, yeşilyakalıuğur bu sayede tanıştık buseyide gördük ama daha sonra görme fırsatım olmadı gece çok güzeldi sevcanda döktürdü yanii gelemeyen arkadaşlar adınada eylendik diyebilirim.... buse 18.03.2007, 21:40 Aramızda geceye pek fazla katılan olmamış zannedersem. aaa sizler beni gördünüz hımmm ama benim sizlerle tanışma şansım olmadı bu arada unutmadan işlerimi ayarlaya bilirsem derneğimizde hafdada 2 gün halk oyunları kursu vermeyi düşünüyorum ücretsiz hem köylülerimizi bir araya toplama şansımız olur kütüpanemizde var 7 den 77 ye hep orda oluruz. İsterimki önümüz yaz ve bu tür etkinlikler düzenleyelim sizler ne dersiniz değişik fikirleri olan arkadaşlarımız lütfen yazınız görüşlerinize ve eleştirilere acığız. Kendi gecemizde kendi halk oyunlarımızla oynayalım...:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: alicem 18.03.2007, 21:58 Aramızda geceye pek fazla katılan olmamış zannedersem. aaa sizler beni gördünüz hımmm ama benim sizlerle tanışma şansım olmadı bu arada unutmadan işlerimi ayarlaya bilirsem derneğimizde hafdada 2 gün halk oyunları kursu vermeyi düşünüyorum ücretsiz hem köylülerimizi bir araya toplama şansımız olur kütüpanemizde var 7 den 77 ye hep orda oluruz. İsterimki önümüz yaz ve bu tür etkinlikler düzenleyelim sizler ne dersiniz değişik fikirleri olan arkadaşlarımız lütfen yazınız görüşlerinize ve eleştirilere acığız. Kendi gecemizde kendi halk oyunlarımızla oynayalım...:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: evt buse çok güzel bi düşünce kurs vererek tüm gençleri bir araya toplayacağına inanıyorum derneğimizin yeri ban çok uzak olmasa bende gelirdim ama çok uzak bu arada üstüme düşecek bir görev olursa seve seve yardıma hazırım bu tür etkinliklerde payım olursa beni çok mutlu edecektir.:thumbup1: ehranerz 18.03.2007, 23:16 walla gece gerçekten çok güzeldi yeşilyakalı uğur haldun abi amcaoğlu bi ara takıldık buseyide o bizi tanımasada görmüş olduk..geceyi kaçıranlar pek ii etmedi sanırım....... can sezer 20.03.2007, 13:58 evet herkesin dediği gibi gecemiz çok güzel geçti.. herkes olmasada haldun abi ugur erhan görüştük biz.buseyide gördük ama konuşma fırsatımız olmadı.. buse teşekkür ederiz sanada buradaki emeklerimizi anlattın şebgelilere.. tek kelime ile gece herseneki gibi mükemmeldi valla gece 1 e kadar eglendik.. ne mutlu şebgeliyim diyene:) görüşmek üzre Handan Erdoğan 21.03.2007, 18:35 selam ben geceye gelemedim ama sevindim sizin adınıza bu sayede birbirinizi görmüş oldunuz bu arada bizim köy adına yapacağımız projelerimiz var inşallah burada paylaşıcağız .kendinize iyi bakın iyi günler ....bu arada herkes burda birbirini merak ediyor neden büyüklerimiz bi organizansyon yapmıyor neyse burdan herrkese çok selamlar ozanlı_ozan 21.03.2007, 19:24 valla hiç gitmedim ama isim olarak duydum ama resimlere göre bakarsak bizim köy daha güzel ......(BABAŞENLİK)..... ehranerz 21.03.2007, 21:22 senin köyün neresi bilmem ama git oranın forumuna yaz bence senin için daha sağlıklı... can sezer 22.03.2007, 18:06 umarım şaka amaçlı yazmışsındır ozanlı ozan.. can sezer 23.03.2007, 19:43 slm olsun tüm şebgelilere nassınız canlar.. emmo dernek gecesinde çektiğimiz video yu bi ara forumda faliyete koyalım gelemeyen canlar hem ortamı görmüş olur hemde sevcan ablamızı dinlemiş olur yarım saat var heral dimi.. görüşmek üzre ehranerz 24.03.2007, 13:57 emmo video war ama sevcan ablamız türküsünü söyleyince ışıkları söndürdüler video da kötü oldu 26 dk biraz canlı çıksaydı koyardık siteye... lew3nt24 25.03.2007, 21:15 slm millet.ya şu sen kimlerdensin muhabbetini bırakın zaten neredeyse köyün yarısı muhtargil yarısı da şeygil. ARİF KÜTÜPHANE YAPMAYA ÇALIŞIYORMUŞSUN HELAL OLSUN SANA UMARIM BAŞARILI OLURSUN. şebgeli BURAK 25.03.2007, 21:38 slm millet.ya şu sen kimlerdensin muhabbetini bırakın zaten neredeyse köyün yarısı muhtargil yarısı da şeygil. ARİF KÜTÜPHANE YAPMAYA ÇALIŞIYORMUŞSUN HELAL OLSUN SANA UMARIM BAŞARILI OLURSUN. ilk önce aramıza hoş geldin.2 inciside köyün yarısı muhtargil yarısı şeyhgil düşüncen bence yanlış.birbirimizi tanımamız için kimlerden olduğumuzu söylemeliyiz. lew3nt24 26.03.2007, 14:23 ne demek istediğim anlaşılmamış o bi espiri olsun diye yazmıştım ama olsun hoş bulduk.maça mı çıkıyoz diğer takımlar diye bahsediyon:) neyse görüşürüz millet kendinize iyi bakın şebgeli BURAK 26.03.2007, 18:21 ne demek istediğim anlaşılmamış o bi espiri olsun diye yazmıştım ama olsun hoş bulduk.maça mı çıkıyoz diğer takımlar diye bahsediyon:) neyse görüşürüz millet kendinize iyi bakın tamam kardeşim espiri yapmış olabilirsin.takım konusu diğer sülalelerden takım diye bahsetmek istemiştim.bu arada sen kimlerdensin. lew3nt24 28.03.2007, 12:39 kardeş bu konu bayağı uzadı boşver gitsin önemli bi konu değildi zaten.bize gaşogil diye garip bi kelime ile hitap ediyolar.anlamını felan bilmiyorum önemli değil de zaten... KENDİNİZE İYİ BAKIN buse 29.03.2007, 13:40 sLM arkadaşlar nasılsınız Form da günleriniz nasıl geçiyor yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum .Arkadaşlar gecenin vidyosunu çeken veya kopyasını alan oldumu. Bana gecenin vidyosu çok acil gerekiyor bu konuda sizden yardımlarınızı bekliyorum .Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdeden teşekkür ederim buse 29.03.2007, 13:42 -------------------------------------------------------------------------------- sLM arkadaşlar nasılsınız Form da günleriniz nasıl geçiyor yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum .Arkadaşlar gecenin vidyosunu çeken veya kopyasını alan oldumu. Bana gecenin vidyosu çok acil gerekiyor bu konuda sizden yardımlarınızı bekliyorum .Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdeden teşekkür ederim:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: alicem 31.03.2007, 22:38 SEVDAMSIN ICIMDE... Sevdamsin icimde,yasamaya doymadigim... Kosmak istedigim ucar adimlarla,ama varamadigim Sen oradasin hep,terketmedin beni... Simdi daglarin karli,yakmaz günesin Bahar gelecek gene,ekin kokusu bir türküyle Cosacak cayin,Zigeden bu beriye... Kucaklayacaksin gene terkedip gidenlerini Vefali yollarinda özleyenlerin dolasacak Alkizda bulusacak birbirini unutan yüzler... Gezecegim herbir karisini özledigim topraginin Serin esen rüzgarini kucaklayacagim Bir hickirik olacaksin icimde,aglayamadigim... Zehirini atacagim,sana tercih ettigim lanet sehirin Susacak icimde,Istanbulun ayak sesleri Bugday tarlalarindan esen rüzgarini dinleyecegim... Ahh,birakip gidermiydim seni bir bilsen... Kisini,karini görmeden yasadim senelerce Baharlarda bulustuk,bize yetmeyen bir süreyle... Köyümsün sen...yollarinda izim kalmis Anilarim serpilmis,kirik dökük ortaliga Beni affet ama birgün dönecegim sana... Bitmeyen bir siir tadinda Erimeyen karin olacagim dorugunda Bedenim topragina karisincaya dek sende kalacagim.. dilberaerzingan arkadaşımız yukarı çamurdere videolarına yardımda bulunduğum için köyümüz adına çok güzel bir şiir yazmış bende sizinle paylaşmak istedim. kendisine buradan çok teşekkür ederim eline emeğine yüreğine sağlık dilberaerzingan..:thumbup1: Hevinn 31.03.2007, 22:52 çok güzel olmuş bende yazıcam sözüm var valla ne şiirler yetiyor ne videolar bizim oraları anlatmaya haldun abi serkan_secer 01.04.2007, 18:36 bende bir yeşilyakalıyım, sizleri bir arada görmek güzel şey alicem 04.04.2007, 21:45 bende bir yeşilyakalıyım, sizleri bir arada görmek güzel şey serkan h geldin aramıza kimlerdensin seçer soyadınsa hiç yabancı gelmedi.. serkan_secer 05.04.2007, 00:58 bize sulolar derler bizde yıllar önce ayrılmısız köyden, ank yesilyaka dernek baş. sadettin secer in oğluyum ve muhtar muharrem acar'da yigeni yim.yani bir tarafımızda muhtarlar... serkan_secer 05.04.2007, 01:00 murat güven senin dayınmı ? can sezer 06.04.2007, 19:55 hoşgeldin aramıza serkan..bende acarlardanım.. şebgeliler nire kaybolduz yavv.uzun zamandır kimse yok.. haldun abi emmo ugur didem buse serkan_secer 07.04.2007, 01:22 sağol con sezer hoşbulduk alicem 07.04.2007, 20:33 murat güven senin dayınmı ? evet serkan murat güven benim dayım.. can sezer 10.04.2007, 20:56 merhaba şebgeliler.. haldun abi gecen hafta eniştem (memet kurt) youtube de bizim köyün videoları görmüş bana söyledi.arif acar ile alicem kim die dedim haldun abi alicem olan sora şaşırdı:) sende katıl aramıza dedim bu adresi verdim:) görşmek üzre ozerzincan24 10.04.2007, 22:31 şfk:85 alicem 11.04.2007, 11:32 Arkadaşlar herkese merhaba.Ben sizlere pek yazamıyorum kusuruma bakmayın olur mu askeriz malum gerçi pek asker gibi değiliz ama olsun :) umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır.Yaş olarak çoğunuzdan büyük olduğum için birkaç şey söylesem beni mazur görürsünüz diye düşünüyorum.Uzun zamandır giremediğim için geçmiş mesajlarınıza falan da baktım.kim kimlerden hangi sülaleden gibi soruları birbirmizi daha iyi tanıyabilmek için sorabiliriz ama bunu yanlış yönlere çeken veya yanlış anlayan arkadaşlar var fevri çıkışlar yapmaya gerek yok hepimiz aynı köylüyüz kimlerden olursa olsun sanal ortamda birlikteyiz ve tanışıp kaynaşıyoruz ne güzel o yüzden farklı zihniyetler aramayalım birşeylerin altında.neyse başınızı ağrıttım.Arifcim şu kütüphane olayından kısaca bahseder misin ben olayı bilmiyorum elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım bu konuda.diğer arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum sizlerde arifi örnek alın bence ve köyümüz için ii birşeyler yapmaya çalışın boş şeylerle uğraşmak kimseye birşey kazandırmaz.ayrıca bir arkadaşımız (ismini hatırlayamadım şimdi) folklor kursu vermeyi düşünüyormuş tebrik ederim ve başarılar dilerim çok güzel fikirler bunlar.Geceye katılamadım ama giden arkadaşlar adına çok sevindim çünkü çok eğlenmişler.kendinize çok iyi bakın sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepinize selamlar Müh.Tğm. Marmaris Şafak:85 :) yazdıkların çok güzel özerzincan evet dediğin gibi köyümüz için neler yapabiliriz bunları düşünüp burdan paylaşalım yapabileceğimiz kadar elimizden geldiğince kendine iyi bak şimdiden hayırlı teskereler:) alicem 11.04.2007, 11:37 merhaba şebgeliler.. haldun abi gecen hafta eniştem (memet kurt) youtube de bizim köyün videoları görmüş bana söyledi.arif acar ile alicem kim die dedim haldun abi alicem olan sora şaşırdı:) sende katıl aramıza dedim bu adresi verdim:) görşmek üzre şaşırdı demek :biggrin: saolasın iyi yapmıısın aleviforum yeni bir erzincanlı daha kazanacak desene ehranerz 11.04.2007, 18:20 enişteyide mi sardın emmo olm adam uğraşmaz ne işi olur yaw:) bu arada köyümüz için ilk olarak bi internet sitesi açılsa süper olur bence lew3nt24 12.04.2007, 13:14 merhaba millet size bi sorum olacak geçen sene yapılan cem in videoları bildiğim kadarıyla cem tv ye gönderilmişti neden yayınlanmadığı konusunda fikri olan var mı? şebgeli BURAK 12.04.2007, 17:23 merhaba millet size bi sorum olacak geçen sene yapılan cem in videoları bildiğim kadarıyla cem tv ye gönderilmişti neden yayınlanmadığı konusunda fikri olan var mı? valla bende izleyemedim cem tv'den ama yayınlanmış öyle duydum. şegbeli didem 21.04.2007, 17:12 enişteyide mi sardın emmo olm adam uğraşmaz ne işi olur yaw:) bu arada köyümüz için ilk olarak bi internet sitesi açılsa süper olur bence slmlar herkese nasılsınız canlar kusuruma bakmayın artık pek yazamıyom malum okul var benım son yılım oldugu için baya bı yogunum ben bu int sıtesı ıçın bıseyler yazmıstım ama sılındı anlamadım.neyse ınt sıtesı almak için her ay bellı mıktar para oduyomussun ama özel bı ısımle alırsan.ben arkadaslara bı solım alabılırlersek haber verırım sımdı haldun abı dıyecekkı dıdem hanı ressımlerıde yolluyodun ama gercekten benım pc bozuk ve oyle her zaman nete gıremıyom nese sonra gorusuruz k.i.b byssss şegbeli didem 25.04.2007, 17:16 murat güven senin dayınmı ? serkan murat benım eniştem olur teyzemın kocası? şegbeli didem 26.04.2007, 16:18 slm canlar bu ayın üçünde ümraniye prenses dugun salonunda ablamın kızı yararına bı gece duzenlenıyo 10 ytl bılet fıyatı gecenın konunları ARİF SAĞ TOLGA SAĞ ERDAL ERZİNCAN PINAR SAĞ GÜLER DUMAN ÖZCAN TÜRE "ablamın kızı 3 aydır yogun bakımda ve ciddi maddi sıkıntılar yasıyorlar" gelmek isteyenler dernekten bızım evın nosunu alarak bıletlerını temın edebılırler şimdiden ilginize teşekkurler... buse 26.04.2007, 17:47 slm canlar bu ayın üçünde ümraniye prenses dugun salonunda ablamın kızı yararına bı gece duzenlenıyo 10 ytl bılet fıyatı gecenın konunları ARİF SAĞ TOLGA SAĞ ERDAL ERZİNCAN PINAR SAĞ GÜLER DUMAN ÖZCAN TÜRE "ablamın kızı 3 aydır yogun bakımda ve ciddi maddi sıkıntılar yasıyorlar" gelmek isteyenler dernekten bızım evın nosunu alarak bıletlerını temın edebılırler şimdiden ilginize teşekkurler... :sad: :sad: :sad: Slm Didem öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun diliyorum.Bilet alabileceğimiz ayrıntılı olarak adres veya tlf nosu nu bırakabilirmisin. Düğün solunda alabilirmiyiz mayısın 3 demi doğrumu anlamışım.Akşam mı olacak.Unutmaki bizler seni yanlız bırakmayacağız tabiki katılırız.Didem yardım gecesine katılmayı düşünüpde uzak olduğu için katılamayan arkadaşlarımız olabilir bunlar için bir hesap numarası verebilirsin . Sonuçta bu yardım gecesi ise gelemeyenler Ve geceye katkıda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlarımız çıkacaktır .Vereceğin Hesap Numarasına yardım amaçlı bilet parasını yatırabilirler. Gecedede yardımda bulunan arkadaşlarımızın rakam belirtmeden kendilerini anos erder teşekkürlerimizi sunabiliriz.Tüm arkadaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum ve hepinizin gerekli olan özeni göstereceğinize eminim .Haydi şebgeliler bize yakışır şekilde EL EL Eleeeee:surrender :surrender buse 26.04.2007, 17:48 :sad: :sad: :sad: Slm Didem öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun diliyorum.Bilet alabileceğimiz ayrıntılı olarak adres veya tlf nosu nu bırakabilirmisin. Düğün solunda alabilirmiyiz mayısın 3 demi doğrumu anlamışım.Akşam mı olacak.Unutmaki bizler seni yanlız bırakmayacağız tabiki katılırız.Didem yardım gecesine katılmayı düşünüpde uzak olduğu için katılamayan arkadaşlarımız olabilir bunlar için bir hesap numarası verebilirsin . Sonuçta bu yardım gecesi ise gelemeyenler Ve geceye katkıda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlarımız çıkacaktır .Vereceğin Hesap Numarasına yardım amaçlı bilet parasını yatırabilirler. Gecedede yardımda bulunan arkadaşlarımızın rakam belirtmeden kendilerini anos erder teşekkürlerimizi sunabiliriz.Tüm arkadaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum ve hepinizin gerekli olan özeni göstereceğinize eminim .Haydi şebgeliler bize yakışır şekilde EL EL Eleeeee:surrender :surrender şegbeli didem 27.04.2007, 15:08 :sad: :sad: :sad: Slm Didem öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun diliyorum.Bilet alabileceğimiz ayrıntılı olarak adres veya tlf nosu nu bırakabilirmisin. Düğün solunda alabilirmiyiz mayısın 3 demi doğrumu anlamışım.Akşam mı olacak.Unutmaki bizler seni yanlız bırakmayacağız tabiki katılırız.Didem yardım gecesine katılmayı düşünüpde uzak olduğu için katılamayan arkadaşlarımız olabilir bunlar için bir hesap numarası verebilirsin . Sonuçta bu yardım gecesi ise gelemeyenler Ve geceye katkıda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlarımız çıkacaktır .Vereceğin Hesap Numarasına yardım amaçlı bilet parasını yatırabilirler. Gecedede yardımda bulunan arkadaşlarımızın rakam belirtmeden kendilerini anos erder teşekkürlerimizi sunabiliriz.Tüm arkadaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum ve hepinizin gerekli olan özeni göstereceğinize eminim .Haydi şebgeliler bize yakışır şekilde EL EL Eleeeee:surrender :surrender teşekkur ederım busecım salon prenses düğün salonu ümranıyede.aksam 7 ayın ucu yanı onumuzdekı persenbe teli isteyenler msj atsınlar ben onlara ozel msjda yollarım.duyanlar duymayanlara ıletsınler lutfen tekrar tesekur ederım k.i.b by harşenli 27.04.2007, 16:17 selam arkadaşlar. Sizlerin bu sitedeki samimi konuşmalarınız gerçekten ibret verici ve taktire değer. Buradan bütün yeşilyakalı dostlara saygı ve selamlarımı sunarım. buse 27.04.2007, 17:31 didem acil telefon nosunu verirmisin lütfen harşenli 27.04.2007, 17:37 buse ne oldu harşenli 27.04.2007, 17:38 numara geldimi ben alamadım ewren24 28.04.2007, 22:18 slm arkadaşlar nihayet bulabildim sizi bende yeşilyakalıyım binali turgutun oluyum biraz geçte olsa yanınızdayım yarınki 29 nisan yürüyüşü için hepinizi yürüyüşe bekliyorum hep birlikte hareket edelim bir yerde buluşalım belki biraz geç oldu ama umarım yarın herkez çalayan meydanında olur buse 29.04.2007, 01:54 Slm sizlerinde gördüğü gibi didem siteye yazı yazmıştı yeğenin hastalığından dolayı gece düzenlemişler.Bende çok üzüldüm yardımda bulunmak istedim ve bilet alabilmek için telefon numarası vermiş bu numarayı alevi form chatte yayınladım şirkette levhaya yardıma çağrı yazısı yazdım dideme ulaşabilmek için verdiği tlf numarasını yazdım sonra aramışlar numara yanlış ve telefona çıkan kişi küfürler ediyormuş. Ben çok şaşardım şok oldum şirkete ve chatteki kişilere çok mahcup oldum. O günden arkadaşlarım bana buse sen nasıl bu duruma düşersin diyorlar asılsız bir gece o günden beri dideme defalarca mail attım halen cvp yazmadı. Çok morelim bozuldu ve çok üzüldüm .Belkide yanlış yazmış olabilir ama mutlaka geri dönüş yapmalıydı ..... buse 29.04.2007, 02:02 Slm sizlerinde gördüğü gibi didem siteye yazı yazmıştı yeğenin hastalığından dolayı gece düzenlemişler.Bende çok üzüldüm yardımda bulunmak istedim ve bilet alabilmek için telefon numarası vermiş bu numarayı alevi form chatte yayınladım şirkette levhaya yardıma çağrı yazısı yazdım dideme ulaşabilmek için verdiği tlf numarasını yazdım sonra aramışlar numara yanlış ve telefona çıkan kişi küfürler ediyormuş. Ben çok şaşardım şok oldum şirkete ve chatteki kişilere çok mahcup oldum. O günden arkadaşlarım bana buse sen nasıl bu duruma düşersin diyorlar asılsız bir gece o günden beri dideme defalarca mail attım halen cvp yazmadı. Çok morelim bozuldu ve çok üzüldüm .Belkide yanlış yazmış olabilir ama mutlaka geri dönüş yapmalıydı .....Hoş Geldin evren bu arada gerçektende geç oldu ama. Seni aramızda görmek güzel git gide çoğalıyoruz arkadaşlar..... arif acar 29.04.2007, 10:40 arkadaşlar alkızın görüntüleri elime geçti yükledim alicem 29.04.2007, 17:51 tşkrler arif resimler çok güzel emeğine sağlık can sezer 02.05.2007, 19:20 buse didemin yegeni için duzenlenen gece ile eline bilgi gecerse bizide haberdar et özel msjla...gercekten gıtmek ısterım..,,bu arada uzun zaman sora aranızdayım sebgeliler nasılsınız... didem çok gecmıs olsun cok uzuldum nelimizden ne gelirse yapmaya hazırız şegbeli didem 03.05.2007, 21:36 Slm sizlerinde gördüğü gibi didem siteye yazı yazmıştı yeğenin hastalığından dolayı gece düzenlemişler.Bende çok üzüldüm yardımda bulunmak istedim ve bilet alabilmek için telefon numarası vermiş bu numarayı alevi form chatte yayınladım şirkette levhaya yardıma çağrı yazısı yazdım dideme ulaşabilmek için verdiği tlf numarasını yazdım sonra aramışlar numara yanlış ve telefona çıkan kişi küfürler ediyormuş. Ben çok şaşardım şok oldum şirkete ve chatteki kişilere çok mahcup oldum. O günden arkadaşlarım bana buse sen nasıl bu duruma düşersin diyorlar asılsız bir gece o günden beri dideme defalarca mail attım halen cvp yazmadı. Çok morelim bozuldu ve çok üzüldüm .Belkide yanlış yazmış olabilir ama mutlaka geri dönüş yapmalıydı ..... slm arkadaslar cook özur dılerım boyle bır sorun olabılecegı aklıma gelmezdı benım sınavlarım vardı ve nete gırmemm cok zordu ayrıca numara dogru bu secım sımdı ablamı aradım ve boyle bırsey olmadıgını soyledı ve herkesın gecede oldugunu soyledı ayrıca bu asılsız bır gece degıl degıl neyse artık yapılabılecek bırsey yok sanırım... busecım ılgın alakandan ve yardımlarından dolayı coook tesekkur ederım :uzgunsok: tekrar ozur dılerımmmm buse 04.05.2007, 19:17 Slm Didem geceye katıldım gerçektende güzeldi .Biz ogün aradık numara yanlıştı sonra prenses düğün salonun numarasını bulduk ordan öğrendik ve gittik umarım tekrar sağlığına kavuşur tekrar geçmiş olsun hoçça kal türkügözlüm 05.05.2007, 10:36 bende bir şepkeliyim acaba sen hangi akrabamsın bilmemek ne kadar kötü birşey kendi akrabamı tanımıyorum alicem 05.05.2007, 17:22 bende bir şepkeliyim acaba sen hangi akrabamsın bilmemek ne kadar kötü birşey kendi akrabamı tanımıyorum türkü gözlü kimsin kimlerdensin tanıtırsan kendini kimlerle akraba olup olmadığını öğrenirsin .. ewren24 06.05.2007, 00:18 slm didem ben evren gece çok güzeldi bende ordaydım gereken şeyler yapıldı sanıyorum arkadaşlar ben evren binali turgutun oluyum sizlerle pek tanışmıyorum ama artık sizlerleyim didemlerin gecesini derneğin gençleri düzenlemiş biz deböle gençlerin yapabileceği konserler düzenleyebiliriz buse 06.05.2007, 10:13 NİŞANLI Öğretmenleri Ölüm Ayırdı Erzincan'da Dün Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 3 Genç Öğretmen İçin Bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Tören Düzenlendi. Erzincan'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç öğretmen için bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki ilk cenaze töreni, Çayırlı'nın Balıklı Köyü İlköğretim Okulu'nda 2006 yılı Ağustos ayından bu yana asker öğretmen olarak görev yapan İngilizce öğretmeni Fevzi Rıza Duransoy (25) için yapıldı. Cenazesi, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze arabasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen öğretmenin tabutu Türk bayrağına sarıldı. Cenazenin getirilişi sırasında genç öğretmenin meslektaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Aynı okulda görevli olan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Emine Köksal ile yaklaşık 3 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilen Fevzi Rıza Duransoy'un cenazesi okunan duaların ardından memleketi olan Konya'ya gönderildi. Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki ikinci tören ise, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görevli Ayşe Karakahya (26) ve Çayırlı Salık Meslek Lisesi'nde görevli Yeşim Gemici (35) için düzenlendi. Erzincan Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak cenaze arabalarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen iki bayan öğretmenin cenazeleri, meslektaşlarının omuzlarında taşıdı. Cenaze töreninde Vali Ali Güngör, gözyaşlarına boğulan acılı yakınlara başsağlığı dileğinde bulundu. Tabutları Türk bayrağına sarılan genç öğretmenlerden Ayşe Karakahya'nın da, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda birlikte görev yaptığı okul müdürü Hüseyin Alp ile 1 ay önce nişanlandıkları öğrenildi. Cenazede uzun süre nişanlısının tabutu başında gözyaşı döken Hüseyin Alp, meslektaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Törende, öğretmenlerin özgeçmişleri okunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, elim kazadan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Maalesef çok kıymetli 3 meslektaşımızı kaybettik. Onlar bizim için eğitim şehididir" dedi. Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın'ın konuşmasının ardından genç öğretmenler için dua okundu. Tören sonunda Vali Ali Güngör ve meslektaşları tarafından omuzlara alınan öğretmenlerin cenazeleri cenaze arabalarına konuldu. Ayşe Karakahya'nın cenazesi Antalya'ya, Yeşim Gemici'nin cenazesi de memleketi Karabük'e gönderildi. Cenaze töreninin ardından Ayşe Karakahya ile nişanlı olan Hüseyin Alp'in yakınları genç öğretmenin fotoğrafına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze törenine Vali Ali Güngör'ün yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Vali Yardımcısı Adem Keleş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Çimen, milli eğitim çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri ile Çayırlı ve Erzincan'dan çok sayıda vatandaş katıldı. (İS-ÖZ-Y) (İhlas Haber Ajansı) 2 saat önce.. [798565] Konya'da Kadeh Operasyonu Erzincan Trafik Kazasında Hayatına Kaybeden Öğretmenlerine Ağladı Öğretmen Servisi Şarampole Yuvarlandı İstanbul'dan 70 Milletvekili Seçilecek Genel Seçimlere 21 Siyasi Parti Katılıyor buse 06.05.2007, 10:18 NİŞANLI Öğretmenleri Ölüm Ayırdı Erzincan'da Dün Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 3 Genç Öğretmen İçin Bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Tören Düzenlendi. Erzincan'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç öğretmen için bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki ilk cenaze töreni, Çayırlı'nın Balıklı Köyü İlköğretim Okulu'nda 2006 yılı Ağustos ayından bu yana asker öğretmen olarak görev yapan İngilizce öğretmeni Fevzi Rıza Duransoy (25) için yapıldı. Cenazesi, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze arabasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen öğretmenin tabutu Türk bayrağına sarıldı. Cenazenin getirilişi sırasında genç öğretmenin meslektaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Aynı okulda görevli olan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Emine Köksal ile yaklaşık 3 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilen Fevzi Rıza Duransoy'un cenazesi okunan duaların ardından memleketi olan Konya'ya gönderildi. Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki ikinci tören ise, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görevli Ayşe Karakahya (26) ve Çayırlı Salık Meslek Lisesi'nde görevli Yeşim Gemici (35) için düzenlendi. Erzincan Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak cenaze arabalarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen iki bayan öğretmenin cenazeleri, meslektaşlarının omuzlarında taşıdı. Cenaze töreninde Vali Ali Güngör, gözyaşlarına boğulan acılı yakınlara başsağlığı dileğinde bulundu. Tabutları Türk bayrağına sarılan genç öğretmenlerden Ayşe Karakahya'nın da, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda birlikte görev yaptığı okul müdürü Hüseyin Alp ile 1 ay önce nişanlandıkları öğrenildi. Cenazede uzun süre nişanlısının tabutu başında gözyaşı döken Hüseyin Alp, meslektaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Törende, öğretmenlerin özgeçmişleri okunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, elim kazadan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Maalesef çok kıymetli 3 meslektaşımızı kaybettik. Onlar bizim için eğitim şehididir" dedi. Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın'ın konuşmasının ardından genç öğretmenler için dua okundu. Tören sonunda Vali Ali Güngör ve meslektaşları tarafından omuzlara alınan öğretmenlerin cenazeleri cenaze arabalarına konuldu. Ayşe Karakahya'nın cenazesi Antalya'ya, Yeşim Gemici'nin cenazesi de memleketi Karabük'e gönderildi. Cenaze töreninin ardından Ayşe Karakahya ile nişanlı olan Hüseyin Alp'in yakınları genç öğretmenin fotoğrafına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze törenine Vali Ali Güngör'ün yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Vali Yardımcısı Adem Keleş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Çimen, milli eğitim çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri ile Çayırlı ve Erzincan'dan çok sayıda vatandaş katıldı. (İS-ÖZ-Y) (İhlas Haber Ajansı) 2 saat önce.. [798565] Konya'da Kadeh Operasyonu Erzincan Trafik Kazasında Hayatına Kaybeden Öğretmenlerine Ağladı Öğretmen Servisi Şarampole Yuvarlandı İstanbul'dan 70 Milletvekili Seçilecek Genel Seçimlere 21 Siyasi Parti Katılıyor alicem 06.05.2007, 17:17 çok üzücü bir olay yakın köylerimizde öğretmenlik yapıyorlarmış allah ailelerıne sabır versinn şegbeli didem 07.05.2007, 16:21 Slm Didem geceye katıldım gerçektende güzeldi .Biz ogün aradık numara yanlıştı sonra prenses düğün salonun numarasını bulduk ordan öğrendik ve gittik umarım tekrar sağlığına kavuşur tekrar geçmiş olsun hoçça kal slmlar herkeze busecım geceye katıldıgın için çokk tesekkur ederım kac gundur içim sıkıntılıydı nasıl boyle bırsey olur dıye valla içim rahatladı cok tesekkur ederım.bu arada hoş geldın evren abı k.i.b:clap: buse 07.05.2007, 20:39 slm türkü gözlüm aramıza hoş geldin kimlerdensin Handan Erdoğan 07.05.2007, 22:12 selam nasılsınız Handan Erdoğan 07.05.2007, 23:47 selam lar nasılsınız can sezer 10.05.2007, 18:13 iyiyiz iyi olmaya çalısıoruz...sen nasılsın handan ?? canlar merhaba nasılsınız..forum bu aralar durgun.. bu arada geceye gien arkadaslar bızıde bılgılendırıse seviniriz..hasta olan arkadas için gerekli para toplandımı?? yorgol 11.05.2007, 01:52 bir birinize yardımcı olmanız destek olmanız çok güzel bu arda didem senin yiğeninede acil şifalar ben gelemedim geceye işimden dolayı geçmiş olsun tekrar ewren24 12.05.2007, 23:53 Saollllll didem bi tek sen hoşgeldin dedin neyse herkeze slm olsun lew3nt24 13.05.2007, 12:43 hoşgeldin Evren.Didem inş yeğenin sağlığına çabucak kavuşur.çok geçmiş olsun yorgol 14.05.2007, 00:59 didem yiğenin nasıl acaba sağlığı hakkında bilgi veririmisin tekrar çok geçmiş olsun arif acar 14.05.2007, 09:54 arkadaşlar yeni görüntüler bunlar.video'da var. yükleriz bugünlerde arif acar 14.05.2007, 10:13 bunlarda var arif acar 14.05.2007, 17:00 yine ben alicem 14.05.2007, 21:08 arif çok teşekkürler resimler çok güzel vallahi sayende gün gün köyümüzü takip ediyoruz burdan iyiki varsın kardeşim eline emeğine sağlık süpersinn dinco024 14.05.2007, 23:22 sevgili dostlar arif acar ve alicem, cem evi klibiniz tek kelime ile mükemmel, türkü uyumlu... emeginize, yüreginize saglik! ben daha hic görmedim cem evini ama insallah bu sene köyüme gidince ziyarte edicem orayi... Y.camurdere den dincer. alicem 15.05.2007, 14:19 sevgili dostlar arif acar ve alicem, cem evi klibiniz tek kelime ile mükemmel, türkü uyumlu... emeginize, yüreginize saglik! ben daha hic görmedim cem evini ama insallah bu sene köyüme gidince ziyarte edicem orayi... Y.camurdere den dincer. saol kardeşim dinçer beğendiğine sevindimm elimizden geldiğince yapmaya çalıştıkk bekleriz işallah tanışmışta oluruz adnan 16.05.2007, 14:55 yine ben Resimleri izleyince köye gitmis gibi oluyor insan. Eline saglik Arif.Yalniz seni cikaramadim sen kimin oglusun merak ettim. Acarlar kalabalik olunca tahmin edemiyor insan.Tekrar eline saglik. şegbeli didem 16.05.2007, 22:02 slmlar herkeze arif ressimler mükemmel olmus valla elıne saglık yaa telde bır suru resım var sılmıyorum gonderıcem dıye ama bılgısayar olmadı gıttı valla.ama saklıyorum inşallah bır gun yollıycam:komik bu arada benım yeğen bıraz ıyı gıbı bır ıkı gune hastaneden cıkartırız dıyorlar ama bakalım bellı olmaz hayırlısı dıyoruz ılgınız ıcın tesekkurler hepınıze.Allah'a emanet olun k.i.b EREN izm 16.05.2007, 22:21 Resimler şahane hepsini aldım :D:D alicem 16.05.2007, 22:24 eren hoşgeldin nasılsın resimler çok guzel iyi yapmıssın resımlerı almakla:D arif acar 20.05.2007, 10:14 Resimleri izleyince köye gitmis gibi oluyor insan. Eline saglik Arif.Yalniz seni cikaramadim sen kimin oglusun merak ettim. Acarlar kalabalik olunca tahmin edemiyor insan.Tekrar eline saglik.ben Zekeriya ACAR'ın oğluyum.siz kimlerdensiniz tanımıyorum da.bu arada yeni video çektim yakında yükleriz alicem 20.05.2007, 10:28 ben Zekeriya ACAR'ın oğluyum.siz kimlerdensiniz tanımıyorum da.bu arada yeni video çektim yakında yükleriz slm arif nasılsın resimler çok güzel bu arada eline sağlık adnan abi benim amcamın oğlu oluyor yeni videonuda sabırsızlıkla bekliyoruz..:biggrin: ehranerz 25.05.2007, 11:30 haldun abi kutlarım 1. olmuşsun şiir yarışmasında....devamını bekleriz .. alicem 25.05.2007, 11:46 :thumbup1: Teşekkürler kardeşim devamı gelecek merak etmeyin. meymana hızıre 25.05.2007, 14:38 haldun abi tebrikler birinci olmuşssun başarılarının ve birinciliklerinin devamını dilerim ........... 11matcali 25.05.2007, 21:29 gercekten cok guzel olmus alıcem abı tesekkur ederız bızım ıcin boyle bırsey yaptıgın ıcın bende yeşilyakalıyım(sebge)yukardakı benım msn eklersenız tanısırız alıcem abi tekrar tesekkur ettım.:w00t: Devrim_Neferi 25.05.2007, 22:32 canlar bende yeşilyakalıyım mehmet akan oğlu tarık akan hepinize sevgiler paylaşımlar için teşekkürler kenan_acar 26.05.2007, 22:25 mrb ben kenan acar yeni oldum foruma bende şebgeliyim koylulerımı burda görmek ne güzel kenan_acar 26.05.2007, 22:42 slm canlar aranıza yeni bir can daha katıldı.bizde yeşilyakalıyızıdr.hepinizle tanışmak isterim.3 ay önce köyde çok üzücü bi olay yaşandı biliosunuzdur.acarları tanıyan varmı??herkese sevgilerimi sunarım..dahada çok canlar davet ederim ben güzel bi ortam yaratalım hepberaber.görüşmek üzre yoldaşlar....... ÇAĞDAŞ BU MESAJ SANA AİT GALİBAYENİ GÖRDÜM BEN OĞLUYUM S..S.. İT REKLAM YAPACAK BAŞKA BİŞEY BULAMADINMI ŞEREFSİZZ alicem 28.05.2007, 14:31 gercekten cok guzel olmus alıcem abı tesekkur ederız bızım ıcin boyle bırsey yaptıgın ıcın bende yeşilyakalıyım(sebge)yukardakı benım msn eklersenız tanısırız alıcem abi tekrar tesekkur ettım.:w00t: slm kardeşim hoşgeldin aramıza. rica ederim elimizden geldiğince yaptık bir kaç video kimsin kimlerdensin kendini tanıtırsan seviniriz.:biggrin: alicem 28.05.2007, 14:33 Arkadaşlar köyümüzün yeni videosu çok yakında sizlerle paylaşacağım aman bir yere kaybolmayın:thumbup: arif acar 28.05.2007, 16:28 herkese selam. Dün şahtepe'ye gittik.bunlar fotolar.Yağmur yağıyordu diye az gelen oldu. can sezer 28.05.2007, 16:56 haldun abi kutlarım başarıların devamını dilerim.. işte sepgeli işte şiir... arif eywallah resimler süper..sende olmasan..aramıza yeni canlar katılıyor hepsize hoşgeldiniz.. alicem 28.05.2007, 19:33 arif kardeşim sana diyecek söz bulamıyorum gerçekten mükemmelsin resimler çok güzel eline emeğine sağlık :36_1_55: alicem 28.05.2007, 19:34 haldun abi kutlarım başarıların devamını dilerim.. işte sepgeli işte şiir... arif eywallah resimler süper..sende olmasan..aramıza yeni canlar katılıyor hepsize hoşgeldiniz.. sezer teşekkürederim beğendiğine çok sevindim :thumbup1: şebgeli BURAK 28.05.2007, 20:00 haldun abi tebrikler birinci olmuşsun,arif sanada resimler için çok teşekkürler. adnan 30.05.2007, 12:44 [QUOTE=arif acar;438397]herkese selam. Dün şahtepe'ye gittik.bunlar fotolar.Yağmur yağıyordu diye az gelen oldu.[/QUO Resimler güzel Arifcim eline saglik.Babana benden selam söyle o beni iyi tanir. Yalniz senden ricam resimlerin arasina köylülerimizin resimlerinide korsan daha güzel olur mesela bir hazanibabanin resmi cok enterasan olur. Daha degisik toplu resimler.Simdiden tesekkürler. yeşilyakalıugur 31.05.2007, 20:34 herkese slm... haldun abi 1. olmuşsun tebrikler... arif nasılsn resimler yıne guzll ellerine sağlık .dewamını bekleriz... buse 02.06.2007, 08:51 Slm arkadaşlar nasılsınız iymisiniz uzun zamandır sizlerle görüşemiyorum.Resimler çok güzel ellerinize sağlı ve arkadaşımızı bende tebrik ediyorum.Köyümüzün vidyolarını seyredince çok duygulandım.Babama hep kızardımm içimden ya bu şebge der başka bir şey demez diye şimdi ona hak veriyorum.Memleket özlemi bir başkaymış. Erkeklerimiz su suvarmaya gidince bakardık daşın boynunda nerde kalmışlar ve nasıl anlanlıyorduksa az kalmış birazdan gelirler. Şimdi ise cep telefonları var.Teknoloji gelişti Ama insanların özlemi içindeki sevgi hiç bitmedi sadece polyanacılık oynamaya calışıp bu sevgimizi içimizde bastırmaya calışıyor belli etmiyoruzz.Keşke o dasın boynun olsamda saatlerce baksam Esberek Düzüne Pülke Çayır Tarlaya............................ buse 02.06.2007, 08:58 :sweatdrop Slm arkadaşlar nasılsınız iymisiniz uzun zamandır sizlerle görüşemiyorum.Resimler çok güzel ellerinize sağlı ve arkadaşımızı bende tebrik ediyorum.Köyümüzün vidyolarını seyredince çok duygulandım.Babama hep kızardımm içimden ya bu şebge der başka bir şey demez diye şimdi ona hak veriyorum.Memleket özlemi bir başkaymış. Erkeklerimiz su suvarmaya gidince bakardık daşın boynunda nerde kalmışlar ve nasıl anlanlıyorduksa az kalmış birazdan gelirler. Şimdi ise cep telefonları var.Teknoloji gelişti Ama insanların özlemi içindeki sevgi hiç bitmedi sadece polyanacılık oynamaya calışıp bu sevgimizi içimizde bastırmaya calışıyor belli etmiyoruzz.Keşke o dasın boynun olsamda saatlerce baksam Esberek Düzüne Pülke Çayır Tarlaya............................:sweatdrop :sweatdrop :sweatdrop 11matcali 03.06.2007, 17:15 Ben bile bir tokatlı olarak yeşil yakayı biliyorum. Güzel ve şirin bir köy... Yanlız hatırlamıyorsam cemevi bile vardı.... ya gercekten sagolun koyumuze duydugunuz ılgıden dolayı tesekkur ederız benım msn bboy_ali_17@hotmail.com eklersenız tanısırız herkes kendıne cıcı baksuın ehranerz 03.06.2007, 21:12 arif resimler için sağol devamını bekleriz...yaz geldi artık bol bol çekersin... EyLeM_DeNiZ 04.06.2007, 00:06 Selam tüm dostlarımıza. Ben forumda yeniyim. Yazıları okuma, resimlere bakma fırsatım oldu. Hepsi için sizlere teşekkür ederim. Uzunca bir süredir köye gitmemiştim ama bu yaz kısmet olucak inşallah. Kalos İbrahim'in kardeşi Kezban benim anneannem, Memişgillerden Gülüm Gadenin oğlu Şevki de dedem. Adım da Eylem. Herkese sevgiler... 11matcali 04.06.2007, 14:13 Ali kardeş köyünüzün eski adı nedir?. aleviforumda tekrar görüşmek üzere. koyumuzun adı yesılyaka eskı adıda sebge dır sız nerelısınız 11matcali 04.06.2007, 14:15 pelin_n sen kimlerdensin ayrıca başka yeşilyakalı kimler var onuda bilmiyorum ben yeni üye oldum :sook pelın hanım sız edanın arkadasımızınız bende yesılyakalıyım benım msn bboy_ali_17@hotmail.com okk eklersden tanısırız atrıca dıger yesılyakalı arkadaslarıda beklıyom:p alicem 05.06.2007, 20:13 Selam tüm dostlarımıza. Ben forumda yeniyim. Yazıları okuma, resimlere bakma fırsatım oldu. Hepsi için sizlere teşekkür ederim. Uzunca bir süredir köye gitmemiştim ama bu yaz kısmet olucak inşallah. Kalos İbrahim'in kardeşi Kezban benim anneannem, Memişgillerden Gülüm Gadenin oğlu Şevki de dedem. Adım da Eylem. Herkese sevgiler... hoşgeldin eylem aramıza katıldığına çok sevindim bizlerde burada elimizden geldiğince köyümüz için bir şeyler yapmaya,birbirimizi tanımaya,kaynaşmaya çalışıyoruz tekrar hoşgeldin.. Hevinn 08.06.2007, 12:39 resimler çok güzel arif eline sağlık hazani abinin resimlerinide isteyenler olmuş çekersin artık nede olsa eski bestekarlardan :biggrin: bizim köye yolun düşerse bir iki resimde bizim köyü çeksen şimdi çiçekler açmıştırki çok güzel olmuştur oralar şebgelitolga 09.06.2007, 10:24 Selamlar bütün yeşilyakalılara aranıza yeni katıldım bende şebgeliyim, haldun (alicem) abim olur.:sweatdrop görüşmek üzere.. eda_umut 13.06.2007, 13:07 Merhaba arkadaşlar Bu forma üye olmakta biraz geç kaldığımı düşünüyorum;çünkü bilinçli kişiler olarak paylaşmamız,tartışmamız ve açıklık getirmemiz gereken bir çok konu var. Tabi bunu yaparken seviyemizi korumamız gerektiğini düşünüyorum,burada sadece'arkadaşlar merhaba,nasıl gidiyor,alem nasıl'ların yerine değerlerimizin,kültürümüzün,inançlarımızın bilinmeyen veya bilinipte anlaşılmayan yönlerini fikir alış verişlerinde bulunarak dile getirmeliyiz,çünkü.....nasılsın,şu gün şurda şunları yaparız,konuşmalarının daha uygun ortamları olduğunu düşünüyorum. Demk istediğim sadece bilgi mi olmalı,tabiki hayır ama bazı yazıların yersiz olduğunu düşünüyorum ve bugün hala insanların kafasında yerleşmemiş olduğunu düşündüğüm bir çok konu var,biz bilinçli gençler olarak birbirimizi bilinçlendirmesini bilicez ki,bazı gereksiz ağızların açılmasını meydan vermeyelim Kendinize iyi bakın sakinekurt 13.06.2007, 20:02 merhaba ben sakine kurt mustafa kurt un torunuyum.haldun(ali cem)abi nasılsın,forma göz attım hoşuma gitti,herkesin emeğine,yüreğine sağlık,ilgi çok güzel ve sürekli bir artış gözlemledim:bu çok hoş... zamanım oldukça buradakilerle beraber olmak isterim kendinize iyi bakın meymana hızıre 13.06.2007, 22:57 Merhabalar yoldaşlarım nasılsınız ses soluk yok köye doğru geleniz yok mu köy biraz canlansın yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler( bizim okul bitti sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim inşallah istedikleri olur hızır yardımcıları olsun) en içten yoldaş selamlarım ile ya sormayı unuttum köylülerim oylar nereye bazen anket topiklerine girinde seçimler ile bi konuşalım saygılarımla......... eda_umut 14.06.2007, 13:17 Hoş bulduk Bu arada kimlerden olduğumu yazmayı unutmuşum(en başta yapmam gereken bir şeydi)ben Fikri Top un torunu Hüseyin Top un kızıyım BEN BİR KONUDA SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM:ALEVİLİĞİN İBADET ANLAYIŞI HAKKINDA OLUMLU VE OLUMSUZ ELEŞTİRİLERİNİZ VAR MI VARSA BUNLAR NELER?GERÇEKTEN DUYARLI OLUCAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM... lew3nt24 14.06.2007, 18:10 SLM MİLLET.HAFTA SONUNDA ÖSS SINAVINA GİRECEK HERKESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM,İNŞ KAZANIRSINIZ senerkurt_24 14.06.2007, 19:03 slm arkadaslar ben Şener senerkurt_24 14.06.2007, 19:05 slm arkadaşlar ben Şener KURT pazar günü sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar... şebgeli BURAK 14.06.2007, 19:22 yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. sakinekurt 14.06.2007, 22:29 Merhabalar , Haftasonu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. sevgiyle kalın... Sakine Kurt sadakat 14.06.2007, 22:53 ben aslen sivaslıyım ama sanırım sizin köyden olacak levent diye birini tanıyan varmı istanbul pendik şebgeli BURAK 14.06.2007, 22:56 ben aslen sivaslıyım ama sanırım sizin köyden olacak levent diye birini tanıyan varmı istanbul pendik ben ist. pendikte oturuyorum kimmiş bu levent.:rolleyes: :rolleyes: senerkurt_24 14.06.2007, 23:27 slm arkadaşlar ben Şener KURT cok yogun bir gündem içindeyiz öss ve seçim; öss ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Seçim için ise sadece ATATÜRKÇÜ bir millet oldugumuzu asla unutmamamızı istiyorum... Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez MUSTAFA KEMAL ATATÜRK eda_umut 14.06.2007, 23:43 merhaba sınava girecek olanlardan biri olarak diğer arkadaşlara bende başarılar diliyorum bu arada arkadaşım levent güç ten bahsediyorsun sanırım evet tanıyorum neden sordun? EyLeM_DeNiZ 15.06.2007, 20:25 Merhaba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım....Negüzel toplanmış herkes.. köyümüzün videolarına ulaşamadım.Resimler harika.Teşekkürler.. Canım benim hoşgeldinnn Yazın köye gitme planımıza sende dahil olursan yeni videolar sen de çekebilirsin :biggrin: Pazar günü sana bol şanslar, her şey senin istediğin gibi olur inşallah sadakat 15.06.2007, 21:42 7-8 yıllık arkadaşımdır kendisi form a girip girmediğini öğrenmek istedim az önce beraber pendikteydik giriyormuş öğrendim...ilginiz için teşekkürler:yawn: :yawn: alicem 17.06.2007, 18:38 ooo topikte canlanma var yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza katılım git gide yükseliyor süper..:thumbup1: alicem 17.06.2007, 18:43 merhaba ben sakine kurt mustafa kurt un torunuyum.haldun(ali cem)abi nasılsın,forma göz attım hoşuma gitti,herkesin emeğine,yüreğine sağlık,ilgi çok güzel ve sürekli bir artış gözlemledim:bu çok hoş... zamanım oldukça buradakilerle beraber olmak isterim kendinize iyi bakın teşekkkürler kardeşim topik sizlerle birlikte dahada canlanacağına inanıyorum ben bu topiği açtığımda yaklaşık üç kişiydik şimdi bakıyorumda otuz şebgeli bir arada dahada iyi olacağına inanıyorum zamanla vakit buldukça aramızda olman dieğiyle sağlıcakla kal..:thumbup1: eda_umut 18.06.2007, 14:02 Merhaba canlar Haldun abi ben bu forma üye olduğum zaman yazılanlara önceden bir göz attım fakat gidişat pekte hoş değildi,tabi ki amaç ilk öncelikle tanışmak olmalı;çünkü kendi insanımızı tanımıyoruz.yani bunun için bayramlaşmalar,geceler,piknikler falan düzenleniyor;fakat sizce bu tam olarak amacına ulaşabiliyor mu?herkes yine kendi aleminde gençlere büyükler önderlik etmediği sürece de gençler kimle gidip nasıl tanışsın;bu yüzden bu form tam da bu bahsettiğim gerçekleştirilemeyen şeyler için çok uygun;ama dikkatinizi çekerim bu bir 'alevi forum' yanlış mıyım! ya tamam tanışalım konuşalım,sadece köy güzel,ağacı güzel,suyu güzel demekle olmuyor ki....yani ben sizin önderliğinizi bekliyorum bu konuda,ben bir şeyler yapabilmek için üye olan tüm arkadaşlara konuşup,tartışabileceğimiz bir şeyler öneriyorum kimseden ses yok,soruyorum onlara şimdi inançları bir tarafa koyalımda gerçekten köyümüz güzel mi? ben buna inanmıyorum,bizim köyümüzün hiç bir eksiği yok mu? bir kaç arkadaş bazı çalışmalara önderlik yapmak istemiş,ama bilmiyorum sonuç ne olmuş çünkü okumamışta olabilirim ki umarım amaçları gerçek olurda faydalı bir şeylere öncülük ederler...ya helede gençlerin böyle duyarsız olması çok üzücü:( bir takım kalıplaşmış şeyleri düzeltmek veya tamamen yok edebilmek için birilerinin bir şeyler yapması lazım.) hepimiz cem evi ile övünür hale gelmişiz,çünkü başka bir şeyimiz yokta ondan.... bir köy odamız olmalı,büyük bir yemekhanemiz olmalı(cenazeler için,düğünler için,çeşitli etkinlikler için)eski yıkık evler tamamen yıkılıp yerleri belirlenip güzel bir görünüme kavuşturulmalı,v.s.,v.s....yani bunlar şu anda aklıma gelenler,çoğaltılabilir ki bende inanıyorum çok güzel fikirler doğacaktır.yemekhane konusunda bir eleştiri almıştım 'köy sonuçta herkesin bahçesi var yemekhane mi olurmuş' bu nasıl bir mantıktır yani,köylü diye hep ezilmeli değil mi ne hacet şuyuna buyuna,ne hacet düzene nizama...'köy odası ne yahu' doğru bizim insanımız bir araya gelip neden otursun ki kadınlar bir araya gelip neden düşüncelerini konuşsun,neden gençlerle gerekirse el işi çeşitli tasarımlarını paylaşsın ki...erkekler bir araya gelip neden köyün sorunlarını,ihtiyaçlarını,amaçlarını daha düzenli daha geniş daha uygun bir ortamda paylaşsın ki...türbelere gidilir herkes kendi aleminde bir araya gelmeye korkarlar,kurbanlar kesilir,ama sadece o an için,o anın zevki için tabi ki çalışan herkesin hakkıdır,ama bir defada gitmeyin bağış yapın kendiniz için...bir cem evi kaç senede bitti biliyor musunuz bunun sebebi sadece duyarsızlık,sadece. Söyleyecek çok şey var,ama ben sizlerinde olumlu veya olumsuz eleştirilerde bulunmanızı bekliyorum Ben yarın köye gidiyorum uzun bir süre forma giremeyeceğim geldiğimde umarım daha güzel şeylerle karşılaşırım,Allah’a emanet olun. alicem 18.06.2007, 16:06 Merhaba canlar Haldun abi ben bu forma üye olduğum zaman yazılanlara önceden bir göz attım fakat gidişat pekte hoş değildi,tabi ki amaç ilk öncelikle tanışmak olmalı;çünkü kendi insanımızı tanımıyoruz.yani bunun için bayramlaşmalar,geceler,piknikler falan düzenleniyor;fakat sizce bu tam olarak amacına ulaşabiliyor mu?herkes yine kendi aleminde gençlere büyükler önderlik etmediği sürece de gençler kimle gidip nasıl tanışsın;bu yüzden bu form tam da bu bahsettiğim gerçekleştirilemeyen şeyler için çok uygun;ama dikkatinizi çekerim bu bir 'alevi forum' yanlış mıyım! ya tamam tanışalım konuşalım,sadece köy güzel,ağacı güzel,suyu güzel demekle olmuyor ki....yani ben sizin önderliğinizi bekliyorum bu konuda,ben bir şeyler yapabilmek için üye olan tüm arkadaşlara konuşup,tartışabileceğimiz bir şeyler öneriyorum kimseden ses yok,soruyorum onlara şimdi inançları bir tarafa koyalımda gerçekten köyümüz güzel mi? ben buna inanmıyorum,bizim köyümüzün hiç bir eksiği yok mu? bir kaç arkadaş bazı çalışmalara önderlik yapmak istemiş,ama bilmiyorum sonuç ne olmuş çünkü okumamışta olabilirim ki umarım amaçları gerçek olurda faydalı bir şeylere öncülük ederler...ya helede gençlerin böyle duyarsız olması çok üzücü:( bir takım kalıplaşmış şeyleri düzeltmek veya tamamen yok edebilmek için birilerinin bir şeyler yapması lazım.) hepimiz cem evi ile övünür hale gelmişiz,çünkü başka bir şeyimiz yokta ondan.... bir köy odamız olmalı,büyük bir yemekhanemiz olmalı(cenazeler için,düğünler için,çeşitli etkinlikler için)eski yıkık evler tamamen yıkılıp yerleri belirlenip güzel bir görünüme kavuşturulmalı,v.s.,v.s....yani bunlar şu anda aklıma gelenler,çoğaltılabilir ki bende inanıyorum çok güzel fikirler doğacaktır.yemekhane konusunda bir eleştiri almıştım 'köy sonuçta herkesin bahçesi var yemekhane mi olurmuş' bu nasıl bir mantıktır yani,köylü diye hep ezilmeli değil mi ne hacet şuyuna buyuna,ne hacet düzene nizama...'köy odası ne yahu' doğru bizim insanımız bir araya gelip neden otursun ki kadınlar bir araya gelip neden düşüncelerini konuşsun,neden gençlerle gerekirse el işi çeşitli tasarımlarını paylaşsın ki...erkekler bir araya gelip neden köyün sorunlarını,ihtiyaçlarını,amaçlarını daha düzenli daha geniş daha uygun bir ortamda paylaşsın ki...türbelere gidilir herkes kendi aleminde bir araya gelmeye korkarlar,kurbanlar kesilir,ama sadece o an için,o anın zevki için tabi ki çalışan herkesin hakkıdır,ama bir defada gitmeyin bağış yapın kendiniz için...bir cem evi kaç senede bitti biliyor musunuz bunun sebebi sadece duyarsızlık,sadece. Söyleyecek çok şey var,ama ben sizlerinde olumlu veya olumsuz eleştirilerde bulunmanızı bekliyorum Ben yarın köye gidiyorum uzun bir süre forma giremeyeceğim geldiğimde umarım daha güzel şeylerle karşılaşırım,Allah’a emanet olun. Aslında çok güzel konulara değinmişsin olması gereken şeyleri hepsini hemen hemen sıralamışsın ancak bu söylediklerinin olması çok zor bir ihtimal neden diyeceksin herşey sanıldığı gibi olmuyor kardeşim forumda yapabileceğimiz en büyük şey tanışmak sorunlarımızı paylaşmak bunların dışında ne söylesekte ne yapsakta bizim söylememizle olmuyor derneğimizin başındaki kişilerin bunları düşünmesi lazım. Mart ayında derneğimizin gecesi vardı çokta güzel geçti bağış toplanma safhasına geçildiğinde hersene olduğu gibi bu sende yine belli başlı kişler dışında yine bağış yapan yoktu dernekler bağışlarla büyür bu felsefeye kimse inanmadığı içinmi ceplerinde akrep olduğu içinmi sadece oraya eğlenmeye geldikleri içinmi 5-10 kişi dışında kimse bağışta bulunmadı köyümüzün kalkınması için en öncelikle bu sorunu halletmemiz lazım derneğimiz şu ana kadar iyi çalıştı diyemeyiz ama elindeki olanaklarla şu ana kadar yaptıklarıda az buz şeyler değil yani önce senin dediklerinin olabilmesi için kaynağın sağlam olması gerekiyor diyorsunki bizim köyümüz güzelmi bence köyümüzü bu güne kadar görmeyen için güzel bundan sonra ne yapabiliriz dahada güzel kılabilmek için onlarıda sen yazmışsın zaten. cem evimizle övünecez tabiki yakın köylerin hiç birinde cem evi yok. Şimdi başka bir konuya daha söylim geçenlerde yani 1-2 hafta oldu dernek lokaline gittim durum içler acısı içerde 4 kişi vardı ben oraya gıderken haftasonu olduğunu düşünerek daha fazla kişi olacağını düşündüm olanlarda 5 dakıka sürmeden gittiler ben oraya tanımadığım köylülerimle tanışmak amacıyla gitmişken kimse yoktu yani diyeceğim sadece kapısında yazan tabela dernek olduğunu belirtiyordu. Haa belki bundan sonra iyi olur yine söylüyorum dernekler bağışlarla büyür bu sorunu çözmediğimiz sürece senin söylediklerin çok uzak şeyler kişisel olarak yapabileceklerimizin dışında şu an için bir şey yok geçenlerde piknik düzenlenmiş ben gidemedim ne arayan oldu nede şu gün piknik var diye söyleyen hepimiz ayrı ayrı yerlerde duruyoruz bizler bilgilendirilmessek nasıl haber alıpta gıdecez belki bu sadece benim başıma gelmiştir duyan haber verilen arkadaşlar olmuştur yani söylemek istediğim organizasyonların daha iyi bir şekilde yapılması gerekiyor. Söylediğin gibi köyümüzün eksiği çok köyden çıkanlar köyünü unutanlarda çok bu söylediğimi herkezde iyi biliyor gençlerimizin çoğu şebgenin nere olduğunu biLe bilmiyor seninde dediğin gibi büyüklerimizin bu sorunlara el atması. Bizim sadece şu an yapabileceğimiz; fikirlerimizi söylemek, derneğimizden senin söylediğin şeylerden birini yapmasını beklediğimizde öncelikle şartları uygun hale getirmek gerekiyor dernek başkanı ve yardımcılarından beklentide bulunmak çok yanlış zaten onlar büyük bir sorumluluk almışlar bence köyümüz için en önemli olan ihtiyaç internet sitesi kurulması inanıyorumki köyümüz adına internet sitesi açıldığında köyümüzün kalkınması söylediklerinin olabilmesi açısından çok faydalı olacak şimdi hemen hemen tüm evlerde internet bağlantısı var öyle bir site açıldığında hem derneğimiz hemde bizler herşeyden kısa sürede haberdar olabiliriz o zamnda herkez üstüne düşeni eminimki fazlasıyla yerine getirecektir. Benim yorumumda bu kardeşim güzel dileklerde bulunmuşsun bende isterimki köyümüz kalkınsın, güzellleşsin ama en önemlisi kaynağın olması kaynak olmadığı sürece bundan fazlasını bekleyemeyiz üç kişi ile beş kişi ile olacak şeyler değil olanaklara çerçevesinde herkez üstüne düşeni yaparsa bir sorun kalmayacağına inanıyorum. Silan 18.06.2007, 16:59 mrb abi nasılsın? bugün ben size misafirliğe geldim abicim. alicem 18.06.2007, 17:21 saol silan hoş geldin safha geldin arada gelme herzaman gel kardeşim eda_umut 18.06.2007, 20:22 düşüncelerimi daha açık bir şekilde dile getirmişsin haldun abii teşekkür ederim.tabiki ben burada derneğe bir eleştiride bulunmadım daha doğrusu orada üzerine bir takım görevler almış kişilere;çünkü o kurumu işler hale,amacına ulaşır hale bizler getirebiliriz,orada bizler için bir şeyler yapanlara da teşekkür ediyorum.genel olarak demek istediğim bir şeylerin üzerine eğilmek,yani gidişattan memnun değilsek düşüncelerimizi paylaşmamız lazım.sana bir şey anlatmak istiyorum:ben (yanlış olmasın) 2 sene önce falan derneğin bayramlaşmasına katılmıştım,orada mersiyeler ve deyişlerde söylendi (bunun doğruluğu tartışılır ama)insanlar kalkıp semah döndüler ve bir 'içki masasına' selam verdiler(bu yanlıştır doğruluğu tartışılmaz)ve bir Allah'ın kulu buna tepki vermedi,e diyeceksin sen verseydin banada izin vermediler'sen küçüksün otur'diyerek ve şimdi olsa beni kimse engelleyemez,çünkü bahsetceğim şey kendimizin nasıl cellatı olduğumuz olurdu.şimdi konuyu neden buna bağladığımı söyleyeyim:orda her zaman bir mikrofon vardır(dernek gecesinde,bayramlaşmasında)ve o mikrofondan çıkan her söz bizimdir bizden çıkar bize gelir,ama nedense kimse oraya konuşmaz,ya ne önemi var başkanla veya bir başkasıyla kapı ardında konuşmanın.orada bir çok insan var ve hepimiz aynı amaçla ordayız...umarım kendimi anlatabilmişimdir ve umarım her şey her geçen gün daha güzel olur,kendinize iyi bakın alicem 18.06.2007, 20:48 Kardeşim ben seni anlıyorum senin söylediklerin yüzde yüz doğrudur olmaması gerekenler olabiliyor sen demişsinki eleştiride bulunmadım ama bulunulması gerekiyor eğerki herkes senin gibi eleştiri yapabilecekse doğruları söyliyecekse her zaman canla başla sende bende köyüm için çalışabiliriz dernekte görev alan kişiler bu işin bilincinde değiller biz gençler olarak doğru bildiğimiz şeyleri açık açık dile getirirsek inanıyorumki senin bize anlattmak istediklerin doğru olarak bizlere yansıyacak madem dernek çatısı altında toplanıyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz köyümüzü kalkındırmak için bir şeylerin ucundan bizde tutmak istiyoruz o zaman görev alan kişilerde eleştirilere açık olacak. Bu gun senden sonra bir arakadaşla daha konuştum yapılması gereken doğru olan insanımızın aklından geçen dile getiremediğimiz şeyleri dile getirmek o da senin ve benim gibi aynı görüşte bir kaç hafta sonra bir araya gelip istersen sende katılabilirsin bu işi şu anda yapmakta olan dernek başkanımızla ileri gelenlerle konuşacaz bizlerde üstümüze düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu söylemek için yoksa yeşilyaka derneği bir iki sene içinde kaybolup gidecek ehranerz 18.06.2007, 21:38 haldun abi forum canlanmış sanki bende ne zamandır girmiorum..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sadakat 18.06.2007, 22:10 ben sivaslıyım ama gelin canlar bir olalım mntığında olduğum için hoşbulduk sağolun sizleride bizim oraya bekleriz eda_umut 19.06.2007, 10:56 haldun abi bahsettiğin şey benceçok güzel:toplanıp konuşmak,tartışmak;ama ben bugün köye gidiyorum katılamayacağım ve ben inanıyorumki bilinçli arkadaşlar yeterince yapılması gerekenler için orada olacaktır.Allah a emanet olun umarım daha güzel etkinliklerde beraber oluruz... arif acar 25.06.2007, 12:58 Selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyodum.Bugün köyden geldim Erzincan'a.Forum çok canlanmış.Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz.yeni videoları yükleriz bugün yarın. ozerzincan24 02.07.2007, 20:03 Arkadaşlar şimdiye kadar gönderdiğim mesajları editliyorum dikkate almayınız. Hoşçakalın Herkese merhabalar.Uzun zamandır siteye giremiyordum bugün girdim ve baktım ki aramıza yeni arkadaşlar katılmış Arif müthiş fotoğraflar yüklemiş çok teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim askerlik görevim bitti sayılır haftaya gidip tezkeremi alacağım ve bitecek şu anda istanbuldayım.Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere.Bu arada öss sınavına giren bütün arkadaşlar istedikleri okullara girebilirler.Hoşçakalın sakinekurt 02.07.2007, 20:20 Bu nasıl bir inaçtır ki insanları yakar sonrada Allah inancından bahsederler. Bu insanlık ötesi olayı unutmayalım ve lütfen elimizden geldiğince duyarlı olalım. Sevgiyle kalın... Yandık avazlarda, kavrulduk halkım..... Varıp Pir Sultan’ı, analım dedik Aşkın dolusuna, kanalım dedik Meydanda bir semah, dönelim dedikm Kahpe tuzaklarda, vurulduk halkım.. Salyalı ağızlar, kirli yürekler Elde ateş, dilde Allahu-Ekber İnsan yakmak için, olmuş seferber İsli dumanlara, savrulduk halkım Hasret Gültekin´im, Serkan Doğan´ım Huriyem, Yesim´im, özbe öz Özkan´ım İki Metin ölüm, Sait, Handan´ım Hep birlikte yan, yana serildik halkım Yüzbin yobaz, bir Akarsu eder mi? Öldürülen, bu kaçıncı Nesimi, Özlem, Nurcan, Serpil, Belkıs Gülsüm´ü Verdik, birer birer, kırıldık halkım Metin, Asaf, Behçet, Asım Bezirci, Menekşe, Sehergül, Gülender, İnci, Asuman, Yasemin, Erdal Ayrancı, Et kemik bir yerde, derildik halkım Yandı özyurdun da, Özyurt Ahmet´im Kaynar ateşlerde Uğur Mehmet´ım Güpe gündüz ışıktı, Gündüz Murat´ım Cem olduk güneşe, verildik halkım Koray Kaya´m, onbirinde dal fidan Ahmet Öztürk ile adaşı alan Din için yakıldık 33 can Kara topraklara, karıldık halkım Madımak´ta yanan 33 can Artık her birisi bir Pir Sultan Hızır´in dölleri yazsın bin ferman Gönüller içinde yer aldık halkım Muhlis´ine muhip olan, Muhibe´m Sulari’den arda kalan Edibe´em Cümlesi insana derki, Kâbem Kanlı kefenlere sarıldık halkım Karinna Cuanna, Hollanda´lı can Yanında Muammer Hakan ve Kenan Bin beterdi Sivas, Ol Kerbela’dan Hüseyin´ce ölüp dirildik halkım Kızılgül’üm, söz düşürse dilime Mızrabım isyankâr, vurur telime Bir gün olup hesap sorsam zalime Yobazlar elinden zar olduk halkım.... can sezer 05.07.2007, 00:59 [B]selam olsun şepgelilere nassınız?? vallahi tahmin edemedimiz kadar kalabalık olduk burada -- ee nede olsa şepge işte..çok iyi..dernek köye nezaman gidiyor acep,sevcan orhan söz vermişti oda gelecekti bu sene..şöyle hepberaber gitsek ne güsel olur deilmi.. Özkan abi kutlarım askerlik bitmiş.. arif çok saol resimler için.. ozerzincan24 08.07.2007, 16:54 Teşekkür ederim Sezer bitti işte sonunda yeter artık bir senemi aldı dahada mı bitmesin :) hadi kalın sağlıcakla Handan Erdoğan 09.07.2007, 20:18 Selam Şebgelİler ? Nasilsiniz? Hayat Nasil Gİdİyor Merak EttİĞİm BİŞey Var Neden Bu Formdakİler Bİr Araya Gelmİyor BÜyÜklerİmİz ÖncÜlÜk Etsİn Ve YÜz YÜze GÖrÜŞme OlanaĞini Bulalim .Şİmdİden Herkese YÜrekten Selamlar Allah Yardimciniz Hizir Klavuzunuz HerŞey Ama HerŞey GÖnlÜnÜzce Olsun ..... Handan ErdoĞan sakinekurt 12.07.2007, 20:55 Merhabalar, Nasılsınız bu iletim özelikle ÖSS sınavına yönelik!!! Hepimizin bildiği gibi sınav açıklandı. Sonuç her ne olursa olsun önemli olan sizlersiniz bunu unutmayın.Puanı yeterli olanlar çok bilinçli tercih yapsınlar, puanı yetmeyenler ise asla mücadelerini bırakmasınlar bizler bir yerlere gelmezsek her zaman birilerinin bizi yönetmesine izin veririz ezilmeye devam ederiz unutmayın geçmişi ve sonucunuz ne olursa olsun yılmak yok tek hedefiniz başarı olsun yapılmayacak hiç bir şey yok yeterki can sağolsun. Bu ülkenin bizlere ihtiyacı var dar beyinlerden kutaralım ülkemizi.Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Sevgiyle kalın... zenobiya 14.07.2007, 20:21 selam olsun bütün erzincan/çayırlılı hemşerilerime Handan Erdoğan 20.07.2007, 19:52 yine her zaman ki gibi benim yazdıklarıma bi cevap alamıyorum neyse çok sağolun alicem 21.07.2007, 11:55 yine her zaman ki gibi benim yazdıklarıma bi cevap alamıyorum neyse çok sağolun Handan ne soru sorduğunu göremedim sorduğun soruyu görseydim bir cevap verirdim.. can sezer 21.07.2007, 22:30 selam herkese,handan güsel soru sormuş...bir gün böyle bi organizasyon gerçekleştirelim..alicem abi yardımcı olur zaten...öyle bi piknikflan gibi bişe...çok güzel olur.. hoşçakalın ewren24 23.07.2007, 23:17 slm ben ewren binali turgutun oluyum fazla katılamıyom ama fırsat buldukça girebiliyorum handan nın dediklerine katılıyorum biyerde buluşabiliriz gençler özellikle piknik veya türkü bar eğlenebiliriz topluca güzel olur forumun lideri kimse ayarlama yapar artık görüşmek üzere:) Handan Erdoğan 24.07.2007, 13:12 alicem abi bak herkes bir araya gelmek istiyor senden bekliyoruz böyle bir organizansyanu düzenlemeni .....kendinize iyi bakın yürekten selamlar...... alicem 25.07.2007, 13:56 selam herkese,handan güsel soru sormuş...bir gün böyle bi organizasyon gerçekleştirelim..alicem abi yardımcı olur zaten...öyle bi piknikflan gibi bişe...çok güzel olur.. hoşçakalın slm ben ewren binali turgutun oluyum fazla katılamıyom ama fırsat buldukça girebiliyorum handan nın dediklerine katılıyorum biyerde buluşabiliriz gençler özellikle piknik veya türkü bar eğlenebiliriz topluca güzel olur forumun lideri kimse ayarlama yapar artık görüşmek üzere:) alicem abi bak herkes bir araya gelmek istiyor senden bekliyoruz böyle bir organizansyanu düzenlemeni .....kendinize iyi bakın yürekten selamlar...... slm kardeşlerim inanın bende sizin kadar yakınen tanışmak isterim güzel bir organizasyonla ancak bu organizasyona sizlerin karar vermesini istiyorum.Şu anda topiğimize katılan tüm şebgeli hemşerilerim akrabalarımın katılımıyla olabilecek bir organizasyon yapalım diyorum herkez düşüncelerini nerde ne zaman uygun olabileceği hakkında görüşlerinizi belirtebilirsek, bir ortak noktada birleşebiliriz şimdi ben kafama görede belirtmek istemiyorum hepiniz sağlıcakla kalın.. ewren24 25.07.2007, 21:21 ali abi herkezin msn sini al telefonunu al özel mesaj dan pazar günleri hepimiz müsait oluruz ben olutrum ama tabi derneğin pikniğine benzemesin herkez gelsin katılımı fazlalaştırmak lazım kadıköy taksim gibi yerler olabilir irtibatı koparmayalım :) harşenli 27.07.2007, 19:11 merhabalar: Alicem ben erzincanlılar kültür yard.ve day. derneğinin gençlik kolları başkanı sinan çakmak. İzniniz olursa sizden bir hususta bilgi almak istiyoruz. Gördüğümüz kadarıyla bu sitede bir çok topiği siz oluşturmuşsunuz. bu hususta bizede yardımcı olursanız ben arkadaşlarım çok memnun oluruz. Yani kısacası erzinçanlılar gençlik kolları olarak bizde bu sitede bir topik oluşturmak istiyoruz. Bize ne zaman cevap verirsiniz? Olumlu veya olumsuz bize dönermisiniz! ewren24 28.07.2007, 21:44 şebgeliler ses seda yok kimse girmiyo galiba bi karar aldığınızda haberim olsun küserüm bak:) meymana hızıre 02.08.2007, 11:29 nbr şebgeli yoldaşlar köye geleniz yok mu? neyse köye bekliyoruz haberiniz olsunnnnnn şebgeli BURAK 03.08.2007, 11:04 bu aralar pek giremiyorum siteye köydeyim.hepimiz toplanıp birşeyler yapsak çok güzel olur.büyüğümüz olarak haldun abi sen bu işi organize etsen iyi olur.herkese selamlar. yeşilyakalıugur 03.08.2007, 17:19 slm ,, bn bu ayın 20 sinde koye gıtcem ... Handan Erdoğan 04.08.2007, 22:48 Selam Nasilsiniz Bakiyorum Da KÖye Gİden Çok Bİz Gİdemİyoruz Bİzİm Yerİmİzede EĞlenİn Gezİn yeşilyakalıugur 14.08.2007, 01:11 herkese slm nasılsınız canerzincan 19.08.2007, 21:45 :sad: : selam nasılınız.eğer oralardaysanız tadını çıkarın olur mu?bende çayırlılıyım.orada yaşamadım ama burda yazılanları görünce sizleri kıskanmadım desem yalan olur.orada yaşamıyr olsamda sizlerle aynı kültürü paylaşıyor olmak uzaktanda olsa güzel.kimbilir belki bigün biyerlerde buluşuruz...??? canerzincan 19.08.2007, 22:40 :sad: : selam nasılınız.eğer oralardaysanız tadını çıkarın olur mu? bayy can sezer 20.08.2007, 11:00 Selamm herkese nasilsiniz?ben erzincandayim yarin yesilyaka ya gidicem koyumuz de cok guzel videolar hazirlayacam... mujdeyide veriyim yakinda koyumuyun sitesi olacak...abim hazirliyor siteyi.ben diyorum ki bi chat bolumu olsun.istek gorus belirtin sizde.. cektigim video ve foto lari sitee koyariz.. herkese iyi gunler Handan Erdoğan 24.08.2007, 20:26 selam burak köydeymişsin bizim yerimizede eğlen kib herkese selam herkese çok selam şebgeli che 29.08.2007, 11:02 slm yoldaşlar bende yeni kayıt oldum şebgeliyim saygılarımla......... bboycaglar 30.08.2007, 23:19 slm canlar bende şebgeliyim şeyhgillerdenim ewren24 30.08.2007, 23:20 aramıza hoşgeldin ben kimlerden olduğumu unuttum aklıma gelsin de sölerim ewren24 30.08.2007, 23:25 slm sevgili şebgeliler yaa koskoca yaz bitti biz bi araya gelemedik iyimi foruma daha çok genç eleman toplamamız lazım bir araya gelmemiz gerekli kimse kimseyi tanımıyo tanjutunc 03.09.2007, 10:18 Merhaba dostlar, bende Şebge'liyim en kısa zamanda görüşmek ümidiyle... ehranerz 04.09.2007, 11:09 hoşgeldin aramıza tanju.. hüdostlar 04.09.2007, 14:04 selam arkadaşlar erzurum alevileri size sesleniyorum memleketinizi fln yazın bende erzurumluyum çatın muratçayırı köyünden Handan Erdoğan 04.09.2007, 17:49 Selam Lar Şoreş 04.09.2007, 17:52 Selam Lar Burayı Chat mi sandınız ? Lütfen içerikli mesajlar gönderin.Sohbet etmek için MSN yada Chat odalarını tercih edin, Forumu değil ! ehranerz 05.09.2007, 18:36 selam arkadaşlar erzurum alevileri size sesleniyorum memleketinizi fln yazın bende erzurumluyum çatın muratçayırı köyünden kardeş konuyu şaşırdın herhalde burası çayırlı yeşilyaka erzurum yukarda biraz.... can sezer 08.09.2007, 22:56 Merhaba dostlar, bende Şebge'liyim en kısa zamanda görüşmek ümidiyle... Tanju kardeş selam..nasılsın.hoşgeldin aramıza. yazın iddayı kazandın birayı kaptın ya benden :):) ( ali amca selam yazılarımı okuyosun germany den bende buraya yazım dedim..nassın işler yolundadır umarım. Senin cd ler i veremedik unuttuk. msn adres varsa sende oradan yollayayım.N.teyzeme selam görüşmek üzre..) can sezer 08.09.2007, 23:00 Burayı Chat mi sandınız ? Lütfen içerikli mesajlar gönderin.Sohbet etmek için MSN yada Chat odalarını tercih edin, Forumu değil ! soreş slm lar demek forumdaki herkese genel olarak selam vermek demek.bunun chat le ne lakası var.bunun sendee ne gibi bi rahatsızlık yarattığını bilmiyorum ama biras daha anlayışlı davranın.. saygılar tanjutunc 11.09.2007, 11:28 merhaba arkadaşlar hoşbulduk, sezer kardeş iyiym sağol sen nasılsın? bi daha benimle girermisin iddiaya :-)...erhan sen nasılsın, köyede gelemedin bu sene, neyse görüşmek dileğiyle bye... can sezer 14.09.2007, 01:11 merhaba arkadaşlar hoşbulduk, sezer kardeş iyiym sağol sen nasılsın? bi daha benimle girermisin iddiaya :-)...erhan sen nasılsın, köyede gelemedin bu sene, neyse görüşmek dileğiyle bye... bende iyi tanju nolsun uğraşıyoruz işte.. walla ben 40 adımda top kek yerim varmısın iddaya:):) tanju erhan 'alemin nuru' deyişini bir çalıyoki kendinden geçiyosun yaaw.harbi dehşet çalıo o deyişi.. tanjutunc 15.09.2007, 14:07 Artık o deyişi seneye birlikte çalarız Erhan'la ne dersin.. valla Sezer 40 adımda top kek yersen bende forumdaki herkese kek ısmarlarım... :-) varmısın iddiaya... ekrekli 17.09.2007, 10:33 mrhb şebgeli che 17.09.2007, 11:50 yoldaşlar nasılsınız hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.... ehranerz 17.09.2007, 15:44 merhaba arkadaşlar hoşbulduk, sezer kardeş iyiym sağol sen nasılsın? bi daha benimle girermisin iddiaya :-)...erhan sen nasılsın, köyede gelemedin bu sene, neyse görüşmek dileğiyle bye... saol tanju iim ewt bu sene gelemedim köye kısmet olursa seneye artık görüşürüz .. meymana hızıre 18.09.2007, 11:00 yoldaşlar nasılsınız en kısazamanda görüşmek dileğiyle ewren24 25.09.2007, 22:12 slm canlar nasılsınız lew3nt24 02.10.2007, 12:50 HoŞgeldİn Tanju.bİraz Geç Oldu Ama Olsun tanjutunc 02.10.2007, 13:42 HoŞgeldİn Tanju.bİraz Geç Oldu Ama Olsun Önemli değil kardeşim, hoşbulduk. Sende hoşgeldin...:) eda_umut 02.10.2007, 20:14 merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu forma girmeyeli... en son girdiğimde'umarım tekrar girdiğimde daha bilinçli yazılarla ve düşüncelerle karşılaşırım'diye yazmıştım ama pek de bir şey değiştiğini göremedim! herkes bir taraftan isyan ediyor'neden bir araya gelemedik,gelemiyoruz,hadi birileri bir şey yapsın bende varım vs.vs..' nasıl bir isyan onuda çözemedim ya.Beraber bir etkinlikte bulunmak gerçekten çok güzel olur arkadaşlar 'keşke daha önce yapsaydık' diyeceksiniz emin olun ki! umarım tez zamanda bir araya geleblirsiniz ve umarım paylaşacağınız şeyler arasında sıcak,gerçekci,bilinçli ve değerli sohbetlerde olur...Bu arada forma yeni gelenlerde hoş geldi umarım forma değerli katkılarda bulunurlar;çünkü genelde bunu göremiyoruz da!kendinize çok iyi bakın ve yaşadığınız her anı saygın kılın... can sezer 02.10.2007, 23:22 merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu forma girmeyeli... en son girdiğimde'umarım tekrar girdiğimde daha bilinçli yazılarla ve düşüncelerle karşılaşırım'diye yazmıştım ama pek de bir şey değiştiğini göremedim! herkes bir taraftan isyan ediyor'neden bir araya gelemedik,gelemiyoruz,hadi birileri bir şey yapsın bende varım vs.vs..' nasıl bir isyan onuda çözemedim ya.Beraber bir etkinlikte bulunmak gerçekten çok güzel olur arkadaşlar 'keşke daha önce yapsaydık' diyeceksiniz emin olun ki! umarım tez zamanda bir araya geleblirsiniz ve umarım paylaşacağınız şeyler arasında sıcak,gerçekci,bilinçli ve değerli sohbetlerde olur...Bu arada forma yeni gelenlerde hoş geldi umarım forma değerli katkılarda bulunurlar;çünkü genelde bunu göremiyoruz da!kendinize çok iyi bakın ve yaşadığınız her anı saygın kılın... merhaba eda sende sitem etmişsin bizlere..tamam bi etkinlik ayarlıyacaz artık. toplanıp adaya pikniğe gidebilirz.yeşilyaka gençliği olarak.. şebkeli 07.10.2007, 12:12 arkadaşlar merhaba , ben de şebkeliyim.Bizde bilenler bilir , Hüseyin Çavuş'un ( Lavaş ) torunuyum. Bize Memişgiller derler... Saygılar ozan411 08.10.2007, 11:12 merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu forma girmeyeli... en son girdiğimde'umarım tekrar girdiğimde daha bilinçli yazılarla ve düşüncelerle karşılaşırım'diye yazmıştım ama pek de bir şey değiştiğini göremedim! herkes bir taraftan isyan ediyor'neden bir araya gelemedik,gelemiyoruz,hadi birileri bir şey yapsın bende varım vs.vs..' nasıl bir isyan onuda çözemedim ya.Beraber bir etkinlikte bulunmak gerçekten çok güzel olur arkadaşlar 'keşke daha önce yapsaydık' diyeceksiniz emin olun ki! umarım tez zamanda bir araya geleblirsiniz ve umarım paylaşacağınız şeyler arasında sıcak,gerçekci,bilinçli ve değerli sohbetlerde olur...Bu arada forma yeni gelenlerde hoş geldi umarım forma değerli katkılarda bulunurlar;çünkü genelde bunu göremiyoruz da!kendinize çok iyi bakın ve yaşadığınız her anı saygın kılın... eda sen pendik finaldemiydin ? bu arada bende yeşilyakalıyım. Hüseyin Çavuş'un ( Lavaş ) torunuyum :001_rolle şebgeli BURAK 08.10.2007, 15:37 eda sen pendik finaldemiydin ? bu arada bende yeşilyakalıyım. Hüseyin Çavuş'un ( Lavaş ) torunuyum :001_rolle merhaba ozan sen güzelyalı'daki onur'un arkadaşı ozan'mısın.Bu arada aramıza hoşgeldin. meymana hızıre 08.10.2007, 15:45 yani gelen arkadaşlar yoldaşlar hoşgelmişler ya memişgil dediniz de babam çok anlatırdı ( memişgilin gologlar diye) siz bilmesenizde büyükleriniz bilir hikayesini.... eda_umut 09.10.2007, 20:37 merhaba eda sende sitem etmişsin bizlere..tamam bi etkinlik ayarlıyacaz artık. toplanıp adaya pikniğe gidebilirz.yeşilyaka gençliği olarak.. Ama benim sitemim çok farklı çünkü ben istanbul da değilim olanlar için dedim kendim için değil.Çünkü şu kadar zaman içinde hiç bir şey gerçekleştirelemedi,eğer bir şey oldu da benim haberim olmadı ise onu bilemem.Bir araya gelin arkadaşlar bir gün ayıramıyor musunuz yani,belki yaz bu tür etkinlikler için iyi olabilir ama siz küçük bir organizasyonda olsa hele bir adım atın gerisi gelir;ama derneklerde,gecelerde,pikniklerde olduğu gibi herkes bir köşeye çekilirse ondan bir hayır gelmez,neyse kendine iyi bak hemşehrim eda_umut 09.10.2007, 20:42 eda sen pendik finaldemiydin ? bu arada bende yeşilyakalıyım. Hüseyin Çavuş'un ( Lavaş ) torunuyum :001_rolle Evet ozan Finaldeydim,nasılsın,baban köye gelmişti tanıştık sende gel senide bekleriz,babanın doğduğu,çocukluğunu geçirdiği ve bir çok anısını bıraktığı o yere gelmelisin bence.İlk zamanlar köyün ismini bile bilmiyorken şimdi formunda üyesin bu büyük bir gelişme! Kendine iyi bak,köylülerinle irtibatı kesme ozan411 09.10.2007, 22:53 merhaba ozan sen güzelyalı'daki onur'un arkadaşı ozan'mısın.Bu arada aramıza hoşgeldin. evet onurun arkadaşıyım eda ben gelicektim ama sağlık problemim çıktı gelemedim yoksa bende çok istiyodum kısmetse seneye artık. O büyük gelişme ablam :) onun sayesinde üye oldum o yazdırdı zaten onları :D dendare 11.10.2007, 17:09 selam arkadaşlar nasılsınız dinçer şebgeli BURAK 11.10.2007, 17:17 selam arkadaşlar nasılsınız dinçer hoş geldin dinçer kardeş bizler iyiyiz seni sormalı.saygılar tanjutunc 11.10.2007, 21:20 Aramıza hoşgeldin Dinçer... dendare 11.10.2007, 23:27 hoşbulduk burak sağol kardeşim teşekkür ederim dendare 11.10.2007, 23:29 hoşbulduk KANKA _-(TANJU)-_ teşekkür ederim... şebgeli che 12.10.2007, 10:19 Ben Şehgilin Tanju yeşilyakalıugur 12.10.2007, 11:34 herkese slm, herkesın bayramı mübarek olsun :) şebgeli BURAK 12.10.2007, 11:48 herkesin bayramını kutlarım. dendare 12.10.2007, 20:04 bayramınız kutlu olsun. arkadaşlar dendare 13.10.2007, 00:29 tanju hoşgeldin aramıza . BEN DİNÇER şebgeli che 13.10.2007, 16:40 Slm ali kardeş dendare 13.10.2007, 20:04 burak o resim oraya hiç yakışmamış kardeş iyi bayramlar arif acar 15.10.2007, 10:03 Arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu foruma girmeyeli bayağı canlanmış forum.Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarım foruma katkılarınız olur.herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Köyün yeni videosunu you tube'den izleyebilirsiniz.GRŞRZ.:clap: :surrender can sezer 15.10.2007, 16:44 Arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu foruma girmeyeli bayağı canlanmış forum.Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarım foruma katkılarınız olur.herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Köyün yeni videosunu you tube'den izleyebilirsiniz.GRŞRZ.:clap: :surrender Arif videolar için sağol.Youtube de bayağı bi köyün videosu oldu..algız da video çeken olmadımı hiç sadece resimLİ video var.. tanju hoşgeldin aramıza . BEN DİNÇER Looo Dinçer neydirsen..İstanbula Gelmişsin haber vermiyosun.Ayıp ediyon kardeş. herkese selamlar. dendare 15.10.2007, 20:28 alıntı sezer Looo Dinçer neydirsen..İstanbula Gelmişsin haber vermiyosun.Ayıp ediyon kardeş. iyiyim kardeş sen nassın bende istanbuldayım zaten 3 günlüğüne geldim bu akşam yola çıkıcam ıspartaya gidicem.sana ve herkese selamlar... Dendare 2 17.10.2007, 12:51 meraba arkadaşlar yeni katıldım foruma dilerim iyi vakit geçiririz arif abi selam videolar güzel en kısa zamanda bir tane daha atmanı bekliyorum ehranerz 17.10.2007, 17:22 dendare dinçer dendare 2 kim bi söööle bakm.....dinçer naber seninde yolun düşmüş buralara hayırlı olsun... dendare 17.10.2007, 19:40 erhan dendare iki hüseyin dayımın oglu . evet kardeşim bende yeni sayılırım ha bu arada sezerin üniversite işi yatmış. dendare 17.10.2007, 19:41 hüse naber ya sen nereden çıktın dayıma selam söyle tamam mı canım Dendare 2 17.10.2007, 20:00 selam dinçer abi söylerim bizimkilerinde selamı var Dendare 2 17.10.2007, 20:01 teşekkür edrim dinçer abi dendare 17.10.2007, 20:02 teş |