Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetici Arkadaşlar Lütfen Bakınız
Şu mesajda şahsıma yönelik "PKK yardakçısı" hakareti vardır. Bakın bu mesaja size ve diğer katılımcı arkadaşlara olan saygım gereği aynı şekilde cevap vermedim. Yoksa bu hakaret ana-avrat küfürle karşılık verilebilecek bir hakarettir benim için.
Munzur Hozat Türkiye gündeminden bihaber olan sözde vatandaşlarımızla muhatap olma bence.Sen ne isen oyle ol.Bu Pkk yardakçıları seni doğru bildiğin yoldan caydırmasınlar.
Ccgunal seni kınıyorum.Anlaşılan sen eşitlik,arımcılık derken Türkiye gündemini göz önüne almıyorsun.
Şu mesajda da Kürt halkımızı PKK'lı olmakla suçlayan ve halkı ırk ayrımı gözeterek birbirine karşı kışkırtan ve suç teşkil eden içerik var.
Yakında bende askere gideceğim. Her kürdü pkklı olduğu bilincinde olup askere gideceğim.Ne den mi? Biliyorumki dağlarda bana tuzak kuran birileri var adını tarihe kanlı harflerle yazmış. Biz ABD'Den korkmuyoruz.Gerekirse haydut terismin kaynağı ABD ve onun yardakçıları kürtlerle de savaşırız. Kürtleri tarihin derinliklerine gömene kadar bize durmak yok.
Daha önceki banlama olaylarından çok daha ağır içerik taşıyan bu mesajlara istisnaden gereğini yapmanızı bekliyorum. Aynı şekilde karşılık vermeme sebebim benim bu forumun kurallarına uyma çabamdır.
Konunun muhattabı hakaretleri ve suç teşkil edecek fiilleri işleyen kafir.billah ve destek veren munzur_hozat rumuzlu şahıslardır.
munzur_hozat 22.07.2005, 18:17 adımı zikretmişsin ancak benim mesajlardan örnek vermemişsin benden de örnek verde eşitlik olsun.Kusra bakma popilist ve demogojik davranmaya çalışıyorsun ama komik duruma düşüyorsun.
munzur_hozat 22.07.2005, 18:21 ben bir ay süreyle foruma girmeyeceğim seni pretoste ediyorum dilediğini yap savun hoşçakalın.Al forum senin olsun
yaraLiCeyLan 22.07.2005, 18:21 munzur_hozat ve kafir billah, irkcilik yapiyorsunuz bu bir, ikincisi tanimadan etmenden görüse saygi duymayip hakret ediyorsunuz. Sizi simdi banlarim ama ben sana zaman taniyorum kendini düzelt.
Alevimen bunlari okudugunda gerekeni yapacaktir!
adımı zikretmişsin ancak benim mesajlardan örnek vermemişsin benden de örnek verde eşitlik olsun.Kusra bakma popilist ve demogojik davranmaya çalışıyorsun ama komik duruma düşüyorsun.
Ben senin adını hakaretlere destek veriyor diyerek zikrettim. Buyur örnek. Hakarete karşı yönetici arkadaşlara çağrı yaptığım için beni suçladığın yazı:
Yönetici arkadaşlar bu arkadaşa karşı gerekli tepkiyi sizin vermenizi ve gerekeni yapmanızı bekliyorum. Yoksa ben bu "PKK yardakçıları" lafına karşı gerektiği şekilde karşılık vereceğim. PKK'lı veya yardakçısı olmak benim için hakarettir. Size olan saygım gereği bu mesaja cevap vermiyorum. Lütfen önlem alınız.
sen köşeye şıkıştımı yöneticilere sığınıyorsun hemen yöneticiler bu arkadaşa izin mi vereceksiniz diyorsun bunu bana kaç kere yaptın bırak onlar karar versin senini özgürlüğün eşitliğin bumu
dağdaki ağzı kanlı ayıları savunmak sanamı kaldı ccgunal
ben bir ay süreyle foruma girmeyeceğim seni pretoste ediyorum dilediğini yap savun hoşçakalın.Al forum senin olsun
Bence bir mahsuru yok. Ben edilen hakarete ve hakarete verilen desteğe aynı şekilde cevap vermeyerek forum katılımcılarına karşı sorumluluğumu yerine getirdim. Şimdi de yöneticilerin sorumluluğunu yerine getirmelerini bekliyorum.
Alevimen bunlari okudugunda gerekeni yapacaktir!
Nerede Alevimen? Adam hala beni "Açarım ağzımı, yumarım gözümü; o zaman görürsün." biçiminde hakaret etmekle tehdit ediyor. Sinirlendim. Cevap da veremiyorum hakettiği gibi.
yaraLiCeyLan 22.07.2005, 18:32 CcGunal, gereken bir sey varsa yapilacaktir!
Kötü söz sahibine aiittir unutmayin!
Uzatmayin artik!
yaraLiCeyLan 22.07.2005, 18:33 Ben uyariyi yaptim gördügün gibi artik oda ¥azmiyor sakin ol!
Baslik kapandi zaten!
Ben uyariyi yaptim gördügün gibi artik oda ¥azmiyor sakin ol!
Baslik kapandi zaten!
Tamam. Ama hakareti içetmiş değilim. Yönetici arkadaşı bekleyeceğim. Bu süre zarfında da konuyu uzatmayacağım.
yaraLiCeyLan 22.07.2005, 18:38 Tesekür ederim uzatmayacagin icin.
Kötü söz sahibinindir o hakareti kendine yapti sana degil emin ol!
kafir.billah 22.07.2005, 18:49 Ccgunal populstlik yaparak duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsun. Soruyorum sana şu son ay içinde doğuda 107 asker ve subayımız şehit edildi.İçin hiç sızlamadı mı? Oysa ben ağlamaktan kendimi alamdım.Sense hala kardeş falan diyorsun bu ne biçim anlayış. Tamam kendini Türkiye Cumhuriyeti devletinin özde vatandaşı olarak gören Kürt vatandaşlarımıza diyecek bir şeyimiz yok.Ama Kürt peşmerghele r bugun Abd bize muhtaçtır diyor neden sence.
Başka diyecek bir şeyim yok..
Forumda yazmıcam uzun bir sure alın formunuzu sizin olsun.
Ccgunal populstlik yaparak duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsun. Soruyorum sana şu son ay içinde doğuda 107 asker ve subayımız şehit edildi.İçin hiç sızlamadı mı? Oysa ben ağlamaktan kendimi alamdım.Sense hala kardeş falan diyorsun bu ne biçim anlayış. Tamam kendini Türkiye Cumhuriyeti devletinin özde vatandaşı olarak gören Kürt vatandaşlarımıza diyecek bir şeyimiz yok.Ama Kürt peşmerghele r bugun Abd bize muhtaçtır diyor neden sence.
Başka diyecek bir şeyim yok..
Forumda yazmıcam uzun bir sure alın formunuzu sizin olsun.
Herhangi bir cevap vermiyorum. Bu yukarıda yorumu çıkan şahsın bana ettiği hakaretin yaptırımı olacağına olan inancımla bu konuyu uzatmamaya ve hakarete karşılık vermemeye söz verdim. Ama herkes bilsin ki o hakareti kabullenmiş ve içetmiş değilim. Yönetici arkadaşlarımızın gerekli yaptırımı uygulamalarını bekleyeceğim. O yüzden yukarıda yorumu çıkan şahsa bu süre zarfında hiçbir cevap vermeyeceğim.
munzur_hozat 22.07.2005, 19:01 son bir şey söylemek istiyorum ben yokum uzun bir süre belki hiç, cevap yazmamı gerektirecek yorumlar yapmayın, forumu bölücü propaganda yeri haline getirdiniz bu kullanıcılar içinde tehlikedir sonuçta ip adreslerimiz bulunmakta.Kendimi böyle bir ortamda yazı yazmaya layık bulmuyorum ben kendimi düzeltmeyeceğim boşuna hayal etmeyin.Kürtlerden nefret ediyorum lanet olsun nasıl ortadoğu kana bulanıyorsa sayenizde doğuda gün yüzü göremeyecektir masum insanların ve askerde oğlunu babasınını kardeşini bekleyen insanların anaların yüreğini dağlatmış insanlara ve yere allah lanet yağdıracaktır.
Şimdi birbirinize destek çıkın.Düşmanınız yok.Bye
Kürtlerden nefret ediyorum lanet olsun nasıl ortadoğu kana bulanıyorsa sayenizde doğuda gün yüzü göremeyecektir masum insanların ve askerde oğlunu babasınını kardeşini bekleyen insanların anaların yüreğini dağlatmış insanlara ve yere allah lanet yağdıracaktır.
Şimdi birbirinize destek çıkın.Düşmanınız yok.Bye
Gideceğim diyorsunuz ama hala bütün Kürt vatandaşlarımızı "PKK'lı gibi göstermekten" ve "Lanet olsun Kürtlere" gibi ırk ayrımcılığı ve düşmanlığa sevkedici yaklaşımlardan vazgeçmiyorsunuz.
chatlakalper 22.07.2005, 19:08 konu kapanmıştır gerekeni Alevimen yapacaktır.
|