müttaki
28.04.2006, 11:50
asker çocukları neden hep şımarık oluyor arkadaşlar :yamukgul:
acaba sadece benmi böyle düşünüyorum
acaba sadece benmi böyle düşünüyorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : asker çocukları hep şımarıkmıdır ? müttaki 28.04.2006, 11:50 asker çocukları neden hep şımarık oluyor arkadaşlar :yamukgul: acaba sadece benmi böyle düşünüyorum colddream 28.04.2006, 12:00 oy kullan mıyoum çünki her ikisindende gördüm şırık ve uslu. Oli 28.04.2006, 12:08 müttaki asker çocuğu isen evet değilsen hayır diyecem :) müttaki 28.04.2006, 12:12 müttaki asker çocuğu isen evet değilsen hayır diyecem :) oli ben asker çocuğu değilim. ama nerde asker çocuğu görsem şımarık oluyorlar :yamukgul: bi şımarık var O'na kızdımda :garibbak: sesi çıkmıyo :) Saygılı 28.04.2006, 12:31 oy kullan mıyoum çünki her ikisindende gördüm şırık ve uslu. aynen katılıyorum.. MetinK 28.04.2006, 12:37 aynen katılıyorum.. ben bu mesajin altina imzami atarim...:komik yani ikisi diyeyim.(ne sis yansin ne kebap):komik müttaki 28.04.2006, 13:07 genelleme değilde sadece çoğunluk olarak şımarıklar :yamukgul: bir tane şımarıkta buralarda ama yüz vermiyor :p Yaprak... 28.04.2006, 13:26 genelde çocuklarla babalar zıt kutuplarda olurlar nedeni bu olabilir mi müttaki:p royemi 28.04.2006, 14:53 çevremde hep sakin uslu asker çocukları gördüm tabi başka illerde şımarık asker çocukları varsada onu bilemem:) selva 28.04.2006, 15:20 benim eşimde asker çocuğu.dışarıda yaptıkları şımarıklıkları kendi evlerinde yapamıyorlar.çünkü dışarıda aşırı bir pohpohlanma söz konusu evdede baba tarafından konmaya çalışan bir otorite çocuklar ne yapsın.o kadarda şımarık değiller ya canugur 29.04.2006, 17:46 Genelde asker, cocugunu iyi yetistirir. Bu; egitimin verdigi kendine güveni, simariklik ile karistiriyor da olabiliriz. Her kesimin de simarik cocuklari vardir ama:-)??? MetinK 30.04.2006, 03:09 bir tane şımarıkta buralarda ama yüz vermiyor :p anlamistim zaten ice dönük bir operasyon oldugunu.:komik bende yakinda bir konu acacagim.isci cocugundan disci olur mu?:) selva 30.04.2006, 09:35 olur abi güsel bir konu.dişçi oluyor ama olandan adam oluyomu diye bir konu çok daha güsel olur.gerçekten bu konu nerden çıktı.arkadaş bir konu atıyor bizde saf saf cevap yazıyoruz.bravo bize ya. [U][/Uende yakinda bir konu acacagim.isci cocugundan disci olur mu?] KURŞUNveli 30.04.2006, 23:07 bende asker çocuğuyum ama hiç şımarmıyorum babam yeni gitti de askere ondan şey ettim... Hinoralı 30.04.2006, 23:13 Şımarıklıkmı yoksa ordudaki hiyerarşinin izleri bilinmez ama tarzları farklı yada türkçesi şımarıklar. Ben paşa şöförüydüm askerde inanamazsınız o çocukların kaprislerine tavırlarına. Sanki biz uzayadan inmiş yaratıkmışız gibi davranırlardı. Ama bir gün çok tatlı bir kız çocuğu 4 5 yaşlarında yanıma gelmişti çekirdek uzattı al asker ağbi demişti, biraz aldım. Sen kimin kızısın demiştim, Yılmazkaya yarbayın demişti Yılmazkaya yarbay Malatya Arguvanlı Alevi bir komutanımızdı; Demekki ufaklığın kanı çekmişti. lion12 30.04.2006, 23:18 5 parmağın beşi de bir değildir bence.Genel olarak belki şımarık olduğu insanlar tarafından iddia edilirse de,hepsi de aynı olacak diye bir kural yok.Sonuçta onlar da insan olduğuna göre,her tür insan çıkabilir aradan. Hinoralı 30.04.2006, 23:24 5 parmağın beşi de bir değildir bence.Genel olarak belki şımarık olduğu insanlar tarafından iddia edilirse de,hepsi de aynı olacak diye bir kural yok.Sonuçta onlar da insan olduğuna göre,her tür insan çıkabilir aradan. Canım kardeşim askerlik yaptınmı bilmiyorum, ama gidersen bu tezi inan sende savunacaksın heleki birazda sosyal bi yerde görev yaparsan inanki hak vericeksin buna ayrım demeyelimde öngörü diyelim. Umarım sen daha askerlik yapmadıysan bizim düşüncelerimizi yıkan çocuklara denk gelirsin:) selva 30.04.2006, 23:39 yok ya benimde askeri kartım var ve ordu evlerinin subay bölümüne gidiyorum hiçde öyle şeyler olmuyor.asker görevini yapıyor.birde kışlada askerlik yapsaydın yanmıştın Hinoralı 30.04.2006, 23:47 Neyse her çocuğun şımarma hakkı vardır ama değilmi, yaşları büdükçe aynı orantıda çocuk yaşlardanda uzaklaştıklarını düşünürsek bırakalım şımarsınlar! lion12 01.05.2006, 01:18 Canım kardeşim askerlik yaptınmı bilmiyorum, ama gidersen bu tezi inan sende savunacaksın heleki birazda sosyal bi yerde görev yaparsan inanki hak vericeksin buna ayrım demeyelimde öngörü diyelim. Umarım sen daha askerlik yapmadıysan bizim düşüncelerimizi yıkan çocuklara denk gelirsin:) Yok canım abim genel bir kanı olarak tabi ki seni haklı görüyorum fakat ben dedim ki hepsi aynı olacak diye bir şart yoktur diyorum.Belki az da olsa aralarında iyi olanlar da vardır.Çok beyefendi babası saker olan çocuklar da gördüm.Belki %80'i dediğin gibiydi ama hepsi öyle olacak değil ya. Hinoralı 01.05.2006, 01:26 Yok canım abim genel bir kanı olarak tabi ki seni haklı görüyorum fakat ben dedim ki hepsi aynı olacak diye bir şart yoktur diyorum.Belki az da olsa aralarında iyi olanlar da vardır.Çok beyefendi babası saker olan çocuklar da gördüm.Belki %80'i dediğin gibiydi ama hepsi öyle olacak değil ya. DEĞİLLERDİR TABİİKİ UMARIM SENDE YORUMLARIN GİBİ DÜZGÜN VE KALİTELİ İNSANLAR TANIRSIN ÖMRÜN BOYU. HIZIR YOLDAŞIN OLSUN Alpha_Phonixis 01.05.2006, 01:28 Şımarıklıklarını bilmemde gecenin bir yarısı sokakta rahat rahat içki içilebiliolar. Polis yanlarına gelipte kimlik sorma gafletinde bulunursa ahiret cüzdanı görmüşcesine kaçılıolar tabi . ) Bide bunların bi ileri versiyonları var..Subay çocukları ..Belkı onlar daha şımarıktır..Bide iki ileri versiyonları var. Paşa çocukları.. Onlar hepten sıyırmış olabilir.. :D lion12 01.05.2006, 01:30 DEĞİLLERDİR TABİİKİ UMARIM SENDE YORUMLARIN GİBİ DÜZGÜN VE KALİTELİ İNSANLAR TANIRSIN ÖMRÜN BOYU. HIZIR YOLDAŞIN OLSUN Çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için.Allah bütün hepimizin ve bütün canlarımızın yardımcısı olsun,Hızır'da yoldaşımız olsun.Allah eyvallah:3: Hinoralı 01.05.2006, 01:33 Çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için.Allah bütün hepimizin ve bütün canlarımızın yardımcısı olsun,Hızır'da yoldaşımız olsun.Allah eyvallah:3: NERELİSİN BENİM ARSLAN KARDEŞİM. BENİM ADIM İLKER SİVAS DİVRİĞİLİYİM. lion12 01.05.2006, 03:24 NERELİSİN BENİM ARSLAN KARDEŞİM. BENİM ADIM İLKER SİVAS DİVRİĞİLİYİM. Memleket Sivas abi.Anne tarafım Suşehri'nin Zara/Şerefiye taraflarından.Baba tarafım Ulaş'lı ama ben de Divriği'liyim çünkü Divriği'nin hemen hemen her yerini bilirim diğer ilçeleri bilmem sadece Divriği'ni bilirim.Ben artık Divriği'ne göçmüşüm.Eğer istersen beni ekleyebilirsin.Msn adresim lion12_58@hotmail.com .Görüşmek üzere abi. haydarsultan 12.05.2006, 02:27 Arkadaşlar asker cocukları değil şımarık ve rahat her istediği verilerek yetiştirilmiş her çocuk şımarık olur..Bende asker çocuğuyum ama hiçte şımarık yetişmedik..Böyle bir anket çok gereksiz...Bu foruma bayılıyorum ama bazen çok saçma topiclerin açıldığını görüyorum..Yapmayın canım arkadaşlarım bu kadar da olmamalı..Oldu bende bir anket yapayım..DÜkkan açarken sağ ayaklamı girilmeli sol ayaklamı böyle şeyleri lütfen çıkarmayalım böyle yaaa. crewchif 14.06.2006, 21:51 neden özellikle asker çocukları.çocuk yetiştirmenin meslek gruplarıyla alakası nedir açıklarmısın. ercandost 06.07.2006, 03:49 Bencede her ikiside var ama genel olarak bildiğim uslular daha baskın. |