Orijinalini görmek için tıklayınız : zararlı oduğunu biliriz daha niye içerizz sorarımm!!!!!

çeşm-i naz
28.04.2006, 13:03
arkadaşlar dün gazetede okudum we çok sewindim tunceli de kahve we cafe gibi insanların toplu kullanım yerlerinde sigara içilmiomuşş ama bunu herkes bilinç olarak yapıomuşş çok sewindim walla tebrikler tunceli halkına keşke bütün illerimizde olsa buu

Oli
28.04.2006, 13:10
içki günah mıdır diye bir anketimiz var. orda daha iyi tartışılır desem..

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=7834

ben duvara tosladım... zannettim ki içki konusu ama sigaraymış... neyse yinede dursun burda :)

vartolu
28.04.2006, 13:11
yani amerikayı fet etmek daha kolay bi tiryaki kahvede sıgar içmiyecek daha neler bunu basarızsak avrupalıyız:ehyani :ehyani :ehyani

roro
28.04.2006, 13:12
valilikten ruhsat almak için o kararı almışlardır. geçicidir.))))

çeşm-i naz
28.04.2006, 13:47
valilikten ruhsat almak için o kararı almışlardır. geçicidir.))))

hayır arkadaşım öle deil valilede konuşmuşlar bu konuyu onunda haberi yok herkes bilinçli bi şekilde kendi istedikleri için yapmışlar

roro
28.04.2006, 13:52
didem kardeş, 1 ay sonra görüşürüz:)))9

Alpha_Phonixis
28.04.2006, 15:59
insanların hakkında bıkmadan "çok zararlı arkadaş" edebiyatı yaptığı alışkanlık yapıcı icat. herkes biliyor bunun kanser yaptığını, bunun zehirli olduğunu, adam bunu göze alarak içiyor zaten, yeni bir şey bulmuş gibi "abi akciğer kanseri bidi bidi" diye gelmeyin arkadaşım sigara içenlere. ben içiyordum bıraktım misal, ama niye bıraktım? kanser, hede, hödö gibi şu an etkisini görmediğim için soyut gelen şeylerden değil, şarkı söyleyemediğim için bıraktım. ama halen annemden babamdan "bak ankaa sigara şöyle şöyle yapıyormuş" laflarını duydukça bir tane daha yakasım gelir, onların yüzlerinde "bak sen habersizsin bunun zararından" bakışlarına doğru şöyle...

bir de bunun zararı bana kardeşim sana ne? suratına üflediysem tamam, evinde içtiysem tamam, amasen arabama binmişsin bir de bana sigara yakma diyorsun ben neyleyim ki sana.

işte sigara, hakkında böyle yamuk yumuk entry'ler düzdürür, en kötü etkisi de budur herhalde.

Not : ek$i alıntı

Bırakın kardesim peşimizi. Biz birbirimizi seviyoruz