Orijinalini görmek için tıklayınız : benim konu silindi

Canan
22.07.2005, 18:48
ben buraya bir message yazmisdim ve artik burda degil birisimi sildi yoksa benmi yanlis gonderdim?
ben dogru gonderdigime inaniyorum ilk gonderdigim zaman cikdi ama bir kac gun sonra forma girdigimde silinmisdi.
eyer yanlis bir sey yazdigsam ve bu nedenle silindiyse nedenini bilmek isterim? bana gore yanlis birsey yazmamisdim.

Ceyhun
22.07.2005, 19:00
3 mesaj yazmışsın görünüyor. Üçü de duruyor.

Ezo
22.07.2005, 19:47
ben buraya bir message yazmisdim ve artik burda degil birisimi sildi yoksa benmi yanlis gonderdim?
ben dogru gonderdigime inaniyorum ilk gonderdigim zaman cikdi ama bir kac gun sonra forma girdigimde silinmisdi.
eyer yanlis bir sey yazdigsam ve bu nedenle silindiyse nedenini bilmek isterim? bana gore yanlis birsey yazmamisdim.

yazdiklariniz silinmemistir profilinize gireseniz yazdiklarini aratiginiz zaman görursunuz biz uyelerin yazdiklarini silmiyoruz konular kapatilir ama yazilanlar silinmez sadece bazi isnisnalar disinda...

kurdish_hacked
22.07.2005, 22:32
biz uyelerin yazdiklarini silmiyoruz konular kapatilir ama yazilanlar silinmez sadece ...

Konu kapatmak ın silmekten farkı varmıdır ??

Ezo
22.07.2005, 23:43
Konu kapatmak ın silmekten farkı varmıdır ??

Kapatilan konulari okursun ama yorum yapamasin silineni Okuyamasin farki budurrrrrr

Alevimen
22.07.2005, 23:48
Kapatilan konulari okursun ama yorum yapamasin silineni Okuyamasin farki budurrrrrr
Şahane cevap. Bazen böyle basit şeyleri bile anlamayanlar var.

Canan: Konu bizim bilgimize göre silinmemiştir. Hangi konu hakkında yazı gönderdiniz? Saat kaçta?
Sanmıyorum ama belki veri tabanda bir sorun olmuş olabilir, araştırabilirim.
Bilgileri ÖM ile gönderebilirsiniz.