Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev telefonlarının kime ait olduğunumu merak ediyorsun
arkadaşlar ev numarasını yazarak numaranın kime ait olduğunu ve ev adresini bulablirsiniz
Download Linki:
çalışıyor denendi programı kurduktan sonra ev numarasını alan kodu yazmadan aratın forumda verildiyse özür dilerim arattım ancak bulamadım
arkadaşlar bi teşekkürü çok görmeyin
yararli olacagi kanisinda degilim forumdaki bir cok üyemiz kendi ad ve soyadlariyla üye olmuslar
forumdaki üyelerimiz hepisi baci kardes abi abla taniki komsu vs degildir bu yüzden böyle sakincali programlar formumuz ve üyelerimizin güvenligi icin kesinlikle zararlidir diye düsünüyor ve linki siliyorum
canerzincan
dostum teşekkürler eline sağlık güzel bir program
begendiysen önemli değil can buldukça paylaşacağım böyle güzel programları
paylastıgın için tesekkurler
çalışmıyo kurdum ama söylendiği gibi adres falan söylemiyo ayrıca açılır açılmaz virüs programı çıkıyo.hayırdır inşallah.
virüs falan yok okyanus bende kullanıyorum çalışıyor diğer canlar da indirdi bi sorun yok virüs programının çıkmasının nedeni programın kullanılmasına izin veriyormusun gibi bir amaç içindir.
çeşm-i naz 29.04.2006, 14:35 arkadaşlar ev numarasını yazarak numaranın kime ait olduğunu ve ev adresini bulablirsiniz
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/599616/ttarama_cd_decar125.rar.html
çalışıyor denendi programı kurduktan sonra ev numarasını alan kodu yazmadan aratın forumda verildiyse özür dilerim arattım ancak bulamadım
sence yararlı bişey mi buu yani??????
sence yararlı bişey mi buu yani??????
kişiye göre değişir didem kullanış amacın iyi olduğu sürece herşey faydalı ve yaralıdır ben program verdim ancak türk telekomun sitesindende öğrenebiliyorsun
SivanA SimyacI 29.04.2006, 15:49 teşekür ederiz
paylastıgın icin tesekürler çok güzel
decar kardeşimin gönderdiği programı kurdum kullanıyorum.teşekkürler decar
sevilkipirti 30.04.2006, 12:35 Çok faydalı bişeymiş gerçekten :yamukgul: her eve lazım. teşekkürler.
KURŞUNveli 30.04.2006, 16:02 program güzel ama ben istanbul daki bir numarayı yazıyorum o bana kars taki bir adresi veriyor sorun nerde acaba ?
program güzel ama ben istanbul daki bir numarayı yazıyorum o bana kars taki bir adresi veriyor sorun nerde acaba ?
aaayyyy!!! bunu okuyunca koptum gülmekten :komik
bende yükledim ama çalıştıramadım vallahi :uzgunsok:
program güzel ama ben istanbul daki bir numarayı yazıyorum o bana kars taki bir adresi veriyor sorun nerde acaba ?
can türk telekomda sayısız numara var örn:0216 444.11.** bi istanbul alan koduyla çıkar birde ardahan olur(tahmini) istanbuldaki abone numarasının rehberde yer almasını istemiyorsa sadece ardahan daki numaranın adresini alırsın
aaayyyy!!! bunu okuyunca koptum gülmekten :komik
bende yükledim ama çalıştıramadım vallahi :uzgunsok:
sema programı yükleyebildiysen bir sorun yok sadece numarayı alan kodu yazmadan aratman gerekiyor arama esnasında bir uyarı alırsan numara rehberde kayıtlı değildir
KURŞUNveli 30.04.2006, 22:06 can türk telekomda sayısız numara var örn:0216 444.11.** bi istanbul alan koduyla çıkar birde ardahan olur(tahmini) istanbuldaki abone numarasının rehberde yer almasını istemiyorsa sadece ardahan daki numaranın adresini alırsın
sağol can
kanagladi 15.06.2006, 17:21 indiriyorum bende böyle bi şey arıyordum
:D eyvallah saol
program indirmeden de yapabilirsiniz bunu...
telekom bu hizmeti veriyor...
http://www.ttrehber.gov.tr/trk-wp/IDA2?IDAERROR=&QRY=all&RNG=lequ&CTRY=trk&LANG=tu&PAGE=simpleSearch&LIP=simpleSearch&ACTION=changeToComplexSearch&STP=S&REQ=20&NAM=&STN=512-%C7A%D0R&GIV=&QNA=
Hüseyin69 15.06.2006, 18:05 ben de deneme amacli indirdim
gayet kullanisli tipki her yönü ole bir bilgisayara rahatca gizli bir sekilde girmek gibi birsey
sanirim türkiyede telefon sapiklarin epeyce isine yarar
mesela ben kendi ev numarami verdim istanbulda falan bir kisi ve adres cikti
ayrica degerli mod kemal kardesimiz link vermis sanirim türk telekom linki dir ulasmaya calistiginiz kisilere o linkte ulasabilirsiniz
bu ve buna benzer sakincali programlar sunmayin
dj-pirdeniz 15.06.2006, 18:30 simdi bakariz neymis:) anlariz canlar.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
viruss yok beyler güzel bişiy ama keske alan kodlu olsaydi :) ozaman daha rahat olurdu saol eywallah kardess...
Hüseyin69 16.07.2006, 01:41 link silindigine göre?
kazan
|