Orijinalini görmek için tıklayınız : Olayın bas kahramanları, iki üniversite öğrencisi.
*Olayin kahramanlari, iki üniversite ögrencisi. koyu >
geyik muhabbetinin dügümlendigi durumlardan birinde, >
bu iki kafadar bir iddiaya girer.
Delikanlilardan biri, odanin tavaninda asili olan ampulü
agzina tamamen sigdirabilecegini iddia eder. Evet yanlis okumadiniz,
bildiginiz 100 mumluk ampulü... ve sigdirir da. Ancak
bir sorun vardir. Ampulü agzindan
geri çikaramamaktadir. arkadasi hayret eder bu
nasil is diye, o da evdeki baska bir ampulü agzina sokar ve tabii ki o
da çikaramaz.
Bunun üzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya
karar verirler.
Agizlarinda ampul oldugu halde bir taksiye
atlarlar. Konusma
zorlugu çekerek güya taksiciye dertlerini anlatirlar.
Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan
da nasil olur abi ya, ugrassaniz çikar, bir asilin suna, saka mi
yapiyonuz ?" diye söylenmektedir.
Neyse aksamin bir yarisinda acile gelirler. Taksici
ayrilir.
Doktorlar çocuklari beklemeleri için bir odaya alir.
Veeee, aradan 15 dakika geçmeden taksici kapida görünür;
tabii agzinda bir ampulle. Amcam çocuklara
inanmamis, açik olan bir marketten ampul almis ve
denemistir !!
SAKIN SIZ DE DENEMEYE KALKMAYIN!!!
AMPUL GIRDI MI KESINLIKLE
CIKMAZ..
ağza giren şemsiye açılmaz :) :) :) :)
Haydaaa harbi manyak bunlar ya birde okumuş adamalr yuhh yaaa çok ilginçç:hopala
deniz gibi 30.04.2006, 15:43 İnanlar can sıkıntısında rota değiştere biliyor! Harbiden akıllı bunlar...
heviznur 30.04.2006, 15:51 gerçekten çok ilginç bir olay,demek ki bu iki kafadar iyi bir günlerinde değişiklik yapmak istemişler....:)
İyi ki bu iddayı ileri alıp da, ampul tavanda takılıyken denememişler, artık döne döne yuvadan çıkarırlardı, artı bir de elektrik de çarpardı, daha heyecanlı olurdu:p
Aklıma lazlar geldi, ampulu değiştirirken sıkı sıkı tutar kendileri dönermiş :14:
eline saglık teşekkürler paylasım için
eylüleren 30.04.2006, 19:23 tarji komik ne diyim daha:):):)
paylşımın için sağol
Hüseyin69 30.04.2006, 21:51 aslinda ceryana bagli ampulleri agizlarina koyup ampulun dügmesini acsalar daha cok gülerdim ama ne yazikki bunlari bir cahil yapsa cahildir der gecer gideriz üniversiteliler yapiyorsa biraz düsünmek lazim
Hakkaten çok ilginç peki açıklamasını bilen var mı?
ibo_eren_27 25.05.2006, 17:17 bunların zekalarından şüpheleniyorum kesin bunlarda bişey var
Olayın bas kahramanları, iki üniversite öğrencisi.
Koyu geyik muhabbetinin döndüğü akşamlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer.
Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü kendi ağzına
tamamen sığdırabileceğini iddia eder.
Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulü. Ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır.
Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır. Öbür arkadaşı hayret eder, inanamaz ve o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve tabi ki o da çıkaramaz.
Bu iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verir. Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye atlarlar.
Konuşma zorluğu çekerek güç bela taksiciye dertlerini anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asılın şöyle, şaka mi yapıyonuz ?" diye söylenmektedir.
Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler. Taksiciyle ayrılırlar, doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır.
Veeee aradan 15 dakika geçmedenayni taksici, agzina soktugu ampulle kapıda görünür.:sook
Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul
almış ve denemiştir !!
:) hehehe valla buna çok gülünür boşuna dememişler insanın başına ne gelirse meraktan diyee:) :) :) :) :)
ayyy aman allahım ya ne meraklı bir toplumuz biz böyle ya
akıllı öğrenciler ders çalışsanıza ne idaası ne ampulu iii olmuş diycem am ayazıkta olmuş yani
saol paylaşımın için can
ayyy aman allahım ya ne meraklı bir toplumuz biz böyle ya
akıllı öğrenciler ders çalışsanıza ne idaası ne ampulu iii olmuş diycem am ayazıkta olmuş yani
saol paylaşımın için can
Tesekürer, ben de gülmekten zor aktardim bunu yaa:D
Hadi cocuklar yapmis delilik, peki taksiyiye ne oluyor:sasirdi: :D
bu forumda daha önce verilmişti sanırım hatta ben de iyiki doktorlarda denemeye kalkmamış demiştim.ama yine de çok komik ya.hey allahım sen insanlara akıl fikir ver
süper yaa..
ellerin bebeleri ampul icat eder,
bizimkilerde tövbe tövbe....:))
süper yaa..
ellerin bebeleri ampul icat eder,
bizimkilerde tövbe tövbe....:))
anlasilmistir:p
Iste gülünen acinasi halimiz.
demek ki tahsilin yaninda bazi seyler daha gerkliymis.
Siya Saperen 10.06.2006, 07:22 Arkadasım emegine saglık. Bir çok fıkradan daha komik geldi bu bana. Sanırım 5 dakikadır gülüyorum ve epey daha gülecegim. Olayın sosyal boyutundan çok böyle bir olayın olmuş olması çok komik geldi. Buna sadece gülünür, gülüyorum, gülüyorum... :D :D :D
anlasilmistir:p
Iste gülünen acinasi halimiz.
demek ki tahsilin yaninda bazi seyler daha gerkliymis.Bireyin eytimi doğduğu günden başlar,eyitecek olan eytimsizce o bireyin eytimi nasıl olur?önce anne ve baba sonra komşular aynı kalıplar içinde;ise yetişen birey o kalıplarla yetişecektir,toplum bireylerden oluştuğuna göre,biz toplum olarak eytimsizliyin kurbanlarıyız,sorgulama ve ayrı düşünme yasak olarak algıladığımızdan dolayı hep başkalarının yaptıklarını aynısını yapma kültürü lie büyümüşüz, buda düşünerek'hareket etmeyi beceremiyoruz,genel kültürümüz baskı altındadır,aile kademesinden tut ülkenin en büyük ülke kademesine kadar,bireyi kalp şekilde yetiştirme çalişmaları sürdükçe, azız nesin deyimi gündemini kuruyacaktır.ülkemizdeki eytimin çikar doğrultusunda yölendirildiyi istenen tek tip bireyin yaratildığı her geçen günle kendini göstermektedir,buda ileriye dönük yerine geriye dönük bir yol çizgisi üzerine yürütülmektedir.yerinde say anlamındadır.
demokrasiden nasibini almamış bir toplum töre ve inançın çenberi içinde,yetiştirilen her birey ne kadar yüksek eytim almişsa alsın,o kişi kalıplaşmış kişiliyiyle kalacaktır.
saygılarımla..
Arkadasım emegine saglık. Bir çok fıkradan daha komik geldi bu bana. Sanırım 5 dakikadır gülüyorum ve epey daha gülecegim. Olayın sosyal boyutundan çok böyle bir olayın olmuş olması çok komik geldi. Buna sadece gülünür, gülüyorum, gülüyorum... :D :D :D
Haklisiniz, yalnizca gülünür.
Yasam fikralarin da üzerinde seyrediyor bazen:sas
bak bunu okumamız hiçte iyi olmadı yaaaa şimdi aynı şeyi bizde yapmaya kalkarsak allah dayanamıyorum ampul ampuuuuuuuuuul nerde verin hemen bi ampul bana hehehehehe akp nin ampulunü alayımda ışıksız kalsın adamlar ...:komik :)
allah akıl versın kullarına
meryem demir 29.10.2006, 00:37 allah akıl versın kullarına
Allah aklı vermiş zaten ama yanında kullanma klavuzu olmayan akıl ne işe yararki.
serpil_can 29.10.2006, 00:38 aman diyelim doktorda denemesin aynısını :D:D
hatice keleş 29.10.2006, 01:00 ya komikti:lol: :lol: :lol:
paylaşımın için saol
SarıVatoz 29.10.2006, 01:13 Emin misiniz, çıkmadığına?
bir denesem mi?
ibo_eren_27 29.10.2006, 08:33 delirmiş bunlar
güldestim 29.10.2006, 20:04 Tahsilat cehaleti alır,eşeklik baki kalır.:)
erzıncankızı 29.10.2006, 21:08 ya valla tipik yurdum insanı göruntüsü yaaa:D:D
Emin misiniz, çıkmadığına?
bir denesem mi?
bu hikaye zaten insanlar hadi ben nası çıkmıyomuş deyipde denesinler diye uydurulmuş zaten:yawn: boş iş
yok yaa gerçek olamaz
neler oluyor yaa
zohre-35 30.10.2006, 13:25 ilginç nasıl denemişler böyle birşeyi.
student bunu sen denemedin dimi yada senin başına gelen bir olay değil dimi gülmekten öldüm ya.......
Alakam yok benim sadece biyerde okumuştum :D
:yamukgul: benim çocuğada okudum inşallah denemeye kalkmaz
pastoralsenfoni 30.10.2006, 18:34 uğraşacak hiçbir şeyleri kalmamış ne yazık..
hasanxls 30.10.2006, 18:48 çok önceden duymuştum bunu ve ozaman çok gülmüştüm
|
|