Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Özarslan
arkadaslar mustafa yi yakindan gorenler veya dinleyenler varsa bilirler gorunus olarak pavarottiyi animsatsada sesiyle buyuleyici dinledikce insani kendinden geciriyor ben sahsen mustafa ozarslan hayraniyim grup cig hayraniyim dinleme doymuyorum..
bakin birlikte bir resmimiz;))))))
Güçlü bir sesss... ankarada adresde keşfetmişdik kendimizce... Her içmeye gittiğimizde mutlaka orayada ugrardık.. Gün geldi hafta sou yer bulunmaz oldu.. Güzel ses güzel yorum.......
ben gordum :))))))))))))))))))))))
bir kac ay once kiz kardesimin dogum gununde konserine gitmisdik.
yakindan gordum hatda elinide tutdum. imzali resim falan aldik ondan sonra benim kuzen ve arkadasim elleri dert gormesin bizi bir guzel resil etdiler.:3D_NG (28
bir tanesi mustafa ozaslanin toilete girdigini gordu ve kapisinin onunde beklediki bir resim cekdire bilmek icin. dusunun adam toiletden cikiyor ve benin kuzen pesinden kosup mustafa bey mustafa bey bir resim cekdirebilirmiyiz biyip adama oyle bir sariliyoki. rezalet.:3D_NG (23
konser sonundada arkadasim mustafa beyin odasinin onunde bir gurup oglanla kavga cikariyo basda biz gircez diye. tabi mustafa ozaslan odanin icinde disardakilerin hepsini duyuyor biz odaya girince adamin yuzundeki ifadede....bu kadar ses sizdenmi cikiyodu, ben bir ordu bekliyodum....yaziyordu.:sas:
ama adamda bir ses var mest olduk resmen. hele halaylar super. halaydan nefret eden ben bile halaya kalkdim.... :3D_NG:
Kısmet olursa ben de yarın yakından görecem Mustafa Özarslan'ı. Yarın Kayseri'de konseri var ve konserde görevli olmam nedeniyle yakından görme şansına sahip olacam.
offf offff ya bu kadarmi seker olur bi adam ya... sishkom ya, hastasiyim ben bu adamin, o ses varya, dinlemekten bikmam, ozellikle 'bir ay dogar' ! inanilmaz bi yorum ya, gecen cuma , grup cig konseri vardi ve malesef ailemizden biri vefat ettigi icin gidemedim. umarim tekrar gelirde buraya canli dinleme firsatim olur. o kadar cok seviyorum mustafa ozarslani her canli dinleme firsatimda bi aksilik oldu bisey oldu gidemedim...
----------------------------------------------------
d.n-- yau bi adama bi ses bu kadarmi yakisir ya:)
1- mustim ozarslanim, nurettin amca (rencber)
2- mazlum cimen, ali asker
3- zulfu livaneli, ahmet kaya, selda bagcan.......
bu liste boyle uzar gider :)
divrikli_ibo 26.12.2005, 14:22 herkese selamlar cokgüzelsite selamlar divrikli ibo
Bende hastasıyım Grup Çığ ve Salkım Söğüt'ü sırf Mustafa Özarslan için dinliyorum.Bütün albümleri var nerdeyse..Süper bi ses...Ne denilebilir ki...
bende çok severim musatafayı ve sanırım ayın 12 sinde burda olacak bir aksilik olmaz ise gitmeyi düşünüyorum:)))
aywaro01 01.05.2006, 14:52 :yamukgul: Selamlar mustafa özarslan yeni kişilik gençliye hitap eden sesi ile türküleri bize yasatan insan harika birisi görüsleriniz varsa beklerim MUSTAFA ÖZARSLAN la ;? ilgili tabiki ilk dinleyinde öyle konsalım....:)
Yeni kaseti çıktı alıyormusunuz BEYHUDEE tüm sewenlerin dikkatine kaseti ile ve kendisi ile yorumunuzu bekliyorum erenler........
Sevgi Erkan 01.05.2006, 15:47 Mustafa Özarslan türkülerini sevdim. Sesi de kendisi de güzel.yöresel türkülerini beğendim.İzmir'de konserine de gittim.Bizden biri.Başarılar.
CeNGaWeR 01.05.2006, 16:00 heh mustafa abi:) 11 haziranda abimin düğünene gelcek beklerim hepinisi:)
güldestim 01.05.2006, 16:08 Mustafa Özarslan bence harika bir yorumcu.Özelliklede halaylarına bayılıyorum.Mustafa Özarslan diyince Oğuz Aksaçı da unutmamak lazım.İkisi beraber söyledimi daha bir başka oluyor.
o tombişi kim sevmez.
gerçekten halaylar konusunda çok başarılılar. oğuz aksaç'ın da hakkını verelim. iyi ikili.
aywaro01 02.05.2006, 12:26 Mustafa Özarslan türkülerini sevdim. Sesi de kendisi de güzel.yöresel türkülerini beğendim.İzmir'de konserine de gittim.Bizden biri.Başarılar.
başarilar ki bu sizin sayesinde olan birsey dediğim gibi harika bir insan o tekrardan tesekkürler düsüncenizi paylastığınız için görüsünüz olursa MUSTAFA ÖZARSLAN 'la ilgili konusalım TÜRKÜ İE KALIN
Mustafa Özarslan'ı iki kez canlı olarak dinledim.
Çok güzel bir yorumu var. Keza Oğuz Aksaç' da aynı. İkiside birbirinden güzel.Ama onlar bi grup . Diğer grup elemanlarınıda unutmamak gerekir.Grup olarak şahaneler.
aywaro01 02.05.2006, 12:36 Mustafa Özarslan'ı iki kez canlı olarak dinledim.
Çok güzel bir yorumu var. Keza Oğuz Aksaç' da aynı. İkiside birbirinden güzel.Ama onlar bi grup . Diğer grup elemanlarınıda unutmamak gerekir.Grup olarak şahaneler.
gercekten öyle ama bunu bn oguz beye sorduğumda aldığım cevap şu ayrı calısmamız daha iyi olur çünkü daha başarılı oluruz sanırım anlamısındır kardeşim
Halk müziğinin pavarottisi:D
arayı arayı en sevdiklerimden..
Mustafa Özaslanın konserlerinde arkadaşlarla hep ezilme tehlikesi geçiriyoruz çünkü
sahneye doğru yığılma olduğunda öndekilere seslenerek biraz geri gidin yoksa üzerinize atlarım diyor:p
türkülerini severek dinliyoruz..
teşekkürler
Turku_KIZZ 04.05.2006, 23:48 ben de sıkı takipçilerindenim.burda her konserine giderim.çok mükemmel bir ses ve yorum.ve gerçekden çok profosyonel.
bir konserinde sigara içenlere çok güzel bi espri yapmışdı.salonda sigara içerseniz üstünüze otururum demişti :D
ben de sıkı takipçilerindenim.burda her konserine giderim.çok mükemmel bir ses ve yorum.ve gerçekden çok profosyonel.
bir konserinde sigara içenlere çok güzel bi espri yapmışdı.salonda sigara içerseniz üstünüze otururum demişti :D
Sevgili Türkükız bu Demek oluyorki her konserinde bir oturma girişiminde bulunuyor :p :D
Bugün kulakları çınlamış yada hıçkırığı tutmuştur:D
saygılar bizden olsun
Turku_KIZZ 05.05.2006, 00:01 hehe olabilir hemşo. ha bu arada düğüne niye davetli değiliz :(
hangi düğüne hemşo:p sitede yoksa kaçırdığım bir düğünmü var
Turku_KIZZ 05.05.2006, 00:10 yaf özür canım yaf randayla karıştırdım seni..ama olsun belki yakında senin düğününe geliris :D
gülsen58 05.05.2006, 08:11 mustafa özarslan
oğuz aksaç gurup çığ hepsi birde güzeldi
ayrı ayrıda güzel ama ben mustafayı çokkkkkk severim
ilk kuzenlerde dinlemiştim deli gönül parçası o gün bugündür yavvvv o negüzel ses h
aywaro01 05.05.2006, 09:47 ben de sıkı takipçilerindenim.burda her konserine giderim.çok mükemmel bir ses ve yorum.ve gerçekden çok profosyonel.
:komik :komik :komik :komik :komik :komik :komik :komik güzel espri sewgilerr
stalwart 05.05.2006, 15:32 Arkadaşlar bu siteyi bilmeyenler varsa mutlaka ziyaret etsin..http://www.mustafaozarslan.com/defaultU.asp
mustafa özarslan denildiği zaman " işte benim adamım " diyorum sesine yorumuna ve efendiliğine bayılıyorumm o çok özel bir adam dostça ve türkülerle kalın.
canikocan 06.05.2006, 22:47 yine sesine ve yorumuna bayıldığım bir sanatçı. ses gerçekten de güzel.
Sesi ve yorumunu çok beğendiğim dinlemekten büyük haz aldığım bir sanatçı mutlaka dinleyeceğim yeni kasetinide ...
yalnız bir sorum olacak Oğuz Aksaç guruptan ayrılmışmı neden beraber değiller neden Grup Çığ adına kaset değil...???
Sitesine girip bilgi sahibi olabilirsiniz.
www.mustafaözarslan.com
severiz mustafa abimizi
nokta
slmlar yorumları okudum söylüyecek bişey yok aslında bunların üstüne mükemmel bir ses
Kader GÜNGÖR 22.05.2006, 21:40 çok severek ve dinleidğimde sesinden büyük haz aldığım bir sanatçı son kasetini henüz alamadım ama en kısa zamanda alacam.
pamuk_sekeri_62 30.05.2006, 14:34 gerek kişiliğiyle gerek türküleri gerek yorumuyla harika bi insan..onu tanıdığım için çok şanslıyım...son albümündeki sen giderken favori parçam...
bende yeni dinlemeye başladım süper bencede
mustafa abi sesiyle gerçekten bir çig yaratmistir. çok nazik bir insan olduguda gözlerden kaçmiyor. uzaktan akraba olmamizda bir arti tabi :-)
önceleri grup çig ankara'da Adres Bar'da çikiyordu, su an durum nedir bilen varmi?
hulyasera 24.06.2006, 11:43 ya son kaset bi harika....
ya o benim eks aşkım ya bir insan bukadar tatlı olabilirmi tombişim benim o ya
içten sıcak biri doğal olduğugu gibi
türküleriyle yüreğimi dağlayan perahtaln biri mustafa
saol paylaşımın için can
sesi ve kişiliğine diyecek yok.
zaten biz birazda kişilik sahibi insanları sever ve yaşatırız.
bu dürüstlükle devam ederse her daim gönlümüzde bir yeri olur.
yüreğine sağlık mustafa abi.
mustafa müthiş bi ses ya onun üstüne tanımıyorum canım o benim son kaseti yine mükemmel yine mükemmel başka türlüsü de olamazdı zaten:)paylaşımın için saol...
ulalıgenç 24.06.2006, 15:49 Ben Mustafa Özarslan a bayılıyorum..Bu mükemmel sesi iki kere canlı dinleme fırsatı buldum..Çok mutluyumm..:):DÇok seviyorum o tombişiiiiii...Çok da iyi bir insannn..Onu çok öpüyorummmmm:):D:)
Bak şimdi Mustafa Özarslan dedinni orda durucan...Allah ım ya Rabb'im o ne güzel sestir ya...Allah ım valla her kasedi güzel olduğu gibi yine son kasetinde de yapacağını yapmış...Ben daha ne diyim ya.Süper bi ses...
mustafamı bnm için akan sular durur....
beyhude beyhude
geçti bnm deli çağım viran oldu gönül bağım beyhude beyhude son kaseti mükemmel mustinin...
SivanA SimyacI 25.06.2006, 00:30 mustafamı bnm için akan sular durur....
beyhude beyhude
geçti bnm deli çağım viran oldu gönül bağım beyhude beyhude son kaseti mükemmel mustinin...
ben gene cana katılıyorum:)
ben gene cana katılıyorum:)
**** simyacı bende sana katılıyorum...:D:D:D haa nolacak bu katılmanın sonu birbirimize trenmi olacak köprümü yoksa :D:D
aywaro01 05.07.2006, 13:11 arkadaslar simdikden mustafa abimiz le ilgili görüsleriniz için saolun bence bukadar diğildir anlatılamaz birseydir gönlümüzdeki sewgi ona karsı sizcede öyle diğilmi başka görüsleriniz olursa beklerim mustafa özarslan ve çığ ile ilgili hepinize sewgiler mustafa abim seninde tombiş yanaklarından öpüyorum sesine gurban
cagdascetin 05.07.2006, 13:16 ben mustafa özarslan hastasıyım grup çığ olsun salkım söğütteki türküleri olsun kendi albümleri olsun ben serisini yaptım artık bide özüne çok bağlı en çok sevdiğim yönlerinden biride bu buna örnek olarak ben her sene berçenek mahzuni şerif şenliklerinde görüyorum bide grup çığ'ın çıkışındaki kişiler bateristi olsun saz çalan kişisi olsun hepsini pir sultan derneğiyle bir eğittiler çok harika bir insan o
Mustafa abiyi dinlemeyen yoktur sanırım .cumartesi günü yozgat akdağmadeni veziralanı köyünde şenlik için gelecek.hepinizi bekleriz canlar.mustafa özarslan sevenleri buyrun gelin...
cagdascetin 13.07.2006, 17:12 Şekerler sevilmezmi ya?Davet için teşekürler.Mustafa Abi özüne okadar bağlıdırki;bugün bir çok kişiyi verdiği bestelerle ünlü yapan Mahzuni Şerif'i hiç unutmadı.Ama diğerleri bazı kişiler geçmişini çok çabuk unuttular.Ama o unutmadı bu senede 2 yıl boyunca olduğu gibi Mahzuni şenliklerinde menfaat gözetmeksizin katılıyor.Böyle birisi sevilmezmi??????Saygılar...
ankarada olduğu zamanlar görüşürüz, yakinen tanırım seyranbağlarında oturuyor babası mustafa özarslana kız arıyormuş evde kaldı diyor bizim oğlan
ankarada olduğu zamanlar görüşürüz, yakinen tanırım seyranbağlarında oturuyor babası mustafa özarslana kız arıyormuş evde kaldı diyor bizim oğlan
ooo sertur canım arkadaşım..(tanışmadık ama :D ) forumda en çok sevdiğim kişi sensin:devil2:
yahu naz görmesin bu yazıyı.. daha erken davranayım ben:stuart:
işte velhasılkelam.. çook severim ben mustafamı:001_wub: :blushing: bilmem anlatabildim mi:thumbup:
ooo sertur canım arkadaşım..(tanışmadık ama :D ) forumda en çok sevdiğim kişi sensin:devil2:
yahu naz görmesin bu yazıyı.. daha erken davranayım ben:stuart:
işte velhasılkelam.. çook severim ben mustafamı:001_wub: :blushing: bilmem anlatabildim mi:thumbup:
:no: :no: munzurun kızı iş babasında bitiyor, mustafa özarslana kalsa 10 kez evlenmişti ama inan harika bir insan muhabbetin doyum olmaz
:2guns: :gun_banda :hang: :death:
bittin sen sultis :ban:
:D
Yaus MUSTI BENIM diyorummm... hatta iki hafta once biz anlastik :D bana sarildi soz verdi , kimseye yar etmem :) ben babasini alirim kafaya orasi sorun deil :D:D:D
Sultis cek ellerini yarimden,
fururum seni derinden :D
cagdascetin 13.07.2006, 19:07 Alla alla benim için kavga eden kimse yok.üfff
Mustafa geçen pazar (9 Temmuz) müthiş bir konser verdi.
Biz Damallılar(ARDHAHAN) onu ayakta alıkşladık. olamaz böyle bir ses hele "Burçak Tarlası" Türküsünü bir yorumlayışı var Harika.
Mustafa sabah konser alanına geldi .Çevreye duyarlı bir vatandaş gibi (zaten öyle) ,aldı eline çöp sepetini konser alanını Damallı çocuklarla birlikte bir güzel temizledi. Konserden sonra yine aynı şekilde çöpleri çocuklarla birlikte toplayarak sözüm ona alandaki çevreye duyarsız kişilere .güzel mesajlar verdi. Mustafa ÖZASLAN'ın bu davarnışı çok büyük destek aldı.
Musti'me ne söylese yakışıyo sahneye çıksın duruşu yeter kurban olim ben onaa "Beyhude" kasedide gerçekten diğer albümleri gibi kaliteli ve güzel.Teşkkürler
cagdascetin 13.07.2006, 23:34 Musti'me ne söylese yakışıyo sahneye çıksın duruşu yeter kurban olim ben onaa "Beyhude" kasedide gerçekten diğer albümleri gibi kaliteli ve güzel.Teşkkürler
evet Bozatlı Hızır,Kışı Bitmez Şu Ömrümün(son albümündeki favorim),Beyhude,Sen Giderken,Bu Senede Böyle Oldu en çok sevdiğim parçaları.
aaa Duygu_m sen nie mustim dion ona :D bi sen eksiktin zaten bu munzurunkizindan kurtulamadim :D bide sen cikma :D:D:D:001_tt2:
bu arada iyi hatirlattin duygu bende 2 temmuzdaki konserden resim ekleyeyim :)
ayyy allahim su sekerlige bakarmisiniz yaaaaaaa:001_wub:
çok şeker ...tombiş :D :D ama sesi çok süper mustimin...:D :D haftaya inşalallah canlı dinlemeye gidecem..
cagdascetin 14.07.2006, 03:36 aaa Duygu_m sen nie mustim dion ona :D bi sen eksiktin zaten bu munzurunkizindan kurtulamadim :D bide sen cikma :D:D:D:001_tt2:
bu arada iyi hatirlattin duygu bende 2 temmuzdaki konserden resim ekleyeyim :)
ayyy allahim su sekerlige bakarmisiniz yaaaaaaa:001_wub:
Naz Abla,senin rakipler git gide çoğalıyor.Biz şimdi kimin düğüne gideceğiz?Senin mi,Sultan Ablanınmı yoksa Duygu_m adlı üyeninmi???
Alevimen 14.07.2006, 03:42 Sitesine girip bilgi sahibi olabilirsiniz.
www.mustafaözarslan.com
doğru adres:
http://www.mustafaozarslan.com/
Naz Abla,senin rakipler git gide çoğalıyor.Biz şimdi kimin düğüne gideceğiz?Senin mi,Sultan Ablanınmı yoksa Duygu_m adlı üyeninmi???
sorman bile yanlis :D sence kimin olacak !! TABIKI BENIM :D ben onu 2 temmuzda kacircaktim, ama sicakti hava agir gelir die kacirmadim :D
cagdascetin 14.07.2006, 03:59 sorman bile yanlis :D sence kimin olacak !! TABIKI BENIM :D ben onu 2 temmuzda kacircaktim, ama sicakti hava agir gelir die kacirmadim :D
abla ba, sen sakın sitesine giripde;sizden gelenlere girme!!!:no: :no: :no: bak dost tavsiyesi.
Ahahahah yok yok zaten onu yapmam :D biliyorum oraya girersem katil olurum kesin :D ondan bakmiyorum bile :D:D:D:D
gülsen58 14.07.2006, 08:53 iyiki tombiş kimse kaçıramıyooooooo
Ahahahah yok yok zaten onu yapmam :D biliyorum oraya girersem katil olurum kesin :D ondan bakmiyorum bile :D:D:D:D
naz ankara ya yolun düşerse seni tanıştırayım söz hatta forumumuza üye yapacam onu ama dikkat et çetin cevizdir mustafa özarslan ayrıca sakaryada bizim levent abimizin adress türkü barı var tanışmak isteyen varsa haftanın üç günü orda haa bu arada şunu da söyleyeyim oradaki bütün kuruyemişleri ben veriyorum afiyet 0lsun
mesuteren 14.07.2006, 09:27 :yamukgul: Selamlar mustafa özarslan yeni kişilik gençliye hitap eden sesi ile türküleri bize yasatan insan harika birisi görüsleriniz varsa beklerim MUSTAFA ÖZARSLAN la ;? ilgili tabiki ilk dinleyinde öyle konsalım....:).
Yeni kaseti çıktı alıyormusunuz BEYHUDEE tüm sewenlerin dikkatine kaseti ile ve kendisi ile yorumunuzu bekliyorum erenler........
Mustafa Özarslan iyi bir yorumcu.Yüreği güzel.Ama şunuda unutmamak lazımki,
Mustafa yı mustafa yapan Grup Çığ dır.O yüzden onları bir bütün olarak düşünmek zorundayız.
vankedisi 14.07.2006, 16:07 mustafa abi süper yaaaaa...onun sesi bi harika.kendi de çok şeker bir insan gerçekten.onu çooooooooooookkk seviyorum....
cagdascetin 14.07.2006, 16:43 Mustafa Özarslan iyi bir yorumcu.Yüreği güzel.Ama şunuda unutmamak lazımki,
Mustafa yı mustafa yapan Grup Çığ dır.O yüzden onları bir bütün olarak düşünmek zorundayız.
Grup Çığ'ıda;Grup Çığ yapan Mustafa Özarslan'dır.
illa musti ile olması gerekmiyo cnm eğer bigün evlenirsem sende gelebilirsin musti benim çok sevdiğim abim:)
bittin sen sultis
Yaus MUSTI BENIM diyorummm... hatta iki hafta once biz anlastik :D bana sarildi soz verdi , kimseye yar etmem :) ben babasini alirim kafaya orasi sorun deil :D:D:D
Sultis cek ellerini yarimden,
fururum seni derinden :D
puhahahah kıs mustime nice banlar feda olsun yap hadi banla beni:D
canish savun güzelim.. hazırla cephaneleri.. çık bakiim er meydanına:2guns: :gun_banda :36_5_7: :36_5_10:
naz ankara ya yolun düşerse seni tanıştırayım söz hatta forumumuza üye yapacam onu ama dikkat et çetin cevizdir mustafa özarslan
sertur sen mustimi üye yap gerisine karışma:stuart: öyle çifte standartta yapma bakiim dıııtt:innocent: :whistling
çağdaşşş bi dıııtt da sana:cursing: tabiki benim düğünüme gelicen.. hımm üzme bakiim ablanı :innocent: :001_wub:
cagdascetin 14.07.2006, 20:02 puhahahah kıs mustime nice banlar feda olsun yap hadi banla beni:D
canish savun güzelim.. hazırla cephaneleri.. çık bakiim er meydanına:2guns: :gun_banda :36_5_7: :36_5_10:
sertur sen mustimi üye yap gerisine karışma:stuart: öyle çifte standartta yapma bakiim dıııtt:innocent: :whistling
çağdaşşş bi dıııtt da sana:cursing: tabiki benim düğünüme gelicen.. hımm üzme bakiim ablanı :innocent: :001_wub:
alacağın olsun demek banada dııııttttt
musti bnm kimse araya girmesin...:D :D :D
cagdascetin 14.07.2006, 20:09 musti bnm kimse araya girmesin...:D :D :D
bravo sana Can abi Helal yürü arkandayım.Kimse seni ondan ayıramaz.
seher.yeli 14.07.2006, 20:21 cok begendigim bir sanatci diger kasetleri gibide bu harika hem kendisi hemde sesine bayiliyorum vede her gun kesinlikle o guzel sesi dinliyorum basarilarinin devamini dilerim.
bravo sana Can abi Helal yürü arkandayım.Kimse seni ondan ayıramaz ayol.
ne ayolu olum saçma sapan konuşma erkek adama ayol yakışmaz biz bu alemin delikanlısıyız...:D :D tmm mı duymamış oluyum düzelt şu mesajı :D :D musti yi kimse kaçıramaz o anlamda dedim ben ...
cagdascetin 14.07.2006, 20:28 düzelttimde seni sinir etmeyi becerdim.Gerçi asıl sinir etmek istediğim sen değildinde.
cok fazla türkü dinlemesemde mustafa özarslan ve oğuz aksa cidden bitane.hele bide kırmızı gül yok mu offfff offff....
munzur23 15.07.2006, 17:06 musatafa özaslan bır ekol benım icin o gırtlaktan o ses nasıl cıkıyor hayer edılecek sey gurubuda cok ıyı basarılarının devamını beklerım
en geç haftaya mustafa özarslan üyemiz arkadaşlar
saol sertur abi teşekkürler bu çok mutlu ve iyi bir haber oldu bizim için...
Son Yaprağıydı 15.07.2006, 20:04 en geç haftaya mustafa özarslan üyemiz arkadaşlar
ehehe çok sevindim..inşallah olur.. :biggrin:
ayh sen çok yaşa emi:stuart: üye olsun ne dilersen dile benden:blush:
pastoralsenfoni 16.07.2006, 13:34 bende çok severim yaşadığım şehirdeki ve hacıbekdaştaki bütün konserlerine gidiyorum.çok sıcak kanlı ve sohbeti çok güzel.
tüm canlara ' erenlere ' yoldaşlara selamlar
azemheval 20.07.2006, 11:53 merhaba bende musftafa özaslanı :001_tt1: :001_tt1: begenerek dinliyorum son albümü çok güzel özlellikle beyhude ve sen giderken yozgatta sabah akşam dagalara karşı(kıskanmayın bizim evimiz köyün en üstünde bütün manzara dagalar ayaklarımzın altında)musfatayı dinledim ama her güzel şeyin bi bitişi oluyo çabuk gecti 1 hafta,, :( şimdi dört gözle seneyi bekleyecemki 1 hafta tatile gideyimmmm.....:p :001_:001_tt2:
slm millet ben yeni geldim böyle siteler biz genclerin bir arada tutmasını saglar
çok farklı bir ses tonuna sahip. çok iyi bir sanatçı.eğer konserine gittiyseniz sesini okadar ilginç tonlara sokuyorki insan hayran kalıyor. yolu açık olur inşallah.
ben anlamıyorum o ses nasıl çıkıyor mustafa özarslandan.kilolu olmasına rağmen ses hiç tıkanmıyor.zaten asıl branşı halk oyunları diye biliyorum o potboriler varya bitiriyo beni halayları onun gibi söyleyeni görmedim daha çok başarılı 5 sene halk oyunlarında görev almış diye biliyorum (tam emin değilim ama)
enteresan bir gırtlağı var, kalıbına bakınca bu ses bundanmı çıkıyo diye şaşırmıştım, yorumu ve sesi çok güzel, 15.07.06 da akdağmadeni veziralanı köyünde, 16.07.06 da beyyurdunda'ki şenlikte gördüm...
mustafa abiyle bi çok kez tanışma fırsatım oldu gerek adres barda çıktığında gerek konserlerinde ama en son coşkun arkadaşım gibi bende kendi köyüm olan akdağmadeni veziralanı köyünün yayla şenliğinde gördüm.:) misafir sanatçımızdı ve onun olduğu yerde türküye doyum olmuyor dinlemeye doyamıyoruz.çok güsel bi sesi yorumu var.Son albümü çok muhteşem yine....
bnce tek kelimeyle muhteşem
D-e-v-r-i-m 24.07.2006, 21:53 Türkü söylerken nekadar gür çıkıyorsa sesi konuşma esnasıda okadar ince ama çok güçlü bir sesi ve yüreği var sesine hayran kalmamak mümkün değil.
evet arkadaşlar sizlere katılıyorum ama gördüm ki ankaralı olan arkadaşlardan da Mustafa Özarslan'ı (Grup Çığ) meşhur olmadan önce tanıyanlar var. Adres barda çıkmaya başladıkları zamanlar yani albüm yapmadan önce çok daha güzeldi grup çığ. Ama şu anda yorumu eskisi kadar güzel değil. Eskiden benim için olmazsa olmazlardan dı ama şu anda olmazsa da olurlardan. Benim naçizane fikrim bu... Saygılar
mustafa harikaya grup çiğ harika canli dinlemeniz lazim of offf olamaz böyle bişi muhtesemm.GÖZLERİNDEN AKAN GUL BAGİNA KURBANİM....
aha gerçekten çok sevindim ama mütiş türküleri var valla
hadi yaaa vay bee inş olur çok sevindimm
duygu ben ilettim kendisine söz aldık belki bir ilk olacak belkide üye olmuştur nicini farklı açmış olabilir yakında görüşemedim kendisiyle
seher.yeli 31.07.2006, 16:11 Cok Sevinirim Ins Uyemiz Olur Ama O Bizm Gonlumuzde Onun Hayranlari Bizler Variz Uye Olmasada Biz Onu Gururla Burda Temsil Edebiliriz Ama Tabi Kendiside Katilirsa Cok Memnun Oluruz
duygu ben ilettim kendisine söz aldık belki bir ilk olacak belkide üye olmuştur nicini farklı açmış olabilir yakında görüşemedim kendisiyle
belkide üye olmak için başvurdu ve ''özarslan@12@'' gibi bir nick talep atti ama belkide ben anlamsız nick diye aktive etmedim. :)
Geyik bir yana, şu an tam olarak bilemiyecem ama üye olmuştur. Ama sadece üye olması değil aktif bir üyede olması daha önemli bence. Yaptıgı müzikden dolayı onu sewmeyen pek nadir bulunur buraa zaten...
belkide üye olmak için başvurdu ve ''özarslan@12@'' gibi bir nick talep atti ama belkide ben anlamsız nick diye aktive etmedim. :)
Geyik bir yana, şu an tam olarak bilemiyecem ama üye olmuştur. Ama sadece üye olması değil aktif bir üyede olması daha önemli bence. Yaptıgı müzikden dolayı onu sewmeyen pek nadir bulunur buraa zaten...
aa sakın öle bişi yapmaa:pisman
şu ara mustafa geçen bütün nickleri qaktive edin nolur nolmaz:D
aa sakın öle bişi yapmaa:pisman
şu ara mustafa geçen bütün nickleri qaktive edin nolur nolmaz:D
heee baska isteğin mod lukta versinler alla alla yaa Sanatçıysa Sanatçı
Hepsi Aynı :p:p:p Ayrım yok heheheheheh :001_tt2: :001_tt2:
Gelsin Hosgelsin forum kurallarına uysun yeter onunda verilmis bir iki konusunu buluruz evelallah Kazanda görmek isteriz kendisini
Saka bir yana Çok severim Mustafa Özarslan ın Sesini türkülere Kattığı güzelliği Şahsen tanımam TAnıyan bir arkadasımdan ...........................
Saygılar
dewrano62 31.07.2006, 20:40 evet mustafa oz arslanı bır kac kez dınledım gercekten harıka bır ses
aaaaaa işte gelelılım grup yorum a ıste orda dururum cunku grup yorumu senelerdır tanırım ıstanbulda oturanalr varsa ıdıl sanat merkezlerı avrdır herzaman ordadırlar cunku yorum bıze mucadeleyı kavgayı zaferı ogrettı ama mustafa mı yorummu dersenız orda dururum ya ıste ben ole anlatıyom:))
castronomi 01.08.2006, 00:34 pavarotti mübarek
sedat_can 02.08.2006, 10:10 evet o mustafa özarslan bu sanat camiasında işini tam yapanlardan biri yediden yetmişyediye herkesi eğlendirmeyi ve hüzünlendirmeyi bilen biri.naci abimin de dediği gibi oğuz aksaç'ıda unutmamak lazım.
Mustafa Özarslan Adİnİ Duyunca Bİlİ Bİ Tuaf Oluyorum Mustafa Özarslan Bİr Numara Yok BÖyle Bİ Ses Yaa Hastasiyim Abİ :)
evet o mustafa özarslan bu sanat camiasında işini tam yapanlardan biri yediden yetmişyediye herkesi eğlendirmeyi ve hüzünlendirmeyi bilen biri.naci abimin de dediği gibi oğuz aksaç'ıda unutmamak lazım.
unutulur mu oğuz aksaç yaa.. zaten gözümde bütünleşmiş durumda ikisi de..
bunlardaki ses uyumu kimsede yoktur herhalde...
pavarotti mübarek
hehe haklısın aslında görünüm itibariyle andırıyo :D şaka bi yana ben grup olarak daha çok seviyorum onları..
Tolgamanco 03.08.2006, 18:37 hehe haklısın aslında görünüm itibariyle andırıyo :D şaka bi yana ben grup olarak daha çok seviyorum onları..
Sanki daha çok sesi benziyor gibime geldi :p
Gercekten mükemmel bir ses. dinleyip hayran olmamak nemümkün
mustafa özarslanın muhteşem sesi ve yorumu var tek kelimeyle süperrrrrrr
onun gibisi zor gelir yok böyle bi ses(avatarımda mustafa özarslan:D)
mustafa dediğinde akan sular durmalı ben çok severim onu (tombişim o benim)
Son Yaprağıydı 03.08.2006, 22:51 evet o mustafa özarslan bu sanat camiasında işini tam yapanlardan biri yediden yetmişyediye herkesi eğlendirmeyi ve hüzünlendirmeyi bilen biri.naci abimin de dediği gibi oğuz aksaç'ıda unutmamak lazım.
oğuz aksaç bitane yaa:D şu aralar ADIYAMAN türküsüne takmış durumdayım:S
suultaanlm 08.08.2006, 15:16 mustafa özarslanın beni çok etkileyen bir ses rengi var en çok sevdiğim yorumu "yarim yarim"..
KomünistAlevi 10.08.2006, 02:32 aynı pavarotti.....çok seviyorum mustafa abimizi..saygılar
nusayri kiz 20.08.2006, 10:14 Ya Mustafa Özarslanin Sesİ Çok GÜzel Ve Etkİleyİcİ Ben Bİ Grup ÇiĞ ManyaĞiyimm Onlari Çok Sevİyorum :)
SÜperlerrr
veli.topcu 20.08.2006, 13:33 mustafa özarslanın beni çok etkileyen bir ses rengi var en çok sevdiğim yorumu "yarim yarim"..
SEVDAN İLE DÜŞTÜM YABAN ELLERE
DALIP ÇIKTIM ATEŞLERE KÜLLERE
GİYİN DEMİR ÇARIK GEL ARDIM SIRA
DAĞLARA YOLLARA ÇÖLLERE
DİYARDAN DİYARA BİR YOL
SOR BENİ YARİM YARİM
BUL BENİ YARİM YARİM
GÖR BENİ YARİM YARİM
AH BENİ BENİ
SEN KALEM OL BEN DE KÂĞIT
YAZ BENİ YARİM YARİM
ÇİZ BENİ YARİM YARİM
ÇÖZ BENİ YARİM YARİM
AH BENİ BENİ
KURBAN OLAM MIZRAP TUTAN ELLERE
YANIK YANIK TÜRKÜ DİYEN DİLLERE
DERTLİ DERTLİ NAME ÇALAN TELLERE
DAĞLARA YOLLARA ÇÖLLERE
mustafa özarslan tek kelimeyle süper bi ses ve muhteşem bi yorumu var
cenkdogan 24.08.2006, 21:16 O nasıl bir ses nasıl gırtlak yapıyor ben takip bile edememiştim .Sahne adabıda süperdi konser sırasında istekleri kağıtlara yazıp üzerine atıyorlardı yerden eğilip erinmeden hepsini aldı elinden geldiğince okudu .
Sen giderken türküsüne bayıldım dogrusu süperdi ...
Arkadaşlar Mustafanın bir sitesi var. Baktınız mı? Orda bir askerlik resmi var. Aslında ben paylaşacaktım sizlerle ama buraya aktarmayı beceremedim. Vaktiniz olursa bakıverin resme.
Notaları dillendiren,canımıza can katan Mustafa... Bir ses,yürek bu kadar mı hayranlık uyandırır insanda... Dinlediğim zaman tüylerim diken diken oluyor,çok seviyorum... Ayrıca hemşeri olmaktan da büyük gurur duyuyorum...
arkadaşlar bence musatafa özarslan kadar oğuz aksaç`ı da es geçmemek lazım diye düşünüyorum..çünkü ikisi bir bütündü ve şimdi ayrılar.biz dinleyiciler olarak genelde kaliteli grupların ayrılmamasından yanayızdır.sonuçta grup çığ mustafa ve oğuzla birlikte var oldu!ben her ikisinide çok seviyorum..
arkadaşlar bence musatafa özarslan kadar oğuz aksaç`ı da es geçmemek lazım diye düşünüyorum..çünkü ikisi bir bütündü ve şimdi ayrılar.biz dinleyiciler olarak genelde kaliteli grupların ayrılmamasından yanayızdır.sonuçta grup çığ mustafa ve oğuzla birlikte var oldu!ben her ikisinide çok seviyorum..
haklısın hakan ama sonuçta ikiside yetişkin insanlar ve ayrı çalışmalar yapıyolar. birlikte olmalarını herkez gibi tabiki bende isterim... saygılar..
MeRaLiNa 05.09.2006, 17:24 heyt beaaaa, kimin hemsosu:D
yürü be hemsooooo kim tutar seniiiiii:thumbup1: :thumbup1:
astare_dersim 05.09.2006, 20:59 slm arkadaşlar bende sizler gibi mustafa özarslan hayranıyım bu sene hacı bektaş gezilerine gittik akşam konser vardı dediler mustafa özarslan gelicek 17:00de oturdum konserin yapıldığı yerde bekledim mustafa özarslan gelicek diye 23:30a kadar orda oturdum bekledim ama bitürlü çıkmadı sahneye. ben kalktım geldim artık. sonra gezi dönüşü arkadaşlar anlattı mustafa özarslan çıktı.Herkesi coşturdu die çok kızdım sonra kendime keşke kalkmasydım die içimde kaldı öle 10 dk daha otursam mustafa özarslanı canlı canlı görecektim. şimdi diyorum demek nasipm değilmiş. ama bidaha böle bi durum olursa kesinlikle oturup bekliycem.
Bir kaç defa canlı dinledim Mustafa abiyi... Olağanüstü bir sahne performansı var, türkü dinlemenin o muhteşem doyumsuzluğunu ve güzelliğini tam anlamıyla yaşatıyor insana.. Bunun yanı sıra içtenliği ve samimiyetiyle de gereçekten muhteşem bir insan... Herkesin canlı dinlemesini gerçekten tavsiye ederim.
HakTuran 10.09.2006, 23:31 Arkadaşlar MUstafa ÖZARSLAN'ın hayranı olarakdan sizlerle onun Grup Çığ-Gece Gelen Konuk (http://www.hemenpaylas.com/download/1479328/Grup_Cig__Gece_Gelen_Konuk.rar.html) videosunu paylaşmak isterim.Bu video, canlı olarak TRT den çekilmişdir.İzleyince bir kezdaha kendisine hayran kalacaksınız.Performansa dikkat lütfen.Hiçbir detone bulunmamaktadır!
Birde Vİdeoyu İzleyebilmeniz için CODEC (http://www.filehippo.com/download/file/538f1141d188c4b0643fa45a93199807a2393e04bc9ac2a24b 7c6c13ed8be3f2/) İndirmeniz Gerekmektedir!
Gece Gelen Konuk
Gözlerin nasıl bulanık
Gözlerin sanki bir orman
Saklı korkulardan sanık
Sanki kaçarkan vurulan
Dudakların nasıl ürkek
Ne kadar uzakta sesin
Sen gece gelen konuğu
Hiç kimsenin ve herkesin
Kirpiklerin diken diken
Tel örgüler kirpiklerin
Yasak sınırlar geçerken
Geride kaybettiklerin
Dudakların nasıl ürkek
Ne kadar uzakta sesin
Sen gece gelen konuğu
Hiç kimsenin ve herkesin
HakTuran 11.09.2006, 00:04 Mustafa Özarslan'ın da katlmış olduğu DOST KERVANI adlı albümden Zemherinin Ayazında isimli parçayı sizlerle paylaşmak istedim!!
Birde şunu söylemek istiyorum :biggrin: kimse Mustafa hocamı benden çok sevemez!!!Ahh onunla çalışabilme fırsatım olsaaa ahhh.Ooof ooof :crying:
Burdan indirebilirsiniz!!! (http://www.hemenpaylas.com/download/1533464/Mustafa_ozarslan_-_Zemherinin_Ayaz__nda.mp3.html),
seyhunbey 14.09.2006, 13:20 merhaba ben yakaçiktaaaa taniştimm muhabbet bile ettik diger sanatcilara karşin çok sicak kanli sevecen konuşurken ince sesli topbulmu tombul bi kişiye bile hayir dediğini görmedim sabirli resim çektirirken imza isterken adam gibi adam KİŞİLİĞİ süper ben bu adama hastayim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
''gönül derki niçin niçin yaniyorsun için için gündüz ergün o yar için yandi bir zaman beyhudeeeee '' suanda bile arzu abla sen manyakmisin diyo bana ya senin her seyın bu adam valla diyoooooo D::D ewet ewet diyorum
birdal can 16.09.2006, 14:21 hiç unutmam 2004 nisan ayında falaş tv de nuri sesigüzelin sıra gecesi programın folklör ekibi olarak katılıyoduk.ayrıca mustafa özaslanda konuk sanatçı olarak katılıyordu.herkez aşşağıda asansör beklerken o sessiz sedasız merdivenlere yöneldi yanındada kimse yoktu.daha sonra başka sanatçılar geldi onlar biz sanatçıyız açılın önce biz binelim asansöre dediler.yanlarındada bir sürü insan vardı. program bitiminde ise gene sessiz sedasız tek başına yola koyuldu ve gözlerden kaybolduu..
selamlar. mustafa özasrslanın kaseti gercketen cok güzel..emekleri arya gıtmemıs..bızde dınleyıcelrı olarak onun o güzel sesınden o güzel anlamlı türküleri dınlıyoruz..özellıkle esti seher yeli yokmu..o nasıl bır türküdür muhtesem vallah..:)
geçen hafta mustafa özarslan ankara esattaki evine gelir,sokağında park yeri olmayınca koca jeepi o daracık sokakta ikinci sıraya öylesine bırakır gider tabii yorgun kafada kıyak, sabah baktımki solundaki arabalar çıkmış yolun tam ortasında kalakalmış bizim mustafa abinin jipi saat 16 ya kadar öylece durdu, sonra arabasının yanında ayaküstü sohbet ettik kendide inanamadı o jipi nasıl yolun ortasına bıraktığını gülüştük beraber, ayrıca foruma hala üye olamadığından yakındı herkese selam söyledi, başımı kaşıyacak vaktim yok inan diyerekte gerçekten yoğun olduğunu dile getirdi ahh mustafa abey ahh melek gibi bir insan gerçekten yufka yürekli o cüssenin içinde muhabbetle dostlar,,,
puhahaha ayh çok güldüm yaa..
eee şişede durduğu gibi durmaz o meret:yamukgul:
izmirdeyken çiğli belediyesinin düzenlediği bir gecede o da sahne aldı.. gerçekten benim için unutulmaz bir geceydi..
mustişimi birkez daha canlı kanlı görmekten öte sabahatimle düet yapması; halay potporisi sunması benim için çok özel ve güzeldi..
sertur ya hadi ama üye yap mustişimi..
benim foruma dönmem ve mustişimin foruma üye olması artık hayal gibi geliyo bana:S
puhahaha ayh çok güldüm yaa..
eee şişede durduğu gibi durmaz o meret:yamukgul:
izmirdeyken çiğli belediyesinin düzenlediği bir gecede o da sahne aldı.. gerçekten benim için unutulmaz bir geceydi..
mustişimi birkez daha canlı kanlı görmekten öte sabahatimle düet yapması; halay potporisi sunması benim için çok özel ve güzeldi..
sertur ya hadi ama üye yap mustişimi..
benim foruma dönmem ve mustişimin foruma üye olması artık hayal gibi geliyo bana:S
Selam munzurunkızı mustafa abi forumumuza üye olmayı senden çok istiyordur bunu biliyorum alevilik adına ve aleviler için yapamayacağı hiç bir şey yok, çok bedava konser vermiş dediğine göre öyle bir insan, aleviforuma üyelik konusunda tarih vermemek şartıyla 100(%)
ulalıgenç 19.09.2006, 21:17 geçen hafta mustafa özarslan ankara esattaki evine gelir,sokağında park yeri olmayınca koca jeepi o daracık sokakta ikinci sıraya öylesine bırakır gider tabii yorgun kafada kıyak, sabah baktımki solundaki arabalar çıkmış yolun tam ortasında kalakalmış bizim mustafa abinin jipi saat 16 ya kadar öylece durdu, sonra arabasının yanında ayaküstü sohbet ettik kendide inanamadı o jipi nasıl yolun ortasına bıraktığını gülüştük beraber, ayrıca foruma hala üye olamadığından yakındı herkese selam söyledi, başımı kaşıyacak vaktim yok inan diyerekte gerçekten yoğun olduğunu dile getirdi ahh mustafa abey ahh melek gibi bir insan gerçekten yufka yürekli o cüssenin içinde muhabbetle dostlar,,,
Sertur can bunları okumak bile beni heyecanlandırmaya yetti.
by ramses 22.09.2006, 12:09 mükemmel bir insan çok seviyorum :)
bu foruma geliş amacım bile oydu :)
mustafa özarslandan yarim yarim i arıyordum ve hala bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :D
aywaro01 24.09.2006, 11:48 arkadaslar simdikden mustafa abimiz le ilgili görüsleriniz için saolun bence bukadar diğildir anlatılamaz birseydir gönlümüzdeki sewgi ona karsı sizcede öyle diğilmi başka görüsleriniz olursa beklerim mustafa özarslan ve çığ ile ilgili hepinize sewgiler mustafa abim seninde tombiş yanaklarından öpüyorum sesine gurban
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
arkadaslar simdikden mustafa abimiz le ilgili görüsleriniz için saolun bence bukadar diğildir anlatılamaz birseydir gönlümüzdeki sewgi ona karsı sizcede öyle diğilmi başka görüsleriniz olursa beklerim mustafa özarslan ve çığ ile ilgili hepinize sewgiler mustafa abim seninde tombiş yanaklarından öpüyorum sesine gurban
görüsleriniz daha olmalı bu yazdıklarınızı sayfanın kopyasını direk kendisine iletiyorum saygılar
mustinin haranlarindan biriyim.esti seher yeli parcasi beni olduruyor.25 ekim 2006 saat 19:00 da bostanci gosteri merkezinde konseri var.herkesi bekleriz
bahtiyarbaris 10.10.2006, 13:43 mustafa ses olarak muhteşem fakat -bence tabiki-halk müziğini bozuyorlar tarzları birbirinden çok farklı
oooooo mustafa ozarslan super ya helede o girtlaktan ses cikarmasi super vala bide tabi halaylari gercekten cok begeniyorummmm zatenb soyle birsey vardi tonbik olan turkuculerimizin sesleri super yaaaa sizce:confused1 :confused1
müthiş bir ses mükkemmel yorum ,türkülerimize ezgilerimize hayat veren biri
aywaro01 14.10.2006, 17:06 mustafa abi sesiyle gerçekten bir çig yaratmistir. çok nazik bir insan olduguda gözlerden kaçmiyor. uzaktan akraba olmamizda bir arti tabi :-)
önceleri grup çig ankara'da Adres Bar'da çikiyordu, su an durum nedir bilen varmi?
gene orda cıkıyor haftanın iki günü orda ve cogu zamanda türkiye nın essiz yerlerinde essiz sesini duyurmaya devam ediyor adana konserleri var 29 ve 30 ekimde saygılarımla bekleriz
mükemmel tekses harika bir yorumu var onu dinlediğim zaman türkülerden bir kat daha fazla zevk alıyorum.
Bugün ilçemizde Mustafa Özarslan konseri vardı.Gerçekten çok güzel geçti.Mustafa'yı kar-kış demeden nerde olsa dinlemeye değer..
Rüzgarınoğlu 17.10.2006, 13:01 gurup olarak gerçekten en beğendiğim isimlerden biri.tabi mustafa özarslan ın yeride burada bambaşkadır.
sinan_63 17.10.2006, 14:31 valla süper bi adam ya cidden tek kelime ile süper..şarkıları ve o sesi beni bitiriyo
Turku_yolu 17.10.2006, 21:41 Mustafa abim birtanedirr
ozgurgunler 18.10.2006, 18:25 mustafa son kasetinde grup çığda ki özgün tarzını bozmasına rağmen yinede en büyük yorumculardan. ama daha büyük bir huyu var insanlığını ve duyarlılığını asla kaybetmiyor
cagdascetin 20.10.2006, 01:59 Topik açmadan önce arama butonunu kullanınız.
Lütfen.
MeRaLiNa 20.10.2006, 02:03 tam 15 sayfa olmus ama:)
tam 15 sayfa olmus ama:)
Evet birleştirince 15 sayfa oldu =)
Kendİsİnİ Zevkle DİnledİĞİm Sesİ BÜyÜk İnsan,Çok MÜkemmel Yorumu Var ,sevmedİĞİm Ezgİlerİ Bana Sevdİren DeĞerlİ Bİr SanatÇimiz,abİmİz,o Bİzİm Hazİnemİzden Bİrİ.
Hazİnelerİmİze Sahİp Çikalim.....
CananYildiz 20.10.2006, 18:50 kendisini dinledim bir devasinda canli canli yorumu süper ne diyim allah ses vermis :-) iyiki varlar böyle sesleri duymak isteriz.
sevgiler CANo
aywaro01 27.10.2006, 11:47 http://img120.imageshack.us/img120/111/x1pjzf2ryhxrwgntmozyrmves4.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/6696/x1pjzf2ryhxrwgntmozyrmrva8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/9377/x1pjzf2ryhxrwgntmozyrmwof6.jpg
sevgilerimi saygılarımı sunuyorum ÖZARSLAN ailesine
Mustafa ÖZARSLAN
Seval ÖZARSLAN
Şewal ÖZARSLAN
ömrüm ÖZARSLAN
Yeter ÖZARSLAN
Şeref ÖZARSLAN AİLELERİNE SAYGILAR
seyhunbey 27.10.2006, 12:27 http://img83.imageshack.us/img83/1858/goruntu130hd8.jpg mustafa özarslan kankim ya :)
aywaro01 27.10.2006, 12:48 kankıler saolsun
yaf resmi az daha sola kaydırsaydın daha güzel çıkardınız (: herkes mutlu olurdu :D
aywaro01 27.10.2006, 12:59 okadarda olmamalı diğilmi canlar
Mustafa Özarsaln güçlü sesi ve yorumu ile bence türk halk müziği için çok güzel bir artı...
almuslu_tuna 31.10.2006, 20:52 şuan mustafa özarslanı dınlıyorum cok guzel ve kalıtelı bı sesi var ayrıyetten cok tatlı bı ınsan gorunus ıtıbarıyle sevıyoruz onu..
kartal penCHEsi 02.11.2006, 12:32 Mustafa Özarslan sivas /çamhışığı lı tam bir sanatçı medyaya uzak halka yakın ve tabiki o allah vergisi mükemmel ses.Şahsen 3 konserine gitme fırsatım oldu hani bazı sanatçılar vardır konser de performans kaybı yaşarlar,bu Mustafa için söz konusu değil o harika her konserinde kaval çalar o tam bir müzik adamı başarılarının devamını dilerim....
Mustafa özaslan gerçekten büyüleyici vede içten bir sesi var..Konserlerinde bile bence kasetindende daha güzel söylüyor.Canlı okuyabilen sanatçılardan bence ilk sıralardadır..Yalnız kartal penchesi arkaşımız mustafa sivas şarkışlalıdır..Herkese en azından bir defa canlı dinlemelerini tafsiye ederim..Dinledikten sonra bana katılacağınızdan eminim .........
hatice keleş 02.11.2006, 13:06 bende gitmiştim konserine hatta resim bile çektirdim.gerçekten çok güzel sesi var dinlerken hayran kaldım
Punisher 04.11.2006, 21:39 Mustafa Özarslan'ın sesine hayranım diyebilirim.Mükemmel ve kaliteli bir sesi var.Kendisiyle ankara'da tanışmışlığım var o zaman grup çığ'daydı.Şu an ayrılmış grup çığ'dan ama çok kaliteli sesi var.Geçen gün bizim orda ali asker ve grup çığ ile konseri vardı gidemedim.Ancak çok iyi sesi var.
acareftelya 05.11.2006, 10:25 bende çok gitmek istiyorum umarım bir gün gideriz..
ben de bir mustafa özarslan hayranıyım onu çok seviyorum bi kere adanada aşure şenliklerinde karşılaştık fotoğraf çekilmiştik. çok sıcak kanlı va sevecen bi insan fakat açıkçası barlarda bu kadar çok sık çıkmasından rahatsızlık duyuyorum.türkülerimiz barlarda içkili ortamlarda söylenmemeli bence.Türküler susmaz halaylar sürer.
evet harika birses hele o aralarda ses mimikleri yokmu daha bir keyif veriyor insana
Merhabalar Mustafa Özrslan TÜrkÜ SeÇİmlerİ Çok İyİ Ama Çok Ta GÜzel Sesİ Yok Ama Yada Ben Öyle DÜŞÜnÜyorum Ama OĞuz Aksacin Sesİne Dİyecek Yok Ama Ben Öyle Dİyorum.....
deli gönül 13.11.2006, 16:21 Merhabalar Mustafa Özrslan TÜrkÜ SeÇİmlerİ Çok İyİ Ama Çok Ta GÜzel Sesİ Yok Ama Yada Ben Öyle DÜŞÜnÜyorum Ama OĞuz Aksacin Sesİne Dİyecek Yok Ama Ben Öyle Dİyorum.....
Mustafa benim pavarottim o bir numara:biggrin: Oğuzda iyidir ama musti only one:)
ya o kadar tatlı ki onu dinleyen bir insanın onu sevmemesi mümkün mü acaba.bu yıl bizim üniversite şenliklerine geldi ve yağmura rağmen çoşturdu bizi.çok şeker bir insan valla ben çok seviyorum hem sanatını hem kendisini
kartal penCHEsi 08.12.2006, 17:41 O tam bir müzik insanı ve sanatçı çok takdir eder vew oldukça sık dinlerim.....DÜNYANIN 9. HARİKASI SEBAHAT AKKİRAZ VE M. ÖZARSLAN düeti http://www.youtube.com/watch?v=BSL-xA3n9RY&mode=related&search=
O tam bir müzik insanı ve sanatçı çok takdir eder vew oldukça sık dinlerim.....DÜNYANIN 9. HARİKASI SEBAHAT AKKİRAZ VE M. ÖZARSLAN düeti http://www.youtube.com/watch?v=BSL-xA3n9RY&mode=related&search=
videolar için topik vardı, tamda youtube sevgiler..
kartal penCHEsi 08.12.2006, 18:16 sertur abi ne demek paylaşım bizi birbirimize yakımlaştırır ve kaynaştırır sen iste bnütün kısayollar sana feda oılsun...... http://www.youtube.com/watch?v=OUO3QcvB8JA&mode=related&search=
Mustafa Özaslan Sivas/Şarkışla ilçesine bağlı kürtler ,yeni adıyla sarıkaya köyünden dir. Aşık veysel in Yetiştiği topraklarda yetişmiştir, şahsen tanımakatan mutluyum.
seyhunbey 16.12.2006, 21:55 mustafa özarslanimiza isteklerimiz :)
http://img113.imageshack.us/img113/7290/1od1.jpg http://img98.imageshack.us/img98/5821/2bz1.jpg http://img138.imageshack.us/img138/1895/4gg9.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/2504/5dg6.jpg http://img113.imageshack.us/img113/1747/7dp6.jpg http://img247.imageshack.us/img247/157/6nj2.jpg
http://img363.imageshack.us/img363/492/8xx2.jpg http://img363.imageshack.us/img363/1461/9kr4.jpg http://img113.imageshack.us/img113/4046/10fe6.jpg[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1424/11wq5.jpg
seyhunbey 16.12.2006, 22:07 özarslan 'dan kareler :)
http://img309.imageshack.us/img309/6150/0022ci1.jpg http://img530.imageshack.us/img530/9423/26sv6.jpg http://img530.imageshack.us/img530/5748/28ey0.jpg
http://img309.imageshack.us/img309/9484/30xg2.jpg http://img295.imageshack.us/img295/470/31gv6.jpg http://img530.imageshack.us/img530/8919/36gv0.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/5272/37ly0.jpg http://img309.imageshack.us/img309/2333/39gy4.jpg http://img530.imageshack.us/img530/8522/40wv2.jpg
http://img309.imageshack.us/img309/8682/41kz4.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2918/43wr4.jpg http://img295.imageshack.us/img295/1477/45aw1.jpghttp://img530.imageshack.us/img530/4225/48vb0.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/240/49vk0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/5217/51am9.jpg http://img295.imageshack.us/img295/1698/54my9.jpg
musatafa özarslanı kim sevmez resimleri paylaştığın için teşekkürler
Müthiş bir ses bence canlar.mustafa özarslanın deyiş söylamesi adamı başka bir dünyaya götürüyor.
bende acayıp bısekılde bayılıyorum mustafa ozarslana ama grup çıg'ken dahada guzellerdı bunu dıle getırmekte ısterım...... resımler ıcınde saolun hepsı bırbırınden guzel....
hasretse 21.12.2006, 20:16 tanışmak istediğim tek sanatçı diyebilirim ses ve yorum muhteşem
kendisini görmedim ama zaman zaman cepten ve mail yoluyla görüşüyorum hatta en son dün kendisini arayıp ulaşamadığımda menejerini aradım o da dünden beri ulaşamadığını şuan yanına gittiğini beraber bi türkü cafe yada bar açacaklarını söyledi bende çok severim kendisini dinlemeyi
Güçlü bir ses ve güzel bir katkısı var türkülere.Bende çok severim Mustafa Özarslan'ı.Ayrıca toprağımda olur.
Ben de mustafa özarslanı çok seviyorum yorumu muhteşem.Maalesef ne konserine gidebildim ne de tanıma fırsatım oldu.:uzgunsok: :34: forum çok güzel bu arada herkese iyi paylaşımlar....:001_rolle
çeşm-i naz 31.12.2006, 16:18 mustafa özarslan bu akşam esinti kır evinde herkese duyurlur...
mustafa özarslan bu akşam esinti kır evinde herkese duyurlur...
bu esinti kır evi ayazma yakacık da mı = ?
seyhunbey 31.12.2006, 20:03 bu esinti kır evi ayazma yakacık da mı = ?
Ewet CAn Yakacıkta istanbulun balkonunda :) :thumbup1:
Mustafa abiye gitmenizi tavsiye ederim kişiliği ve yorumu harika.
Takdire değer gerçek bir sanatçı.
çeşm-i naz 01.01.2007, 17:52 bu esinti kır evi ayazma yakacık da mı = ?
evet can hemşom süperdii yaaaa hehehe gittim ben çok fazla kalamadık ama gerçekten süperdiiiiiiiiii böle bir ses yok yaaaaa
Beşiktaşli58 01.01.2007, 18:04 Mükemmbel sesi var, ne yazik ki Oguz Aksaç ile grupdan ayrildilar (Grup Çig), çok süper ikililerdi...
Ali sağlam 02.01.2007, 16:04 Mustafa Özarslan mükemmel bir sanatçı ve de yorumu mükemmeldir.Sesinin güzelliği ile deyişleri güzel yorumlamış.Ağzına ve yüreğine sağlık Mustafa Özarslanın.Kendisinin kliplerini hep izliyorum çıktığında.
Merhaba mustafa özarslan'ın arayı arayı isimli bi türküsü var nerden indirebilirim bulamama yardımcı olur musunuz lütfeen:32: aradım aradım bulamadım.hatta sözleri şöyle:Arayı arayı benim bulduğum yar yar
Seni seven senden nasıl ayrılır yar yar
Hayallerin beni hasta eyledi yar yar
Hayallerim senden nasıl ayrılır yar yar....hatrlamişsinizdr:biggrin: bunu indirebilecegim bi link fln koyarsanız çook sevinirim:5: bi de önceki mesajları okudum mustafa özarslan foruma üye olacak filan denilmiş üye oldu mu acabaa??:stuart: üye olduysa nicki ne?:001_tongu :blushing: şimdiden teşekkürler....:106: :36_1_33:
Beşiktaşli58 03.01.2007, 00:24 Merhaba mustafa özarslan'ın arayı arayı isimli bi türküsü var nerden indirebilirim bulamama yardımcı olur musunuz lütfeen:32: aradım aradım bulamadım.hatta sözleri şöyle:Arayı arayı benim bulduğum yar yar
Seni seven senden nasıl ayrılır yar yar
Hayallerin beni hasta eyledi yar yar
Hayallerim senden nasıl ayrılır yar yar....hatrlamişsinizdr:biggrin: bunu indirebilecegim bi link fln koyarsanız çook sevinirim:5: bi de önceki mesajları okudum mustafa özarslan foruma üye olacak filan denilmiş üye oldu mu acabaa??:stuart: üye olduysa nicki ne?:001_tongu :blushing: şimdiden teşekkürler....:106: :36_1_33:
kIEz7nUyJ0o
Bu videosu...
Benim elimde MP3'üde mevcut, simdi yüklerim müzik bölümüne, orada bulabilirsin :thumbup1:
kIEz7nUyJ0o
Bu videosu...
Benim elimde MP3'üde mevcut, simdi yüklerim müzik bölümüne, orada bulabilirsin :thumbup1:
sağolasın arkadaşım:thumbup1: :biggrin: müzik bölümünde nereye koyduğunu da yazar misin tekrar buraya bulamam fln şimdi:rolleyes: acemisiyim forumun..
Beşiktaşli58 03.01.2007, 00:37 sağolasın arkadaşım:thumbup1: :biggrin: müzik bölümünde nereye koyduğunu da yazar misin tekrar buraya bulamam fln şimdi:rolleyes: acemisiyim forumun..
Buyur:
http://www.aleviforum.com/showthread.php?goto=newpost&t=24845
Mustafa Özarslan bu akşam Kral TV'de Kıvırcık Ali ve Yusuf Hayaloğlu'nun sunduğu ''gönüller bir olsun'' programına konuk olacak.
seyhunbey 16.01.2007, 13:53 Mustafa Özarslan bu akşam Kral TV'de Kıvırcık Ali ve Yusuf Hayaloğlu'nun sunduğu ''gönüller bir olsun'' programına konuk olacak.
çok yaşa sen benden önce haber verdin :walkman: mustafa kaçmaz :thumbup1:
munzur_62 16.01.2007, 14:34 Ben çok severim kendisini mersin kilim türkü evine sürekli geliyor
aşkınla yandım 16.01.2007, 14:53 sen giderken
gözlerimin dolduğunu gördün mü
yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü
"sen giderken
karanfiller sıralıydı
içlerinden biri var ki
benim gibi yaralıydı"
sen giderken
çiçeklerin solduğunu gördün mü
ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü
"sen giderken
karanfiller sıralıydı
içlerinden biri var ki
benim gibi yaralıydı"
sen giderken
bahar mıydı
nergisle çiçek var mıydı
iki nefes alıp vermek
yaşamak bu kadar mıydı
asigim bu sarkisina.. pek takipcisi oldugumu söyleyemem, ama sadece bu sarki icin bile konserine giderim.
evet gerçekten musatafa abide çok değişik rege sahip bir ses var dinlerken öldürüyo beni adeta
Gümüşkaşlı 23.01.2007, 22:47 Bende Çok Severİm Mustafa Abİyİ Çok Etkİlİyİcİ Bİ Sese Sahhİp OlduĞunu DÜŞÜnÜyorum Etkİlenmemek Elde DeĞİl Bence Ayrİyetten KİŞİlİĞİ Ve İmaji İlede Çok Beyenİyorum Kendİsİnİ GerÇekten Örnek Alinacak Abİlerİmzden Bİrİsİdİr Kendİsİ Sesİ Veya DÜŞÜncelerİ İle.
Çok SevdİĞİm ParÇalari İÇerİsİnde Delİ GÖnÜl ,bİr KuŞ Gİbİ ,sen Gİderken ,ÖmrÜm,bunlar Vaz GeÇemedİĞİm ParÇalaridir.
güldane17 24.01.2007, 10:02 mustafa özarslan harıka bı kişiliğe sahip olması yanı sıra büyüleyici bi sesi var kişili hakkında yorum yapmammın nedenı onu yakından tanımamdır gurup cıg benım dayımın oglunun arkadasıydı ve dayımın oglunun dugununde tanısma serefıne erısmıstım ve herkese nasıp olmasını ısterım bole bı cevherı yakından gormek ve konusmak harıka bısı benceee :thumbup1: MUSTAFA ÖZARSLAN :clap: :36_1_55:
dersimli_ali41 24.01.2007, 13:39 Ben mustafa özarslanın sesinin diyer sanatçılardan çor farklı ve büyüleyici oldugunu düşünüyorum..... özellikle türkü içindeki ton degiştirirken sergiledigi performanz çok güzel malesef onunla tanışamadım ama umarım bir gün tanışırız....
son beyhude adlı albümündeki sen giderken türküsü süper ya en çok onu begendim :walkman:
kadembey 26.01.2007, 16:09 mustafa özarslan nereli.sivaslı sanırım ama kendisi özellikle malatya arguvan türkülerini çok güzel yorumluyor.bir ay doğar,aşağıdan bir yel esti,beyler deresinden aştı gediği,mehmet ali ağıdı...dahalarıda var ama bunlar en güzelleri.
erayyayar 29.01.2007, 10:58 harika bır ses tek kelıme ıle
hanı bazen ınsanLar bır ses duydukLarında kendini buLurya bende mustafa özaslan'ı dinlediğim zaman ıste aynen oyLe oLuyorum
erayyayar 09.02.2007, 18:08 mustafa özarslan nereli.sivaslı sanırım ama kendisi özellikle malatya arguvan türkülerini çok güzel yorumluyor.bir ay doğar,aşağıdan bir yel esti,beyler deresinden aştı gediği,mehmet ali ağıdı...dahalarıda var ama bunlar en güzelleri.
Mustafa Özarslan öz ve öz SİVAS lıdır candost ailesine de buradan sevgilerimi sunarım
hanımı: SEVAL ÖZARSLAN
babası:ŞEREF ÖZARSLAN
annesi:YETER ÖZARSLAN
çocukları: ŞEWDAR ÖZARSLAN ve ÖMRÜM ÖZARSLAN'a
:)
Sevgi_2420 09.02.2007, 18:20 Adamın sesi muhteşem hele canlı dinlemek ayrı 1 zevk Hacı Bektaş'ta dinlemiştim.Türküleri kendine has stili harika gerçekten
çeşm-i naz 16.02.2007, 22:49 mustafa özarslan 18 şubat gecesi esinti kır evinde herkese duyurlur neyse gitmeyenler üzülmesin ben size anlatırım:D
Ahh ah onun gibi sesim olsun dünya kadar borcum olsun :)) Bugün de burdaydı Avcılar Ezo türkü evi nde..Tabi bizimkilerin yeni haberi olduğu için yer ayıramamışlar...görmeyen canlara tavsiyem her gün konser versin hergün giderim muhteşem bir ses eğer imkanınız varsa gidin konserine.Tabi bazı sanatçıyım diye geçinenlerden olmadığı için bizim türkücülerimiz konser performansları süper oluyor..son kısım halaylar coşturup tadını damağınızda bırakıyorlar konserlerin..E tabi Mustafa abinin de billur sesi bambaşka...Saygılar..
benimde cok sevdigim bi sanatci! ;) yakinda sebehat akkiraz ve mustafa özarslanla bi konserde cikicam acayip heyecanliyim!! :)
çeşm-i naz 20.02.2007, 21:36 benimde cok sevdigim bi sanatci! ;) yakinda sebehat akkiraz ve mustafa özarslanla bi konserde cikicam acayip heyecanliyim!! :)
nerde can bizde gelelim:)
isvicrede buyur beklerim canim ;)
çeşm-i naz 20.02.2007, 21:42 isvicrede buyur beklerim canim ;)
çok uzakmış gelemem ki neyse türkiye'de ki ne kaldık yine:ohmy:
neyse üzülme sen ben burda senin selamlarini iletirim ona ;) sizin oradada konser vermeyi unutmasin :)
erayyayar 21.02.2007, 16:05 isvicrede mı cıkıyorsun nasıl yanı beraber mı cıkıyorsun ıyı selamlarımı ıletırsen sevınırım ilk sabahat ablaya bızım dayı kızı olur soy ısımleri (akpıray--akkiray---veeee--- akkiraz) olmustur mersınde evde beraber yasadık hasan akkıraz olsun cemal akkıraz olsun kemal akkıraz abılerım olsun sevim timucin(anne der sabahat abla ona ) nenem dır ok söylersın benı bırde mustafa abı cok beraber calıstık ve adana mecaralarımız adanalı ınatcı eray kardesın de bılır saygılar
türküler_sevdam 18.03.2007, 18:19 mustafam 26 mart pazartesi akşamı ''ezo türkü bar'' da (ist/avcılar)
mustafamı dinlemeye gidicem böyle bi fırsatı kaçırmamam lazım....ilgililere duyurulur....
çeşm-i naz 18.03.2007, 18:21 19 mart akşamı da kanatçı arkadaşta(avcılarda)
türküler_sevdam 18.03.2007, 18:41 19 mart akşamı da kanatçı arkadaşta(avcılarda)
bilgi verdiğin için saol canım
son kaseti süper arkadaşlar.şiddetle tavsiye ediyorum..
ernic 45 18.03.2007, 20:28 arkadaslar mustafa yi yakindan gorenler veya dinleyenler varsa bilirler gorunus olarak pavarottiyi animsatsada sesiyle buyuleyici dinledikce insani kendinden geciriyor ben sahsen mustafa ozarslan hayraniyim grup cig hayraniyim dinleme doymuyorum..
bakin birlikte bir resmimiz;))))))
ne güzel senin icin hayrani oldumu baska
sivaslı_sevda 18.03.2007, 20:32 Evet bende hayranıyım grup çıgın ve ayrıca mustafanın sesine aşıgım ve yakındanda tanırım .
sesi ve yorumu çok güzel olabilir ama bu artık eski mustafa özaerslan'dan eser kalmadığı ve artık kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenleri azarlar hale gelmesi gerçeğini değiştirmez aynı oğuz aksaç gibi...
ismailvolkan 20.03.2007, 12:29 heleki yaındada Oğuz Aksaç varsa .. dadından yenmez !
erayyayar 20.03.2007, 14:36 mustafa hayranları hadıııııııııııııııııııı sevgınızı bellı edın yahuuu
O çok müthiş bir kişilik ve olağanüstü bir ses..Hayranı olduğum ender sanatçılardan biri,heleki onu bir de yakından dinleyin offf offf sesine kurban olam...
kirampali 21.03.2007, 09:29 merhaba canlar. bende grup çığ hastasıyım. grup çığdaki her sanatçıyı seviyorum. özellikle mustafa özarslan ve oğuz aksaç. dinlemeden olmuyo desem yeridir.
nazlıcan43 22.03.2007, 19:02 gerçekten süper bi sesi var yakından canlı dinleme fırsatı bulamadım sadece tv izledim cdleri var harika yorum söyleyecek söz bulamıyorum. inş bi gün dinlerim ben de canlı olarak
by uffuks 22.03.2007, 20:43 bizim için gurup çığ=mustafa özarslan__aynı yane :D
merhaba arkadaşlar ben hastası falan değilim.Ben direk mustafakoliğim yani.Bizimki hastalıktan öte bi duygu.Bizim farkımız şudurki:D biz içerken mustafa özarslan dinleriz,efkarlandığımızda mustafa özarslan dinleriz ,Yolda giderken tapede mustafa çalar pc yi ilk açtığımızda onun sitesine gireriz:D bütün isteklerimiz mustafa üzerinedir.Bazı kasetleri mevcuttur.Bunlar;nida-salkım söüt 2-salkım söğüt 3-yayla çiceği-mevsim-çığ türküleri-sevdalı turna türküleri-çığ halaylar-beyhude(cd) unuttuum albumleri olabilir__kısacası ben mustafa özarslanla trkü dinlemeye başladım.iyikide başlamışım ;)
http://img158.imageshack.us/img158/6246/img1544ih1.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=img1544ih1.jpg)
erayyayar 23.03.2007, 10:41 saol kardesım dusuncelerın ıcın mustafa asıstanı olarak sevgilerimi saygılarımızı ıletıyoruz
çok güçlü bi ses hayranıyım adamın ..
günbağılı orhan 24.03.2007, 00:21 slm canlar ya ben mustafa özarslanın hastasıyım harika sesi var acaba böyle sesi olan başka biri daha gelirmi dünyaya
erayyayar 24.03.2007, 16:46 http://img239.imageshack.us/img239/8908/tuncay7tw1.jpg
harika ses daha ne olsun burası barda cekmıstık mustafa abim ve meslektasım tuncay abımı yanyana gördum böyle resım cekmezmıyım bende
can sezer 24.03.2007, 17:47 bu gece avcılar ezo türkü evinde ben gitmeye çalısacam dehşet bi ses yaaavv
erayyayar 25.03.2007, 11:54 ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzeelll
türküler_sevdam 25.03.2007, 12:38 http://img239.imageshack.us/img239/8908/tuncay7tw1.jpg
harika ses daha ne olsun burası barda cekmıstık mustafa abim ve meslektasım tuncay abımı yanyana gördum böyle resım cekmezmıyım bende
resimdeki abiyi tanıdım sebahat akkirazın konserinde bağlama çalıyodu. bu arada birazda olsa sesini duyduk :D (barış manço 23 mart)
seyhunbey 25.03.2007, 12:53 Flaş Flaş Mustafa Özarslan Bu Gün İstanbul Kartalda Tüm Halaycilara duyrulur... irtibat tel : 0532 200 26 64:
erayyayar 25.03.2007, 13:58 hadi canlar ıstanbula sımdıde............
yagmur12 25.03.2007, 14:15 çok seviyorum sesini ve kendisini, çok tatlı biri ve canlı performansı da harika :) :) :) :)
türküler_sevdam 25.03.2007, 21:16 26 mart pazartesi akşamı ezo türkü barda mustafa özarslanı yalnız bırakmıyalım...
ibrahim_tas 28.03.2007, 20:31 mustafa öz aslanı begenerek zevkle türkülerini dinniyorum saygı duydugum bir sanatcı
by uffuks 29.03.2007, 23:21 Arkadaşlar mustafa özarslan severler.Mustafa özarslanla istanbul içinde bir yerde piknik planlanıyor.İmkanım var gelebilirim diyen yada mustafa sewenler kaçırmasın derimmm::::::::::::
türküler_sevdam 01.04.2007, 14:54 http://img444.imageshack.us/img444/7355/p3270111sm5.jpg
canımsın mustafa
türküler_sevdam 01.04.2007, 14:56 http://img151.imageshack.us/img151/7357/p3270107di7.jpg
,kinizde süpersiniz
türküler_sevdam 01.04.2007, 14:58 http://img444.imageshack.us/img444/3046/p3260083av1.jpg
Bu kadar insanin bu adami sevmesini anlamiyorum, gerçe çok sicak birine benziyor böyle, öyledir herhalde, ama hiç dinlemiyorum, bana biraz çok lörke lörke geliyor :D
türküler_sevdam 02.04.2007, 07:54 mustafa özarslanın sesine ve kendisine hastayım. dinlemeni tavsiye ederim kücükcoban...
erayyayar 02.04.2007, 13:02 bu ınsana super yaaaa kardesınm eray selamlar burdan
|