Orijinalini görmek için tıklayınız : aleviforum terröre, lanete ve küfüre karşı
sayın aleviforum üyeleri bu forum alevi sitesimi yoksa pkk sempatizanlığı yapan sitemİ?pkk ve apoya karşı kullandığım şerefsiz kelimesi için ezo isimli moderatör arkadaştan banlanma tehditi aldık.Yakapınarlı ve derviş cemali yeni bir forum kurdukları için eleştirmiştim ama şimdi o arkadaşlara hak vermeye başladım.Sayın alevimen lütfen moderatör seçimlerinde daha dikkatli davranınız.
valla ezo ile geçinemem ama sende pek masum değilsindir..
yine bakıyorumda provokasyon çabaları artmış..
Arkadaşım konuyu niye farklı anlatımlara ve farklılaştırmaya çalışıyorsunuz.
Gelip seviyesin bir şekilde ş....siz gibi laflar söylemek sence çokmu düzgün ifadeler. Kim olursa olsun burada seviyeyi korumak istenmekte ve bu anlamda Manifestoda sende olayı çok iyi provake ettiniz ve hala bunun için kendinizi eleştireceğinize başkalarına şuçu yüklemeye çalışıyorsunuz.
Orda sizin bu lafınıza karşı benim dediğim bir şey var böyle ifadeler bize yakışmaz dedim. Ezo Canda size uyarıda bulundu Bunda ne vardıda aldınız tehditlere başladınız. Yok banlarsanız banlayın.
Birde başka sitenin reklamını yapmanız çok ayıp, galiba bu şekildede provake edilmek isteniyoruz galiba.
Lütfen kendinize gelin.
izmirksk 01.05.2006, 19:04 diğer sitede zaten aleviforum için demokratik olmayan bir forum demiştir..
elestiri yaparken yaici olmani tavsiye ederim anladigim kadariyla sen elestirmiyorsun küfrediyorsun küfürün bu sitede yeri yok...
siteleri kapandı ama orada yazanlar buraya dadandı tekrar.
açılmasını bekleyin dostlar... :)
manifesto 01.05.2006, 19:08 Apoya pkk ya şerefsiz diyenlere gösterdiğiniz tepki ne hikmetse başbakanına gerzek diyenlere gösterilmedi
Ama sizi anlıyorum demokratılığınız ortaya çıktı
bir kural varsa ya adam gibi uygulanır çifte standart olmaz yada kaldırılır.
Unat verci bir konu mu... ben ve pkk ya bir insan bu kadar cahil olnur diyorum ben teröruzümu savunacak bir insan degilim pkknin nesini ben savunayim döktugu kani mi biz forumumuzda butur tartismalar istemiyoruz niye anlamak istemiyrosunuz.. ben yada bir baskasi size butur yazmayin dediklerinde pkklimi oluyor yazik bu zihniyetde.....Pkk tarsinci elinize ne geçiyor ne ögreniyrosunuz ögrendiginiz nedir beyfendiler... bunu yazin bana faydasi ne lanet okudugunuzda size...
izmirksk 01.05.2006, 19:11 evet o site kapandı manifesto.....oraya yoğunlukla takılanlar şimdilik burada:)
o site açılana kadar burayı karıştırmaya devam edecekler..sonra orada devam ederler:)
ya bu flame-i nin doldruşuna gelme..pkk yı lanetmene bir şey demiyorum..günlük yaşamda ben her gün lanetliyorum ..ama bu konuyu açan flame-i aslında seninlede uyuşmayan biri..defalarca farklı nicklerle girdi foruma:)
katıksız bir kürt düşmanı ve üstelik bunu devrimcilik!! adına yapıyor..
yani sadece ortalığı karıştıyor..
chatlakalper 01.05.2006, 19:14 ya eleştir kardeşim hatta içinden gelen her küfrü et ama açık açık değil üstü kapalı.Pkk sempatizanı insanı bütün mod arkadaşlardan önce ben durdurmam burada bir kaç tane yapan vardı anında gittiler ve ayrıca kürtçülük yapan arkadaşlarda hakettikleri cezayı aldılar.Şimdi yukarda üstü kapalı yap dedim bakalım ne gibi tepkiler gelecek bana bekliyorum :)
sayın aleviforum üyeleri bu forum alevi sitesimi yoksa pkk sempatizanlığı yapan sitemİ?pkk ve apoya karşı kullandığım şerefsiz kelimesi için ezo isimli moderatör arkadaştan banlanma tehditi aldık.Yakapınarlı ve derviş cemali yeni bir forum kurdukları için eleştirmiştim ama şimdi o arkadaşlara hak vermeye başladım.Sayın alevimen lütfen moderatör seçimlerinde daha dikkatli davranınız.
allah aşkına bu sitenin apo ile pkk ile ne işi olur. hiç hoş bir görüş değil bence. Büyüklerin söylediği bir söz vardır, ''sen nasıl görmek istersen öyle görürsün''. çok yazık,böyle düşüncedesin
ya eleştir kardeşim hatta içinden gelen her küfrü et ama açık açık değil üstü kapalı.Pkk sempatizanı insanı bütün mod arkadaşlardan önce ben durdurmam burada bir kaç tane yapan vardı anında gittiler ve ayrıca kürtçülük yapan arkadaşlarda hakettikleri cezayı aldılar.Şimdi yukarda üstü kapalı yap dedim bakalım ne gibi tepkiler gelecek bana bekliyorum :)
+++++türkçülük
bunuda ben ekliyim yönetme gibi bir durumum yok ama elimden geldiği kadar cezayı veririm..
Alevimen 01.05.2006, 22:06 izmirksk'nin dediği gibi flame-i defalarca forumda yeni nick almıştır hepsinide biliyoruz. yakapınarlı ile akrabalığınıda biliyorum onlar adına reklam yapmanı bekliyordum, sizi hesaplamak çok kolay oldu.
Ayrıca derviscemal ve yakapınarlı sizin bu hamlenizden ne kadar mutlu olacaklarını bilemiyorum, şahsen rahatsız olurdum.
istersenizz sizi yapsinlarr bizde desteklerizzz :))) rahatsiz olduysann ceker gidersin.. buda bu kadar basittt..
sayın aleviforum üyeleri bu forum alevi sitesimi yoksa pkk sempatizanlığı yapan sitemİ?
şimdi o arkadaşlara hak vermeye başladım.
Sayın alevimen lütfen moderatör seçimlerinde daha dikkatli davranınız.
Ben Alevi sitesidir diyorum.Icinde bazi catlak sesler cikiyor olsada herkes ettigini buluyor.
Siz degil diyorsaniz ve hala buradaysaniz sempatizanlardan biri de siz olmuyormusunuz?
Eger bazilari mod olsalarmis bu forumda küfür disinda yazi okuyamayacakmisiz.
Ne demokrat görüslü insanlarki bu yazilariniz ve baskalarinin reklamini yapmaniza da izin vermisler.
Alevimen 02.05.2006, 03:22 Apoya pkk ya şerefsiz diyenlere gösterdiğiniz tepki ne hikmetse başbakanına gerzek diyenlere gösterilmedi
Ama sizi anlıyorum demokratılığınız ortaya çıktı
bir kural varsa ya adam gibi uygulanır çifte standart olmaz yada kaldırılır. Başta herhangi bir terör örgüt hakkında olmak üzere her küfür ve seviyeyi düşüren hamlelere toleranslı bakamayız. Forumumuz her insana açık 14 yaşındaki genç delikanlı'dan 65 yaşındaki dedeye kadar takipçimiz var, forumda aktif olan herkes alevi deyil. Çok ziyaretçimız bulunuyor haliyle katılım büyükse sorunlarda büyük oluyor yani Irkçısı, Milliyetçisi, Lanetcisi, Küfürbazı, Tacizcisi vs.vs. üye ve ziyaretçi artışıyla çoğalıyor.
Forum ortamını en sağlıklı şekilde tutmak için kurallar dediğimiz noktalar yazıldı, forumun bölümlerini izlediğinizde daima kuralları gösteren linkler mevcuttur.
Lanet okumak küfür etmek seviyeyi indiriyor. Irkçılık, milliyetçilik, terör.. çok hasas konular çoğu zamanda birbirine bağlı olan konular. Bu tip konuları bu forumda tartışmak doğru deyil özellikle sözkonusu konular için internette birçok forumlar mevcut. Küfürü ve laneti burda yapmayın, hiç biryerde yapmayın. Küfür etmek güzel deyil, çaresiz ve kısıtlı olmaktır. Zorda olsa Küfür yerine yapıcı ve öğretici mesajlar yazın, küfür engelini aşın.. Yurttaşlar arasında küfür o kadar doğal birşey olmuşki kabahtı sizde görmüyorum sosyal sistemde hata var. Şimdi entegrasyon yapacak deyiliz foruma adapta olma bizim için daha önemli ve küfürün ve lanetin yeri - genelde - yok.
Ayrıca Sn. Başbakan'a yazmış olduğunuz sözkonusu hitap şekli son derece kabadır. Öyle mesajlar izlendiğinde derhal müdahale edilir (Büyük ihtmial müdahale bile edilmiştir).
Herkes düzeni korumak için yardımcı olabilir, birbirmize sevgiyle yaklaşmayı başladık mı ilk tepeyi aşmış oluruz.
Uygun bulmadığınız mesajlarıda ayrıca bize şikayet butonunu kullanarak rapor edebilirsiniz yada online olan moderatörlere mesaj atarsınız.
Saygılar
Alevimen
Not:
Manifesto bey
adaptasyonda olduğunuz için kazan bölümünde mesaj yazma yetkiniz bulunmuyor ayrıca özel mesaj sistemindende yararlanamazsınız.
İletişime geçmek istiyorsanız forumun başka bölümlerinde irtibat kurabilirsiniz veya email.
Alevimen 02.05.2006, 03:28 Ayrıca Flame-i bey/bayan (?)
Bende sizi eleştiriyorum, tepkimi dile getiriyorum:
toplam 4 nickinizi saydım allah bilir (ben inanıyorum) başka çirkefliğinizde vardır.
Daha öncede kızılırmak77 nicki ile cro magnon gibi davranışlar sergilediniz. Sizin sözlerinizi dikkate almak için saygınızı ve seviyenizi arttırmalısınız.
|