Orijinalini görmek için tıklayınız : 11 eylul israil fitnesidir..

Emir_Hattab
23.07.2005, 01:45
evet arkadaslar bilindiği üzre 11 eylul saldırıları tamamen yaratılmak istenen sanal savaşın oyunu idi tıpkı londra daki patlamalar gibi.. ırakta direniş varmış.. ne kadar komik.. direniş olayını cıkartanda musson gizli terör örgütü dür.. ve sanırım El-kaide de mussonların cıkardığı bir aldatmacadır.. size bir soru sizce israilmi buyuk amerikamı?? işte gizlilik burda yatmaktadır. arkadaslar.. gelelim 11 eyludeki israil ile amerika nın anlaşmalarına. anlaşmaya göre böyle bir saldırı olacak amerika petrol için Irak'a girecek.. israil ise fitneler yaratıp muslumanları tasfiye edecek.. amac budur.. arastırın bakalım 11 eylul saldırılarının temelini ucakların çarptığı alan tamami ile bo bir alandı tek hesaba katmadıkları şey ise binanın yıkılması idi.. ve en garip olayda o gun 7000 YAHUDİ NİN İŞE GİTMEDİĞİNİN SAPTANMASIDIR.. yorum sizin arkadaslar....

Alevimen
23.07.2005, 01:58
11 eylül hakkında bende çeşitli belgeler ve videolu dokümentasyonlar izledim. kuşkular çok.
birde başka soru yöneltmek istiyorum: amerikanın o kadar kötü senarist'i mi var bu kadar çok apacık ortada gibi deliller bırakıyor?

7000 bin yahudinin işe gitmemesi konusunda ilk kez burda okuyorum, detaylı araştırmaya girebilinir.

Ayrıca irağa girme operasyonunda en büyük etkenlerden biri kuşkusuz petroldur bunu bugün herkes anlamıştır.

ALUNDRA
23.07.2005, 03:37
evet arkadaslar bilindiği üzre 11 eylul saldırıları tamamen yaratılmak istenen sanal savaşın oyunu idi tıpkı londra daki patlamalar gibi.. ırakta direniş varmış.. ne kadar komik.. direniş olayını cıkartanda musson gizli terör örgütü dür.. ve sanırım El-kaide de mussonların cıkardığı bir aldatmacadır.. size bir soru sizce israilmi buyuk amerikamı?? işte gizlilik burda yatmaktadır. arkadaslar.. gelelim 11 eyludeki israil ile amerika nın anlaşmalarına. anlaşmaya göre böyle bir saldırı olacak amerika petrol için Irak'a girecek.. israil ise fitneler yaratıp muslumanları tasfiye edecek.. amac budur.. arastırın bakalım 11 eylul saldırılarının temelini ucakların çarptığı alan tamami ile bo bir alandı tek hesaba katmadıkları şey ise binanın yıkılması idi.. ve en garip olayda o gun 7000 YAHUDİ NİN İŞE GİTMEDİĞİNİN SAPTANMASIDIR.. yorum sizin arkadaslar....

Bu konuda daha nice süpheler var ama kimse üzerine gidemiyor veya gitmeye cesaret edemiyor...
Amerika en yüksek savas teknolojisine sahip olmasina ragmen neden ucaklari hedeflerine varmadan yok etmedi...??
11 Eylül olayi neden tam ABDnin maddi sikinti anina denk geldi (ABD parasinin cogunu silaha yatirim yapmisti)...??
Binada 10.000 den fazla isyeri olmasina ragmen neden ölü sayisi 3000 de sinirlandi...??
Ve ortadoguda neden Israilden baska bir devletin atom bombasi veya kitke imha silahlarina sahip olmasi ABD nin gözüne batiyor.....??
Bu iste bir bit yenigi var ama....?????:3D_NG (7)

Emir_Hattab
23.07.2005, 09:52
sizce amerika mu buyuk İsrailmi??? gercek burda yatouot arkadaslar

Sıpa_Mansur
23.07.2005, 10:13
amerikayı yahudiler yönetir ABD bir devlet değildir bence çıkar amaçlı buyuk bir şirketler ortaklıgıdır ve bu şirketlerin başlarında yahudiler ve evengelisler vardır 11 eylül olayna gelirsek bugun biliniyor ki 11 eylülde yolcu ucakları düşmedi hata o uçakta olması gereken bir türk 2 gün sonra almanyadaki annesini arayıp ben ii demiş ama ABD resmi kayıtlarında bu çocuk öldü gözüküyor yanı işte bu işte ADB oyunu var buyuk ortadogu projesi ortadogu halklarını sömürülmesi demektir ve bu projeyi ABD uygulaması için bir senaryo yazıldı bizim devletimizin bu senaryodaki görevi ise bu halklara yapılan zülme ortak olmak ve en sonunda o halkların durumuna düşmek olacaktır tabi devleti yönedenler değişmezse

DiyaR_02
23.07.2005, 10:14
Benim düşünceme göre ABD'de sistem içinde güçlü yerlerde bulunan yahudi insanları var. İşte bu yahudiler gelecekte pratiğe geçmesini düşündükleri sistem için çalıştıklarına inaniyorum. Amerika'nin dahi İsrail'e söz geçirdiğini düşünmüyorum. Çünkü; İsrail'in en aciktan en büyük destekcisi Amerika'dir

Sıpa_Mansur
23.07.2005, 10:19
Benim düşünceme göre ABD'de sistem içinde güçlü yerlerde bulunan yahudi insanları var. İşte bu yahudiler gelecekte pratiğe geçmesini düşündükleri sistem için çalıştıklarına inaniyorum. Amerika'nin dahi İsrail'e söz geçirdiğini düşünmüyorum. Çünkü; İsrail'in en aciktan en büyük destekcisi Amerika'dir

ama 2 dünya savaşında ABD nın savaşa girmesinde Yahudi zengininlerinin baskısı büyüktür bunu unutma

Emir_Hattab
23.07.2005, 10:21
amerikayı yahudiler yönetir ABD bir devlet değildir bence çıkar amaçlı buyuk bir şirketler ortaklıgıdır ve bu şirketlerin başlarında yahudiler ve evengelisler vardır 11 eylül olayna gelirsek bugun biliniyor ki 11 eylülde yolcu ucakları düşmedi hata o uçakta olması gereken bir türk 2 gün sonra almanyadaki annesini arayıp ben ii demiş ama ABD resmi kayıtlarında bu çocuk öldü gözüküyor yanı işte bu işte ADB oyunu var buyuk ortadogu projesi ortadogu halklarını sömürülmesi demektir ve bu projeyi ABD uygulaması için bir senaryo yazıldı bizim devletimizin bu senaryodaki görevi ise bu halklara yapılan zülme ortak olmak ve en sonunda o halkların durumuna düşmek olacaktır tabi devleti yönedenler değişmezse

HERŞEY SİSTEMATİK OLARAK YAHUDİ BİR TOPLUM YARATMAKTIR..

DiyaR_02
23.07.2005, 10:29
2. Dünya Savasina girmesi en cok Nazilerin Yahudileri öldürmesi etkili olmustur. Ayni zamanda Yahudilerin kârı var ki savaşa giriyorlar öyle değil mi söz geçiriyorlar işte adamlar

Emir_Hattab
23.07.2005, 10:37
evet cok cok haklısın hemde.. bi dusunsene bush un gizlli masson dinine uye olduğunun bulguları var artık ne demek istediğimi anlamıssındır dost

DiyaR_02
23.07.2005, 11:15
Tabiki çok iyi anlıyorum. Mason ve Mason derneklerine yakın vakıflar, şirketler bile vardır! düşünsenize adamlar devlet olmadan önce bile süper güç denilen emperyalist devlete isteklerini kabul ettirebiliyorlar. Kendi çıkarları olan kimi devletlerde bu İsrail devletiyle işbirliği yapmaktadirlar bu tutumda yanlıştır. Çünkü bugun başkasına kötülük yaparsa yarında sana yapmayacağı ne malum? Bizim konustuklarımız görünenlerin çok küçük bir parçası olduğunu düşünüyorum. Birleşmiş Milletler'e bile kafa tutan bir devletten ne beklenebilir ki dünya barışı için?

Emir_Hattab
23.07.2005, 11:25
şimdi sana ilginç bir şey söyleyeceğim can.. Irak savasını biliyorsun.. Burda savaşanda direniş gösterende aynıdır.. El-kaide deniliyor amerikanın uydurduğu bir yalandır.. sana diyorum ki baba bush'un bin laden ile birlikte videoları var yaa?? yani öle olmasa neden afganistan olayında laden'e destek cıktı amerika sovyetlere karsı?? neden neden neden?? hepsi aslında burda gizlidir.. yaratılmak istenen cok buyuk bir amactır. BÜYÜK YAHUDİ SİSTEMİ KURMAKKKK

DiyaR_02
23.07.2005, 11:34
doğru tarafların var tabiki katılıyorum

Ceyhun
23.07.2005, 11:36
şimdi sana ilginç bir şey söyleyeceğim can.. Irak savasını biliyorsun.. Burda savaşanda direniş gösterende aynıdır.. El-kaide deniliyor amerikanın uydurduğu bir yalandır.. sana diyorum ki baba bush'un bin laden ile birlikte videoları var yaa?? yani öle olmasa neden afganistan olayında laden'e destek cıktı amerika sovyetlere karsı?? neden neden neden?? hepsi aslında burda gizlidir.. yaratılmak istenen cok buyuk bir amactır. BÜYÜK YAHUDİ SİSTEMİ KURMAKKKK

Söylediklerine son cümlene kadar katılıyorum. Ama amaç yahudi sistem kurmak değil, kapitalist dünyanın güvenliğini sağlamak, kapitalizme karşı tehdit olabilecekleri yoketmektir. Bunun yöneticisi de İsrail değil, Amerika'dır. İsrail, Amerika'nın Ortadoğu'daki kuklasıdır. Sovyetler zamanında mazlum ortadoğu milletleri, hızla Sovyetlere destek vermeye başlamıştır (Bkz. Arap Ülkeleri). Buna karşı İngiltere o bölgeye bir truva atı yerleştirmiş, daha sonra bu truva atı ABD'nin kontrolüne geçmiştir. Eee kuklalığın da bir ödülü vardır. İsrail de bu ödülden faydalanıyor. Açıkcası bu iki ülkenin en iyi müttefikleri listesinde kendi ülkemin adını görmek de beni oldukça rahatsız ediyor. Biz kukla değiliz, olmamalıyız.

Emir_Hattab
23.07.2005, 11:52
Söylediklerine son cümlene kadar katılıyorum. Ama amaç yahudi sistem kurmak değil, kapitalist dünyanın güvenliğini sağlamak, kapitalizme karşı tehdit olabilecekleri yoketmektir. Bunun yöneticisi de İsrail değil, Amerika'dır. İsrail, Amerika'nın Ortadoğu'daki kuklasıdır. Sovyetler zamanında mazlum ortadoğu milletleri, hızla Sovyetlere destek vermeye başlamıştır (Bkz. Arap Ülkeleri). Buna karşı İngiltere o bölgeye bir truva atı yerleştirmiş, daha sonra bu truva atı ABD'nin kontrolüne geçmiştir. Eee kuklalığın da bir ödülü vardır. İsrail de bu ödülden faydalanıyor. Açıkcası bu iki ülkenin en iyi müttefikleri listesinde kendi ülkemin adını görmek de beni oldukça rahatsız ediyor. Biz kukla değiliz, olmamalıyız.

görünen olarak Amerika İsrailden gucludur.. yanlıs cevap candost İsrail Amerika'dan buyuk ve gucludur.. sebebi ise baskan bush'un mason olduğu iddiaları..

Ceyhun
23.07.2005, 11:55
görünen olarak Amerika İsrailden gucludur.. yanlıs cevap candost İsrail Amerika'dan buyuk ve gucludur.. sebebi ise baskan bush'un mason olduğu iddiaları..

Mason olduğu bir iddiadır. Olabilir de. Bu neyi değiştirir ki? Yahudi egemenliğini kanıtlamaz ki bu...

Emir_Hattab
23.07.2005, 12:09
iyi dusun.. dostum cok iyi bir muhasebesini yap olayın olaylar aslında cok cok acık

Ceyhun
23.07.2005, 12:13
iyi dusun.. dostum cok iyi bir muhasebesini yap olayın olaylar aslında cok cok acık

Bence de çok açık. Gizli saklı birşeyler aramıyorum zaten. Görünen köy kılavuz istemiyor.

Emir_Hattab
23.07.2005, 13:06
ama bazı gizlilikler vardır ki görünenin tam tersinedir...

aleviboy
23.07.2005, 23:51
dünyada ne oyunlar dönüyor bilemeyiz biz 4 duvar evimizde televizyon internet aracılığıyla dünyaya bakıyoruz gerçekler bize hangi pencereden kaç kez filitre edilerek geliyor.Düşünerek ve okuyarak kendini bilerek uyanık olmak lazım.

furkan
06.08.2005, 15:29
evet arkadaslar bilindiği üzre 11 eylul saldırıları tamamen yaratılmak istenen sanal savaşın oyunu idi tıpkı londra daki patlamalar gibi...
ama bu saldırılar üstlenildi zaten.amerikayı sevmemiz haksızlık edeceğimiz manasına gelmez.
sivas ta 37 aydınımızı kaybettik.
şimdi söylenen bunu ermenilerin tezgahladığı .
aynı oyun yahudilerede yapılıyor.haksızlık ediyorsunuz yahudilere.yanlış anlaşılmasın
kim haklı ise onun tarafındayım

Ceyhun
06.08.2005, 15:32
ama bu saldırılar üstlenildi zaten.amerikayı sevmemiz haksızlık edeceğimiz manasına gelmez.
sivas ta 37 aydınımızı kaybettik.
şimdi söylenen bunu ermenilerin tezgahladığı .
aynı oyun yahudilerede yapılıyor.haksızlık ediyorsunuz yahudilere.yanlış anlaşılmasın
kim haklı ise onun tarafındayım

Bir ırkı kökten karalamak yanlış tabi. Ama sorun Yahudilerle değil. Sorun siyonist İsrail Devleti ile. Bu devlet, evleri bombalayan, şehirleri kuşatan, sivilleri öldüren terörist-faşist bir devlettir. Ve ABD'nin Ortadoğu'daki truva atı rolünü üstleniyor.

movsarbareyev
13.08.2005, 22:16
arkadaşlar 11 eylül olayı amerikanın istiparat işimi bilmem ama bügün ırakya güçlü bir direniş vardır ırakta savaşan tevhid ve cihad al-sansar al sunnah vebunun gibi bir çok örgüt vardır... bu örgütler halktan kişileri değil amerika ve ona yardım eden munafıkları hedef almaktadır.. ayrıca el kaidenin amaçıda bellidr önce haremyni daha sonrada bütün islam beldelerini işgalden kurtarmaktır..

ayrıca bir hatırlatmada yapayım londradaki bombalı saldırıları el kaidenin meal grubu el kaide yapmıştır diye bildirdi..

Ceyhun
13.08.2005, 22:24
ayrıca el kaidenin amaçıda bellidr önce haremyni daha sonrada bütün islam beldelerini işgalden kurtarmaktır..

ayrıca bir hatırlatmada yapayım londradaki bombalı saldırıları el kaidenin meal grubu el kaide yapmıştır diye bildirdi..

Lütfen. El Kaide masum insanları hedef alan bir terör örgütüdür. Umarım bir yanlış anlaşılma vardır.

Alevimen
14.08.2005, 00:11
arkadaşlar 11 eylül olayı amerikanın istiparat işimi bilmem ama bügün ırakya güçlü bir direniş vardır ırakta savaşan tevhid ve cihad al-sansar al sunnah vebunun gibi bir çok örgüt vardır... bu örgütler halktan kişileri değil amerika ve ona yardım eden munafıkları hedef almaktadır.. ayrıca el kaidenin amaçıda bellidr önce haremyni daha sonrada bütün islam beldelerini işgalden kurtarmaktır..

İmzamda forum kuralları diye bir link vardır, tıklayıp incelemenizi tavsiye ederim.

movsarbareyev
14.08.2005, 14:42
el kaide masum insanları hedef almıyor amaerika ve yandaşlarını

hiç izledin mi bilmem ama komutan ebu el mükrin şöyle diyor:mücahitler halktan kimseleri hedef almamaktadır aksine amerikaya yardım eden münafıkları ve amerikalıları hedef almaktadır ancak medya bizi islama ihanet eden teröristler olarak göstererek bize verilen desteği azaltmak istemektedir

chatlakalper
14.08.2005, 17:41
el kaide HSCB yi de bombaladı. HSBC de çalışanlardamı amerika ve yandaşları.

Ceyhun
14.08.2005, 20:16
el kaide masum insanları hedef almıyor amaerika ve yandaşlarını

hiç izledin mi bilmem ama komutan ebu el mükrin şöyle diyor:mücahitler halktan kimseleri hedef almamaktadır aksine amerikaya yardım eden münafıkları ve amerikalıları hedef almaktadır ancak medya bizi islama ihanet eden teröristler olarak göstererek bize verilen desteği azaltmak istemektedir

Arkadaş fikirlerini tartışmak istemiyorum. Hiç mi hiç katılmıyorum. Tartışılacak bir tarafını da bulmuyorum. Ben her türlü fikrin özgürce açıklanabilmesinden yanayım. Forumdaki geçirdiğim süre içerisinde de bunu herkes farketmiştir. İnsanların düşünceleri yasalara pek uygun olmayabilir. Buna ben karar vermem. Yasaları ben korumuyorum ve ben neyin yasal neyin yasadışı olduğuna karar verme noktasında değilim. Ama bu düşünceler, sivilleri hedef alan öldürme amaçlı eylemleri açıkca destekleme noktasına gelirse orada böyle bir fikrin açıklanmasına karşı çıkarım. Yani fikrine karşı çıkmam. Fikrini açıklamana karşı çıkarım. Çünkü suçun propogandası da suçtur. Yoksa senin fikirlerin El-Kaide'nin fikirleriyle paralellik gösterirse ben seninle oturup doğruluğunu yanlışlığını tartışırım. Ama sen El-Kaide'nin eylemlerinin ve kendisinin propogandasını yapmaya çalışırsan orada tartışma kalmaz.

salman
18.09.2005, 09:46
el kaide HSCB yi de bombaladı. HSBC de çalışanlardamı amerika ve yandaşları.

hcsb yi el kaidenin bombaladığı bir uydurmadır el kaide yaptığı her bombalamadan sonra açıklama yapar bu bombalama olayında hiç bir açıklama yapmadı kim ne biliyor belki pkk bombalamıştır

Canan
18.09.2005, 13:01
hcsb yi el kaidenin bombaladığı bir uydurmadır el kaide yaptığı her bombalamadan sonra açıklama yapar bu bombalama olayında hiç bir açıklama yapmadı kim ne biliyor belki pkk bombalamıştır

sizce PKK nin HSBC bankasiyla ne alip veremedigi var?
PKK'nin alip veremedigi Turkiye cumuriyetiyle inglizlerle degil. PKK hic bir zaman bati ulkeleri karsisiz almaz her zaman ilgiltere ve amerika gibi ulkelere yakin olmaya calisir.
HSBC bankasi el kaide tarafindan bombalanmasa bile islamci bir basga orgut tarafindan gerceklesdirilmisidir.

salman
18.09.2005, 14:18
sizce PKK nin HSBC bankasiyla ne alip veremedigi var?
PKK'nin alip veremedigi Turkiye cumuriyetiyle inglizlerle degil. PKK hic bir zaman bati ulkeleri karsisiz almaz her zaman ilgiltere ve amerika gibi ulkelere yakin olmaya calisir.
HSBC bankasi el kaide tarafindan bombalanmasa bile islamci bir basga orgut tarafindan gerceklesdirilmisidir

öncelikle şunu söyleyeyim pkk nın amaçı bellidir onlar için ne kadar çok türk ölürse o kadar iyidir ayrıca patlama bankanın içinde değil yanında olmuştur yani etrafın kalabalık olduğu bir vakitte sen bunu çok mantıksızca açıkladın yani şimdi patlama ziraat bankasının yanında olsa patlamayı pkk mı yapmış olacaktı

Ezo
18.09.2005, 14:28
Salman.....

HSBC'de patlayan bombalarla PKK kanin ne alakasi var ben pek anliyamadim o patlamalarin tetikcileri belirliiiii.... gereksiz tartisma

Alevimen
18.09.2005, 14:39
sözkonusu terör gruplar hakkında sadece esasen mevcut olan bilgilerle/kaynaklara mesaj bırakılması kabul görür.
bu nedenle böyle tartışamaların sonlarında kilitli başlıkla karşılaşırsanız şimdiden diyorum: lütfen şaşırmayın.

Bu nedenle, mesajlarınızı yazarken çok dikkatlı davranın, dayanaksız yorum yapıyorsanız özellikle 'ben burdan biliyorum' veya 'babam böyle dedi' 'bence' gibi sözcükleri ilave edip etmemeniz için 2defa düşünün. teşekkürler.

salman
18.09.2005, 15:01
Salman.....

HSBC'de patlayan bombalarla PKK kanin ne alakasi var ben pek anliyamadim o patlamalarin tetikcileri belirliiiii.... gereksiz tartisma

eda hanım benim demek istediğim yani bombalamayı başka bir örgütde yapmış olabilir ayrıca el kaide resmi bir açıklama yapmadı lütfen yani sizin amacınız sürekli el kaide ye saldırmakmı??anlayamadım gitti hem şunuda unutmayalım hsbc bankası ingiltere büyük gelir sağlıyor ve o gelirle bir çok islam ülkesinde müslüman ülkesinde kan akıyor yani tavrınızı net olarak koyun el kaide yimi savunuyorsunuz yoksa amerikayı.ingiltereyi.israili mi?

ratata
20.10.2006, 19:45
Sözlerini de yazayım tam olsun:

11 Eylül İsrael fitnesidir,
Anti semitizm gençliğin gözdesidir
Sanal alem komploları tadından yenmez
Bu alem 14 milyoncuk Yahudiye dar geldi.. Hey!

Kırım kırım soyu kırılasıca,
Sion dağı altında kalasıca,
Herşeyin sebebi israiloğulları,
Bu alem 14 milyoncuk Yahudiye dar geldi.. Hey!

Mein Kampf ,Metal fırtına okumuşum,
Kurtlar Vadisi tekmil bölüm izlemişim,
Badem bıyıklı amca hayranım sana,
Bu alemi 14 milyoncuk Yahudiye dar ettin.. Hey!

Usame,Adolf,Nasrallah liderimiz,
Sağcı solcu tek bu konuda biriz,
Bir savaş daha edelim 6 günden fazla ,
Bu alemi 14 milyoncuk Yahudiye dar ederiz.. Hey!

Chorus X 2

Fade out...

İRONİDİR :S

sevgicocuk78
27.10.2006, 19:49
İsrailin neden zengin oduğu ortada. AB her şey için milyarlarca liralık para alıyorlar. Böylece olmayan bir devleti kurup dünyanın süper güçleri arasına giriyorlar.

Gülseren58
27.10.2006, 20:17
Burada 11 Eylül olayları bahane edilerek açık açık ırkçılık mı yapılıyor, yoksa ben mi öyle anlıyorum?
Üstelik 11 Eylül'ün düzmece olduğuna dair birçok belge ve iddia var iken, burada iddia edilenler sadece dedikodu düzeyinde kalmış.
Yahudi düşmanlığı yapan arkadaşlara sesleniyorum bu yiğitliği ülkeyi Lübnan bataklığına çekenlere de gösterin ki, samimiyetinizden kuşku duymayalım.
Ayrıca bir dipnot daha ekleyeyim, burası ne İsrail'in emperyalist politikasının ne de ırkçılık propagandasının yapılacağı bir yer değildir ve bana göre ikisi de aynı kapıya çıkar. Genelde ırkçı olanlar emperyalist politikaları desteklerler çünkü ırkçılık emperyalizmin ideolojisidir.
Hem ırkçı olacaksınız, hem de emperyalist politikaların karşısında olacaksınız. Bu iki politik tavrın bir arada bulunması eşyanın tabiatina aykırıdır.
Bu yüzden yazdıklarınıza lütfen dikkat edin.

EŞİTLİK PARTİSİ
28.10.2006, 22:55
Değerli Canlar...

Sevgili Gülseren58 teşekür ederiz...
Emperyalizmi tanıyıp tahlil etmeden bu ve buna benzer olayları tahlil edip,bu olaylar üzerinden afaki değerlendirmelerle hükme varmak öncelikle art niyetli değillerse o kişi veya kurumlara zarar verir.
Tabi her Emperyalist kelimesi ağza alındığında KORO halinde,KOMİNİSTLER,KÜRTLER,PKK lılar,gizlicede ALEVİLER...vs.saldırısına geçmenin hangi siyasi termonolijiye ait olduğunu kimse kusura bakmasın biliyoruz.
Hele YAHUDİ klasik suçlaması ayrı bir Hitlercilik...
Evet emperyalizm demiştik.
28/10/2006 Tarihi itibariyle emperyalizmin somut adı G-8 Ülkeleri dediğimiz ülkelerle özdeştir,ABD,İngiltere,Fransa,Rusya...vs.gibi ülkelerin başını çektiği bu oluşumun her ülkeden bir temsilcinin temsil ettiği bir yönetim kurulu vardır ayrıca BM GK beş daimi üyelikleride işin resmi yanıdır...bunlar başkanları düzeyinde belli zamanlarda toplanır ve stratejilerini gözden geçirir ve taktik belirler.
Bu anlayışta öyle insanlık,milliyet, devlet,din,iman,Allah, Peygamber...gibi işler yokturdur...onlar onların sömürü alanı Dünyadaki diğerlerine aittir.
İşte bu anlayıştan haraketle gerektiğinde PARA için babalarını keserler,birbirlerine KUMARCILARIN kumar masasında ki hareketleri gibi yapmayacakları hiç bir şey yokturdur...hatta NAMUS kavramı bile onların kitabında yazmaz.
Yani aklınız alıyormu, zibidi LADİN kalkacak,tekonoljinin babası bir yerde uçakları gündüz gözü fırıl fırıl hava sahasında dolaştıracak...bu çizgi filimlerde dahi olsa çocuklar inanmaz.
Bu provaksiyon emperyalistlerin 3.ve son aşamasıydı ve Müslüman ülkelerde olması mümkün emperyalist kalkışmalara bir bahaneydi...biz 05/11/2007 Türkiye seçimi önemli derken bu olayla da bir bağlantısı var.
Tabi her planladıkları illada başarıya ulaşacak diye bir kural yok...emperyalistlerin hakir gördüğü insanlık elbette bu işide aşacak...yani siz medyaya ne bakıyorsunuz...tabi kendi propagandalırını yapacak.
Tabi bu son asırdaki İNSANLIĞA af edersiniz KAZIK Ruslar ve Çinliler tarafından atılmıştır,tabi bunlar bunun bedelini ödeyecekler.
Bir öngörü,
-ABD muhtemelen 60 Kusur parçaya bölünecektir...
-Rusya önceki ''kardeşlerince'' arkadan vurulacaktır...
-Çin Hindistanca yerle bir edilecektir...
-Bu şekilde hiç bir doğal kaynağa sahip olmayan Avrupanın yaşaması mümkün değildir...
Diğer bölgelerin mensupları bu işte pek etkili esamesi okunmaz.
Bu işten en karlı,Kafkasya ve Orta Doğu halkları çıkacaktır.
Hayal...değil değil...
Biraz dikkat eden her insan bunu görür...
Saygılarımızla

EŞİTLİK PARTİSİ

odtülü aslan
15.11.2006, 15:10
Bazı arkadaşlar yazılanlar hakkında gerçekten güzel yorumlarda bulunmuşlar.Nasıl olurki aynı anda hem Adolf Hitler yanlısı olunup hemde emperyalizme karşı olunur.Unutulmamalıdırki dünyayı 2.Dünya Savaşına sürükleyen Hitler ve işbirlikçilerinin emperyalist politikalarıdır.Asıl tavır almamız gereken aşırı milliyetçilik ve faşizmdir.Nitekim Yahudilerin geçmişlerini ve ideolojilerini incelersek faşist eğilimlerinin ne derece güçlü olduğu anlaşılır...