Orijinalini görmek için tıklayınız : iftar yemeklerinin masraflarini kim karsiliyor?

canugur
01.05.2006, 19:51
Devlet mi, AKP mi?

Peki kim düzenliyor bu yemekleri?

Hükümet, yani AKP.
Devletin; yani halkin parasiyla halka iftar sofrasi kuran dinci hükümet, neyin propagandasini yapiyor?
Prtinin, dinin, ulemanin...
Gecmiste bulgur pirinc dagitarak yapilirdi bu is.

Yemegi yediren halktir, Iktidar partisi degil.

Ama zavalli insanlar, Tayyip, fakirlere yemek iftar actiriyor, AKP iste böyle büyük, söyle iyi partidir gibi düsüncelerle aslinda halkin parasi ile parti propagandasi yapmatkadir..Medyayi da bsina toplayip, bir de dinsel mesaj atti mi, bu halk sanir ki, Tayyip, bu yemekleri cebinden yediriyor.

Ac insanlarin, iftar ile karinlari doyarken, Ak parti de oylara doymak istiyor:-)

Uyanalim mi artik, ne dersiniz?

okan02
01.05.2006, 19:56
ne yazkki halkimiz uyuyor ben bazen aziz nesine hak veriyorum
ama sanirim halkimizda bunu hak ediyor yani iyi ile kötüyü bir türlü birbirinden ayiramiyor maalesef.. yillardan beri uyutuldu ve haala uyutuluyor
ne yapalim aynen senin dedigin gibi tayip cebinden fakir fukaraya iftar yemegi verdi diyeceklar...ALLLAH razi olsun diyecekler ama halkin parasiyla yedirdi diyemiyecekler cünkü bunu halkin cogu bilmiyor

chatlakalper
01.05.2006, 20:05
kaydırıldı.

Alevimen
01.05.2006, 22:46
Devlet mi, AKP mi?

Peki kim düzenliyor bu yemekleri?

Hükümet, yani AKP.
Devletin; yani halkin parasiyla halka iftar sofrasi kuran dinci hükümet, neyin propagandasini yapiyor?
Prtinin, dinin, ulemanin...
Gecmiste bulgur pirinc dagitarak yapilirdi bu is.

Yemegi yediren halktir, Iktidar partisi degil.

Ama zavalli insanlar, Tayyip, fakirlere yemek iftar actiriyor, AKP iste böyle büyük, söyle iyi partidir gibi düsüncelerle aslinda halkin parasi ile parti propagandasi yapmatkadir..Medyayi da bsina toplayip, bir de dinsel mesaj atti mi, bu halk sanir ki, Tayyip, bu yemekleri cebinden yediriyor.

Ac insanlarin, iftar ile karinlari doyarken, Ak parti de oylara doymak istiyor:-)

Uyanalim mi artik, ne dersiniz?
Yerinde bir tespit ayrıca sözkonusu sosyal faaliyetlerin tarihlerinide yazarsanız veya gündemde olan zamanda tekrar bu konuya değinmenizi tavsiye ediyorum.