Orijinalini görmek için tıklayınız : Aleviforum Siir Yarismasi son katılım tarihi 9. mayis oylama: 10 mayıs konu: alevilik

Naz
03.05.2006, 02:12
1. aleviforum siir yarismasi. (mayis yarismasi)
aleviforum siir yarismasi etkinligi baslamisdir arkadaslar.
bu siir yarismasinin amaci hem eglence hemde kulturel bakimdan biraz daha aktif olmamizdir.
siir yarismasinin kriterleri sunlardir.

1- yarismaya sundugunuz siirin kesinlikle kendinize ait olmasi gerekmektedir.
2- siiriniz kesinlikle daha once hic bir yerde gerek forumumuzda gerek baska yerlerde yayinlanmamis olmalidir.
3- belirlenen siir konusu disina cikalmamali, ve kesinlikle icerisinde din, dil, irk gibi ayrimlar olmamalidir.
4- yine madde 3teki gibi, ayrimlar yapilmamali kisileri ve kurumlari rencide edici kelimeler, imalar sarf edilmemelidir.
5- gerek katilim gerekse oylama sureci icerisinde kesinlikle siirin size ait oldugunu forum icerisinde sahsim haricinde HIC kimseye soylememeli, propaganda yada oy toplama yapmamalisiniz. ozel mesajlarla oy cekmeye calismamalisiniz.
6- yukardaki yarisma kurallarinin ihlali soz konusu olursa uyeliginizi riske atmis olursunuz, ki butun yarismacilar tarafimdan yakin bir sekilde katilim ve oylama sureci sonuna kadar yakinen takip edilecektir.

yarisma sureci 1 haftalik katilim, ve bir haftalik oylama surecinden ibarettir. bu surecler sonunda yarismanin birincisi aciklanacaktir, ve kendisi bir sonraki yarismaya kadar Ketum bolumunun seref konugu olacaktir,ve nicki farkli bir renkte olacaktir.

siirlerinizin mutlaka bir ismi olmalidir. uzunlugu tamamen yazarinin istegine baglidir. tum katilimcilarin 9 mayis 2006 tarihine kadar siirleriyle birlikte katilim basvurusunu ozel mesajla sahsima yapmalari rica olunur. 9 mayis sonrasi tum siirler sairin ismi belirtilmeden oylamaya sunulacaktir. kendi siirinize oy vermeniz yasaktir.

konu- Alevilik
son katilim- 9 mayis
basvuru- ozel mesaj ile Naz'a

10 mayis itibariyle oylamalar basliycaktir. son katilim gununu kacirmayin....

bol sanslar arkadaslar.

yaraLiCeyLan
03.05.2006, 15:06
Herkese basarilar diliyorum ben :)) Bence konu cok güzel.

sevgiler.

Asli
03.05.2006, 15:10
bence de süper....:D:D:D

Oli
03.05.2006, 15:25
hımmmm..:hmmm
yağdı yağmur çaktı şimşek... :hmmm
bende mi şiir yazsam acaba?:komik

Alevimen
04.05.2006, 02:30
Oylama sonrasında en çok beğenilen şiirin sahibine tebrik olarak ufak bir hediye verilecektir (profil veya üye adı görüntüsünde görsel değişiklik yapılacaktır) ayrıntılar sonra.
Naz istersen ilk mesajına bu maddeyide ekle.

MetinK
04.05.2006, 02:45
Naz cok iyi bir seye imza atmissin.Güzel bir fikir.Tebrik ediyorum seni...
Katilimci arkadaslara da basarilar diliyorum.
Sonuclari bende sabirsizlikla bekliyorum.Güzel seyler üretileceginden eminim.
Hadi bakalim arkadaslar pamuk eller kaleme...:)

Herkese basarilar...

Sedef
04.05.2006, 05:20
Naz kutluyorum seni arkadasim canlara heyecanli ve guzel bir paylasim ortami hazirladigin icin
Katilimci arkadaslara basari dileklerimi iletirimmm...

candost_20
04.05.2006, 09:01
Gerçekten çok güzel bir girişim kutlarım naz.Evet bakalım bizim ufkumuzu en fazla genişleten kim olacak.Herkese başarılar dilerim canlar.

canugur
04.05.2006, 09:04
Ne yaziabilecegini önce düsünemedim.
Gercekten cok iyi bir düsünce.
elinize saglik, cabalariniz icin.

Naz
04.05.2006, 09:33
evet arkadaslar hepinizin ilgisine tesk ederim . umarim katilimlarda hizlanir :) cunku ben gercekten sabirsizlanmaya basladim.

erhancim sende birincinin odulunu aydinlattigin icin sanada tesekkur ederim. ben biraz yazmistim mesajimda ama sen daha aydinlatmissin tum katilimci arkadaslari.

ama arkadaslar bir konunun altini cizmek istiyorum cok guzel siirler gelmis. ama lutfen kriterlere dikkat edelim. bu ayin KONUSU ALEVILIK, lutfen bunun disinda siirler atmayalim. her ne kadar guzel olsalarda malesef onlari oylamaya sunamiycam. gerekten cok guzel siirler fakat konu disi siirler yayinlanmiycak. lutfen arkadaslar kendi siirlerinin konu disi oldugunu bilenler yeni siirlerle tekrar basvuruda bulunsun.

selva
04.05.2006, 10:07
ya çok güzelde ben şimdi kıskandım.hem şiir yazamadığım için yarışmaya katılamıycam hemde bundan dolayı benim dışımda başkasının rengi değişicek.bir madde daha ekliyebilirmiyizkıskananlarada bir renk verelim onlarında gönlünü okşamış oluruz ne dersiniz

Lamekan
04.05.2006, 10:45
ya çok güzelde ben şimdi kıskandım.hem şiir yazamadığım için yarışmaya katılamıycam hemde bundan dolayı benim dışımda başkasının rengi değişicek.bir madde daha ekliyebilirmiyizkıskananlarada bir renk verelim onlarında gönlünü okşamış oluruz ne dersiniz

Etkinlikler çeşitlilik göstererek devam edecektir. Herkesin kendini ifade edebilecği bir bçlüm mutlaka vardır.

Bu arada bu güzel firkir ve etkinlik için teşekürler arkadaşlar.

imat
04.05.2006, 11:11
çok güzel düşünülmüş burdan herkese başarılar diliyorum umarım bir ahmet arif kadar başalılı sairler çıkar diyorum

cemal
04.05.2006, 11:36
ey benim canim hemserim emim dayim yegenim sana candan selam gönulden hurmet sen içimdeki ateş yureyimdeki gurbet sana gurban olim ögünde ölim seslirem ya sen gel ya kalkim ben gelim

sen bensen bende senem biz biziğ el deyiliz eyer ayrılırsak bize çoook çoook yazik sana gurban olim ögunde ölüm seslirem ya sen gel ya kalkim ben gelim

eller bene begefendi demiş e neydim ben senin ola deyişin iştirem çünkü sen erzurumsan erzurumlusan sana gurban olim ögunde ölim seslirem yasengel yada kalkim bengelim

cemal arslan

Naz
04.05.2006, 11:43
arkadaslar lutden kurallari okuyunuz !! bu boyle olmayacak en iyisi bu konuyu kitlemek. siirler ancak ozel mesaj yolu ile bana ulasirsa ve kriterlere uygunsa yarismada oylamaya sunulacaktir.

saygilar.

Alevimen
07.05.2006, 00:27
*bump*