Orijinalini görmek için tıklayınız : DÜn Chatte BaŞima Gelenler
selam arkadaşlar ben siz canlarla daha çok birarada kalabilmek için bu sitede günümün çoğunu geçiriyorum.chat odasınıda kullanıyorum.ve orda bir çok arkadaşla birarada birbirimizi yanlış anlamadan sohbet ediyoruz.fakat bunun kendine can diyen bazı vatandaşlar tarafından yanlış anlaşıcağını düşünmemiştim.
arkadaşlar bu siteye başka maksatla girenler varsa lütfen başka siteler var oralara gitsinler.arkadaşın bana özelden yazdığı sözleri yazabildiğim derecede yazıyorum.
buraya niye geldin.............ne istiyorsan açık açık söyle.siz tuncelilerin maksatı belli.kıroooooooooooo.arkadaşlar bu ne demek oluyor.birde bu arkadaşla geçmişimiz var.biz chatte sohbet ederken ikide birde özelden mesaj yazıpcevap yazmamı istiyordu.bende arkadaşım lütfen bak sohbet ediyoruz diye bir kaç kere kesip attım.demekki buraya geliş maksatı farklıymış.bende alevi kültürüyle büyütülmüş bir insan olarak bizim kültürümüzle büyütülen bir insanın böyle terbiyesizlikler yapacağını düşünmeden seviniyorum.meğerse kim olursa olsun hangi inanca mensup olursa olsun önce insan olsun sözü doğruymuş.bizdende böyle pislikler çıkabiliyormuş.chatte girip sohbet edeceğimiz insanları biz seçeriz kimse bir bayanı seçme hakkına sahip değildir .hele o kişi hoşunuza gitmese bile bu şekilde konuşma hakkına kimse sahip değil.birde bayan arkadaşlara seslenmek istiyorum.böyle olaylar başınıza geldiğinde lütfen saklamayın.utanması gerekenler bizler değil bunları yapan insanlardır.bugün bana yapan ben susarsam cesaret alıp başka insanlarada yapar.birde arkadaşlar bazı sapkın ihtiyaçları olan arkadaşlar lütfen intte bürsürü site var oraya gitsinler buranın adını batırmasınlar.burası alevi sitesi her konuda konuşulabilir ama adabı muhaşere sınırlarını aşmadan.
bu terbiyesizliği yapan dün akşam naz arkadaşımız tarafından banlandı.burdan adını da ilan ediyim SİYAMEK arkadaşlar sizden ricam bu şekilde veya farklı şekillerde sizi taciz eden arkadaşlar varsaaa lütfen ismlerini açık açık yazalım.sorunu olanda bundan sonra o kadar erkekse özelden değil genelden yazsın.
gülsen58 03.05.2006, 08:33 selvacım sinirlenme bana benzer şeyler oldu kendi çapımda hallettim
insan önce insan olsun hem niye saklayalımki tabiki bir şikayetim oldu
hatta siyeye bidaha uğramamayı düşündüm
ama 3 5kendini bilmez yüzünden böyle güzel paylaşımları dostlukları bitirmek istemedim büyüklük sende kalsın can
ablacım evet haklısın bazı insanlar siteyi farklı niyetlerle kullanıyor
bunu dile getirmen çok güzel bir davranış
bende sana katılıyorum...
farklı niyetli insanlar buraya uğramasın lütfen...
o tür amaçla hizmet veren bir sürü site var internette...
saygılarımla...
canım benim desteğin ve cesaretin için teşekkürler o güzel yanaklarından öpüyorum.
ne demek ablacım
sonuçta zaman zaman aynı şeylerle bizde karşılaşabiliriz
konuyu gündeme getirmen güzeldi...
herhalde bahsettiğin arkadaşta yaptığı hatanın farkına varır ve kendince gerekeni yapar... umarım...!
Bunu bizlerle paylaşman çok yararlı oldu bence, muhakkak rahatsız edilen arkadaşlar vardır. Bunlara bir çözüm yolu gösterdin. Keşke herkes senin gibi ,cesaretli olabilse
canım benim bende sana katılıyorum
kendini bilmez insanlar bazen çıkabiliyooo
aslında isim vermek çok güzel bir fikir belki utanırlar da yanlışlarının farkına varrırlar tabi onlarda o yüz de varsa yani
bu tarrz insanların forumumuzda yerinin olmadığı kesin
elimizden geldiği kadar uyarsakta yinede bazı insanlar inatla hareketlerini sürdürmeye devam ediyorlar ama sonlarıda geliyor yani
amaçları ne bilinmez ama yaptıkları hataları hata olduğunu bilmeleri lazım
umarım seni o şekilde rahatsız eden kişi hatasını anlamış ve o şekil konuşanileceği bir siteye gitmiştir
ben sahsen bunu paylasmani onayliyorum... sonucta bu hernekadar desifre etmek olsa bile, bence bu insanlarin yaptiklarini acikca paylasmaliyiz... hem onlar belki yaptiklarinin farkina var hemde bunu yapmayi dusunenler varsa ibret olur. bu konularda asla tolerans goterilmeyecektir. kaldiki bu kisiye ben bi kac defa savunma hakki bile tanidim, fakat kendisi yaptigini onayladi aynen selva ablanin dedigi gibi. o asamadan sonra nedeni nicini asla muhim degil. hic kimsenin kimseye bu tur hakaret ve kufur savurmaya hakki yoktur.
d.n- konuyu aciklamalar bolumune tasiyorum. bu basligin kategorisi orasi.
Bu konuyu paylaştığın için medeni caseretini kutluyorum selva.Bu şekilde forumda bir sürü kendini bilmez insanların olduğu kesin.Ama bunların önünü kesmek ve çoğalmalarını önlemek adına ibret olsun.Bir daha boyle olayların olmaması adına iyi bir örnek.Kim bilir aramızda daha kaç tane var bu insanlardan.
Böyle insanlar için dolu site var ve o sitelere yönlenmelerini tavsiye ediyorum..
Ne yazıkki böyle dengesizlerde var sıkma canını abla onun adına ben özür diliyorum aslında bu insanları deşifre etmek gerekir ama neyse...
eylüleren 03.05.2006, 12:02 canım seni sonuna kadar destekliyorum.ayrıca bu sitenin misyonu belli kalkıpta bu siteyi farklı amaçlarına alet etmek isteyenleri esefle kınıyorum arkadaşların söyledikleri gibi dışarıda bu amaçla açılmış bir sürü site var o sitlere girin burada insanları rahatsız etmeye huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok bilin ayrıca deşifre etmekle iyi ettin canım bu o ve onun gibilere verilecek en büyük cezadır......
Hüseyin69 03.05.2006, 12:09 ben pek chat odasina takilmiyorum
ama selva sende büyük hata var mademki bu tür insanlar tarafindan taciz edilidiysen derhal mod lara ve alevimen e durumu bildirseydin forumdaki chat odasina yanilmiorsam forumun üyeleri disinda kimse katilmiyor forumun üyeleride baska nick almadiklarina göre....
sana yapilan bu cirkince olayi bende kiniyorum bu tip yaratiklari
arkadaslar abiler ablalar beni bilirsiniz azcok
forumun en acimasiz muhalif yada muhafazakar üyelerinin en basindayim
ama bu tür olaylar kim olursa olsun kimden geliyorsa gelsin kabul edilecek bir yani yok sen yinede modlara ve alevimenle seni rahatsiz eden bu kisileri acikla onlar gereken önlemi alacaklarina hic süphen olmasin
sanayazdiklari normal seyler degil hakarettir ve kimse bu sitede kimseye hakaret ettirmez yönetici arkadaslarla irtibata gecersen olayi kökten hallederler
geçmiş olsun diyelim öncelikle...
site büyüdükçe alevi olsun olmasın başka niyetle gelenler artacaktır. karşılaşan arkadaşlar anında yönetime bildirse daha iyi olur. dışarı karşı bu tür konular yanlış anlamalar yaratabilir.
genel bir düşüncem var, foruma her tür insan gelmesin diye.
google aramalarında zannediyorum ki download kısmı dışında tüm forum görüntüleniyor. bu durum amacı aleviliği konuşmak olmayan insanların tesadüfende olsa foruma gelip gerek başka türlü provokasyon gerekse taciz olaylarına neden oluyor. mesela MÜREBBİ_EMRE adlı üye bir konuda uyarmama rağmen ısrarla yalan yazıyordu... hangi sebeple bilmiyorum ama sonradan o da banlanmış...
AleviForumun daha efendi insanların üye olması için sadece belli bölümler google den bulunacak şekilde ayarlansa sanırım google den türlü türlü amaçları olan kişilerde foruma gelme imkanı bulamaz. artniyetli gelenlerden bir kısmının farklı farklı adlarla sürekli gelmeside muhtemel tabii...
Bu ne derece kabul görür bilmiyorum ama mesela sadece Aleviliğin tartışıldığı bölümler googleden bulunabilse sorunlar azalır gibime geliyor.
iyidost69 03.05.2006, 13:25 Sevgili bacım, kendini bilmez densiz şahsın size karşı göstermiş olduğu çirkin tutum ve davranışları nefretle kınıyorum. Ve maalesef burada bir çok bacmızında aynı şeylere maruz kadlığını tahmin edebiliyorum. Lütfen bu tür durumlarda forumun yöneticileri ile irtibat kurunuz. Bunların çok az olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte bu kişileri deşifre edip, formumuzun kalitesini ve seviyesini koruyacağız. Daha da yükselteceğiz. Bizim formumuz sıradan bir forum değil. Herkes bunun bilincinde olmalı. Biz bir misyon formuyuz. Alevilik gibi kutsal, yüce, ayaklar altına alınamayacak ve basite indirgenmeyecek kadar büyük bir değerleri olan bir misyonu temsil ediyoruz. Herkes haddini bilsin.
_Eline,
-Beline,
-Diline
Sahip olamayanlar gelmesin. Temiz formumuzu kirletmesin..
Deli Aşık...
deniz gibi 03.05.2006, 13:38 <TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Ablacığım geçmiş olsun.Bu duruma üzüldüm, seni yeteri kadar tanıyorum bu sözleri kullanan kişinin öz salaklığıdır olay.Yine de heyecanını ve güzelliğini yitirmeyeceğinden eminim...
Olayı şiddetle kınıyorum.
</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
seheryelikiz 03.05.2006, 15:27 Selva can sizi bu konuda destekliyorum.Bayan olarak günlük hayatta birçok kötü durumla karşılaştığımız gibi internettede aynı sorunlarla karşılaşabiliyoruz yalnız biz bayanlar olarak alevi forumu ve bu forumda bulunan canları farklı bulduğumuz için buradayız.niyeti kötü olan insan heryerde kendini gösterecektir tabiki bizim içimizdede o tip insanlar var.bu tür insanlarada gereken neyse yapılmalı.ayrıca bu konuyu burada açıkça belirtmen doğru karardı...yanındayız
izmirksk 03.05.2006, 15:58 öncelikle geçmiş olsun selva hanım...
sonuçta sanal alem olduğu için her forumda olabiliyor...ve her sünniyim diyen sünni olmadığı gibi aleviyim diyende alevi değildir.....
daha öncede çok tartışıldı hatta ali ekber böyle bir konu başlığı açmıştı...
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=8813
tabi sadece özel mesaj değil hepside dahil sıkıntı verici bir durum..o insanlara bakıp aldanmayın..mesela sırf bayanları taciz etmek ve huzursuzluk çıkarmak için üye olanlar bile olabilir...
bunlar yüzünden soğumamak lazım önemli olan forumun genel duruşudur...
Selva abla. senin chatte başına gelen, günlük hayatta aynısı veya değişik versiyonları bayanların başına geliyordur.Bu tür rahatsızlıklar maalesef oluyor.
çeşm-i naz 03.05.2006, 16:31 selva ablacım çok haklısın benim de başıma böle şeyler geldi dün adam profilimi bakıp bana ilginç ilginç laflar sölüo chat kanalını girip konuşmak yerine resmen asılıolar biz oraya canlarla tanışmak sohbetmeye giriozruz birilerinin amaçları daha başka oluo ablacım senin yanındayızzz sonuna kadarda hakılısın sen takama kafanı böle şeyleree lüzümsüz insanlar bunlarr....
sevgili selva geçmiş olsun üç beş kendini bilmezin yaptıkları bizim paylaşımlarımızı sabote edemez allah onun yardımcısı olsun
evren avşen 03.05.2006, 16:34 merhaba didem bu can dediğin kişi senden özelden konuşup msn nini alan kişiyse ve sen bu kiişi hakkında böyle düşünüyosan o seni daha rahatsız etmeyecekir emin ol
iyidost69 03.05.2006, 16:38 Arkadaşlar formumuza sahip çıkmalıyız.
Sanal alemde de olsa, tarihte bir kez birlik olalım ve bunu tadını çıkaralım.
Saygılar..
uzuldum selava abla bu tip insanlar her toplumda olur hersey bize kalıyor sitededeki gorevlilere haber verirsek bu kisileri armızdan atarız. GELİNCANLAR BİR OLALIM......
makbule0658 03.05.2006, 17:12 selva canım geçmiş olsun.Kendini bilmez karakteri bozuk bir iki kişi yüzünden canını sıkmamalısın.Sitenin kapıları açık.İsteyen herkes geliyor.Aralarında art niyetlilerde olmuyor değil malesef.
ya arkadaslar bu olaya çok üzüldüm bizim yapacağımız tek sey böyle insanlari aramiza almayalim ve hemen forumdan attıralım
Bir Zeynep 03.05.2006, 17:27 Sevgili Selva bacim, ben böyle tür erkeklerimizi cok kiniyorum. Hepimizin bacisi, anasi namusu var. Böyle maksatlarla bu temiz sitemizi gelip nasil pisletirler?? Ne hissetiklerini cok iyi anliyorum ve bunu bizimle paylastidign icin seni tebrik etmek istiyorum. Keske daha önce Alevimene haber etseydin. Bu sitede bana Allaha cok sükür bölye bir durum olmadi, tüm canlara güvenir, kardes gözüyle bakarim, Allah icin bana da baska gözle bakan olmadi. Ilk zaman özel mesajlar gelirdi "Tanisalim mi, msn degiselim mi diye" mesajlar.. Tmama msn kötü bisey demiyorum, ama yinede istemedigimi söylerdim her zaman. MSN chati mati yapmak icin buraya gelmedigimi saygili bi seviyede söylerdim, hatta sonrada imzami "Benden tokat yemegin" e degistim ya hani... :) Her neyse, böyle ufak defek seyler oldu ama hersey kendi elinde canim, sen ne derece sert tepki verirsen, seni o kadar iyi tanirlar, bak bakalim bi dahakine yoghurdu bile olsun üfleyerek yemiyolarmi, agizlari bi kez yandiysa sütten... Her neyse... Bi kez baska bi yerde cok kötü, cok ama cok feci bir haksizliga terbiyesizlige ugradim, size anlatayim: Arzu Sahini bilirsiniz, cok severim. Sitesindeki ziyaret defterine bi yazi biraktimdi ve orada email adresimi de yazdim, ne bilyeim onunda yayinlanacagini. Megersem üstüne tiklayim, yazi yazan kisinin adresine ulasabiliniyomus. NErden bileyim? Bana simdi yazilar yagdi. Kusura bakma can, adresimi nerden aldin, ben kimselerle tanisip konusmak istemiyorum, sen yoluna ben yoluma, saygilar... dedikce bunlar azmaya baslayip bana küfürleri yagdirip, utanc verecek laflari etmesinlermi bi de. Bazen iste YINDEDE kendini kurtaramiyosun iste, ne kadar sert (ama yine de güzel sözlü) olursan ol... Cagresiz kaldim...Forumda Halil abi var, ona danistim, yardim istedim. Allah Razi olsun, o pisliklere haddini gösterdi. Bide utanmadian, bana kara calip, ama kizda söyle böyle dedi diye yalanlare atmasinlarmi... Neye ugradigima sastim, Allahtan Halil abim bana inandi. Ona bunu söylemek bile cok güc istedi, ama kendim caresiz kalmistim, ona sigindim. Sana tekrar tsk edip, sevgilerime saygilarimi gönderiyorum, Halil abicim.
Bak iste, sevgili Sevalcim. Böyle pislikler her yerde var. Bu siteye gelip, kizlarimiza, namuslarimiza göz koyup birilerini "ayarlama" amaciyla girenin Allah balasini versin diyorum.
Allah forumumuzu böyle tür pisliklerden korusun. Tüm canlara selam olsun.
Sevgiler, saygilar.
Zeynep
NOT: aklima gelen bisey var: Alevimen belki münkünmüdür bilmiyorum ama acabaa Özel mesajlarda mesela birilerinden mesaj almak istemiyorsan, bi kisiyi "Banlayabilirmisin", heni ne yazarsa yazsin, sana ulasuyo olacak mesajlari, örnegin seni rahatsiz ediyosa, onu banlar modlara haber verirsin, onlar gerekeni yapar!? Eger ki chat böyle devam ederse, bence tam kaldirilsin ortadan. Düsün, herkes (üyeler) girebilir, yazabilir. Aramizda her türlü insan olabilir... Bilmiyom, sadece bi fikir. Özel mesajlarda banlanma olayi iyi olur ama bence, chati bilmemde (zaten cok cok nadir girdigim var, saysan belki bes kere anca ugramistirim)...
iyidost69 03.05.2006, 17:50 Arkadaşlar konuya birde diğer taraftan bakacak olursak.
Demekki formumuz o kadar seviyeli ve otokontrole sahipki ve üyelerimizin büyük çoğunluğu kaliteli, seviyeli ve aleviliğe ve insanlığa gönül vermiş kişilerki ne mutlu bize. Değil mi??
Onun için hiç bacımız ve canımız canını sıkmasın, gönlünü hoş tutsun.
Eline, beline ve diline sahip olmayana haddini bildiririz.
Bilininki, alevilerde en büyük günah zina ve başkasının eşine kötü gözle bakmadır. Namus ve şeref bizim için olmazsa olmazdır. Canımızdan vazgeçeriz ama namus ve şerefimizden vazgeçmeyiz.
Farklı niyeti olanların yolu açık olsun, bizden ve formumuzdan uzak olsunlar..
Saygılar...
bu topiv taziye defterine benzadi:))))(allah korusun)
iyidost69 03.05.2006, 17:54 Sevgili Luga;
Bu konu dalga geçilecek ve geçiştirilecek bir konu değil..
Biz herhangi bir forum değiliz.
Biz "Alevi forum"uz....
Selva arkadaşımızı büyük yürekliliğinden dolayı kutluyorum ve geçmiş olsun diliyorum.
Lütfen birkaçtane dengesiz insan yüzünden moralini bozma.Her ne olursa olsun hemen yetkili kişilere bildir.Böyle insanlar burada barındırılmaz bundan kesinlikle emin olabilirsin.
Bu tür insanlar mutlaka vardır ve dahada olacak bugün sana yarın bana maalesef.Kendine güvenini sarsma bu tür insanlarla mücadele etmemiz lazım.Lütfen moralini bozupta foruma girmeyeceğim falan da deme .UNutma ki bizler hep beraberiz bunları elbirliği ile aşacağız merak etme.
Canım kardeşim üzüldüğün şeye bak sen bana yolla isimleri bana bunalrı rezil etmezsem gel yüzüme tükür..
Yalnız değilsin unutma foruma sahip çıkalım.bu tür pislikler burda barınamaz.Sevgiyle kal...
sevgili iyi dost ağabey...: Selva ablaya yapılan çirkin olayı (ben bunu yazarken) 31 arkadaş da kınadı: ben de dahil.
Dalga geçilecek bir konu olmadığı da kesin. Ama biraz da biz işi espiriye döküp rahatlıyalım.
Bu forumunun farklılığınını da bu olayla da ölçmeyelim olur mu sayın ağabey.....Burda canların bir birine ufak takılmalarına da höş görelim. nede olsa büyük bir hoşgörü kültüründen geliyoruz
Merhaba Arkadaşlar....,
Sn:...Selva duyarlılığınız için tşk.ler....
Foruma sadece aleviler gelmiyor....alevi olmayıp girenlerde var.Bu yüzden "sanal alem" olduğundan bazı konularda güvenilirlik önemli bir yer teşkil eder.Size bunları yapan bizdende değildir.Ama sizden isteğim..;
1- Bu tür konuların artık forumda açmayınız.Çünkü;bu tür konularda üyelerin ne yapması gerektiği belirtilmiş.Burada siz değerli üyalara düşüyor görev.Rahatsız oluyorsanız bildirin "yönetici arkadaşlara" bitti.Üyelerin bu konuda neler yapması gerektiği daha önce anlatılmış ve neler beklenildiği belirlenmiş.
2- Forumda konu başlıklarını seçerken biraz dikkat edelim.
3-Bakınız forumda yönetim daha önce bu tip olaylara karşı bir takım açıklamar yapmış.
http://aleviforum.com/showthread.php?t=6563
http://aleviforum.com/showthread.php?t=8813
4- Bu konunun hem kazana hemde kapatılmasını ve cevap yazılmamasını talep ediyorum.
saygılar!
iyidost69 03.05.2006, 18:08 Haklısın Şah-Mat Can,
Burada bitmeli...
Sevgiler.
Arkadaşlar,
Konu sanırım yavaş yavaş şekilden çıkıyor , üyelerimizinde fikir beyanları bu konunun tasdikli üyelerce tartışılması için kazana atıyorum.
Ayrıca Aleviforumun bu konuda duyarlılığı ve bu amaçla diğer arkadaşlarcada verilen linklerde konuyu ne denli ciddiyetle takip ettiği ortadadır.
Yanlız üyelerden ricamız bu tür konuya maruz kalan arkadaşlarımızın yönetime destek vermeleri gerekmekte ki konu takip eilebilsin.
Şah-Mat'a katılıyorum.
Tekrar ediyoruz hertürlü bu tür yaklaşımlar hiçbir şekilde forumumuzda suistimala yer verilmez gereken kişiler gerektiği şekilde yaptırıma maruz kalacaklardır. Üyelerimize düşen görev ise bu bilgileri o an online olan Yönetimdeki arkadaşa bildirmeleridir.
Anlayışınıza dayanarak bu konuyu kazana gönderiyorum
Alevimen 04.05.2006, 03:55 geçmiş olsun diyelim öncelikle...
site büyüdükçe alevi olsun olmasın başka niyetle gelenler artacaktır. karşılaşan arkadaşlar anında yönetime bildirse daha iyi olur. dışarı karşı bu tür konular yanlış anlamalar yaratabilir.
genel bir düşüncem var, foruma her tür insan gelmesin diye.
google aramalarında zannediyorum ki download kısmı dışında tüm forum görüntüleniyor. bu durum amacı aleviliği konuşmak olmayan insanların tesadüfende olsa foruma gelip gerek başka türlü provokasyon gerekse taciz olaylarına neden oluyor. mesela MÜREBBİ_EMRE adlı üye bir konuda uyarmama rağmen ısrarla yalan yazıyordu... hangi sebeple bilmiyorum ama sonradan o da banlanmış...
AleviForumun daha efendi insanların üye olması için sadece belli bölümler google den bulunacak şekilde ayarlansa sanırım google den türlü türlü amaçları olan kişilerde foruma gelme imkanı bulamaz. artniyetli gelenlerden bir kısmının farklı farklı adlarla sürekli gelmeside muhtemel tabii...
Bu ne derece kabul görür bilmiyorum ama mesela sadece Aleviliğin tartışıldığı bölümler googleden bulunabilse sorunlar azalır gibime geliyor.
Merhaba sayın Oli bey
Tabiki öneriniz efektif olma ihtimalı büyük fakat foruma birçok siteler tarafından 'link' veriliyor ve o linklerde 'üyelik gerektirmeyen tartışma platformu' olarak tanıtım kullanılyor ayrıca bu slogan resmi olarak google ve diğer internet resmi dizinler tarafından kabullenmiştir.
İlk öncelikle o linklerden gelen misafirleri bölümleri kısıtlayarak hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz. Fakat en önemli etken ise 'buraya erişemezsiniz üye olmanız gerekmekte' yazısı çok çırkın ve çağdışı olduğunu düşünüyorum şahsen böyle sitelere girdiğimde yani zorla üye olduğum yerleri pek ileri görüşlü platform olmadığını tahmin ediyorum tabi bu önyargıda olabiliyor ama genelde üyelik isteyen sistemlerde şahsen uzak duruyorum veya yüzlerce üyelerde mesaj sayısı 0'da donuk vaziyette kalıyor, hedef şaşırılıyor.
Forumda dediğiniz gibi sadece 'download' ve ek olarak 'tanışma/kaynaşma' bölümü misafirlere kapalı.
Ayrıca pandora kutusu olmak pek hoş olmadığını düşünüyorum, üye olan biri onu ne bekliyor çok iyi bilir çünkü önceden herşeyi okuyor üye olunca sadece yazı yazma hakkı veriliyor.
Saygılar, öneriler için daima açığız teşekkürler.
---
Sayın selva
Mesajınızı okurken üzüldüm ve forumuzda yaşadığınız rahatslıktan dolayı kusura bakmayın. Sizin ve diğer arkadaşlarında farkettikleri gibi reel hayatın refleksiyonlarını sanal alemdede görüyoruz bazen daha şiddetli bazen daha hafif. Gene üzülerek takip ediyorum ki Türkiye'de sanal taciz olayları son derece yüksek.
Kendi ülkemizi kötülemek istemesekte şöyle bir örnek yazayım:
İsviçrede bir bayan yolda yürüken üstüne uçak türbini düşme olanağı bir sapık tarafından tacize uğramasından yüksek ve eğer taciz edilirse 98% yabancı uyruklu yani yazmak istemiyorum ama gene bizim insanlar veya balkan ülkeleri.
Türkiyede ise taciz olayları inanılmaz boyutlarda.
İsviçrede yaşadığım için İsviçre-Türkiye kıyaslamasını azda olsa yapabiliyorum şimdi neden Türkiyede o kadar tacizci var olayını araştırmak bana düşmez - tabiki kendi düşüncelerim var ama zamanı ve yeri deyil. :)
ve diğer arkadaşların dediği gibi azda olsa öyle insanları tespit ettiğinizde derhal moderatörlere bildirin en iyisi o an online olan kişiye ÖM yazın.
Saygılar
Alevimen
|