Orijinalini görmek için tıklayınız : nedir bu fenerbahçe'de ki hazımsızlık?

Azrail
04.05.2006, 13:54
iki senedir türkiye kupası finallerinde kaybeden fenerbahçe geçen sene olduğu gibi bu senede kupa törenine ve basın toplantısına katılmadan stadı terketti, nedir bu hazımsızlığın sebebi?

bence fenerbahçe'de şu ''en büyük benim'' sözünü algılama yanlışı var, hakikaten kendilerini dünya futbulunda büyük yer edinmiş. dünya futboluna katkıda bulunmuş, türkiye ligini aşmış bir takımım görüntüsü var, halbuki bu yanlış, herşey ortada, kendinisi dev aynasında görmekten ne zaman bıkacaklar,

fenerbahçe; siz bir barcelona, siz bir milan, siz bir manchester unıted değilsiniz, bu düzeyde takım değilsiniz,

siz bir beşiktaş, siz bir galatasaray, siz bir trabzonspor düzeyinde takımsınız,

ne zaman ki bu gerçeği kabullenirseniz, o zaman gereken saygınlığı kazanırsınz, ne zaman ki yenildiğiniz maclarda basın toplantısı yapmaktan kacmazsanız o zaman saygınlık kazanırsınız,

dünya kupası gibi, şampiyonlar ligi gibi, üst düzeyde turnuvalarda bile finalde kaybeden ülkeler cıkıp törene kazanan ülkeyi alkışlamasını biliyorlar, işte profosyonellik bu, demek ki fb şampiyonlar liginde finale yükselse ve kupayı kazanamasa hemen stadı terkedecek, tabiri caizse bu yapılan ÇOCUKLUK, SAYGISIZLIK,

ne diyelim umarım bükemediği eli öpmeyi öğrenirler,

saygılarımla

helige_62
04.05.2006, 14:13
iyide ortalığı geren taraf yıldırım demirören bence çünkü adban polatla yemek yemeler yok çıkıp inşallah galatasaray şampiyon olur demesi sence doğru birşeymi dünkü kupa maçını az izledim çünkü beşiktaş güzel oynuyordu ama bence bu oynunu galatsaraya karşı oynamıyacak ama bir fenerli olarak tebrik ediyorum töreen kounsuna gelincede bişey demiyorum katılıp katılmamak onlara kalmış saygı duymak lazım...

Azrail
04.05.2006, 14:35
iyide ortalığı geren taraf yıldırım demirören bence çünkü adban polatla yemek yemeler yok çıkıp inşallah galatasaray şampiyon olur demesi sence doğru birşeymi dünkü kupa maçını az izledim çünkü beşiktaş güzel oynuyordu ama bence bu oynunu galatsaraya karşı oynamıyacak ama bir fenerli olarak tebrik ediyorum töreen kounsuna gelincede bişey demiyorum katılıp katılmamak onlara kalmış saygı duymak lazım...sorun orda ya neden bir beşiktaş başkanı çıkıp gs'yi, ve neden bir gs baskanı bjk'yi destekliyor, önce bir igneyi kendimize batıralım lütfen,

bence en güzel konuşmayı Adnan Polat yaptı'' fb'ye şampiyonluk yakışır ama bu yönetime yakışmaz'' hakikaten dogru bir acıklama,

fb, internet sitesinde kupa törenine katılmama sebebi olarak hakemin yanlış yönetimini vurgulamış,( gecen senede katılmamışlardı ) hazımsızlıgın adı yanlış yönetim oldu

saygılarımla

alev_07
04.05.2006, 14:38
sorma arkadaşım çıldırıyor eşim dünden beri fenerbahçe yüzünden!!!!

birdal can
04.05.2006, 14:45
ya arkadaşlar neden kıskanıyonuz gs ile bjk arasındaki kardeşliği.yani yani

Erki
04.05.2006, 14:47
fb, internet sitesinde kupa törenine katılmama sebebi olarak hakemin yanlış yönetimini vurgulamış,( gecen senede katılmamışlardı ) hazımsızlıgın adı yanlış yönetim oldu

sevgili olgun

söylermisin anti-fb nezaman bitmistir. busene neyse gecen senede aynisidir. suanda ilk siralarda gs yada bjk olmus olsa. buseferde 2. ve 3. ler kardes olcakti. gecen sene fb nin sampiyon olmasiyla basliyan anti-fb, anelkanin elle gol atmasiyla basliyan ittifak, fb nin ligde yanliz oldugunu gösterir. yani

seneye ilk siralarda olursak bu kardeslik devam eder, eger ikinci olursak bi kardes takimimiz olur

saygilar

Not: Hakeme gelince berbat diil ama yetersiz kaldi pozisyonlarda. alexin bicok pozisyonunu devam ettirdi

Serkan_Devrim
04.05.2006, 14:53
olgun tasdikli üyeliğin hayırlı olsun. çok sevindim buna. ayrıca bir galatasaraylı olarak dün BJK futbolunu çok beğendiğimi söylemeliyim. dün daha çok isteyen ve inanan BJK idi.

Azrail
04.05.2006, 14:54
sevgili olgun

söylermisin anti-fb nezaman bitmistir. busene neyse gecen senede aynisidir. suanda ilk siralarda gs yada bjk olmus olsa. buseferde 2. ve 3. ler kardes olcakti. gecen sene fb nin sampiyon olmasiyla basliyan anti-fb, anelkanin elle gol atmasiyla basliyan ittifak, fb nin ligde yanliz oldugunu gösterir. yani

seneye ilk siralarda olursak bu kardeslik devam eder, eger ikinci olursak bi kardes takimimiz olur

saygilaryanlış düşünüyorsun CAN,

gs 4 sene üstüste şampiyon oldu, uefa yı aldı süper kupayı aldı, ama fenerbahçe'nin su 2 yılda yaptıgını yapmadı, kendilerini dev aynalarında görmedi( ben sokak muhabbetlerinden değil, yönetim olarak kastedıyorum) o yüzden kimse anti-gs yapmadı, aksine alkışladı,

bence suclu fenerbahce yönetimi, takımı soyutlaştıran, takımı kinciliğe iten yönetim, şu ülkede fenerbahce yunan takımıyla mac yapıyor ve gs bjk (geneli degil) desteklemiyor, işte bu yanlış, kimi kimden üstün görüyoruz

Azrail
04.05.2006, 14:58
olgun tasdikli üyeliğin hayırlı olsun. çok sevindim buna. ayrıca bir galatasaraylı olarak dün BJK futbolunu çok beğendiğimi söylemeliyim. dün daha çok isteyen ve inanan BJK idi.teşekkür ediyorum Ali Ekber,
dün gece fb futbolu çirkinleştiren bir harekette, protestoda bulundu, o yüzden bu yazıyı yazdım, yanlış anlayan arkadaşlar varsa özürdilerim,

manifesto
04.05.2006, 15:50
Fenerbahçe giderek yanlızlaşıyor,
Kulupler birliğinden de tamamen çıkarıldı.
Yazık Aziz Yıldırım kulübü giderek yanlızlaştırıyor
Sportmenlik ve hoşgörü içerisinde bir kulüp yönetmesi gerekirken hırs ve tamağ gösteriyor bu hiçde iyi neticeler doğurmaz sanırım
Futbol dostluk ve sportmenlikdir Ahlaksızlaştırılırsa sonucu herkezi üzer

KoCGIRİ
05.05.2006, 08:51
Fenerbahçe giderek yanlızlaşıyor,
Kulupler birliğinden de tamamen çıkarıldı.
Yazık Aziz Yıldırım kulübü giderek yanlızlaştırıyor
Sportmenlik ve hoşgörü içerisinde bir kulüp yönetmesi gerekirken hırs ve tamağ gösteriyor bu hiçde iyi neticeler doğurmaz sanırım
Futbol dostluk ve sportmenlikdir Ahlaksızlaştırılırsa sonucu herkezi üzer

Fenerbahçe giderek yalnızlaşmıyor zaten yalnızdı, kurulduğundan beri yalnızdı, hiç bir zaman ittifaklar ,çıkar ilişkiler kurmadı, kimseden de medet ummadı.
Başkanı bir büyük takım başkanı(ö.canaydın) olan "klupler birliği"nin diğer anadolu takımlarına fayda sağlamayacağı gerekçesi ile zaten 3 ay önce Fenerbahçe bu birlikten ayrıldığını açıkladı, o zaman o açıklamayı onaylamayan birlik şimdi "ihraç" diyor ve gerçekten komik oluyor.
hangi spor klubü sportmen ve hoşgörü içerisinde yönetiliyor ki bu misyonu Fenerbahçe ye yüklüyorlar , diğer takım taraftarları Fenerbahçeden beklediği sevgi, saygı ve hoşgörüyü Fenerbahçe ye gösteriyor mu?
"hırs" kötü birşey midir, hırs ve azim olmadan başarılı olunabilir mi hayatta? bir kurum veya kişi "hırs gösteriyor" diye eleştirilebilir mi,hele ki bu can damarı rekabet olan spor da...saygılar...

karakartal
05.05.2006, 10:17
Yanlış düşünüyorsun koçgiri. Özellikle kuruluşundan beri yanlızdı ifaden biraz abartı buldum. Bunu bazı Beşiktaşlılarda çok yapıyor. Aşırı subjektif ve duygusal davranabiliyorlar.

10 kişilik bir ortama katıldığında bir insan yanlız kalabilir ve eleştirilebiliyorsa 10 kişi suçlu olabilir. Ama bu her ortamda süreklilik kazandıysa o problem 1 kişidedir.

Tek problem Fb yönetimlerinde yapay sportmenliğin olması. Samimi değilller hiç bir konuda. Bunun da temelinde yatan gerçek, kendini uzlaşmacı değil emredici ve lider bir konumda görmek istemesi. Saygı duymak istiyorsan saygı göstermelisin.

KontraATAK
05.05.2006, 11:14
http://www.haberturk.com/foto2/fbkupagorenler.jpg

KoCGIRİ
05.05.2006, 12:01
Yanlış düşünüyorsun koçgiri. Özellikle kuruluşundan beri yanlızdı ifaden biraz abartı buldum. Bunu bazı Beşiktaşlılarda çok yapıyor. Aşırı subjektif ve duygusal davranabiliyorlar.

10 kişilik bir ortama katıldığında bir insan yanlız kalabilir ve eleştirilebiliyorsa 10 kişi suçlu olabilir. Ama bu her ortamda süreklilik kazandıysa o problem 1 kişidedir.

Tek problem Fb yönetimlerinde yapay sportmenliğin olması. Samimi değilller hiç bir konuda. Bunun da temelinde yatan gerçek, kendini uzlaşmacı değil emredici ve lider bir konumda görmek istemesi. Saygı duymak istiyorsan saygı göstermelisin.

sevgili kardeşim güzel eleştirin için teşekkürler
ancak
kullandığım "yalnız" kelimesini belki sen "sayı olarak az" veya "diğerlerinden farklı" gibi kavramlarla karıştırmışssın sanırım,orada benim kastım "herhangi bir rakibine karşı ittifak kurmaması","kimseden medet ummaması" şeklinde kullandım yani Fenerbahçe rakibiyle rakabette olduğunda diğer rakibinden yardım istemez,medet ummaz,bu anlamda hep YALNIZ mücadele eder ve ne yazikki rakiplerinin ittifakı karşısında hep YALNIZ dır.
umarım açıklayabilmişimdir.
Samimiyete gelince;
"Ligde şampiyon Fener olmasın" diyen ve kupayı Federasyon başkanının babasına hediye eden bir klup başkanı ile "Kupayı Fener almasın" , "Trabzon Fener i yenecek" diye iddia eden klup asbaşkanı arasındaki samimiyetleri görünce bu kavramı tekrar sorgulamak gerekir.
kusura bakmayın kimse FENERBAHÇE den böyle samimiyetler beklemesin.

not:KontraAtak hoşgeldin foruma,ilk mesajında çok espiriliydi, hep böyle sempatik mi olacaksın:)

okan02
05.05.2006, 21:43
fenerbahce senilen spor kulübü cumhuriyet icinde cumhuriyet kurmaya calisiyor...

şahan62
05.05.2006, 21:57
canlar bu fenerbahceyi hiç sevmiyorum sevmedim de niye bilmiyorum.iş GALATASARAY A gelince işler başka oluyor bu takımda kendimi buluyorum.fenerli arkadaşlar kusura bakmayın.bjk ye gelince güzel bir takım severim.

ali_naki
06.05.2006, 08:03
sevgili kardeşim güzel eleştirin için teşekkürler
ancak
kullandığım "yalnız" kelimesini belki sen "sayı olarak az" veya "diğerlerinden farklı" gibi kavramlarla karıştırmışssın sanırım,orada benim kastım "herhangi bir rakibine karşı ittifak kurmaması","kimseden medet ummaması" şeklinde kullandım yani Fenerbahçe rakibiyle rakabette olduğunda diğer rakibinden yardım istemez,medet ummaz,bu anlamda hep YALNIZ mücadele eder ve ne yazikki rakiplerinin ittifakı karşısında hep YALNIZ dır.
umarım açıklayabilmişimdir.
Samimiyete gelince;
"Ligde şampiyon Fener olmasın" diyen ve kupayı Federasyon başkanının babasına hediye eden bir klup başkanı ile "Kupayı Fener almasın" , "Trabzon Fener i yenecek" diye iddia eden klup asbaşkanı arasındaki samimiyetleri görünce bu kavramı tekrar sorgulamak gerekir.
kusura bakmayın kimse FENERBAHÇE den böyle samimiyetler beklemesin.

sevgili koçgiri,

kimsenin kimseden medet umduğunu sanmıyorum.. başkanlar da fikirlerini söylemekte serbesttirler.. 2 başkan aynı fikirdeler diye birbirinden çıkarımı vardır ? ömer çavuşoğlu da zamanında gs nin başarılı olmasını istemiyorum dememişmiydi.. bu da bir kişisel görüştür.. demirören çıkıpta gs maçını kaybedeceksiniz diyebilirmi hiç, bunu hangi futbolcu kabul eder ? inşallah gs yi yenip, yanlış düşünceleri ortadan kaldıracğız..

Yalnızlık konusuna gelince fb yönetimi anlaşılmaz bir tutum sergiliyor.. kupa maçında seremoniye çıkmama gibi..büyük herzaman büyüktür, seremoniye çıkmak fb yi küçültmezdi, tam tersi.. bence maçtaki tek TARTIŞMALI pozisyon frikikti, o da gol oldu.ondada kaleci volkanın hatası vardı. yani ortada ne durduk yere verilen penaltı, ne de elle atılan gol var.. bence bu gibi hareketler sizi yalnızlaştırıyor.. Zaten antipatik olan fener taraftarı değil, yönetimidir.

saygılar..

ONU®
06.05.2006, 16:00
Katılıyorum.Bence de FB'yi antipatik yapan nedenler,yönetim kaynaklıdır.Aziz Yıldırım'ın BJK maçından önce sarfettiği hakaret derecesine varan sözler ve kupa törenine takımın çıkarılmaması bunlara örnektir.Bu kupa töreni hadisesi,Fenerbahçe'nin geçen sezon Galatasaray'a 5-1 yenildiği kupa finalinde de yaşanmış,yönetim takımı törene göndermemişti.

dejan
06.05.2006, 17:19
canlar bu fenerbahceyi hiç sevmiyorum sevmedim de niye bilmiyorum.iş GALATASARAY A gelince işler başka oluyor bu takımda kendimi buluyorum.fenerli arkadaşlar kusura bakmayın.bjk ye gelince güzel bir takım severim.

Sevmemen büyük kayıp değil....
Fenerbahçe camiasının içinede dert oldu biliyomusun şahan62 nin Fenerbahçeyi sevmemesi.....

KoCGIRİ
07.05.2006, 00:57
sevgili ali naki
temcit pilavı gibi karıştırıp duruyoruz aynı konuyu ama açıklık getirmek için yazmakta fayda var.
öncelikle verdiğin ö. çavuşoğlu örneği çok hatalı,sapla samanı karıştırmışssın, eğer o "X takım şampiyon olsun" demişse dediğin doğru olur, (üstelik o X takımla son haftalarda kendi evinde maç yapma şartı da olacak) araştır bakalım var mı herhangi bir Fener yöneticisinin tarihte böyle bir eylemi...
(biz kimseden medet ummayız ve kimselerle ittifak yapmayız laflarımı tekrar hatırlatırım)
gelelim bjk başkanına;
eger O "6S şampiyon olsun" derse güzel türkçemizde bunun adına "fikir söylemek" demezler. buna "temenni" ya da "istek" derler.
tabiki insanlar fikirlerini söylemekte serbest oldukları gibi isteklerini dile getirmekte de serbestlerdir.
ama
bu isteğin içinde senin o rakibinle maçın varsa hele,iş istek boyutundan çıkar,başka birşey olur, adını sen koy artık onun.
bu konuyu daha da uzatmanın alemi yok sevgili karakartal ın açtığı http://www.aleviforum.com/9965-bethiktath-olarak-yanlyth-yaptyk.html
konuya bakmanı tavsiye ederim.

ayrıca bu YALNIZLIK kelimesinin tekrar tekrar altını çizeyim.
FENERBAHÇE tarihinde hiç bir kurumdan veya spor klubünden destek görmemiştir,kendisine karşı kurulan kutsal ittifaklar karşısında YALNIZdır,tek başınadır,isyan eder,17 takıma da kafa tutarak koşar 17.ci şampiyonluğuna.

kupa maçında seramoniye çıkmamaya gelince;
bence yanlış bir karardı,çıkılması gerekirdi,
ancak;
3 Nisan 2002 de Bursa da oynanan Bjk-Kocaelispor Türkiye Kupası finalinde rakibine 4-0 yenilip seramoniye çıkmayan Bjk takımını hatırlatırım.

bu arada dejan kardeş: katılıyorum sana :)

ONU®
09.05.2006, 22:38
Alıntı:
3 Nisan 2002 de Bursa da oynanan Bjk-Kocaelispor Türkiye Kupası finalinde rakibine 4-0 yenilip seramoniye çıkmayan Bjk takımını hatırlatırım.

O maçı çok iyi hatırlıyorum.Zaten bi güzel rezil olmuştu takım.

ilkay123
12.05.2006, 11:40
Galatasarayli arkadaslari anliyamiyorum ligde 6 puan aldik kupadan eledik hala kendilerini sampiyonluga layik Feneri de hazimsizlikla sucluyorlar.YENILENIN DEGILDE YENENIN HAZIMSIZLIKLA SUCLAMAK NE DERECE DOGRU?Gecmise degil gelecege bakalim ispanyanin lig (8) INCISI uefa YI ALDIKTAN SONRA......

vigor_people
12.05.2006, 17:04
paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık

manifesto
12.05.2006, 17:07
Galatasarayli arkadaslari anliyamiyorum ligde 6 puan aldik kupadan eledik hala kendilerini sampiyonluga layik Feneri de hazimsizlikla sucluyorlar
:) PAZAR 20:45 Şampiyon Galatasaray,altı puan sizin olsun şampiyonluk bizim haniymiş türkiye kupanız:)
Galatasaray değil ölçüt ve başarı KUPA dır aslolan
taraftarımız şampiyonluğu kutlamaya hazır
5173

ilkay123
14.05.2006, 14:40
Arkadaslar herkesin görüsüne saygi duyuyorum ancak;fenerbahcenin diger üc kulüblerimize karsi lig maclarindaki üstüünlügünü unutmayalim.SAMPIYONLUK BENCE fenerbahce nin hakki.Yöneticilerin zaman zaman yaptiklari hatalari tüm camialara yüklemek dogru degildir.Biz Türk toplumu olarak her konuda hosgörüden uzaklastik.Baskalarinin basarilarinda hep bir bahane bulup camur atmada sampiyonuz. Hakem hatalari taraf oldugumuz takimimin yaninda ise görmeyip rakip takimlari takip ediyoruz.Bu da kimlerin bazi seyleri hazmedemediklerinin bir kanitidir.SelamlaR...

murat_ank20
14.05.2006, 14:42
fenerbahçeyi çekememezlik yok sadece başkan Aziz Yıldırım olacak kişi diğer takımları kışkırttı ve olayları buralara getirdi şimdi ise türkiyede 17 takım sevmiyor fenerbahçeyi.

meymane_usari
14.05.2006, 19:59
canlar onlar fenerbahçeyi değil aziz yıldırım ı sevmiyorlar neden çünkü fenerbahçeyi türk futbolunu kalkındırdı diye dünya nın sayılı tesislerini ve stadını yaptı şimdiki şartlarda milli takım hangi statta futbol oynamaya layık size soruyorum--benim yanıtım belli Kadıköy-Şükrü Saraçoğlu Stadı

mehtioğlu
30.05.2006, 14:26
istanbul takımı olması yetmez mi sizce?anadolu takımları aynı şeyi yapar mı?
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
dostum taş beton duvarlarla övünmeyi bırakın avrupada fb yüzünden türkiyenin puanı düştü artık ön eleme oynamadan kupalara katılamıyoruz.cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran insanları kim sever?