Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanrinin Arabalariii

eren
23.07.2005, 18:48
SLM.. dostlar.. arkadaşlar...

geçenlerde elime böyle bir kitap geçti.. çok güzel bir bakış açısı var...

bu kitapı size öneriyorum.. mutlaka okuyun.. çünkü..: okuyunca bazı olaylara nasıl bakılacagına daha iyi karar vereceksiniz..

şu günlerde foruma daha doğrusu NETTE fazla giremiyorum..

ama girdiğim zamanda böyle kısa yazıp çıkıyoru.. oysa ne kadar çok şey paylşamka isterim..

HER NEYSE...

bu kitapı okumanızı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum...

yazarı..: ERİC Von...

SAYGILARIMLA

gulizar
23.07.2005, 19:53
selam

ayni kitabi bir arkadasimda tavsiye etmisti bana ,birde Tanrilarin ayak izleri olmali bende merak ediyorum.eger okursam paylasirim sizinle .
söylendigine göre cok ilgincmis.

ErdalNET
23.07.2005, 22:41
Kitabı okumuştu. Eric Von Daniken'ın kitabı. Ben kitabı beğendim. Akıcı bir kitap. Her açıdan kitaba bakar ve kendinize göre birşeyler çıkarabilirsiniz.

ErdalNET
23.07.2005, 22:41
Yanlışlık.

eren
24.07.2005, 17:48
selam

ayni kitabi bir arkadasimda tavsiye etmisti bana ,birde Tanrilarin ayak izleri olmali bende merak ediyorum.eger okursam paylasirim sizinle .
söylendigine göre cok ilgincmis.

slm ....GÜLİZAR

Ben okumanı tavsiye ediyorum.. bu yazarın toplam 5 ADET kitapı var.. ve her şeyi belğeleyuerek anlatıyor..!!

yanlış anlama oku diyorum YAZDIKLARININ HEPSİNE İNAN DEMİYORUM..??

AMA BENCE .. benim kafamda oluşan sorulara en iyi cevapı veren bir kitap oldu..

burda İZAFİYET TOERİSİ Var.. ALBERT ENSTİENIN .. onunla ilğilide bir takım bilğiler var.. bence bu kitapta çok şey bulacaksın...

SAYGILARIMLA

gulizar
25.07.2005, 00:12
selam Eren
sagol, bana tavsiye eden arkadasimda aynen öyle söyledi ,simdi daha cok merak ettim.

saygilar benden.

yaraLiCeyLan
25.07.2005, 15:04
Güzel bir kitap okumiyali bayagi olmus ben de okuyayim.

Yakapınarlı
26.11.2005, 19:33
tanrının arabalarında ilk sayfalarda şöyle yazar bu kitabı yazmak cesarat istediği gibi okumak ta ayrı bir cesarat ister.buna benzer birşey yanlış yazmışta olabilirim.ama tanrının arabalarından ben çok etkilenmedim o kitaba benzer varoluşun çöküşüyle yokoluş diye bir kitap okumuştum bulursanız tavsiye ederim ama yazarını tam hatırlayamıyorum.

mercan
27.11.2005, 13:19
bencede çok güzel bir kitap "eric van daniken " bu kitabıyla çok eleştiri aldı ama kitabı dünyanın biçok yerinde satış rekorları kırmıştır.. bende eren gibi bu kitabı şiddetle tavsi ediyorum arkadaşlar.

pirsultanca
09.02.2006, 16:42
Şimdi bazı arkadaşlar merak edebilir? Nedir bu kitabın konusu diye?

Kısaca şöyle diyebiliriz. Yazar kitapta; Mısır piramitleri, Piri Reis haritası, Mağara Resimleri vb. örneklerle,bundan binlerce yıl önce uzaylıların dünyaya geldiğini ve bu eserleri inşaa ettiklerini, bazı işaretler bıraktıklarını savunuyor.Tezini resimlerle anlatması, örneklendirmesi kitabı ilginç kılan başka bir özellik. Yani Tanrıların arabaları derken TANRI uzaylıları, ARABALAR ise ufoları simgeliyor.

Tavsiye ederim.

Serkan_Devrim
09.02.2006, 17:01
erich van daniken çok beğendiğim bir yazardır. tanrıların ayak izleri, yıldızlara dönüş, tanrıların stratejisi, tohum ve evren, kiribati'ye yolculuk, yoksa yanıldım mı?, tanrıların mucizeleri, tanrıların arabaları kitapları çok ünlüdür. şu anda da tanrıların geldiği gün adlı kitabını okumaktayım. mayaların gerçeklerini yansıtmakta kitap. kendisine burdan saygılarımı sunuyorum. kitaplarını da herkese tavsiye ederim.

dilemma
24.07.2006, 21:45
evet gayet çarpıcı şeyler var bütün kitaplarında ama işin garip yani onları belgeleyerek anlatması