Orijinalini görmek için tıklayınız : Burnunuzu karıştırın

yener
04.05.2006, 19:19
BURUN KARIŞTIRMAK SAĞLIK AÇISINDAN FAYDALIYMIŞ MEĞER

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Çocukları engellemeyin
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

Hadi herkes mekanik temizliğe.:p:komik:p:komik:p

colddream
04.05.2006, 19:21
BIRRR diyorum valla..

size afiyet olsun bay Bischinger

Aziz
04.05.2006, 19:45
abı ben almıyım ya

sunni06
07.05.2006, 10:55
böööööğğğğğğeeeee!
Bide yiycezmi yaw:)

Nesimi
07.05.2006, 11:04
obaaaaaa proflar nelerle uğraşıyorlar

Aziz
07.05.2006, 23:37
abı hap yapmak ıyı bırseymıs aslında ne yapsak

deniz gibi
07.05.2006, 23:40
Muhterem büyük adamlarsınız yahu...
Bu bilimsel çalışmayı yaymakta gösterdiğin çaba ve güzel temenniniz her türlü taktire şayandır...
Eyvallah

sonerk
08.05.2006, 00:51
Vay anasını vay burunu iyice karıştırıp içindekileri çıkartıp kızartmak var bide yanına rakı açtınmı oooooooooooo yemede yanında yat ...

yener
08.05.2006, 17:51
Muhterem büyük adamlarsınız yahu...
Bu bilimsel çalışmayı yaymakta gösterdiğin çaba ve güzel temenniniz her türlü taktire şayandır...
Eyvallah

Aslında bu konuyu burda mı yoksa mizahlar bölümünde mi açayım diye baya bi tereddüt yaşadım.
Bende gerçek olabileceğini pek düşünemiyorum.
Sadece ilginçliğinden dolayı paylaşmak istedim.:yamukgul:

Hüseyin69
08.05.2006, 18:10
saglik acisinda burun karistirma ve buna benzer bir sürü yöntem var
ama ben hic birine gerek duymuyorum cünki soludugumuz hava bile zararliysa
ömrüm nereye kadar gidiyorsa yolu acik olsun derim

Erki
08.05.2006, 18:13
iyikide örenmis olduk... ögghhhh

artik koltuk aralarina yapistirmalar olmaz:D:D:D:D:D:D:D:D

PirO_62
08.05.2006, 18:25
bilgisayar basırda 24 saat rakip tanımam çok sağlıklıyım zati:p :p :p :p

sonerk
08.05.2006, 21:02
Çorbası nasıl olur bunun acabaaaaaaaaa ...

selva
08.05.2006, 21:10
ya bir gün yap iç soner bizide forumdan bilgilendir kardeşim.Yalnız gizli gizli bir çok insanın yaptığı bişi burun karıştırmak.refleks olduğu kesin.Ben almıyım böyle sağlığı.Köpeklerde pisliklerini yerler acaba onunda sağlık açısından bir faydası varmı.Bde prof arkadaşlar bunu araştırsınlar.Cidden çok merak ettim.

Sevgi Erkan
08.05.2006, 21:22
böyle sağlık olmaz olsun!
dr.lar başka ilaç bulsun..

sonerk
08.05.2006, 21:27
selva abla birgün yapar içerim ama benim burnumdan çıkan yetmezki çorba yapmaya nerden bulsak aceba satarlarmıki yoksa foruma ilanmı versek bol vitaminli burun kermesi alınır ilgilenlere duyurulur:11:

yusufçukgecegez
08.05.2006, 22:07
ne demişler;ağzının tadını bilsen,burnunun ....yersin.iyyrenç.

selva
08.05.2006, 22:14
ya soner ben sana katkıda bulunurum ama benimkilerde yetmez sen biraz piyasa araştırması yap bakalım ne kadar bulacaksın kardeş

sonerk
08.05.2006, 22:23
ya soner ben sana katkıda bulunurum ama benimkilerde yetmez sen biraz piyasa araştırması yap bakalım ne kadar bulacaksın kardeş

ben araştırırım selva abla sen hiç merak etme ama sende araştırısan iyi olur kolay bulunmuyoki bu kaşıkçı elması gibi mübarek nede olsa bol vitamin var içinde needsek aceba kime danışsak nerden buluruz bunu allah yardımcımız olsun ...

Asli
09.05.2006, 09:11
bu ne böle yawwww

ıyyyyyyyyyyy

canikocan
09.05.2006, 10:00
iyyyyyyyy iiiyrenç ne bu yahu. böyle sağlık mı olur.

haydarsultan
09.05.2006, 10:10
hah şöyle yaaaa... Rahat rahat burnumuzu karıştırabileceğiz artık.:D Şöyle asansörde felan tek başınayken hepimizin yaptığı gibi rahat rahat karıştıralım....
Hani onu şöyle burundan çıkınca nerde benim param nidasıyla yuvarlayıp ardından hadi sende oradan nidasıyla bir fiskeyle fırlatmanın ve bir kaç salise sonra pıt sesiyle gelen rahatlamanın tadını hepimiz çok çok iyi biliyoruzda bunu benim gibi itiraf edeniniz çok az bence :p

makbule0658
09.05.2006, 10:34
:olmadi Miğde bulandırıcı.Tiksinerek okudum.İyileştirici bir tarafı şurda kalsın düşüncesi bile hasta etmeye yetiyor:hopala

Roşna
09.05.2006, 10:42
ya ben karıştıramam zatenn burnuma dokunamıyorumm malum ameliyatlı.şimdi burda yazanlar burunlarını temizlemiyorlarmıı.yapmayın arkadaşlarr allah allah

güldestim
09.05.2006, 10:46
Acaba bu açıklamaları yapan profesör yiyormudur?Iyyyyy

Niwan
09.05.2006, 11:21
şimdi çocukların burnu akınca neden yediğini daha iyi anlıyorum demekki çok tatlı ama ben yinede almıcam ıyyyyyyy!

Niwan
09.05.2006, 11:22
şimdi çocukların burnu akınca neden yediğini daha iyi anlıyorum demekki çok tatlı ama ben yinede almıcam ıyyyyyyy!:p

Roşna
09.05.2006, 11:24
zamane çocukları buyüzdenn zekiymişş

Arguvan 44
09.05.2006, 11:28
iiiiiiiii ne yemesi yaw böööööööö aman olmaz olsun böyle saglik!

kavakli
09.05.2006, 11:30
simid kusucam ama haaa:D

selva
09.05.2006, 11:54
ya doğal yaşamın bir parçası yine bizim vücudumuz üretiyor.insan kendisinden tiksinirmi.sümükte bizim bir parçamız.benim gibi sinüzit olunda görün.onun bir damlası aksın diye neler yapıyorsunuz.sümük akmadan baş ağrınız geçmiyor.duvarlara vurasınız geliyor kafaları.sümüğünüzü-n kıymetini bilin.benden söylemesi

PirO_62
09.05.2006, 12:23
ıgghhttt arkadaşlar konu çok iğrençleşmiş :)))))

güldestim
09.05.2006, 13:04
Selva ablacım sünizit için burnuna tuzlu su çek.Bir arkadaşımda senin gibiydi ama tuzlu suyu bi çekerdi rahat ederdi.Amma bir gün sen yine çek burnuna ,gel bizim yanımıza birden forş diye bi aktı gülsek bi türlü gülmesek bi türlü kötü bir durum yaaa

pelinn_n
09.05.2006, 13:34
kusucam heralde.......böööö

sonerk
09.05.2006, 17:06
Siz hiç merak etmeyin arkadaşlar selva ablayla biz onun çorbasını yapım aşure çorbası gibi dağıtacağız nede olsa aşureden daha vitaminli kapış kapış gider haaaaaaaaaaaaaaaa..

denzz
09.05.2006, 17:46
vala adını sümük çorbası koyarsanıs pek kapış kapış gitceğini sanmıyorum ama diyosanızadı başka bişey olsun onu bilemem:)

sonerk
09.05.2006, 17:52
vala adını sümük çorbası koyarsanıs pek kapış kapış gitceğini sanmıyorum ama diyosanızadı başka bişey olsun onu bilemem:)

Gider gider can sen hiç merak etme biz ona güzel bi isim buluruz mesela yüzyılın vitamin ilacı bide zayıflatıyormuş diye bişey uydurdukmu sen o zaman gör kadın milletine ondan sonra çorba yetiştiremeyiz ondan sonra satış rekorları kırar IMF kredi veririz bi tutsun sen o zaman gör patentini alacam bi kaç iş kaldı onuda hallettikmi benden izinsiz kimse sümüklü pardon vitaminli çorba yapamaz savunun çorbacı sülooooooooo geliyooo...

denzz
09.05.2006, 18:39
o zayıflama konusunu açarsan adının bile önemi kalmaz emin olabilirsin:)

sonerk
09.05.2006, 18:51
o zayıflama konusunu açarsan adının bile önemi kalmaz emin olabilirsin:)

Tende tutacağını bildiğim için diyorum kadın milletinin tek derdi var o da zayıflamak gerçi onların derdi bitmeze biz öyle diyelim....

denzz
09.05.2006, 18:54
hepsi aynı deil:)sende yanii:)

sonerk
09.05.2006, 18:58
Doğru ya hepsi değil yarısından fazlası diyelim o geri kalanlarıda vitaminli diye kandırırız artık ...

selva
09.05.2006, 19:35
ya soner keşke aşure ile adını yanyana anmasaydın.o çok hassas birkonu neyse ben senin espri olsun diye yazdığını biliyorum

sonerk
09.05.2006, 19:44
Pardon abla demek istediğimiz o değil yinede öyle anlayanlardan özür dilerim tamam oldumu şimdi yine biz çorbamızı yapalım katkılarını bekliyorum ben yemekten fazla anlamam pişirmesi hazırlaması sana pazarlaması bana anlaştık..

selva
09.05.2006, 20:15
tamamda soner hem evde hem işte mutfaktan çıkmamak zor olur.ümit usta veya emine bedele yaptırak ne dersin satışıda daha garanti olur.benimki rejim çorbasına döner.bugünlerde rejime takmış durumdayımda

murat_ank20
09.05.2006, 20:25
İi o zaman herkes sokakta maden arar gibi burnundan pislik çıkarıp bide yesinşler :) böle bişiyi bitek bizim ülkemizde görürüz herhalde :)

yusufçukgecegez
09.05.2006, 21:03
kim karıştırdı bu burnu şimdi,ortalık karışmış yahu,bırakın abi fazla karıştırmayın.

denzz
10.05.2006, 08:26
şimdi gelinen son nokta ne?hangi şanslı insan yapcak bu çorbayı:)valla kolay gelsin ne diyelim emeği geçen herkese tşk ederiz artık:))

Festoolaa
10.05.2006, 11:47
Bööö kusucam vallah...

Arguvan 44
10.05.2006, 13:05
ne yemegi be iiiiiiiiiiiiiiii yaw nerden nereye geldik ha hehe :)

yener
10.05.2006, 17:27
**** Bu konuyu yazarken bu kadar yorumun geleceğini hiç düşünmemiştim hee
millet ufacık şeyden neler bulmuş
Adamlar çorba bile yapmış yaw...

:36_1_55: :36_1_55: :36_1_55:

xoye_jele
10.05.2006, 21:47
yapma ya bunu fazla yayma sonra millet baskasının burnundan çıkana göz diker

xoye_jele
10.05.2006, 21:50
yapma ya bunu fazla yayma sonra millet burnundan çıkanı başkasına ikram etmeye kalkar bende şimdi çıkarmış nereye atacağımı düşünüyordum sanırım birdaha elimi burnuma getirmem her halde

sonerk
11.05.2006, 18:33
tamamda soner hem evde hem işte mutfaktan çıkmamak zor olur.ümit usta veya emine bedele yaptırak ne dersin satışıda daha garanti olur.benimki rejim çorbasına döner.bugünlerde rejime takmış durumdayımda

Demek rejimdesin abla rejimdeysen daha iyiye bu çorbayı içen bidaha yemek yermi kolay kolay sence adamın aklına yemek gelmez bu çorbayı içinçe mide bulantısı geçirmekten kendini alamaz bir haftada 25 kilo birden verir rekorlar kitabına gecer adam ben boşuna demiyorumya bu çorba zayıflatır diye işte bu yüzden zayıflatır rejim yapmana hiç gerek yok bu çorbadan bi kaşık iç yeter gerisini zamana bırak nasıl zayıflıyon o zaman somalideki çoçuklara dönmessen gel yanıma hehehehe hehe heh heh heeeeeeeeee...

selva
11.05.2006, 20:57
soner kilo vermem lazım ama somalililer kadar değil.üç kilo fazlam var onun için ben almıyım.denemeleri sen yap fazla kiloları olanlara20-25 kilo gibi satarız kardeş.eğer sende işe yararsa

manifesto
11.05.2006, 21:03
5159
yazmak kolay,icraat gerekli burun için:)

veyinesevdam
11.05.2006, 21:13
amansız bir bekleyiş bu geceli gündüzlü kimse duymaz feryadımı anlam veremez kahroluşuma benim her ümitsiz bekleyişimde senin kahreden gelmeyişlerinle ayrılık nöbetlerinin ateşini körükleyen bir rüzgara kaptırdım kendimi bu nafile bekleyişlerde bile bi çare yüreğim kızamadı sana hep sevdim ölesiye sevdim ve beklediim........................

veyinesevdam
11.05.2006, 21:15
Merhaba Canlar...
Nasilsiniiz?

veyinesevdam
11.05.2006, 21:16
Selva Ablaaaaa Ordamisiiin???

selva
12.05.2006, 00:10
ben burdayımda sen nerdesin can

meymane_usari
12.05.2006, 15:11
ıoeeehh ben yapmam hayatta ama yapanlar daha da bir azimle devam etsinler belki maden bulurlar :D ekonomi ile ilişkilendirilirse böyle oluyor..ADamlar üfürmüş ya öle şey mi olur :D

sonerk
12.05.2006, 15:21
selva abla benim zayıflamak gibi derdim yok ki o yüzden denemesi senden ne demişler su küçüğün sofra büyüğün heheheheeeeeeeee

selva
12.05.2006, 17:48
soner gelirsem kulakların fazla uzayacak.kardeş dedik bağrımıza bastık.fazla uzatma istersen

denzz
12.05.2006, 18:26
yani ablaya yanlış yok sen dene çorbanı yapan dener:)hem fikirde senden çıktı:p
bu iş sana düşmüş:)

sonerk
12.05.2006, 19:15
soner gelirsem kulakların fazla uzayacak.kardeş dedik bağrımıza bastık.fazla uzatma istersen

yani ablaya yanlış yok sen dene çorbanı yapan denerhem fikirde senden çıktı
bu iş sana düşmüş

tamam abla kızma hemen bak bi gönüllü çıktı denzz arkadaşımız deneyecekmiş ...

denzz
12.05.2006, 20:53
hehe güldüm:)fikir senin sonercim denemekte sana düşer bi zahmet

sonerk
12.05.2006, 21:02
denzz arkadaşım benim zayıflamak gibi bi derdim yok bu çorba zaten rejim çorbası benim zayıflamak gibi derdim olmadığı için yeterince zayıfım zaten daha ne zayıflayacağım bu çorbayı senin gibi obezler içer ancak:p

denzz
12.05.2006, 21:07
gayet formumdayım valla obezlik yanımdan geçmez:dama gönüllü bi obez bulursam haber veririm:p

sonerk
12.05.2006, 21:20
iyi o zaman sende vitamin için içersin aynı zamanda çorbamız içinde çok büyük oranda vitamin bulunmaktadır soğuk algınlığına iyi gelir tam bir c vitamini deposu sadece soğuk algınlığına değil hiçbirşeye iyi gelmez sadece mide bulandırır onnun içinde yemek yiyemezsin uzun süre valla iyi fikir ya zayıflamanın en iyi yolu o kadar para veriyorlar olmadık rejim işkenceleri yapıyorlar benden demesi benimde bilime ,insanlığa obez kadınlarımıza hizmetimiz olsun sonuçta bizde öleceğiz biraz sevap kazanalım demi..

denzz
12.05.2006, 21:26
tabi sırf hizmet olsun başka amacı yok süper bi fikir destekliyorum:)ama ilk önce bunu sen denemelisin ki insanların güvenini kazanasın bakın ben içtim zayıfladım sizde için zayıflayın demek için

sonerk
12.05.2006, 21:36
Dedimya benim içmeme gerek yok zaten ben zayıfım milleti kandırırız 150 kiloydum bu hale geldim diye güzel fikir ya gelecekle ilgili projelerim giderek belirginleşiyor seninde katkılarını unutmayacağım denzz ieleride iş istemek için geldiğinde hemen işi alacaksın merak etme ya da bir yıl yetecek kadar zayıflama çorbasını üçretsiz alacaksın ne şanslısın ya sen:3:

denzz
12.05.2006, 21:39
sorma çok şanslıyım:) nekadar ulvi bi insansın öle sen çok teşekkür ederim

sonerk
12.05.2006, 21:53
rica ederim övünmek gibi olmasın ama öyleyimdir çok mersi sende öylesin can...

selva
12.05.2006, 22:05
milletin sümüğünün derdi bize düştü arkadaşlar.boş verin çorbayı morbayı bende etli sarma var.soner ,dennz gelin hep beraber yiyelim

yusufçukgecegez
12.05.2006, 23:01
neden burnumuz b....tan kurtulmaz.çok seviyoruz böyle şeyleride ondan,muhabbeti almış başını gidiyo ya(iğrencim)

denzz
13.05.2006, 00:00
selva abla sarma mı dedin yaa şimdi canım çekti nolcak:)valla geç çorbayı zayıflamıyı gel sarmaya:p

sonerk
13.05.2006, 19:06
milletin sümüğünün derdi bize düştü arkadaşlar.boş verin çorbayı morbayı bende etli sarma var.soner ,dennz gelin hep beraber yiyelim

çok teşekürler abla ne kadar kibarsın ama dönen dönsün ben dönmezem çorbadan çorba benim ekmek kapım olacak ben o çorbayla trilyoner olacam çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :yamukgul:

can85
13.05.2006, 19:19
:14: :d

gelin-canlar
13.05.2006, 19:21
bövvv

selva
13.05.2006, 20:18
soner be gülüm senle yola çıkılmıyorki.... ne zaman iğne batırıcağın belli olmuyor.hele ablaya ben döndüm yolumdan kardaş

sonerk
13.05.2006, 20:30
soner be gülüm senle yola çıkılmıyorki.... ne zaman iğne batırıcağın belli olmuyor.hele ablaya ben döndüm yolumdan kardaş

dönme abla bereber girdik biz bu yola denzz canda sonradan katıldı aramıza bizi yalnız bırakma bu ulvi yolda sanada bişeyler düşünürüz abla denzz cana halkla ilişkiler vaadinde bulunduk sende bu holdingin fikir babası (ablası yani) olursun anlaştık anlaştık demi:sas

denzz
13.05.2006, 21:51
ya sarma olayı çorba olayını yemişti ama düşününce halkla ilişkilerde çok cazip bi teklif napsam napsam karar veremedim bi türlü:)ama galiba halkla ilişkiler devmm dicezz çook para kazanırmıyız acaba?

selva
14.05.2006, 00:33
dennz ne yaptın soner sanada sağ gösterip sol vurursa karışmam.ben ablası bana neler yaptı artık senin sonunu düşünemiyorum.şimdiden sana kolay gelsin

denzz
14.05.2006, 12:55
aa tırstımm:)bakalım görelim

sonerk
14.05.2006, 14:12
ya sarma olayı çorba olayını yemişti ama düşününce halkla ilişkilerde çok cazip bi teklif napsam napsam karar veremedim bi türlü:)ama galiba halkla ilişkiler devmm dicezz çook para kazanırmıyız acaba?

dennz ne yaptın soner sanada sağ gösterip sol vurursa karışmam.ben ablası bana neler yaptı artık senin sonunu düşünemiyorum.şimdiden sana kolay gelsin

Ya yapmayın olurmu ikinizede güzel teklifler verdim halkla ilişkiler ve fikir ablalığı kötümü paraya para demeyeceksiniz( dolar euro dersiniz orası size kalmış artık) :yamukgul: yapmayın allah aşkına groballeşen ve küreselleşen dünyamızda paranın ne kadar önemli bir yere sahip olduğunun hepimiz farkındayız gelin bu fırsatı kaçırmayın yoksa bana işçimi yok elimi sallasan ellisi kolumu sallasan yüzlüsü iyi düşünün sonra pişman olmayın...

Aşk olsun abla benim sana nerde bi yanlişım oldu anlamadım her zaman seni severim sayarım sana saygım sonsuz yapma böyle lütfen sen bu holdingin bi parcasısın çorbanın reklamını yapacağına kuyumuzu kazıyorsun olmuyor ama böyle...:p

selva
14.05.2006, 18:10
soner sümük çorbasını sen yemeden bana yedirmeye çalıştın.benimde sana sevgim çok büyük ama ticaretten pek anlamıyoruz galiba baksana bir tane müşteri bile bulamadık ama tepki çok aldık

sonerk
14.05.2006, 20:42
olurmu abla o sümüklü çorba değil vitamin deposu senin sayende var olan müşterilerimizde kaçıyor sümüklü çorba deme lütfen şuna o bir vitamin deposu yüzyılın zayıflama ilacı ...obez kadınlamrımızı o çorba sayesinde zayıflayacak hepsi bana minnettar kalacak ben onların dualarıyla cennetin beş yıldızlı yerinde keyif yapacam şimdiden herkese teşekürler..

selva
14.05.2006, 20:46
vitaminli şey kilo aldırır verdirmez can en iyisi bu saatten sonra bari masrafları çıkar zayıf insanlara sat.yada beslenme problemi olan çocuklara şimdiden söylüyüm benim oğlan tosuncuk vitamine ihtiyacı yok

sonerk
14.05.2006, 20:57
abla senin çocuğundamı vardı kusura bakma biraz geç oldu ama anneler günün kutlu olsun abla hastalıklara iyi gelen vitaminli çorba nasıl...

selva
14.05.2006, 21:03
:p diyosun ya vitaminli vitaminli çorba herşeye iyi gelir.zayıfları şişmanlatır ince hastalığa yakalananı ayağa kaldırır.saol anneler günümü kutladığın için var tabi oğlum haberin yokmuydu11 yaşında tam bir koç:p

denzz
15.05.2006, 11:04
ben yokken çorbanın geleceğine karar verilmiş şimdi bu çorba hem vitaminli hem hastalılara ii geliyo hemde zayıflatıyo dimi?halkla ilişkiler müdüresi olarak:polaya el koyuyorum ve karar veriyorum artık kamuyu bu çorbayla tanıştırmanın vakti gelmiştir:pyalnız soner bana işçi mi yok kısmına takıldım sen halkla ilişkiler müdüresini almış vurmuşsun yani bütün emeklerime yazıık
ben bu çorbaya çok emek verdim:komikhehe

sonerk
15.05.2006, 12:13
ben yokken çorbanın geleceğine karar verilmiş şimdi bu çorba hem vitaminli hem hastalılara ii geliyo hemde zayıflatıyo dimi?halkla ilişkiler müdüresi olarak:polaya el koyuyorum ve karar veriyorum artık kamuyu bu çorbayla tanıştırmanın vakti gelmiştir:pyalnız soner bana işçi mi yok kısmına takıldım sen halkla ilişkiler müdüresini almış vurmuşsun yani bütün emeklerime yazıık
ben bu çorbaya çok emek verdim:komikhehe oooooooooooooooo işte kendini işine vermiş bir müdüre hanım helal sana kutluyorum seni hemen reklama başlıyoruz tamam geliyoooooooooooo..
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
işte devrim devrim bu olmaz dediler oldu acılara, mağlubiyetlere , şampiyonluğu elinden kaçıran fenerlilere BUZLU ÇORBA holdingimizin yeni icatı tarım ve sağlık bakanlığı onaylı iso onaylı tse mühürlü mağlup olanlara ideal çorba alın alın sizde alın sonra kalmaz karaborsaya düşer karışmam haaaaaaaaaaa.. denzz can bu çorbayı pazarlamak sana düşüyo göster kendini..:36_5_5: ya gülünür bunlara ama bu kadarıda fazlaaaaaaa ypmayın arkadaşlar....

denzz
15.05.2006, 16:24
sen pazarlamışsın zaten bana gerek kalmamış önemli olan sonuç bakaıcazz

my_emrah
16.05.2006, 11:27
bilim adamımış yok daha neler:)
acaba kendiside aynı şeyimi yapıyormuş :)
bence o kendisine gelen hastalarının ....lerini alıp bir kovanozda biriktirsin belki birgün ihtiyacı olur..:)
tövbe tövbe sabah sabah :)

selva
17.05.2006, 08:54
:p

--------------------------------------------------------------------------------

bilim adamımış yok daha neler
acaba kendiside aynı şeyimi yapıyormuş
bence o kendisine gelen hastalarının ....lerini alıp bir kovanozda biriktirsin belki birgün ihtiyacı olur..
tövbe tövbe sabah sabah arkadaşım doğru söylemişsin. bence bu adamda burunla oynama tiki var.huyundanda vazgeçemediği için böyle bir yönteme başvurmuş.belki tutar diye.baksana bayağıda tuttu.ben sonerk,dennz ticaret yapmaya bile başladık:p :gosterge :sook

my_emrah
17.05.2006, 09:42
abla bu resimdeki kim ya allah aşkına :)
degişirmisin sakıncası yoksa :)
.....:)....

Naci
17.05.2006, 09:54
Selva abla büyük konuşmayalım. Muhtaç olmayalım sonra. bir arkadaşın hikayesi vardı o aklıma geldi de.

denzz
17.05.2006, 16:58
ne ticaret ama:p

slush
17.05.2006, 17:09
Evel zamanlar önce bir padisah konusma yaparken sarayında halkına karsı burnunu karistirir ve bir parca altin cikar... Bunu goren herkes hadi yaww gordunmu burnunu karistirdi ve altın cıktı bizde yapak ve zengin olarak diye baslayan sonra dalga dalga yayılan ve herkesin bir parca altin cikarmak icin yaptığı olay olarak teorilestirmistim.. tüh gitti bizim teori hehehe

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Çocukları engellemeyin
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

sonerk
17.05.2006, 19:48
Millet bir olmuş karalama kampanyası başlatmış bu neeeeeeeeee yaaaaaaaa siz profösörlerden iyi mi biliyonuz adamlar yıllarını bu işe vermiş yıllardır burun karıştırmışlar bakmışlar bu böyle olmuyor biz buna bi legallik katalım demişler sonuçta böyle bişey çıkmış ortaya .... :komik
Adamlar biliyorda konuşuyor bakkallcı Mustafa emmi gibi bol keseden sallamıyo:p
Ne bu karalama kampanyası benim ekmeğimle oynamayın ekmeğimle kimseyi oynatmam ben bu işin ticaretini yapıyom bu işte iki tane işçi çalıştırıyorum (selva abla -denzz)bana acımıyonuz onlara acıyın olmuyor böyle bunlar prof bişey biliyoda konuşuyor...:6:

selva
17.05.2006, 21:01
ne senden çektiğim soner. şimdide işçimi olduk ne msnde nede burda rahat yok ya beni kalpten götürücen genç yaşta.bir cimbom birde şu burun olayı.

sonerk
17.05.2006, 23:36
ne senden çektiğim soner. şimdide işçimi olduk ne msnde nede burda rahat yok ya beni kalpten götürücen genç yaşta.bir cimbom birde şu burun olayı.

abla kızma hemen bi yanlış anlama olmuş sen bu holdingin fikir ablasıydın unutmuşum pardon yani kusura bakma ama abla bende alınmaya başladım haaaaaaaaaaaaa ağlayacam şimdi zaten açtığım konular birer birer kapanıyor bi de sen üstüme gelme tüm forum fenerli olmuş bişey desek anında susturuluyoruz işi yukarıdan bitirmişler bide sen üstüme gelme :36_1_44:

pirrsultann
18.05.2006, 00:28

Çocukları engellemeyin

Mendilden daha etkili

böğğğğğğğğ ya karıştır diyor anladık ta yemek te neyin nesi kendisine afiyet olsun ben almıyım:yapmabe

Nesimi
18.05.2006, 00:30
ahaha iyi geyiğe sarıldı bu konu :) :) :)

denzz
18.05.2006, 08:44
valla bilmiyorum soner yaptığın talihsiz açıklamalar bütün verdiğim emeklerimin boşa gittiğini gösteriyo:p ne o işçi falan yanee bilemiyorum istifa edecemm yettii:garibbak: emeklerime yazık

sonerk
18.05.2006, 11:25
valla bilmiyorum soner yaptığın talihsiz açıklamalar bütün verdiğim emeklerimin boşa gittiğini gösteriyo:p ne o işçi falan yanee bilemiyorum istifa edecemm yettii:garibbak: emeklerime yazık

Allah Allah ne bu işciler birer birer isyan ediyor olmuyor böyle sendikanız varmı sizin yoksa yandınız kovarım valla hiç anlamam bilmem çocuğum olacak ben ne yaparım gibi bahaneler kabul etmem ona göre sonra demedi demeyin...:o ayagınızı denk alın artık kötü patron olacağım :p

denzz
18.05.2006, 17:17
reste rest kovmadan istifamı veriyim dedim böylesinide görmemiştim..!!bana iş mi yok bu parlak fikirlerle:)karşı firma beni bekler:)

sonerk
18.05.2006, 21:24
reste rest kovmadan istifamı veriyim dedim böylesinide görmemiştim..!!bana iş mi yok bu parlak fikirlerle:)karşı firma beni bekler:)

Bak hele hani eski türk filimlerinde kötü adamlar olurya işten kovduğu gibi başka işlerede girmenede mani olurlar bende aynen öyle olurum boşuna hiç havalara girme ben boşuna almadım bu nalet ismini nalet okudurum ben adama ona göre gel sen bi daha düşün....BENDEN İYİ İŞVERENMİ BULACAN SEN :kapaligöz

selva
19.05.2006, 00:12
ya soner sende biraz tutarlı ol .bir işçi bir fikir anası sen kendinin ne olduğuna karar verdinmi.biz işçi olmaktanda gocunmayızda senin gibi bir patronun yanında diil

sonerk
19.05.2006, 12:21
ya soner sende biraz tutarlı ol .bir işçi bir fikir anası sen kendinin ne olduğuna karar verdinmi.biz işçi olmaktanda gocunmayızda senin gibi bir patronun yanında diil

Abla bu sözlerden biraz kızgınlık birazde nefret sezer gibi oldum tamam kızma abla işi size devredeyim ne dersiniz siz patron olun denzz le ben işçi okeymi fazla değil ama 2 haftalığına tamam gerci siz benim iki haftatada pestilimi çıkarırsınız ama neyse...

selva
19.05.2006, 14:28
ablası ben kızgın olabilirim ama senden nefret etmem imkansız .insan kardeşinden nefret edrmi böyle düşünmene çok üzüldüm

sonerk
19.05.2006, 18:58
Ne bileyim abla öyle bi yazmışsınki bende dedim kesin bişey var bu arada niye bana kızgınsın abla farkında olmadan sana karşı kırıcı bir davranıştamı bulundum pardon abla öyle bişey varsa....

denzz
20.05.2006, 19:23
evet bencede istifa edince başka yerde çalışamazmışım:yaw2kendi sonumuzu kendimiz getirdik valla:uzgunsok:
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Abla bu sözlerden biraz kızgınlık birazde nefret sezer gibi oldum tamam kızma abla işi size devredeyim ne dersiniz siz patron olun denzz le ben işçi okeymi fazla değil ama 2 haftalığına tamam gerci siz benim iki haftatada pestilimi çıkarırsınız ama neyse...
ama bu fikri sevdim gerçi işçilikte güzeldi ama patron olmakta başka bi zevk bi de senin patronun olmak:yamukgul:

sonerk
20.05.2006, 22:44
evet bencede istifa edince başka yerde çalışamazmışım:yaw2kendi sonumuzu kendimiz getirdik valla:uzgunsok:

ama bu fikri sevdim gerçi işçilikte güzeldi ama patron olmakta başka bi zevk bi de senin patronun olmak:yamukgul:
Bide bana sor yandık desene ama hemen havalara girme iki haftalıhına ne bileyim allah sonumuzu hayır etsin...

sila
20.05.2006, 22:48
annaaa bu ne yaaa :)) daha neler bu bilim adamlarii daha cok arastirmaya baslarlarsa baska seylerinde saglikli oldugunu ortaya koyacaklarr artikk insan vucudundan cikan herseyy yener halee gelecekk hahaah :))) oylee seymi olurr yaa cok gicikkkkk :((((

sonerk
20.05.2006, 23:09
annaaa bu ne yaaa :)) daha neler bu bilim adamlarii daha cok arastirmaya baslarlarsa baska seylerinde saglikli oldugunu ortaya koyacaklarr artikk insan vucudundan cikan herseyy yener halee gelecekk hahaah :))) oylee seymi olurr yaa cok gicikkkkk :((((

ne sandın senin atık sandığın şeyler vitamin deposuymuşta haberimiz yokmuş hehheheheh

çeşm-i naz
21.05.2006, 12:38
ıyyyyyyyyy allahım daha neler görcez ya bu bilim adamlarının işi yok mu gitsin atomu araştırsınlar nee buuu yakında kendi kendimze yaticez walla

genar
21.05.2006, 13:03
ben bu konuda şöle diyim İ Ğ R E N Ç

denzz
21.05.2006, 15:37
çalış soner çalış çok tembelsin bak iğrenç falan diyolar hiç tepki yok

sonerk
21.05.2006, 15:46
çalış soner çalış çok tembelsin bak iğrenç falan diyolar hiç tepki yok

ben niye çalıyorum patron sen değilmisin sen çalışacaksın unuttunmu yoksa ....

denzz
21.05.2006, 15:56
ooo yan çiz

sonerk
21.05.2006, 16:41
asıl sen yan çiziyon batıracanız siz bu holdingi işi tekrar devralıyorum bi daha vermememek üzere patron benim artık heheheheheheheehehe bak ta gör patronluk nasıl yapılırmış....

selva
21.05.2006, 20:36
soner bu holding daha yola senle çıkarken battı.sağın solun hiç belli olmuyor valla.vay senin alacapğın kızın haline

çeşm-i naz
22.05.2006, 16:26
abla yaaa bu soner'i kim alır ki ewde kaldı o ewdee:p :p

sonerk
22.05.2006, 19:37
ne oluyo loooooooooooooooo hadi ordan kim evde kaldı siz evde kalırsınız asıl beni alan yaşar elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ne derse okey tatlım derim hem siz nerden biliyonuz allah allah zaten kız arkadaşımdan da ayrıldım hele didem sen hiç konuşma çenesi düşük kız asıl seni kim alır bir erkeğin en sevmediği şey vıdı vıdı yapan kız:36_5_5:

çeşm-i naz
31.05.2006, 12:39
[quote=sonerk]ne oluyo loooooooooooooooo hadi ordan kim evde kaldı siz evde kalırsınız asıl beni alan yaşar elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ne derse okey tatlım derim hem siz nerden biliyonuz allah allah zaten kız arkadaşımdan da ayrıldım hele didem sen hiç konuşma çenesi düşük kız asıl seni kim alır bir erkeğin en sevmediği şey vıdı vıdı yapan kız:36_5_5:[
ayyy seni kim alır yaa gelsin bana sorsunlar seniii walla soner isteyenlerim çokkk allah'a şükür sen kendi derdine yann artık düğünüme seni çağırınca görürsün kimin aldığını heee sanada fenerli birini bulcam unutmaddım aklımda şu dilini de içeri sok bii çok çirkin :sarkazm

sonerk
31.05.2006, 12:47
[quote=sonerk]ne oluyo loooooooooooooooo hadi ordan kim evde kaldı siz evde kalırsınız asıl beni alan yaşar elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ne derse okey tatlım derim hem siz nerden biliyonuz allah allah zaten kız arkadaşımdan da ayrıldım hele didem sen hiç konuşma çenesi düşük kız asıl seni kim alır bir erkeğin en sevmediği şey vıdı vıdı yapan kız:36_5_5:[
ayyy seni kim alır yaa gelsin bana sorsunlar seniii walla soner isteyenlerim çokkk allah'a şükür sen kendi derdine yann artık düğünüme seni çağırınca görürsün kimin aldığını heee sanada fenerli birini bulcam unutmaddım aklımda şu dilini de içeri sok bii çok çirkin :sarkazm

sana ben tinerci kılıklı fenerli ramboyu buldum didem nede olsa fenerli anlaşır gidersiniz artk....

çeşm-i naz
31.05.2006, 12:52
canım benimmm onu sana alcaz benim fb li arkadaşım zaten war gerek yok okiiii????hem fb li sana arıyoduk hatırlarsan

sonerk
31.05.2006, 12:54
allah allah taktı fenerliye haaaaaaaa tamam al ikiside senin olsun ben beşiktaşlı istiyorum güç birliği yaparız fenere karşı ne güzel ittifaklı falan heheheheehhee

çeşm-i naz
31.05.2006, 14:14
ya sende benim ewlenmeme taktın bırakta ben seçeyim istersen işiniz gücünüz hile zaten başka bişey yok aman sen tek başına ne yaptın ikiniz ne yapasızın walla söner sayen de birazdan kazanı boylucazz!hehee

sonerk
05.06.2006, 03:38
ya banana kiminle evlenirsen evlen benim derdim senin evlenmen ya da evlenmemen değil ben seninle evlenecek erkeğe acıyorum:) yazık olur garibime ama seninle evlenen çoçuğu sorgusuz sualsiz direk cennete atarlar senin gibi bi kızın kahrini çeken insan direk cennete gider:komik adam dünyadeyken cehennemi yaşamış bite öte taraftadamı yaşasın hehheheheee:p :komik :yamukgul: kazana değilde belki tencereye gideriz hehehheehe

mehtioğlu
07.06.2006, 16:19
bilimin yapçak işi yokmu yaw?hadi çıkardık bide yiçez demek abi size kolay gelsin ben almasam

denzz
07.06.2006, 17:49
yaa ama bak okdar açıklama yaptı saygıdeğer patronumuz çorbasının nelere ii geldiğini tek tek bizzat kendi anlattı:)yani bi daha düşün derim ben..:)

sonerk
07.06.2006, 18:52
yaa ama bak okdar açıklama yaptı saygıdeğer patronumuz çorbasının nelere ii geldiğini tek tek bizzat kendi anlattı:)yani bi daha düşün derim ben..:)

işte işiyle meşgul olan bir işçi helal sana maaşına zam yaptım denzzz bir aylıkta çorba ihtiyacında firmamızdan karşılanacaktır hadi yine iyisin sen böyle işinle meşgul olmaya devam et daha çok ikramiye kazanırsın hehehehehe:komik :)

denzz
08.06.2006, 08:14
çook iisin yaa gözlerim yaşardı

Özgür-Taylan
08.06.2006, 09:09
karistiran karistirsin, sonra elini yikarsin olay bitiverir ama yemek de nerden çiktiiiiiiii Allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!iyyyyyyyyyyyy igrençççççç yaaaaaaaaaa

kucukken sinifimda bi çocuk vardi ii hatirliyorum, hep sumuklerini yerdi, hiçte utanmiyodu valla mubarek lokma gibi agzina ativeriyodu, demek çocugun vucudu bizden daha çok faydalanmisss vay beeeeeeeeee

ne kadar saglikli olsa da ben yemem, çocuklarima da yerdirmemmmmm :p

serpil_can
08.10.2006, 00:33
ığyyyyyyyy iğrençç bu ne yaa daha saçma bişey olamazdı heralde.yakında başka şeylerse yedirir bunlar bize önce kendisi yesn :D
bu bizim ülkede olsa sağlık bakanı kesin yerdi ve kameralara dönüp'bakın ben yiyorm bağa nie bişi olmuyo'derdi alışığız biz böle demeçlere:D::D:D:D

rinda
08.10.2006, 00:45
burunu parmakla karıştırmak,orada bulunan ufak kılcal damarların tahriş olup genişlemesine sebep olacağı için.burun kanamasına yol açacaktır..ama yenilirse ne olur onu bilemiyeceğim:)

poyrazz
08.10.2006, 16:17
Burnunu karıştırmayan varmıki?Yalnız ,yenmesine bişi diyemem..Çocuklara kızardık.Alışmaya baglı..

selva
09.10.2006, 08:03
vay be bende bu konu kapandı sanıyordum. hala devam ediyormuş. soner bizim sayfamız gel kardeşim. kışta geldi çorban hazırmı?

özgürf
09.10.2006, 11:05
yav ben hastayım grip olmuşumda buda çok fazla yav mide dayanmaz.

selva
09.10.2006, 11:10
özgür sakın atma. soner onları çorba yapıp satcak. gerçi henüz uygulamaya geçmedi ama patentini almaya az kalmıştır diye düşünüyorum bütün yazını bu konuya ayıracaktı.yeni bir iş ve gelir kapısı:p

özgürf
09.10.2006, 11:36
özgür sakın atma. soner onları çorba yapıp satcak. gerçi henüz uygulamaya geçmedi ama patentini almaya az kalmıştır diye düşünüyorum bütün yazını bu konuya ayıracaktı.yeni bir iş ve gelir kapısı:p

saol abla ben almıyayım iyyyy iğrenç:p :p

tanocan_
09.10.2006, 12:42
tek kelime ile iğrenç

Kartopu86
09.10.2006, 13:46
Bune yahu böğğğğğ ...Bu gerçek olamassss imkansızz

selva
09.10.2006, 13:49
ne oldu kimse burnunu yıkamıyormu?hem ben değil soner yapıyor çorbayı

sonerk
10.10.2006, 16:18

tamamdır bu iş abla aklımda çok iyi bi fikir var nede olsa ramazandayız bi çadır kurup ramazan boyunca çorbayı belej dağıtacam bu hem iyi bir reklam olacak hemde sevap kazanmış olacağız .....yiyebildiğiniz kadar yeyin helal olsun:) bizimde insanlara faydamız olsun demi:clown: bizde olmasak ne yapar bu millet bilmiyorumki:innocent:

crewchif
10.10.2006, 18:26

Çocukları engellemeyin

Mendilden daha etkili

???????????????????????????????

Cankiz
29.11.2006, 00:38
cok güldüm ya yorumlara süpersiniz :-)) :)

Lancelot
01.12.2006, 18:27
Doktor Friedrich Bischinger kendi "mekanik temizlik" takıntısına kılıf uydurmuş bence:):):)

bodrum_26
01.12.2006, 20:09
hep beraber karıştıralım diyecem ama iğrençç

tarik_akpinar
03.12.2006, 21:20
yawww çok iğrenç...buda ne biçim konu... :)

denzz
09.12.2006, 23:18

hala sonerden çorba konusunda umutlu musun abla..koca bi yaz geçti hala çorba yapacak..çorbayı yapamadıki patentini alsıın..heralde malzemede sıkıntı çekiyoo

sonerk
09.12.2006, 23:58
hala sonerden çorba konusunda umutlu musun abla..koca bi yaz geçti hala çorba yapacak..çorbayı yapamadıki patentini alsıın..heralde malzemede sıkıntı çekiyoo

ne oluyor burda......yanılıyorsunuz bütün yaz çorbayla uğraştım ve ne kadar para kazandım inanamazsınız şimdi kazandığım paraları yiyorum çatır çatır o kadar çok kazanmışımki harcamakla bitmiyor....demiştim bu işte çok para var diye....:komik

denzz
10.12.2006, 00:02
ne oluyor burda......yanılıyorsunuz bütün yaz çorbayla uğraştım ve ne kadar para kazandım inanamazsınız şimdi kazandığım paraları yiyorum çatır çatır o kadar çok kazanmışımki harcamakla bitmiyor....demiştim bu işte çok para var diye....:komik

soner kazandığın paraları yediğinden eminmisin..satamadığın çorbaları yiyoda olabilirsin..tabi haklısın bütün yaz uğraştıysan ye ye bitmezz...afiyet olsuun:001_rolle

Şoreş
10.12.2006, 01:06
Dikkat çekmek için yapılmış bir açıklama sanki dicem ama gerçekte olabilir.. Gece gece midemizde kalktı.. Sağlık olsun :)

orak_çekiç
10.12.2006, 01:14
yemesini bilmem ama karıştırmasıda ayrı bir zevk bence.:D

pazarcıklı
10.12.2006, 01:25
zaten bütün sağlıklı şeylerin ya tadı kötü ya da uygulaması...ama böylesini 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...:surrender :surrender

RaİNbow
01.01.2007, 15:25
ayyyyyyy iğrennnççççççççç........

hasret_eylul
01.01.2007, 16:27

Çocukları engellemeyin

Mendilden daha etkili

hahayyyyyyyy hep derim zaten burun karıştırmada bir hikmet var...

azeyy
01.01.2007, 22:36
Burun kurcalayan,yerlere tükürenler itina ile tarafımdan tartaklanır..Bilimmiş..Buda bilimsel bir weri işte hemde deneklere gerek yok..

Nihat
01.01.2007, 23:47
bilimsel bir deneyde can . kusura bakma ben kendim bir arge laboratuvarınd açalışıyorum hiç böyle iğrtençbir şey duymamıştım ya .ne demek yemek .
aman kalsın ya kime lazımsa yesin ama ben nein yemem ,no- olmaz ya böyle bir şey.

eylüleren
02.01.2007, 00:25
konuya yazdığımız yorumlar okunmayacak tarzda olmasın.iyi forumlar...

Lazoşa_62
02.01.2007, 16:21
Arkadaşlar karıştıran karıştırsın.bakmak bile tiksindiriyor insanı.Ayrıca bu gibi şeylere bakmama gerek yok bir tane arkadaşım var tüm uyarılarımıza rahmen,sanki maden ocağı işletiyor.ööööööf

hulyam
04.01.2007, 17:03
bögggggg :( iğrenç bişi ya ..

sertur
04.01.2007, 18:06

Çocukları engellemeyin

Mendilden daha etkili

bu bilim adamlarını merak ediyorum doğrusu akla ve mantığa ters gelen bazı şeylere bile olumlu bir yaklaşım sergiliyorlar, bu habere mendil firmaları hiç sevinmeyecek tahminimce:p
birde daha ileri gidebilirlermi? acaba diye de düşünmeden edemiyor insan, ne bileyim işte bu gün burnunu elle karıştır afiyetle ye..:crying: nede olsa bilim adamı
çok....
ben yinede hiyjenden yanayım:tooth:

çeşm-i naz
04.01.2007, 18:30
bu nedir yaww neresi faydalı bunun ayy aklıma iğrenç bi espiri geldi ıyyyy ama sölim
burnunu karıştıranlara genelde şu sözler denir
-maden mi arıyosun oğlummm
-aspirin çıkmaz ordan zorlama
ıyyyy çok iğrennççç
bu bilim adamları da valla bi garip nerde akla ters yatan şey var yarar diyorlar:sasirdi:

epeyim
26.01.2007, 20:51
tevekeli degilmiş benim hala oglu askere gıdecekdı halen yerdi birgün mırdar deyip dövdüm bilseydim sabah akşam yer derdim

türküler_sevdam
26.01.2007, 23:03
ıııyyyyyyy iğrenç tiksinççç
bide yemek öylemiii aman aman kalsın bende almıyayım

serpils_s
26.01.2007, 23:23
:garibbak: çok ilginc ama igrençç

Güzyeli
27.01.2007, 15:30
arkadaşlar niye bu kadar acayip buluyorsunuz bence normal bişey.
mesale kulağınızı temizlerken yada gözünüzü temizlerken elinizi kullanmıyormusunuz.vücüdunuzda herhangi bir yeri kaşırken elinizle yapıyosunuz ne kadargüzel oluyor demi.bence bu bir doğa kanunu.dokunun kendinize vücudunuzla barışık olun kedinizi hissedersiniz
bu bilim destekli bir düşünce:komik :komik :komik

Hevinn
27.01.2007, 15:35
hehe hiç güleceğim yoktu hadi afiyet olsun:biggrin:

dilket
27.01.2007, 17:39
iğrenc diyenler neden iğrenç diyorlar hayret yani sanki burnunu karıştırmayan insan mı var? :))) bilimden şaşmamak lazım öyle değil mi :))

HAKANTAŞ
29.01.2007, 17:02
içimi dönderniz allah senin ....

ozan_ars
29.01.2007, 23:37
hade canım daha neler ben şahsen buna inanmadım....

savaş çekiç
31.01.2007, 01:55
mrb arkadaşlar,gönderilen mesajların hepsini soğuk kanlılıkla okudum,...belki aranızdan bi kısmı yada çoğu nasıl tahammül edip katlandın derseniz eğlendirici geldi bana çok güldüm doğrusu,ama yüz hatlarım devalarca değişmede değil hani,...toplumda burnunu alalen karıştıran insanları gördüğümüzde herkes gibi bende hayıflarım...bu durumun bir usulü erkanı vardır yapacaksan sağlık sorunlarını kimsenin görmediği yerde yapmak daha mantıklı, konu bilim olunca yanılmaz...araştırıcılar bunu devalarca denemişlerki böyle bir sonuca varmışlar diyecek bişey yok...herşeyin başı sağlık :lol:

ismailseldag
31.01.2007, 09:42

Çocukları engellemeyin

Mendilden daha etkili

Acaba çıkanları yuvarlayıpta hap gibi yapıptamı yutsak,belki böyle daha iyi olur,yararı varsa neden olmasın,hem hangimiz küçükken yutmadım diyebilirki?
varmı bunu kesin ben yapmadım diyen... bence nadir vardır...

barabar
31.01.2007, 10:42
bende kalmadı sizde fazla varsa yollayın :p ...

ankh
02.02.2007, 11:25
Bende duydum arkadaşlar hem 2 3 yıl oluyo duyalı gerçek bildiğim kadarıyla açın çocukların önünü grip mevsimindeyiz:001_rolle

YezdaN
02.02.2007, 14:34
:lol: yener kardeş sen bugün beni güldürdün allah'ta cc seni güldürsün:lol:evet bazen bende ne yalan söyliyim karıştırıyorum ama mendile siliyorum ya kör olası sümükcükler rahatsız ediyo mendile sümkürüyom gelmeyince bende parmakla olayı hallediyorum

gamzelım
11.02.2007, 11:21
ben bılıyordum zaten bunu.ama olsun yınede ıgrenc yahu.ha bıde burun yıyen ınsanlar zekı olurmus.....

ulasirmola
11.02.2007, 12:32
bu gerçekten ilginç bi bilgi şimdiye kadar yapma dediğimiz şeyi kendim mi yapacağım biraz zor ama denemek gerek.

drhumutus
11.02.2007, 13:15
İlk Okula Gİderken Kronolojİk Sirayla Anlatimi Gereken Bİr Ev Ödevİmİ (tarİh)Şerİt Halİne Getİrmek İÇİn YapiŞtiriciya İhtİyacim Vardi O DÖnemde Kirtasİye Gİderİ Hakkimiz OlmadiĞi İÇİn(parasizlik)
Bu Arada Bol SÜmÜklÜ Bİrİ Olma Gİbİ ZengİnlİĞİm OlduĞundan Bundan Yararlandim..Çokta GÜzel YapiŞtirmiŞti..yanliz Bİraz YeŞİlİmsİ OlduĞu İÇİn Evdekİler AnlamiŞlardi...bu Arada Akilli Çocuklarin SÜmÜklÜ OlacaĞi Gİbİ Bİr ÖngÖrÜde SÜmÜklÜ Olmaktan Komplekse Gİrmeme Engel Oluyordu?Üstelİk Bu Olay Yaratici KİŞİlİĞİm Konusunda ÜmİtlendİrmİŞtİ Herkesİ Ama Hayal KirikliĞi Na UĞradiklarini DÜŞÜnÜyorum.(yil 1967)..Şİmdİ DÜŞÜnÜyorum Tibbİ Tedavİ YÖntemİyle TaniŞtirsalar Ve SÜmÜksÜz Bİrİsİ Olsaydim Acaba Cok Mu BaŞarisiz Olur Bu Hallerİmİ Arardim?sevgİler

vitamin
22.02.2007, 23:47
ben cok yapardım yengem bı kere elime vurmuş vazgeçmişim ama maçlarda mecburen fışttt yapıozz:)))

Seyduna
23.02.2007, 10:02
Super arastirma yapmislar. Genirme ve osurma eylemleri icin de zihinlerimizdeki soru isaretlerini cozmelerini yakin zamanda bekliyoruz..

zelalk
23.02.2007, 10:20
ıhhhh Mendille temizlemeyi tercih ederim. Lisedeyken İşteknik hocamız sürekli burnunu karıştırır ve elindeki atığı cebine koyardı. Konu ile ilgili bilgisi mi vardı acaba ?