Orijinalini görmek için tıklayınız : okuyun arkadaşlar

karam22
04.05.2006, 22:44
yazıma başlamadan once okudugnuz için teşekkür ederim canlar
ben askerligimi tüncelide yaptım bilirsiniz tunceli ilimiz türkiyede anlamlı bir ilimizdir ve benim gözümde acı dolu ve hayranı oldugum bir ildir tunceli nin geyiksu köyünde askerlik yaptım ve oranın muhteşem dogası bi yana insanları benim için çok değerliydi çünkü hepsini tanımadıgım halde kanım kaynıyodu nedeni ise alevi olmalarından dolayıdı bir kaç arkadaşımda alevi oldukları için benim gibi düşünüyolardı... ama öyle şeyler oluyordu ki buna dayanamıyodum bunun nedeni ise tuncelide teror olayının sürmesi ve devam etmesi ve bu olay karşısında askerlerin çogu tunceli ve insanları konusunda kötü düşüncelere beyinlerinde yer etmişti bende bir askerdim ama öle düşünmüyordum ve o insanalrı çok sevmiştim tüncelinin tam orta yerinde cem evini görmüştüm ben o an tüylerim diken diken olmuştu ve çok duygulanmıştım alevi oldugumu bilmeyenler benim yanımda kötü söz etdiklerinde içim yanıyodu susuyordum olamadık yalanlar atıyolar bilmeden yıllar once uydurulmuş hikayeleri anlatıyorlardı ve birgün bir askerle kavga etdim konu ise... neyse konuyu boşverin askeri hepey bi hırpaladım sen nasıl konuşuyorsun diye öle birşey yok uydurmayın siz müslüman olsanız böyle bir uydurma yalanı bizlerin alevi insanlarımızın üstüne atmazdınız böyle bir uydurmayı nasıl uydurmuşlar anlamıyorum ama bunları konuşan insanların veya uyduran insanların bence allah katında yeri yoktur bizleri bilseler tanısalar yemin ederimki sünni kızları alevilere kaçar ve sunnı erkekleri alevilerden kız alır ama biz onlara kız vermeyiz zaten bizim kızlarımız onlara varmaz onlar bize kaçar ama onalr bizden kız alamazlar neyse konuyu fazla uzatmayayım bütün canlara buradan kendinize ii bakın

Aziz
04.05.2006, 22:53
valla kacarlarmı bılmem ama guzel bır yazıydı