seyit-sabuni
23.07.2005, 20:20
ben bu forumda daha fazla duramam bakarmısnız habire mitten adamlar üye oluyor korkmaya başladım yorum yapmıcam gerçi yorumlarım atatürkçü ve türkçülük üzerine ama olsun :3D_NG (6)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ben bu forumda daha fazla duramam seyit-sabuni 23.07.2005, 20:20 ben bu forumda daha fazla duramam bakarmısnız habire mitten adamlar üye oluyor korkmaya başladım yorum yapmıcam gerçi yorumlarım atatürkçü ve türkçülük üzerine ama olsun :3D_NG (6) Ceyhun 23.07.2005, 20:23 siz kimsiniz de kürtçülük yapıyorsunuz bölücüler aleviliği kirletmeyin yorum yapmayın. kötü olur Sen nasıl bana böyle bir özel mesaj gönderiyorsun? Sen kimsin de beni tehdit ediyorsun? Ne Mit'inden bahsediyorsun? Kimi korkutmaya çalışıyorsun? Ne biçim bir oyunun içindesiniz? Herhalde birkaç rumuzun var ve yanlışlıkla efendi takılan rumuzunla gönderdin bana bu mesajı. Bana bölücü diyemezsin. Ben bu ülkede yaşayan bütün halkları severim ve birbirinden ayırmam. Laflarına dikkat et. TheGodfather 23.07.2005, 20:26 Neler oluyor bakiim :) Muscet nickli diğer şahısdan şüphelenmeye başlamıştım ama oda banlanmış.Demekki ateş düştüğü yeri yakıyormuş :) Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:26 kimin mitten oldunu kimse bilemez seyit-sabuni 23.07.2005, 20:27 ya ip imiz öğrenme olasılıkları nedir, ipde adres bulma olasılıkları nedir ayrıntılı bilgi verin lütfen Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:28 merak etme ıp numaran zaten gözüküyor admin göre biliyor ıp numaranı seyit-sabuni 23.07.2005, 20:29 ya admin görsün ben admine güveniyorum üçüncü sahıslar forumdan nasıl bulurdiyorum yani Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:30 baya zor bulamaz ama adminin miten olmadıgı ne malum ? Ceyhun 23.07.2005, 20:31 Bence bir veya birkaç kişi tarafından katılımcılara bir oyun oynanmaya, korku ve gerilim yaratılarak özgür düşünce ortamını engellemeye çalışılıyor. İşe özellikle de MİT süsü verilerek gerilim havası arttırılmaya çalışılıyor. Yasadışı birşey yazmayan arkadaşların bu gerilim havasına aldırmalarına hiç gerek yok. Ben bu forumda şimdiye kadar da yasadışı birşey göremedim. Dedikodulara aldırmadan fikir paylaşımımıza devam edelim. Birileri bizleri yıldırmak istiyor. Bence ülkücü veya sağcı bir forumda site hedef gösterildi. Ve birkaç kişi bu siteyi terörize etmeye çalışıyor. Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:32 ttnet görurr kimin hangisiteye girdini ne yaptını ama bu formu izlemez gerek düymaz seyit-sabuni 23.07.2005, 20:32 baya zor bulamaz ama adminin miten olmadıgı ne malum ? aa o da var doğru birde niki kırmızı şüphelendim ip göstermeye programlar işe yaramı onları kullansam Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:34 adsl mı kulanıyorsun seyit-sabuni 23.07.2005, 20:34 birde anlamadığım bişey bakıyorum sayfanın altına paso her saniye biri üye oluyor nasıl bir forum nerelere reklam verdi. seyit-sabuni 23.07.2005, 20:35 adsl mı kulanıyorsun evet istiyorsan ip mide vereyim sen bab söle yaw soydaş nasıl kendimi gizlerim Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:37 adsl modem ıp değiştırme olamaz ama modemin munusunden her bağlandıgında ıp numaran değişir yeterki tatık ıp olmasın Ceyhun 23.07.2005, 20:37 Ya aranızda ortadaki garip tavırları ve gülünç oyunu görmeyenlerin olduğuna inanamıyorum. TheGodfather 23.07.2005, 20:37 ya ip imiz öğrenme olasılıkları nedir, ipde adres bulma olasılıkları nedir ayrıntılı bilgi verin lütfen Güzel kardeşim..Ip numarasından korkmana gerek yok.Zaten Ip numarasını çok kolay değiştirebilirsin.Bilgisyarının araçlar kısmına gir ordan bağlantıya gir kolaylıkla değiştirirsin.Bide elinde hazır ıp nosu yoksa.ıp port sitelerinden yeni bir port numarası alabilirsin.Ben daha önce katıldığım ateist forumdaki yobazlardan çok tehdit maili aldım.Bu nedenle bende bir çok defa Ip numarasını değiştiriyorum.Hatta genelde kendi pc'imden ileti göndermiyorum.Endişelenicek bir durum yok. seyit-sabuni 23.07.2005, 20:40 adsl modem ıp değiştırme olamaz ama modemin munusunden her bağlandıgında ıp numaran değişir yeterki tatık ıp olmasın hı dinamik ip ama bu ne farkeder , ben görünmesin diyorum yada her saniye değşsin kafaları karışsın bulamasınlar Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:42 Ya aranızda ortadaki garip tavırları ve gülünç oyunu görmeyenlerin olduğuna inanamıyorum. ne oyunu seyit-sabuni 23.07.2005, 20:43 sağolun arkadaşlar hepinizi seviyorum birbirimize güven duymalıyız aleviler böyle baskılara tarih boyunca uğradı uğruyor.Kimi mit süsü vererek (geçersiz mit mail adresi vermiş) kendini akıllı sanarak bizi korkutmaya çalışıyor kimi de sözle tehdit ediyor yılmamalıyız sağolun. Sıpa_Mansur 23.07.2005, 20:43 hı dinamik ip ama bu ne farkeder , ben görünmesin diyorum yada her saniye değşsin kafaları karışsın bulamasınlar vala mitin işi gücu yokta 500 üyesi dahi olmayan bu formumu gözleyecek Ceyhun 23.07.2005, 20:45 siz kimsiniz de kürtçülük yapıyorsunuz bölücüler aleviliği kirletmeyin yorum yapmayın. kötü olur Önce bu yazılıyor. Daha sonra da akıl ötesi bir paranoya oyunu sahneleniyor. İşte oyun bu. Hem kurt, hem de kuzu oyunu. seyit-sabuni 23.07.2005, 20:48 kusura bakmayın kasti aşan sözler olabilir.Sizde cevap olarak ağır hakarette bulundunuz. yol 23.07.2005, 23:35 enteresan güzel roman olur. onca bölücü site dururken işi gücü yok burayamı giircek. kaldı ki aleviler bu ülkede ki birlik beraberlik ve demokrasinin teminatıdır. Sıpa_Mansur 23.07.2005, 23:36 enteresan güzel roman olur. onca bölücü site dururken işi gücü yok burayamı giircek. kaldı ki aleviler bu ülkede ki birlik beraberlik ve demokrasinin teminatıdır. katiliyorum aleviboy 23.07.2005, 23:44 sanırım forumda sorunlar yaşanmış arkadaşlar birlik olalım kuvvetli olalım kimsenin provokasyonuna gelmeyelim. yaraLiCeyLan 24.07.2005, 01:32 Saygida mecburiyet, sevgide özgürlük vardir. Mitlik bir sey yapmadigimiz kesin. Saygi cercevesi icinde görüslerimizi paylasiyoruz ne var bunda.... Muraty 24.07.2005, 03:48 MİT :-) isterse bu sıtedekı herkesın bırak İp sını ayakkabı numarasını bıle bulur..ama yukardakı bı cook arkaasın dedıgı gıbı .. kımse yasadsı bısey yapmazsa bı sorunda olmaz.. ama boyle bıseye nıye gerek duyucakkı .. MİT ten uyeler bulunabılır bulunmayabılır... hosgelmıs safa getırmısler ...hatta ne guselkı MİT in Alevılık hakkındakı goruslerını alırız.. keşke olsa bırı dese ben MİT tenım ne muhabbet olur varya:-)... sevgıler saygılar .. kendıden şüphelenecek bişey yapmazsan..kimseden şüphelenmezsın ...by Muraty (şimdi yazdım valla :-) chatlakalper 24.07.2005, 11:11 Mitten olan biri açık açık kimliğini vermez siz istediğniz kadar ip gizleyin o sizin şimdi ne marka sigara içtiğinizi bile biliyordur tabii buna gerek duyuyorsa. Elemanın biri gelmiş mitten olduğunun izlenimini veriyor yazın verdiği e-mail e kesinlikle uydurma bir mail adresidir. Gerilmeyelim arkadaşlar. Sıpa_Mansur 24.07.2005, 11:15 Mitten olan biri açık açık kimliğini vermez siz istediğniz kadar ip gizleyin o sizin şimdi ne marka sigara içtiğinizi bile biliyordur tabii buna gerek duyuyorsa. Elemanın biri gelmiş mitten olduğunun izlenimini veriyor yazın verdiği e-mail e kesinlikle uydurma bir mail adresidir. Gerilmeyelim arkadaşlar. yaw mit neymişte haberimiz yokmuş aleviboy 24.07.2005, 11:36 mit böyle küçük şeylerle uğraşmaz,biz burda fikirleri çarpıştırıyoruz eylem planı yapmıyoruz.Keşke herkes fikirlerini çarpıştırsa düşünce yüzünden ölmese yasaklanmasa dünya keşke cennet olsa :)) chatlakalper 24.07.2005, 11:43 yaw mit neymişte haberimiz yokmuş elimde belgeleride mevcut tabii ki kitap olarak. Mit için imkansız yoktur. Sıpa_Mansur 24.07.2005, 11:45 elimde belgeleride mevcut tabii ki kitap olarak. Mit için imkansız yoktur. bende kitaplar var mitin kuruluşunun millatan önceki türk örğütlerine dayandıranlar vardır ama mitin yapısı okadar kusursuz değil mesala uğur mumcu bunu kanıtladı değilmi chatlakalper 24.07.2005, 11:48 öyle tabii ki. Teşkılat-I Mahsusa dan günümüze kadar başarılı operasyonlara imza attılar biraz kusurluda olsalar Mit güzel şeyler başarıyor Sıpa_Mansur 24.07.2005, 11:55 öyle tabii ki. Teşkılat-I Mahsusa dan günümüze kadar başarılı operasyonlara imza attılar biraz kusurluda olsalar Mit güzel şeyler başarıyor bu iyidir diyebileceğim bir iki örnek versene chatlakalper 24.07.2005, 11:59 Ermeni asıllı agopyan olması lazım beyrutta vurmuşlardır. Mesela o olayı çok severim Sıpa_Mansur 24.07.2005, 12:03 çakıcıların kulanıldıgı olay o fakat o öyle olmamalıdır daha sonra bu olayı devlet sahiplenmemiştir HAKYOLU 24.07.2005, 12:26 kimin mitten oldunu kimse bilemez bencede......... Ceyhun 24.07.2005, 12:33 öyle tabii ki. Teşkılat-I Mahsusa dan günümüze kadar başarılı operasyonlara imza attılar biraz kusurluda olsalar Mit güzel şeyler başarıyor Alaattin Çakıcı, Abdullah Çatlı gibi kanun kaçakları ve 7 TİP'li öğrenciyi öldürmekle suçlanan kişilerin adları hep MİT'le anılıyor. Bunlar da güzel şeylere örnek midir? aleviboy 24.07.2005, 12:37 bence bu bölümde bu tür konuları tartışmayalım, burası şikayet ve öneri yeri mit konusunu alevi bölümü dışında ayrı bir topicte tartışırasanız bende bir iki şey söylemek isterim teşekkürler. Sıpa_Mansur 24.07.2005, 12:39 Alaattin Çakıcı, Abdullah Çatlı gibi kanun kaçakları ve 7 TİP'li öğrenciyi öldürmekle suçlanan kişilerin adları hep MİT'le anılıyor. Bunlar da güzel şeylere örnek midir? tabiki degildir o dediğin insanlar kulanılmıştır sadece işin arkadsında abd var onlar maşadır sadece DiyaR_02 24.07.2005, 17:17 herseyide abd ye mal etmemiz cok yanlis abdnin isi gücü yokta tr deki 1 tane tip li ögrenciylemi ugrassin bu devletin herseyini abd mi yönetiyor yani Ceyhun 24.07.2005, 17:22 herseyide abd ye mal etmemiz cok yanlis abdnin isi gücü yokta tr deki 1 tane tip li ögrenciylemi ugrassin bu devletin herseyini abd mi yönetiyor yani ABD derken George Bush uğraşıyor denmiyor tabi. ABD gizli servisi CIA'in dünyanın her tarafında her türlü siyasi çatışmada parmağı olabilir. Onlarca kez bu gerçek görüldü. 7 TİP'li öğrencinin öldürülmesi olayı ile direkt ABD'nin bir bağlantısı var mıdır bilmem ama 80 öncesi Sola ve Alevilere yönelik şiddette ABD'nin parmağı olduğu kesindir. Üstelik Çorum olaylarını araştırırsanız olaylardan önce bir ABD yetkilisinin o bölgede araştırma yaptığı ve Alevi-Sunni ilişkisini araştırdığı ortaya çıkmıştır. Bu yetkilinin o dönemin siyasi partilerinin bölge yöneticileriyle ve o illerin yöneticileriyle yaptıkları görüşmeler hakkında bilgi o dönemin belgelerinde mevcuttur. Dolayısıyla 7 TİP'li öğrencinin kaldıkları evde canice öldürülmesinin ABD ile dolaylı veya dolaysız bağlantısı olma ihtimali yüksektir. DiyaR_02 24.07.2005, 18:28 ben adbnin parmagi herseyde yok diyorum. her basi SIKISTIGIMIZDA abd bunu yapti dersek yanlis olur. jitemide abd yönlendirmedi sanirm Sıpa_Mansur 24.07.2005, 18:30 ben adbnin parmagi herseyde yok diyorum. her basi SIKISTIGIMIZDA abd bunu yapti dersek yanlis olur. jitemide abd yönlendirmedi sanirm ama türkiyedeki iktidarlar seçilir seçilmez hemen abd yi ziyaret ediyor neden sence Ceyhun 24.07.2005, 18:37 ama türkiyedeki iktidarlar seçilir seçilmez hemen abd yi ziyaret ediyor neden sence +1 Bence de Türkiye'deki politik gelişmelerde ABD'nin büyük etkisi var. |