Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Sende işaretle'
Alevimen 05.05.2006, 03:43 http://www.aleviforum.com/vbgooglemap.php?do=showmain
Adresinde özel üye haritası bulunuyor, üyeler kendileri oturduğu bölgeye ufak yorum yazarak (örneğin şehir adı) işaret koyabilirler.
Ayrıca harita linkine 'hızır menüsündende' ulaşılır.
Ya ne yaptığımı bilmeden yaptım birşeyler ama olmuştur herhaldee..:p
Güzel olmuş eline sağlık Alevimen
Ben yaptım oldu ama Sydney dünyanın öbür ucu komple ekranda bile görünmüyor özel çaba lazım:p
Ugrasa ugrasa okyanustan kurtulabildim. Kendim mi basardim, yardim mi edildi bilmiyorum, tesekürler.
Nefis bir calisma.
Bişeyler yaptım olmuştur herhalde :p
karakartal 05.05.2006, 10:56 koca istanbulda 2 kişiyiz :)
patron_022 12.05.2006, 13:13 Abi ben yanlışlıkla İtalyayı işaretlemişim İstanbul olacaktı:)
tebrikler alevimen güzel bir çalışma olmuş değişik bir çalışma
Değerli Arkadaşlar...,
Wallak bende yararı olur olmaz bilmem ama İlla doğru yazayım derseniz..
Türkiye için enlem Ve boylam Kodlarını....Şu linki
h**p://www.astrolojidergisi.com/enlem-boylam.htm
Explorer sayfasına yapıştırıp (*=t) gereken düzeltmeyi yaparak..,
Sitemizin Özel üye haritasının bulunduğu yerde Türkiyenin İl enlem ve boylam değerlerini girebilirsiniz..
Belki yararı olmaz ama ;isteyen için..:)
güzel calısma olmuş, tebrikler alevimen, galiba istanbulu işaretliyebildim
eheheheh :) yau ben benim uniyi sokagina hatta nerdeyse binanin gercekten tam noktasina kadar isaretledim :) bi baktim bazi arkadaslar tembellik yapmis ugrasmamis :D istanbul diye marmara denizinin ortasina koymuslar isareti :) yaus dikkat edin arkadaslar denizler deryalar okyanus, bogulmayin sonra :)
:D istanbul diye marmara denizinin ortasina koymuslar isareti :) yaus dikkat edin arkadaslar denizler deryalar okyanus, bogulmayin sonra :)
Onlar yüzerken nete girmislerdir Naz.O an bulunduklari noktayi isaretlemislerdir.:komik
ben de işaretledim.
nokta vuruşu...:yamukgul:
eheheheh :) yau ben benim uniyi sokagina hatta nerdeyse binanin gercekten tam noktasina kadar isaretledim :) bi baktim bazi arkadaslar tembellik yapmis ugrasmamis :D istanbul diye marmara denizinin ortasina koymuslar isareti :) yaus dikkat edin arkadaslar denizler deryalar okyanus, bogulmayin sonra :)
heheheee... Naz, orası Karadeniz...:yamukgul:
yau kemal su sudur :D ha marmara ha karadeniz :) ama yok saka maka uykusuzluk basima vurmus gordugum her suyu marmara sanmaya basladim :) ama yaus marmara gibi gorunuyordu... :)
Yaw benim ki niye Irakı gösteriyo ya...
Yoksa ben Mehdimiyim..:)
ahahaha sah mat ben seni irak iran cevresinde bir yerde sandim :) en azindan okyanusun ortasinda degilsin :)
Aslında şu anki bulunduğum bölğenin Irak/İran dan pek fazla farkı yok...
Ama değiştirdim işareti..;)
eerkan82 17.05.2006, 12:54 sonunda işaretleye bildim
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık alevimen
teşekkürler alevimen çok zevkliydi.faydalı bir çalışma olduğuna inanıyorum.bütün arkadaşların bulunduğu yerleri işaretlema görevi verilse zevkle yaparım.
Ben Karadenize acilan üc kisi gördüm.:D Biri de Alibeyköy Barajinda..:komik
valla evi buldum be
işyerim daha net belli
adrese teslim atış yaptım
emeği geçenlere teşekkürler iyi çalışma olmuş
hehe tam on ikiden vurdum
Teşekkürler
işaretledim bende evimiz mekanımız belli olsn :P
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Ahaha yaw denizde yaşayan arkadaşlara özendim ayrıca =) :p
Türkiye'nin kuzey doğusuda bende varım.
bir ara almanyayi buldum ama isaretleyemeden kaybettim,...gönül isterdi ANKARA'yi isaretleyeyim,...
SarıVatoz 30.05.2006, 16:20 <TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Benim sokağın adı yazmıyor ama yerini doğru işaretledim. </TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
http://www.aleviforum.com/vbgooglemap.php?do=showmain
Adresinde özel üye haritası bulunuyor, üyeler kendileri oturduğu bölgeye ufak yorum yazarak (örneğin şehir adı) işaret koyabilirler.
Ayrıca harita linkine 'hızır menüsündende' ulaşılır.
ankaradaki yerimi işaretledim kolay oldu, dikmen ilker 10.sok
:clap:
Geçen gün forumda gezinirken buldum. Gerçekten çok güzel, çok hoşuma gitti. Ama şuan daha herkes tarafından bilinmiyor sanırım, azınlıktayız haritada :) Önce haritada sonra, tüm dünyada çoğalalım arkadaşlar. Dünyanın alevilere ihtiyacı var :)
|