Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş olarak yanlış yaptık

karakartal
05.05.2006, 10:35
Son dönemlerde dönen Beşiktaş - Galatasaray ittifakı ve yönetimlerin karşılıklı söylenen açıklamalarını ben çok ama çok yanlış buluyorum.

Bunu burda söylüyorum çünkü diğer taraftar forumlarda yazmaya kalksam anında vatan hainliği konumuna düşecektim.

Özellikle Yıldırım Demirören in sözlerine inanılacak gibi değil. Bana diyorlarki gönlünden geçeni söylemesi yanlış mı ? Sizce doğru mu ?

Bir başkanın yönetici sıfatıyla sıradan bir taraftar gibi duygularını söylemesi doğrumu ?

Fenerbahçe bu konuda çok hakldır. Çünkü aynı şeyi 100. yılımızda İlhan cavcav yapmıştı. Büyük tepki vermiştik. Şimdi aynı açıklamaları biz yapıyoruz.

Galatasarayla yapacağımız maç için çok önemli. Tek dileğim çıkıp kartallar gibi oynayıp Galatasarayı yenmemiz. Biz boşuna bağırmadık kapalıda " .. semtimiz erkek semti aşık eder herkezi" diye.

son 3 yıldır Beşiktaş yönetimi diye çıkan 3-4 şaklaban Beşiktaşlılığa ihanet ediyor. Beşiktaşlı alevi arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayalım. Çünkü siz de biliyorsunuz biz hayatta ve futbol da dürüstlük ve onura çok önem veririz.

KoCGIRİ
05.05.2006, 12:19
tebrikler güzel bir yazı...
bu arada http://www.milliyet.com.tr/2006/05/05/son/sonspo02.asp adresinden Süleyman Seba röportajını okuyabilirsiniz.

arslankılıç
05.05.2006, 13:14
Dürüstlük ve onur...........
Kartal gerekeni yapar...........
ve.......
yener.....

sincap1978
05.05.2006, 17:30
BeŞİktaŞin SÜleyman Seba'dan Sonrakİ YÖnetİmlerİnde Nedense Bİr İstİkrarsizlik Var Seba DÖnemİ Ve Öncesİnde DİĞer Takimlarla Ne AĞiz DalaŞi Yapilirdi Nede BaŞka Bİr Takim Alehİne SÖz SÖylenirdi. Ve Malesef Eskİsİ Gİbİ İyİ Bİr Futbol Ortaya Koyamiyoruz Ama Umarim ÖnÜmÜzdekİ Sezon Daha İyİbİr BeŞİktaŞ Buluruz.

Bu Arada BÜtÜn BeŞİktaŞlilarin TÜrkİye Kupasini Tebrİk Ederİm

ONU®
05.05.2006, 21:42
Bence Seba'dan sonra onun gibi iyi bir başkan bir daha gelmedi bu kulübe.Bu arada Beşiktaşımızın Türkiye kupasını kazanmasını ben de yürekten kutluyorum.

okan02
05.05.2006, 22:14
ne yani? bir baskan gönlünde geceni söylüyemezmi? ben galatasarayliyim
ama ayni pozisyonda besiktasin sampiyon olmasini isterdim..
demirören yönetici diye gönlünde geceni söyleyemezmi? adam cikmis ortaya erkek gibi konusuyor helal olsun demirörene..
zamaninda ömer cavusoglu ben galatasarayin avrupada basarili olmasini istemiyorum demedimmi? bana göre oda gönlünde geceni söyledi