Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelere

Ezo
23.07.2005, 23:29
Sevgili üyeler,

Forumuzda yasan gerginlik benide diger yönetici arkadaslarimizida rahatsiz etemektedir forumumuzun kurlarina uyulmamaktadir forumumuza sadece gerginlik icin girip gerek siz yasmlar yapan üyelerimiz vardir açilan konular saptirilip kapatilmak zorunda kaliyoruz yada agir hitiplarda bulunulmaktadir bunlarin artik sonverilmesini bizlere katilan üyelerimizin öncelikle kurallarimizi iyi okumasini istiyoruz.

Ben kisisel olarak bir elistiride bulunmak istiyorum forumda yazilan cogu yorumlar beni cok üzdu foruma yazan cogu üyelerimiz gencler düsunclerini bir cogunun cok yadirgisadim bu nasil bir anlayis bu nasil bir gençlik demekten kendimi alikoyamadim insan karsisindaki kim olursa olsun onun önce bir insan oldugunu gözönüne getirir yazilan yorumlarda hic bir sekilde bir ölçuyok kisil saldirilarda bulununmaktan kaçinilmadi bunlar beni cok üzdü.. Insanlarin irki dini ne olursa olsun saygi ve hos görü gösterilmelidir çok önemlidir guzel bir toplum icin ama gençlerin çogu neyazikki bunlari bilmiyorlar karsindakinin inancina göre ve inancinda saygi duyamadan yorumlar yapiliyor ....Insanlar karsit göruslu olabilir ama bunu saygili bir sekilde gösterilebilnir bunlar çokdogaldir yerigeldiginde Insan kendi ailesi içinde farkli göruse saip oluyor...

ben burda banlanmis olduklari icin bu uyelerin isimlerini yazmiyacagim Alevimen bu konuda hasasligini ispatlamistir....

Herkesten ricam biraz sagduyulu olalim ve duygularimizin mantigimizin önunegeçmesine izinvermiyelim lütfen

saygilar
Eda

aleviboy
23.07.2005, 23:46
söylediklerinize katılmamak elde değil.Birbirimizi ayıran özelliklerden değil birleştiren özelliklerden bahsedilim.Kendimizi tanıyalım.Söylediklerize dikkat edeceğim.

yol
24.07.2005, 00:39
eğer bir yanlışımız olursa lütfen bildirin arkadaşlar.
Bencede

Bir olalim, iri olalim, diri olalim...

mutlaka provakatorler olcaktır. bir şeyi yazarken 2 kere düşünelim.

sila
24.07.2005, 01:15
eevt edaa haklisin can dostum bu durumdan bende hosnut degilimm umarim insanlar aklini basina almayi bilirler olgunca yazmayi basariraarr

Muraty
24.07.2005, 03:13
ben 2 gunluk uyeyım .. ılk gırdıgımde gozlemlerımı ö.m olarak edaya gondermıstım demkkı yanılmamısım ... bu ulkede zaten bızı bırbırımızden tum mezheplerı bırbırınden ayırmak ,bolmek asımıle etmek ısteyen koca sapkalılar varken nıye boyle bısey oluyor anlamıyorum ...

forumun adı aleviforum.com degılmı uyelerden 10 alevı varsa 1 baska bı mezhep vardır neyın provakasyonana gelıyorsunuz ..neyı paylasamıyor ..kımınle tartısmaya gırıyorsunuz .. zaten yanlıs bısey oldugunda mod lar olaya el koyacaktır.. bıraz hosgoru ve altta kalma denılen olayla bundan cook rahat kurtulabılırz dıye dusnuyorum ...

sevgıler saygılar...

Ezo
24.07.2005, 15:16
Arkadaslar tesekkurler yapici yorumlariniz icin

sayglar
EDa

TheGodfather
24.07.2005, 20:11
Yöntecilirein bu konudaki hassasiyeti ben ayrıca sevindirdi.Teşekkür ederim.

mute_62
26.07.2005, 02:43
genelde hep biz kendimize yapıyoruz zararı. uyanın artık,birlik olmanın zamanı gelmedimi.candost gibi yasamak bu kadar zormu. herkese sevgiler ve yaygılar