Sayfa 4 - Toplam 11 ÝlkÝlk 12345678 ... SonSon
Bulunan 46 den 60 - Toplam 152
    Kral_zuLfikar serdar_adas Üyenin Avatarý

Teþekkür
    2
    27 msj'da 43 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Alýntý Zahir Demiþ ki: Mesajý Görüntüle
    Cinsel iliþkiye girince sevap mý kazanýyoruz?

Allah Allah ilginç....Doðrumu anladým bi daha sorayým cinsel iliþkide Allah sevap mý veriyo bize?

Oda niye aydýnlýk olmayacak? Aydýnlýk olursa günah mý?

Bide þu Ýslami usulü göre iliþki ne? Onuda anlatý versene bize....
    helalin olan kiþiyle ilþkiye girmeden önce abdest alýrsan sevap oluyor konuyu saptýrma. aydýnlýkta olunca müstehcen noktalar acýkta kaldýgý için dinen caiz degildir dinle alakasý olmayan insanlar hariç...
    Ben büyük sevdalarýn adamýyým...
    Benim sevdalarýmda büyük olur, öfkemde
    Ben seversem DESTAN...
    Kýzarsam KATLÝAM olur...

dersim kreþmir Üyenin Avatarý

Teþekkür
    5.514
    1.076 msj'da 5.094 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Alýntý serdar_adas Demiþ ki: Mesajý Görüntüle
    helalin olan kiþiyle ilþkiye girmeden önce abdest alýrsan sevap oluyor konuyu saptýrma.

peki su olmayan bir yerde isek nasýl bir çözüm yolu bulmamýz lazým....

ben islam ülkesinde 4 kadýnla yaþayan (dinen caiz) biri olsaydým prosedür nasýl iþleyecekti.....bir abdest ile bir namaz kýlýnýr....bunu biliyoruz....peki bir abdest ile kaç kere iliþkiye girilir....bizi aydýnlatýrsan sevinirim.....

Kral_zuLfikar serdar_adas Üyenin Avatarý

Teþekkür
    2
    27 msj'da 43 kez tþk. edildi

Varsayýlan

sende abdestini bastan alırsın istersen sabaha kadar dördünlede ol işin bittigindede gusül abdesti alırsın. illaki al demiyoruz alırsan sevaba girersin diyoruz senin alacagın abdeste yaradanının ihtiyacı yok amelin biraz genişler. su olmayan yerdede abdest almassın abdestsizde gezersin bol bol bastıgın yerde öldüğünde seni yutmak için dakikaları sayar
    Ben büyük sevdalarýn adamýyým...
    Benim sevdalarýmda büyük olur, öfkemde
    Ben seversem DESTAN...
    Kýzarsam KATLÝAM olur...

4. Teþekkürler:

Ýnsan Olsun....

Teþekkür
    600
    308 msj'da 624 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Alýntý Mesut Gündüz Demiþ ki: Mesajý Görüntüle
    Zahirin yazdýklarý kuraný kerimden deðil sanýrým.Birilerinin söylentileri.........Týpký mum söndünün gerçek olmadýðý gibi, bu yazýlanlarda deli saçmasý.......................

Saygýlar,
    MG
    Yok yawww Mesut olur mu öle þey....Bu yazdýklarýmýn hepsi Kurandan. Sen pek okumamýþsýn sanýrým Kuraný. Kuran baþtan aþaðý bizim seks hayatýmýzý düzenleyen ayetlerle dolu....
    Bende seni aklý selim biri sanýrdým....
    Tevsiriyle birlikte hangi ayettir açýklarmýsýn.

Saygýlar,
    MG
    Yeniden doðmalýsýnýz, dediðime þaþma. Yel istediði yerde eser, onun sesini iþitirsin, fakat nereden gelip nereye gittiðini bilmezsin; Ruhtan doðan her canlý böyledir.

aleviforum.com'u iyi bilen

Teþekkür
    3.101
    260 msj'da 969 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Şimdi ne saçma sapan kouşmalar var ya anlamak mümkün değil...

serdar_adas nickli arkadaş ne dediğinin farkında değil galiba yok yok 4 kadınla beraber ol hem öle yapınca birde sevap kazanıyormuş insan ne biçim bir mantık var ya.bu zamanda hala 4 evliliği savunan tarih öncesinden kalan insanlar varmış hayret doğrusu.bide abdest alırsan sevap bu ne demekdir sanki bir ulema gibi konuşuluyor.o değil de ulema da olsan kaç yazar? insanları yatak odasında bile rahat bırakmamak diğer her türlü yaşantımıza karışıldığı gibi buna da karışılmakda bir sakınca görmeyip gelenek haline getirenler var...

İnsanları bari cinselik konularında rahat bırakın ya...

BİLİMLE GİDİLMEYEN YOLUN SONU BU KARANLIK OLSA GEREK!
    Son düzenleyen Özgür insan24, 23.02.2008 saat 19:52.

7. Teþekkürler:

Üyeliði iptal edildi

Teþekkür
    368
    274 msj'da 574 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Beyni cinsel organýna tabi olan arkadaþlar bu konuya yorum yapmasýn!!!!

The61 abi;

Beni ne kadar mahçup ettin, duygulandým nerde ise aðlayacaktým. Vaybe sunniler ne kadar masumuþ ben neler yapmýþým onlara.... vah vah.. yazýk yazýk....

Tabiki saygýyý elden býrakmýyor sana abi olarak hitap ediyorum. Ben kimseye küfür etmiyorum. Lütfen konularýmý dikkatlice gözden geçirin. Böyle bir yakýþtýrmayý asla kabül edemem. Düþüncelerimi beðenmeye bilir eleþtirebilirsin bu senin en doðal hakkýn. Ben kimseye iftira atmýyorum ve küfür etmiyorum iyi bilesin.

Bu forumda istediðim nicki istediðim imzayý kullan bilirim. Eðer imzamdan forum kurallarýna aykýrýlýk görüyosan bunu yönetime bildire bilirsin. Onlar gerkeni yaparlar.

Aslýnda Sizlerin rahatsýz olduðu konu benim din adýna yaptýðýnýz pisliklerinizi gözler önüne sermemden kaynaklanýyo. Ýmza felan bahene....

Bakýyorumda sizi cesaretlendiren bir sunni putperest gördüðünüz zaman hemen içinizdekini kusuyorsunuz...
    sana son kez cevap vericem polimik ve tartýþma
    ortamý olmasýn diye.
    1. Bana saygý gösterip abi dedin için teþþekurler
    ama keþke bütün inanaçlara saygý gösterdiðin gibi,
    sunniliðide göstersen beyninde öyle yerleþmiþki Sunnilik
    senin için kötülüðün kaynaðý sanki orasý.
    peygamberimizin ismini yazarken bile Ýslama bakýþ açýný
    belli ediyorsun.
    Benden acizane tavsiye bireylerin inançlarýný kötüleyicene
    kendi inançlarýn iyiliklerini güzelliklerini anlatmanýn daha
    dürüst adil davranýþ olacaðý kanýsýndayým.
    Sanýrým Ýslam dinin birinci þartý teslimiyet sen zaten teslim
    olmamýþýn.Sorguluyan yargýlýyan sýnýfýndansýn
    Benim senin kadar cesaretim olamaz
    Ýnanç gereði malum. Klasikleþmiþ bir laf edicem ama
    ben alim deðilim duyduðumu söylerim.
    Senin dinin sana Benim dinim bana
    Günümüzdeki politikacýlarda ayný yanlýþý yapýyor.
    Ben daha iyisini yapacaðým vaad ediceðine.
    Sürekli yapýlanlarý eliþtiriyor.
    en doðru yolda olman dileði ile

9. Teþekkürler:

Can asit Üyenin Avatarý

Teþekkür
    17
    32 msj'da 82 kez tþk. edildi

Varsayýlan

býzler ýnsanlarýn ýnanc ve goruslerýne saygý duyan ýnsalarýz....
    bu sekýlde onlarýn ýnanc ve goruslerýný kucumseyerek,dalgaya alarak kendýmýzý onlarýn sevyesýne dusurmeyelým.
    Býzler onlarýn ýnanc,dusunce ve goruslerýne saygý gostermeden onlardan býzým ýnanclarýmýza karsý saygý hos goru beklemeyelým, býzlere karsý yapýlan karalamalarýn karsýsýnda saygý cercevesý ýcersýnde dogrulukla, aydýn gorus ve bakýslarýmýzla karsýlarýnda duralým...
    býze sunulan kotuluk ve serefsýzlýge býzler cýcek uzatalýmký býzým onlardan farkýmýz olsun
    (((Bu arada forum kardeslerýmle dolu aranýzda bulunmaktan mutluluk duyuyorum ve tum arkadaslarýmýda burada gormek ýcýn bu steyý tavsýye edýcam

aleviforum.com'u iyi bilen

Teþekkür
    224
    274 msj'da 695 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Can sen yazdýysan elbet bir bildiðin vardýr.Býrak þu insanlýðýn yüz karalarýný.Ýnsanlýktan kýsmetini almamýþ et oburlarý.Hayatý tek noktaya indirgeyen mercimek beyinlileri boþver.onlarý tarihin sayfasýna gömelim.Çok iðrenç düþünceler.Býrak þu araplarý.Bizim için kutsal olan sevdidir.Bir nefestir dünyaya baðlayan bizi.

sarý gelin gülyar Üyenin Avatarý

Teþekkür
    3.950
    866 msj'da 2.965 kez tþk. edildi

Varsayýlan

ýþýk yanmýycak,çýplak olunmayacak,dualar okunacak...ne bu þimdi ben anlamadým dini ayinmi ,yoksa fikir baþkada zikirmi baþka acaba.dualarla sex.ee mübarek olsun olsunda bunu uygulayan varmý acaba.dört kadýn arasýnda kafalarý karýþýp ettikleri dualarýda þaþýracaklar hay allah günaha girecekler o zaman bak þimdi.
    Son düzenleyen gülyar, 06.02.2009 saat 21:17.

Üyeliði iptal edildi

Teþekkür
    117
    175 msj'da 358 kez tþk. edildi

Varsayýlan

sende abdestini bastan alýrsýn istersen sabaha kadar dördünlede ol iþin bittigindede gusül abdesti alýrsýn. illaki al demiyoruz alýrsan sevaba girersin diyoruz senin alacagýn abdeste yaradanýnýn ihtiyacý yok amelin biraz geniþler. su olmayan yerdede abdest almassýn abdestsizde gezersin bol bol bastýgýn yerde öldüðünde seni yutmak için dakikalarý sayar
    abi dediklerini bende duydum ,hatta peygamberimiz(.as) neyaparsanýz yapýn abdest alýn bu sizin hayrýnýza olur demiþ yani doðrudur
    bunu bana þafi arkadaþým demiþti þafidir diye inanmamýþtým ama alevide diyorsa doðrudur saðolasýn abi

Ýnsan Olsun....

Teþekkür
    600
    308 msj'da 624 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Bir konumda sunnillerin legal sex fantazilerini, Allahý kendilerine nasýl pezevenk yaptýklarýný anlatý vermiþtim. putperest sunnilerin legal sex fantazileri için uydurduklarý Hadisleri buraya sýralasam sayfalarca konu olur.

Konunun akþýsýna göre isteyen arkadaþlara bu hadislerden örnekler sýralarým.Yinede örnek olmasý babýnda bitane sýralayalým.

Hz. Aiþe (r.ah.) þöyle rivayet etmiþtir:
    Rifaa"nýn karýsý Peygamber"e (a.s.) gelerek; ben Rifaa ile evli idim. Beni üç talâkla boþadý. Sonra ben de Abdurrahman b. Zebir ile evlendim. Fakat Abdurrahman"ýn erkeklik aleti þu elbise saçaðý gibi (gevþek) dir dedi. Resulüllah gülümseyerek: "Sen tekrar Rifaa"ya mý dönmek istiyorsun? Hayýr, sen ikinci kocan Abdurrahman"ýn balcýðýndan o da senin balcýðýndan tatmadýkça dönemezsin" buyurdu. Aiþe sözlerine devamla: Ebu Bekr"de Peygamber"in yanýnda bulunuyordu. Halid b. Saîd b. As ise kapýda kendisine izin verilmesini bekliyordu. Halid: Ey Ebu Bekr! Bu kadýnýn Resulüllah"ýn huzurunda açýk açýk ne söylediðini iþitmiyor musun? dedi.
    HÜLLE
    Benim sünnilere sormak istediðim þunlar var. Cevaplarýný bilenler lütfen beni aydýnlatsýn.

Soru 1- Sexde çýplak oldunmu melaikeler kaçarmý?
    Soru 2- Sex yaparkan odada Kuran varken günah olurmu?
    Soru 3- Sex yaparken Kuran örtünmelimi?
    Soru 4- Abdetlimi? Apdetsiz mi sex yapýlmalý?
    Soru 5- Sexte okunacak dualar hangisidir?
    Soru 6- Farz edelim ki 4 Kadýnla evlisin dördü ile birden sex yapmak cazimidir?
    Soru 7- Sex yaparken aniden ezan sesi duyarsak ne yapmalýyýz?
    Soru 8- Bir gecede en fazla kaç defa sex yapmalýyýz hocalar kaça kadar sex izin vermiþtir?
    Soru 9- sms sex, cybersex, maisex, telefon sex hadislere göre yasakmýdýr neden?
    Soru 10- Kadýnlarýn bir cisimle sex yapmalarý günahmýdýr mesala Hacý Tesbihi?
    Soru 11- Öbür dünyada sex varmýdýr?
    Soru 12- hic sex yapmadan ölürsen diðer dünyada ne yaparýz?
    Yok yawww Mesut olur mu öle þey....Bu yazdýklarýmýn hepsi Kurandan. Sen pek okumamýþsýn sanýrým Kuraný. Kuran baþtan aþaðý bizim seks hayatýmýzý düzenleyen ayetlerle dolu....

Bende seni aklý selim biri sanýrdým....
    Alýntý Mesut Gündüz Demiþ ki: Mesajý Görüntüle
    Tevsiriyle birlikte hangi ayettir açýklarmýsýn.

Saygýlar,
    MG
    Tevsiriyle birlikte hangi ayet olduðunu açýklarmýsýn. Gerçekten kuraný kerime inanmýþ doðru yolu, bu yol bilmiþ olanlarýn kuraný kerimin neresinde bunlarýn yazdýðýný bilmeye hakký var. Onlarýn hakkýný savunduðumu düþünme ancak. Bi tez atýyosan ortaya sonuna kadar git. Burayý sadece biz alevilerin okuduðunu sakýn ha düþünme.

Saygýlar,
    MG
    Yeniden doðmalýsýnýz, dediðime þaþma. Yel istediði yerde eser, onun sesini iþitirsin, fakat nereden gelip nereye gittiðini bilmezsin; Ruhtan doðan her canlý böyledir.

Üyeliði iptal edildi

Teþekkür
    78
    32 msj'da 49 kez tþk. edildi

Varsayýlan

yaw sevgili kardeslerim, neden islama bukadar düsmaniz. oysaki bizim dinimiz.

sünni lerden biz ne herkez kendinden sorulur.

islamda cinsellik falani bosver, insan gibi iliskiye gir yeter.
    önemli olan bizi hayvandan ayirt etmekdir.

yok bu beni kesmedi diyorsan en yakin diyanet kurumuna git cevaplarlar.

saygi ve sevgiylen.

buarada hic bir topluma küfür etmiyelim, unutma biz edersek onlarda bize eder.

16. Teþekkürler:

Forum'un demirbaþý Bedreddin Özcan Üyenin Avatarý

Teþekkür
    27.750
    3.932 msj'da 16.854 kez tþk. edildi

Varsayýlan

sende abdestini bastan alýrsýn istersen sabaha kadar dördünlede ol iþin bittigindede gusül abdesti alýrsýn. illaki al demiyoruz alýrsan sevaba girersin diyoruz senin alacagýn abdeste yaradanýnýn ihtiyacý yok amelin biraz geniþler. su olmayan yerdede abdest almassýn abdestsizde gezersin bol bol bastýgýn yerde öldüðünde seni yutmak için dakikalarý sayar
    Sevgili serdar_adas.

þariat kurallarina göre" 4 Hatunla evli olmak hakkinda cok seyler duyduk okuduk, Buraya kadar tamam. Benim ögrenmek istediyim bir kaynana ile gecinemiyen bir erkek 4 kaynana ile nasil gecinir? lutfen beni yanliþ anlama! ""islamiyette yeniliklerden bahseden yani þu anki hayat standartlarina göre yaþam tarzi ile ilgili bir tefsir (aciklama) veya buna benzer bir kaynak varmi? þimdiden teþekkür ediyorum..
    Küçük insanlar kiþileri, Normal insanlar olaylarý, Büyük insanlar fikirleri tartýþýr!

-Raa HaQ- Ýtiqaté Dérsim Üyenin Avatarý

Teþekkür
    10.045
    4.067 msj'da 13.979 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Zahir can jinekolog mu acaba...
    Ellerin Kabesi Var
    Benim Kabem Ýnsandýr
    Kuran da, Kurtaran da
    Ýnsanoglu Ýnsandýr

Sevgi Tek TANRIdýr

Forum'un demirbaþý

Teþekkür
    275
    799 msj'da 1.907 kez tþk. edildi

Varsayýlan

Alýntý DERSÝM_Gülay Demiþ ki: Mesajý Görüntüle
    Zahir can jinekolog mu acaba...
    Evet. Özellikle islamda sex üzerine ihtisas yaptým. Bir sorunuz mu olacaktý?

BÝZÝM KÝMYAMIZ SÝZÝN SÝMYANIZLA UYUÞMAZ.

20. Teþekkürler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)