Ben büyük sevdalarýn adamýyým...
Benim sevdalarýmda büyük olur, öfkemde
Ben seversem DESTAN...
Kýzarsam KATLÝAM olur...
peki su olmayan bir yerde isek nasýl bir çözüm yolu bulmamýz lazým....
ben islam ülkesinde 4 kadýnla yaþayan (dinen caiz) biri olsaydým prosedür nasýl iþleyecekti.....bir abdest ile bir namaz kýlýnýr....bunu biliyoruz....peki bir abdest ile kaç kere iliþkiye girilir....bizi aydýnlatýrsan sevinirim.....
sende abdestini bastan alırsın istersen sabaha kadar dördünlede ol işin bittigindede gusül abdesti alırsın. illaki al demiyoruz alırsan sevaba girersin diyoruz senin alacagın abdeste yaradanının ihtiyacı yok amelin biraz genişler. su olmayan yerdede abdest almassın abdestsizde gezersin bol bol bastıgın yerde öldüğünde seni yutmak için dakikaları sayar
Ben büyük sevdalarýn adamýyým...
Benim sevdalarýmda büyük olur, öfkemde
Ben seversem DESTAN...
Kýzarsam KATLÝAM olur...
Şimdi ne saçma sapan kouşmalar var ya anlamak mümkün değil...
serdar_adas nickli arkadaş ne dediğinin farkında değil galiba yok yok 4 kadınla beraber ol hem öle yapınca birde sevap kazanıyormuş insan ne biçim bir mantık var ya.bu zamanda hala 4 evliliği savunan tarih öncesinden kalan insanlar varmış hayret doğrusu.bide abdest alırsan sevap bu ne demekdir sanki bir ulema gibi konuşuluyor.o değil de ulema da olsan kaç yazar? insanları yatak odasında bile rahat bırakmamak diğer her türlü yaşantımıza karışıldığı gibi buna da karışılmakda bir sakınca görmeyip gelenek haline getirenler var...
İnsanları bari cinselik konularında rahat bırakın ya...
BİLİMLE GİDİLMEYEN YOLUN SONU BU KARANLIK OLSA GEREK!
Son düzenleyen Özgür insan24, 23.02.2008 saat 19:52.
sana son kez cevap vericem polimik ve tartýþma
ortamý olmasýn diye.
1. Bana saygý gösterip abi dedin için teþþekurler
ama keþke bütün inanaçlara saygý gösterdiðin gibi,
sunniliðide göstersen beyninde öyle yerleþmiþki Sunnilik
senin için kötülüðün kaynaðý sanki orasý.
peygamberimizin ismini yazarken bile Ýslama bakýþ açýný
belli ediyorsun.
Benden acizane tavsiye bireylerin inançlarýný kötüleyicene
kendi inançlarýn iyiliklerini güzelliklerini anlatmanýn daha
dürüst adil davranýþ olacaðý kanýsýndayým.
Sanýrým Ýslam dinin birinci þartý teslimiyet sen zaten teslim
olmamýþýn.Sorguluyan yargýlýyan sýnýfýndansýn
Benim senin kadar cesaretim olamaz
Ýnanç gereði malum. Klasikleþmiþ bir laf edicem ama
ben alim deðilim duyduðumu söylerim.
Senin dinin sana Benim dinim bana
Günümüzdeki politikacýlarda ayný yanlýþý yapýyor.
Ben daha iyisini yapacaðým vaad ediceðine.
Sürekli yapýlanlarý eliþtiriyor.
en doðru yolda olman dileði ile
býzler ýnsanlarýn ýnanc ve goruslerýne saygý duyan ýnsalarýz....
bu sekýlde onlarýn ýnanc ve goruslerýný kucumseyerek,dalgaya alarak kendýmýzý onlarýn sevyesýne dusurmeyelým.
Býzler onlarýn ýnanc,dusunce ve goruslerýne saygý gostermeden onlardan býzým ýnanclarýmýza karsý saygý hos goru beklemeyelým, býzlere karsý yapýlan karalamalarýn karsýsýnda saygý cercevesý ýcersýnde dogrulukla, aydýn gorus ve bakýslarýmýzla karsýlarýnda duralým...
býze sunulan kotuluk ve serefsýzlýge býzler cýcek uzatalýmký býzým onlardan farkýmýz olsun
(((Bu arada forum kardeslerýmle dolu aranýzda bulunmaktan mutluluk duyuyorum ve tum arkadaslarýmýda burada gormek ýcýn bu steyý tavsýye edýcam![]()
Can sen yazdýysan elbet bir bildiðin vardýr.Býrak þu insanlýðýn yüz karalarýný.Ýnsanlýktan kýsmetini almamýþ et oburlarý.Hayatý tek noktaya indirgeyen mercimek beyinlileri boþver.onlarý tarihin sayfasýna gömelim.Çok iðrenç düþünceler.Býrak þu araplarý.Bizim için kutsal olan sevdidir.Bir nefestir dünyaya baðlayan bizi.
ýþýk yanmýycak,çýplak olunmayacak,dualar okunacak...ne bu þimdi ben anlamadým dini ayinmi ,yoksa fikir baþkada zikirmi baþka acaba.dualarla sex.ee mübarek olsun olsunda bunu uygulayan varmý acaba.dört kadýn arasýnda kafalarý karýþýp ettikleri dualarýda þaþýracaklar hay allah günaha girecekler o zaman bak þimdi.
Son düzenleyen gülyar, 06.02.2009 saat 21:17.
Tevsiriyle birlikte hangi ayet olduðunu açýklarmýsýn. Gerçekten kuraný kerime inanmýþ doðru yolu, bu yol bilmiþ olanlarýn kuraný kerimin neresinde bunlarýn yazdýðýný bilmeye hakký var. Onlarýn hakkýný savunduðumu düþünme ancak. Bi tez atýyosan ortaya sonuna kadar git. Burayý sadece biz alevilerin okuduðunu sakýn ha düþünme.
Saygýlar,
MG
Yeniden doðmalýsýnýz, dediðime þaþma. Yel istediði yerde eser, onun sesini iþitirsin, fakat nereden gelip nereye gittiðini bilmezsin; Ruhtan doðan her canlý böyledir.
yaw sevgili kardeslerim, neden islama bukadar düsmaniz. oysaki bizim dinimiz.
sünni lerden biz ne herkez kendinden sorulur.
islamda cinsellik falani bosver, insan gibi iliskiye gir yeter.
önemli olan bizi hayvandan ayirt etmekdir.
yok bu beni kesmedi diyorsan en yakin diyanet kurumuna git cevaplarlar.
saygi ve sevgiylen.
buarada hic bir topluma küfür etmiyelim, unutma biz edersek onlarda bize eder.
Sevgili serdar_adas.
þariat kurallarina göre" 4 Hatunla evli olmak hakkinda cok seyler duyduk okuduk, Buraya kadar tamam. Benim ögrenmek istediyim bir kaynana ile gecinemiyen bir erkek 4 kaynana ile nasil gecinir? lutfen beni yanliþ anlama! ""islamiyette yeniliklerden bahseden yani þu anki hayat standartlarina göre yaþam tarzi ile ilgili bir tefsir (aciklama) veya buna benzer bir kaynak varmi? þimdiden teþekkür ediyorum..
Küçük insanlar kiþileri, Normal insanlar olaylarý, Büyük insanlar fikirleri tartýþýr!
Zahir can jinekolog mu acaba...![]()
Ellerin Kabesi Var
Benim Kabem Ýnsandýr
Kuran da, Kurtaran da
Ýnsanoglu Ýnsandýr
Sevgi Tek TANRIdýr
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)