Öncelikle bunu yapanları kınıyorum,amacım sadece sizlerinde görmeniz ve yorumlar getirmeniz..Hollandada bir dergide yayınlanan Muhammed karikatürlerini sizin için buldum. İşte burda:
Bilmiyorum ama ;Bana göre yanlış yaptılar,![]()
Öncelikle bunu yapanları kınıyorum,amacım sadece sizlerinde görmeniz ve yorumlar getirmeniz..Hollandada bir dergide yayınlanan Muhammed karikatürlerini sizin için buldum. İşte burda:
Bilmiyorum ama ;Bana göre yanlış yaptılar,![]()
Keşke;çölde yere düşen bir ağacın yaprağı olsaydım.
Boyle birsey ilk kez yasanmiyor bunlar artik isi azittilar bu haberi gormustum bazi musluman ulkeler danimarkadan elcilerini cekti diye biliyorum bu buyuk bir ozur gerektiren bi harekettir siddetle kiniyorum !!!!!!
www.emlekkavak.org
valla bu kadarda kötü olduğunu sanmıyodum
bence daha çok alay amaçlı yapılmış ben teröristlere kızdıkları için yaptılar sanıyodum ama
tamamen yapılan İSLAMİYETİ alaya almadır. şahmat arkadaşıma katılıyorum ve danimarkayı kınıyorum ama islami teröristleri de kınıyorum tabi
aman canım sanki bizi muhattap alan mı var dostum biz kınadıkta özür mü dileyecekler hehe![]()
Aşmak lazım artık bunları, dincilerde İsanın karikatürünü yapsınlar anlaşalım![]()
buda ne böyle yaaaaaaaa.... bunların yaptıklarıııı insanlıktan da geçtii
karikatürünü çizecekleri başka kimse kalmamış mı?
Bende benların yaptığını kınıyorummm......
böyle şey olmaz..........................
O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ![]()
Bu gidişle oda olacak..yapacaklardır emin olun..! Belkide var biz bilmiyoruz.Oli Demiş ki:
Bu arada Fransa ve norveçte yayınlamış bunları ..![]()
ŞAH-MAT Demiş ki:
![]()
olmas
HZ. İSA da bizim için çok değerlidir. alay edilecek şey sadece danimarkalıların mizah anlayışıdır.
çok saçma bir fikir. hiçbir inancın simgesine böyle saygısızlık yapılamaz. milyonlarca inanıra yapılmış bir saygısızlıktır bu bence.Oli Demiş ki:
Belki Güneş birgün ikimiz için doğar...
Arkadaşlar Hz. Alinin resmi hepimizde var bu resmin doğru olup olmadığını biliyormuyuz?. hayır.
Hz. Muhammetin neden resmi yok. islama göre yasak diyorlar. Peki Hz Alinin resmini kim yaptı o zaman? öyleyse neden Hz. Alinin resmine tepki verilmiyor. kriterimiz yakışıklı resim çirkin resim mi acaba?
Sevgili Müttaki..,
***HZ. İSA da bizim için çok değerlidir. alay edilecek şey sadece danimarkalıların mizah anlayışıdır.
Tabii bizim için bütün peygamberler değerli..,ancak bazı insanlar buna karşılık olarak İSA nın karikatürünü yaparlar diye bir beklenti içerisindeyim ben..Buda Dİnler arasında tekrar sözlü sataşmalara yol açaçak,sonrasını bilmem artık!
oli, kriterimiz bakış açısıOli Demiş ki:
bu bakış açısı alaya almadır yakışıklılık veya çirkinlik olayı değildir![]()
Sevgili Oli..,Oli Demiş ki:
Hz.alinin resmini kim çizmişti şuan hatırlamıyorum adını,ancak Hz.Alinin resmi hayalidir,hayali olarak onu görenler tarafından çizildiği söyleniyor.
***Hz.muhammed neden resmi yok..!
Olamaz bence çünkü; O zamnki koşullar buna engel oldu,neydi Putlar! İnsanların tekrar putlara tapabileceklerini düşündükleri ve Hz.Muhammedi ilah olarak bırakıp Allahı unutabilirler diye bu yasaklandı,Hz.mUhammedin bu yüzden resmi yoktur olarak biliyoruz..
buda isa karikatürü Yunanistanda yapılmış bir karikatür. Yapanı yargılanmış ama aklanmış. Adamlar kendi inancının liderinide karikatürize ediyor.
Buna tepki vermeden diğerine tepki vermenin benim gözümde hiçbir kıymeti olamaz. yok efendim biz kendi inancımızı koruruz onlar kendi inancını korusun diyenlerde olur elbette. Adamlar aşmış biz aşamıyoruz...
valla ŞAH-MAT dostumŞAH-MAT Demiş ki:
İslam adına teröristlik yapan herşeyi yapabilir
bunları aramızdan uzak tutmalıyız![]()
Hayali resim... başka söze gerek kalmadı sanırım.ŞAH-MAT Demiş ki:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)