belpınarlı60 Demiş ki:
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. hepinize merhaba. Zile belediyesinin haritasından zile köylerini yazdım benim bildiğim Alevi köylerini yazıyorum.
Araplar,Acıpınar,Ayvalı,Acısu,Ağcakeçili,Akkılıç,A lıçözü,Alibağı,Alihoca,Armutalan,Belpınar,Boldacı, Büyükkarayün,Çayır,Çakırçalı,Çamdere,Çapak,Çiçekpı narı,Emirören,Göçenli,Gölcük,Gümüşkaş,Güngörmez,İm irtolu,Karabalçık,Karşıyaka,Karşıpınar,Kervansaray ,Karacaören,Kozdere,Kuruçay,Kurşunlu,Kurupınar,Kuz ulan,Küçükkarayün,Palanlı,Savcıköy,Sofular,Söğütöz ü,Ütük,Üçkaya,Yaylayolu,Yücepınar,Yenidağiçi,Yalın yazı,Güzelbeyli,Küçükaköz....( Bu köylerin yüzde 99 nun Alevi olduğundan eminim. Alevi olup olmadığını bilmediğim köyler ise ...
Ağılcık,Akdoğan,Akgüllü,Alayurt,Bağlarpınarı,Bayır köy,Belkaya,Binbaşıoğlu,Büyükaköz,Büyükkozluca,Büy üközlü,Çayıroğlu,Çeltek,Çiftlikköy,Derebaşı,Edeköy ,Elmacık,ESkiderbent,Hacılar,Haramikışla,Hasanağa, Hatippınarı,Iğdır,Karakuzu,Karaşeyh,Kazıklı,Kepez, Kırlar,Kireçli,Kocaş,Köylüürünü,Karucuk,Küçükkozlu ca,Küplüce,Narlıkışla,Olukman,Osmanpınarı,Özyurt,S alur,Sekikışla,Süleymaniye,Şeyhliköy,
Şeyhnusrettin,Taşkıran,Turgutalp,Uğurluören,Uzunkö y,Üçköy,Üyük,Yalnızköy,
Yapalak,Yaraş,Yeniköy,Yeşilce,Yünlü,Yıdıztepe... arkadaşlar kendinize iyi bakın ve asla ayrım yapmayın. hepimiz TOKAT lıyız...