Bulunan 1 den 3 - Toplam 3
    -Raa HaQ- İtiqaté Dérsim Üyenin Avatarı

Teşekkür
    10.045
    4.067 msj'da 13.979 kez tşk. edildi

Varsayılan Grup Yorum Harbiye Konseri- 21 Temmuz 2012

Grup Yorum 21 Temmuz'da Harbiye Açıkhava'da...

21 Temmuz 2012 Cumartesi akşamı saat 21.00'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Grup Yorum rüzgarı esecek.

"Umudun Türkülerini Söylemeye Devam Ediyoruz" isimli konserde Grup Yorum'la birlikte konuk sanatçılar yer alacak. "Türkülerin yasaların karşısındaki gücünü göstermek" için son dönemde AKP politikalarından nasibini alan sanatçılar bu gecede seslerini birleştirecekler.

Karikatürcüler, ressamlar, heykeltraşlar, fotoğrafçılar, gazeteciler, müzisyenler, sinemacılar, tiyatrocular, edebiyatçılar, araştırmacılar, bu ülkenin aydınları, sanatçılar gün geçmiyor ki yeni bir baskı veya engellemeyle karşılaşmasınlar.

İstanbul'da 2010 yılında İnönü Stadı'nda 55 bin kişiyle 25.yılını kutlayan grup, 2011 yılında 1.Bağımsız Türkiye Konseri'yle 150 bin kişiye seslendi. Bu senenin ilk İstanbul konserini Bakırköy Halk Pazarı'nda gerçekleştirdi, nisan ayında 2.Bağımsız Türkiye Konseri'yle 350 bin kişiye seslendi. Mayıs ayında Antakya'da “Suriye Halkıyla Dayanışma Konseri”yle 30 bin kişiye seslendi. Haziran ayında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde “Irkçılığa Hayır Konseri”yle Avrupalı göçmenleri buluşturarak 13 bin kişinin katıldığı ses getiren bir konsere imza attı.

Bu senenin ikinci İstanbul konseriyle, sevilen şarkıları ve sürprizleriyle dinleyicilerinin karşısına çıkacak olan Grup Yorum, 2009'dan bu yana ara verdiği Harbiye Konserleri geleneğine devam ediyor

Grup Yorum Harbiye Konseri biletleri, geçtiğimiz yılda Biletix firmasının keyfi uygulamalarından dolayı bu sene MyBilet tarafından satışı yapılıyor. Aynı zamanda İdil Kültür Merkezi ve Bilet Satış Noktaları'ndan da biletlere ulaşılabilecek.

www.grupyorum.net

grupyorumkonserleri@gmail.com

Bilgi İçin: (0212) 238 81 46
    Konser Hattı: 0531 799 60 29

Haydi Millet Yorum'a...
    Ellerin Kabesi Var
    Benim Kabem İnsandır
    Kuran da, Kurtaran da
    İnsanoglu İnsandır

Sevgi Tek TANRIdır

Kıdemsiz Üye Acıya Gülmek Üyenin Avatarı

Teşekkür
    11.346
    1.850 msj'da 7.346 kez tşk. edildi

Cumartesi günü ordayız..bekleriz efendim..
    Ben artık büyümüyorum,sadece yaşlanıyorum...

Forum'un demirbaşı esruzgar Üyenin Avatarı

Teşekkür
    7.891
    1.843 msj'da 5.074 kez tşk. edildi

21.de cumartesi günü sudiarabistandan hataya uçuyor olacam acaba rotayı istanbula,mı deyiğtirsek yoruma değer valla
    bu yıl üç konser verdiler hatayda savaşa hayır diye ama hiçbirinde bulunamadım ah gurbet zalım gurbet
    Adalet, sana zulmedildiğinde (karşılık verirken)insaflı olmandır;
    fazilet ise, üstünlük kurduğunda bağışlamandır.

hz. Ali (a.s)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)