![]() |
|
![]() |
|
||||||||
| DŞ 2010 Tahmin Oyunu | Kayıt ol | SSS | Üye Listesi | ![]() |
Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Araştırmalar / Makaleler Makalenizi buraya yazın ve ziyaretçilerimiz yorumlasın. Ayrıca ilgi çekici makaleleri bu bölüme yollayıp tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Görüntüleme şekli |
|
|
#31 | |
|
|
Sevgili can Konu burkay38 tarafından (27.01.2010 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
+ 1 |
|
|
#32 | |
|
|
ben, sn izettin doganin fikirlerini beyeniyorum. |
|
|
|
+ 0 |
|
|
#33 | |
|
|
Sevgili can hatayuk |
|
|
|
+ 1 |
|
|
#34 |
|
|
cem vafki...konusu baska su an ugurlu dedeyi tanitmasi ilgimi cekti sgol ablam cem vafkinda ( ki icinde duzgun insanlar yok diyemeyiz)cikmis...biri....sakin tanimadiginiz amaci cikar degilse...ki yaslilarimiz...birbirlerini tanirlar....
böyle temiz dedeyi tanimak isterdim..... bu arada veli agbi yav sende berlin sogugu gibi hemen sert poyraz estiriyon haaa ....ma bi ögrenek arastirak ne olmus hemen...kilicini kusaniyon....veyyyyy (kizma bana haaaa...*)
|
|
|
#35 | |
|
|
Yok ya hu sana niye kizacagim,
kilici hemen kusanmam Hz. Ali´den kalma. Sen bana eski esimi hatirlattin. Sen ginede arastir, unutma Atalarimiz bosuna dememis, Tatli dil yilani deliginden cikarttirir ?
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
|
Bence Veli Arman Hz.Ali a.s hemen kılıcını kuşanmazdı o hak bildide kuşandı...
|
|
|
|
#37 |
|
|
Evvella Muhabbetlerimi sunarım, konu hakkında yorum yapan sayın üyelere.
Yakinen tanıdığım Ali Rıza Uğurlu Dede'yi tanıtmak gerekirse; Düşkünler Ocağı olarak bilinen Hıdır Abdal Ocağı'na mensup bir Dede'dir. Kıbrıs Gazisidir. Erzincan'lıdır. 1986 yılından beri faal olarak dedelik görevini yürütmekte Yurtiçi Yurtdışı olmak üzre birçok cemevi ve Alevi köylerinde hizmet etmiştir. Yukarıda asılsız olmakla birlikte birkaç iftiravari söyleme en iyi cevabı yine o Nur Yüzlü Dede'miz veriyor. Onlarca Evlad-ı Resul genci yani dede çocuklarını okutuyor ve inançsal eğitimler veriyor. Kitaplar yazıyor, üniversitelerde seminerler veriyor. Ne gariptir, Sünni yurttaşlarımız Ali Rıza Dedemizin söylemleri ile kendinden geçiyor ve BİZ HATA YAPIYORUZ diyerek Aleviliği anlama araştırma derdine düşerken Alevi maskesine bürünmüş kimseler kendisini tehdit ediyor. Buda yetmiyor kapısının önüne kadar gelip eşi bıçaklanıyor. Ve yine O dedemiz yılmıyor. Hizmet Hakk için diyor, eğitimler veriyor Anadolu'yu karış karış geziyor. Ve şimdi kendisine, küstahça laf etmekten geri kalmayan adamların mutlu olduğunu görüyoruz. Ali Rıza Dede bu büyük koşturmaya kalbi dayanamadı ve 2 aydır evinde yatıyor. Şimdi soralım? Kim Ali Rıza Uğurlu Dede kadar hizmet edebildi?
|
+ 1 |
|
|
#38 | |
|
|
Muhabbetleriniz ve verdiğiniz bilgiden dolayı Muhabbetlerimi sunarım...
|
+ 1 |
|
|
#39 | |
|
|
bu kişi ile akrabalık dereceniz nedir? |
|
|
|
+ 3 |
|
|
#40 |
|
|
Tatli dil yilani deliginden cikartir !
Yilan naneyi sevmez amma, o da burnunun dibinde karsisina cikar. Yani sen diyor sun ki asimile olalim, kimligigimizi kaybedelim, ehlibeyt ve cem vakfi cizgisini takip edelim. Biz kasaplik koyunmuyuz, bugüne kadar olduk, YETMEZ MI ? Senen bahsettigin gül yüzlü deden veya eben den ben daha güzelim. Güzellik yarisina mi girelim ? yazik yazik, saf Alevi Eyvah Eyvaaaaaaaah !!! |
|
|
+ 1 |
|
|
#41 |
|
|
Anladigimiz, biz Aleviler kaybettik, davamizi, Pir Sultan dedi kaldi davam mahsere kaldi,
yok efendim kalmadi, icimizdeki hizir ve hinzir pasalar 2-3 kurus icin kendi ve bizleri sattilar ve satiyorlar. ALLAH isinizi rastgetirsin, birde ALEVI HOLDINGI kurun, PARTIYI bos verin ???? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
|
Ağzınızı toplayın!!!
|
|
+ 1 |
|
|
#43 | |
|
|
Yarasi olan gocunur, kocum.
Ha dede ha ebe. Bahsettiginiz kisilerde biraz Alevilik gururlari olsa idi, kalkipta CEM VAKFI ve EHL-i BEYT VAKIF´lari icinde bulunmazlardi. Amaciniz bizi sindirmek ve silmek, büyük bir sekilde de basardiniz. Sen bir kere gelmisi mi gecmisi mi tanimiyorsun. Biz de KADINCIK ANA, SATI DEDE, LATIFE BACI´larimiz var. Kala kala IZZETTIN DOGAN, BALKIZ, CAMUROGULLARI gibilerine mi kaldik. SIZ mi Aleviligimi bana ögreteceksiniz, veya daha dogrusu ALEVILIGIMIN ICINE MI EDECEKSINIZ: Buyrun zaten MEYDAN SIZIN: Ortada SAF ALEVILER var ise, onlarda sizin gibi onlarin KUYRUGUNDAN tutup gidenlerdir, denize düsen yilana sarilir UGURLU`da onlardan biri. Izzetin Dogan Hazretleri, Axucanli olmaktan utanmali idi, ve soruyorum yoksa SIZ onun ve onlarin AVUKATI MI SINIZ ? Sizin gibi Alevi olacagima ..
Konu veli arman tarafından (10.02.2010 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
+ 0 |
|
|
#44 |
|
|
Mustafa Timiside zamaninda TBP (Türkiye Birlik Partisi) kurdu, meclise girdi sonunda oylarini aga gibi kalkip AP (Adalet Partisi) ye satti.
Aynisini Ugurlu Dedeniz ve Izzet Dogan´larda yapiyor, simdi aklinca Alevi oylarini AKP´ye parselliyorlar. Sanki AKP Alevi Kizilbas Partisi imis gibi, yürüyün saf Aleviler, ancak gidersiniz, ortacagin karanligina dogru, adim adim yanasiyorsunuz ! |
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Yok efendi yok,
Aleviyi, Kizilbasi, Bektasiyi, Ehlihakki, Kakai, Tahtaci, Ahiiyi, Hurufii, Babaiiyi, Druziyi, Anseri/Nusayriyi, Ezidiyi, Turabiyi, Bedreddini, Ocaklarimizi, Tekkelerimizi, Dergahlarimizi, vs. YOK SAYIP Sünnilestirmek istiyorsunuz !!! es geciyorsunuz, yok sayiyorsunuz ??? Icimizde sizler gibileri oldugu sürece hic sasmam !!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Görüntüleme şekli | |
|
|