Alevi Forum Community

Geri git   Alevi Forum Community > Genel Kategoriler > Genel Bölüm / Güncel Konular > Sinema ve Sanat
DŞ 2010 Tahmin Oyunu Kayıt ol SSS Üye Listesi Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Sinema ve Sanat Sinema ve Tiyatro.

Seçenekler Görüntüleme şekli
Alt 01.02.2010, 00:04   #31
cangibi2008
onuncu köy
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 0
Mesaj (Yorum): 0
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 2.914
2.223 msj'da 5.675 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 35
Forum Puanı: 1871

saolsin gurkan.....henuz alamanyaya gelmedi ...ama bekliyommmmmm canim hemsom

Biri Sana Sırtını Döndüğünde Üzülme, Hatta Sevin. Çünkü Dostunla Düşmanını Ayırt Etmiş Olursun.. [Hz.Ali]
cangibi2008 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 00:10   #32
Firestorm
Մարդկային
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 21
Mesaj (Yorum): 36
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 19.100
3.536 msj'da 8.194 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 69
Forum Puanı: 4488
Aleviforum Onur Ödülleri

sır_kapısı yazmış: Mesajı göster
Ben çizgi filmini ( CNBC-e de oynayan ) çok izledim bunun müziği harikadır çizgi filminin bu aralar izleyemiyorum eğer devam ediyorsa.

ayrıca bu FİLMİ merakla bekliyorum

Avatar adlı anime CNBC-e hala yayında hafta sonları sabah 11:30da gösteriliyor ama yanılmıyorsam sadece ilk iki kitabı gösteriliyor o kanalda hikaye toplam 3 kitaptan oluşuyor(yani üç sezon). 3 Sezonda çekildi internetten izleyebilirsiniz.

Son Hava Bükücü(Avatar) filimine gelince anime ile fazla bapının olucagını sanmam çünkü animede yeni avatar daha bir çocuk ama davranışları hareketleri ilede hala bir çocuk yani büyüyüp küçülmüşlerden değil ama filmin fragmanında ki avatar cok ciddi bir şekilde eğitim yapıyor en iyisi izleyip yeniden değerlendirmek bence ....

Alt 01.02.2010, 01:31   #33
DAĞ_ADAMI
aleviforum.com'u iyi bilen
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 146
87 msj'da 221 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 4
Forum Puanı: 212

sanırım kimse türk filmi sevmiyor,kac tane yabancı film saymışsınız ki 2010 bi o kadar türk filmi vizyona giriyor, ama kimse bahsetmemiş...onlarıda ben sayayım aklıma gelenleri...

yahşi batı ( cem yılmaz)

kutsal damacana 2 ( şafak sezer)

recep ivedik 3 (şahan gökbakar)

ejder kapanı ( k.imirzalıoğlu ugur yücel)

yalancı romantik

kosmos

kaptan feza

ada zombilerin düğünü

Çok film hareketler bunlar

new york ta 5 minare

fırsatım olsa recep ivedike,kutsal damacana ve ejder kapanına gitmek isterdim...
Alt 05.02.2010, 19:51   #34
TonyMontana
Forum'un demirbaşı
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 1
Mesaj (Yorum): 1
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 2.446
2.564 msj'da 7.078 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 50
Forum Puanı: 3353

The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon, gerilim türünde bir yapım.

Konusu
Amerikan yapımı filmin yönetmenliğini Albert ve Allen Hughes kardeşler yaptı.

The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon, gerilim türünde bir yapım. Filmde güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

5 Şubat'ta vizyona giren denzel washington imzalı tanrının kitabı filmi izlenmesi gereken bir film.yarın izleyecem tanırının kitabı filmini

Ş.Avukatı.

Konu TonyMontana tarafından (05.02.2010 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir..
TonyMontana isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkürler:
Alt 05.02.2010, 21:01   #35
ahuramazda
Apaçi
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 985
736 msj'da 2.113 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 17
Forum Puanı: 1110

TonyMontana yazmış: Mesajı göster
yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

bahsi geçen kitap incil ... bizim çakma matrix adamımız da ezbere kafadan biliyor ...

İncil tarihler boyunca katliamın adı olmuş ; yok olmanın eşiğine gelindiğinde de kurtarıcı olacağına inanmıyorum.

Hani konuya dini açıdan değil , mantık açısından bakarsak şöyle bir soruyla karşılaşırız ;

madem incil kurtarıcı idi Yüce Allah neden Kur'an-ı Kerim'i indirdi ????

Film güzel lafım yok, aksiyon var kopan kollar deşilen mideler var ... filmin sonuna kadar sanat izliyorsunuz ...

yalnız incil saçmalığı mantıklı değil ... tek itirazım onadır ...

>Not : Tony Montana seni değil , filmin açıklmasını ultra-salakça yapan yapımcı firmanın mantığını eleştiriyorum

ahuramazda isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 08:52   #36
TonyMontana
Forum'un demirbaşı
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Recep ivedik 1 ve 2 gişe hasilatında rekoru elinde bulunduruyor...Serinin 3. filmi 12 şubat cuma günü vizyona girecek

Ş.Avukatı.
TonyMontana isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 10:21   #37
ahuramazda
Apaçi
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

HERKESİN KEYFİ YERİNDE
EVERYBODY'S FINE

Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Lucian Maisel in oynadığı film şu an gösterimde olsa gerek ... Tonymontanaya sorun ... ben bilmez .... dün evimin rahatlığında full hd ve 5+1 zevkiyle izledim .... kıskanın ...

Yorum :

Her aile mükemmele yaklaşabilir mi ? veya her aile varlığını mükemmel olarak sürdürebilir mi ? Herkesin keyfi yerinde isimli film bu sorunun cevabını aramakta ...

Frank ( Robert de Niro ) hayatını telefon tellerine plastik koruyucu yapmakla geçirmiş emekli bir ademoğludur. 4 çocuğu vardır , ideal biçimde 2 oğul iki kız.

Ressam , Emlakçı , Koro Şefi ve Vegasta dans editörü olan yavruları olduğu için hayata mutlulukla bakmakta olan Frank yanlız başına yaşamaktadır.

Yıllarca otoriter tutum sergilediği için çocuklar anneleri ile daha yakın olmuşsa da , eşinin ölümü üzerine frank çocuklarını başında toplamaya kararlıdır. Ülke geneline dağılmış çocukları için yemek partisi düzenler ve ailenin birliği için onlarla ilgilenmek ister. Ama işler düşündüğü gibi gitmez, telefonla arayıp görüşmek yerine kısaca telesekretere bırakılan mesajlarla çocuklarının dördününde gelemeyeceğini anlar.

Bu zoruna gider frank ( Robert de Niro ) efendinin ve " madem onlar gelemiyor ; ulan ben onlara giderim , kaderin böylesine yazıklar olsun , batsın bu dünya bitsin bu rüya " diye orhan babadan bir şarkı dilinde düşer yollara.

Süpriz yapacaktır tüm çocuklarına, hiç birine haber vermemiştir. Önce Ressam olan oğlunun yanına gider , fakat evinde yoktur. Bekler , bekler , bekler , bekler .... Gelmeyeceğini anlayınca üzülerek ayrılmak zorunda kalır. Kapı altından bir mesaj bırakır oğluna ... ( Bu mesaj film bitince ortaya çıkıyor )

Sonra büyük kızına gider... emlak kralı ... avukat eşi , küçük oğlu ile 5 yıldızlı ultra lüsk evlerinde yaşamaktadır... acaba gerçektende de öylemidir ? Kızı kırk takla atıp yalan söyler ama frank bu ... yüre be koçum yutar mı ? Anlar yalanlarını ama kızını kırmaz, aksine 7 yaşlarındaki hali gelir gözünün önüne ve gülümser ona, sıcacıkça sarılır ve hiç bir şey demeden ayrılır yanından ...

Orkestra şefi oğlunun yanına gider... ama oğlu davul çalmaktadır !!! Üstelik babasının geldiği gün avrupa turnesi vardır !!!

Frank " Ya Allah " deyip en ufak kızının ( Drew Beymor ) kızının yanına gider ... diğer üçünün yalanlarını görmek yetmiştir, en ufak kızı akıllıdır üzmeyeceğini bilir.

Ama gerçektende öylemidir ??? Hava alanından limuzin ile alınır, lüks bir eve yerleştirilir. Frank mutludur, son kızı hayırlı çıkmıştır. Ah birde kocası olsa !!!

Arkadaşının kızına tam gün bakmasını bile umursamaz ; Mutluluktan dört köşe olan frank gece yatmadan önce bir telesekreter mesajına tesadüfen kulak kabartır.

" Evi boşalt, kocam ve kızım gelecek "

Frank'in dünyası yıkılmıştır. Küçük kızı birinden çocuk peydahlamıştır, bekardır ve üstelik lezbiyen ilişkisi vardır.

Doktorun uçağa binme uyarısına rağmen uçağa binerek evine dönmek ister... onlardan uzakta sahte yaşamları ile mutlu olduğunu düşünür frank ...

ama kalbi izin vermez ....

Burada bırakalım ... gerisini siz filmde izleyin ...

Filmi fazlaca beğendim diyemem ama büyük oğlunun yaptığı tabloya bakıp ağlayan frank'i görünce benimde ağlayasım geldi valla ... Hani erkeğiz laf söyletmeyiz ama duygulandım valla ... Baba olmanın dayanılmaz hafif zevkine nail oldum ve gözümden yaş geldi .... Frank'in şerefsiz oğlu öyle bir yerden vuruyor ki kalbinizi ; hani erol taş olsan bile ağlarsın yani ... Aliye rona olsan zılgıt çekersin ....

Yav izleyin görün işte ... benden bu kadar ...
ahuramazda isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2010, 10:43   #38
ahuramazda
Apaçi
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

Daybreakers (2009)

Yeryüzünde salgın olsa ve tüm insanlar vimpire dönüşse ??? İnsan olan sayısı yok denecek kadar azalsa ??? Üstelik bu az olan insanlarında değerleri haddinden fazla artıp, kanları için karaborsa oluşsa ???

Siz bu tabloda nerde yer alırdınız ???

Yorum :

Valla film budur azizim ... Son dönemlerde izlediğim en iyi filmlerden biriydi... Bir kere saçma sapan konuşma replikleri yok, fazlada uzatmamışlar.

Kan mühendisi bir abimiz var, filminde esas oğlanı. Hani oğlan diyorsam erkek olan cinsinden. Bir kötü tarafı var , vimpir bu arkadaş.

Azalan insan sayısı ile kan kaynağı bittiği için yapay kan yapmakla uğraşıyor. Fakat çözümleri hep yetersiz kalıyor.

Üstelik vimpirler arası bir virüs var ... Bu virüsü kapan yamyamlaşıyor ve vimpir yemeye başlıyor. Yani vimpirler dünya genelinde bir taraftan kansız kalma tehlikesi yaşarken , bir taraftan da bu yamyam hastalığı tehlikesi ile savaşıyorlar.

Neyse efenim laf lafı açar derler, biim bu gobel vimpir bir gün tesadüfen biriyle tanışıyor. İnsanmı insan ... hallice bir tip ... Kanı saf ... Tam vimpir ağzına layık ...

Ama damda bir gariplik seziyor bizim gobel ... ve Problemin ne olduğunu buluyorda ...

Bu adam vimpirlikten insana dönüşmüş ... Vışş diyor , ne yaptın emmi anlat hele bir yol diyerek kuyruk gibi peşine düşüyor ...

ve cevabınıda alıyor ... Bu ona umut oluyor ... Tüm dünyada ki vimpirleri insan yapacak , azalan insan ırkını da koruyacak ilacı nasıl üretecektir peki ??? Bunu insana dönüşmüşken nasıl yapacaktır ....

Onu bunu bilmem , ne yapın edin izleyin filmi .... Harbiden güzel film ...
Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 13:55   #39
TonyMontana
Forum'un demirbaşı
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

ahuramazda yazmış: Mesajı göster
HERKESİN KEYFİ YERİNDE
EVERYBODY'S FINE

Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Lucian Maisel in oynadığı film şu an gösterimde olsa gerek ... Tonymontanaya sorun ... ben bilmez .... dün evimin rahatlığında full hd ve 5+1 zevkiyle izledim .... kıskanın ...

Yorum :

Her aile mükemmele yaklaşabilir mi ? veya her aile varlığını mükemmel olarak sürdürebilir mi ? Herkesin keyfi yerinde isimli film bu sorunun cevabını aramakta ...

Frank ( Robert de Niro ) hayatını telefon tellerine plastik koruyucu yapmakla geçirmiş emekli bir ademoğludur. 4 çocuğu vardır , ideal biçimde 2 oğul iki kız.

Ressam , Emlakçı , Koro Şefi ve Vegasta dans editörü olan yavruları olduğu için hayata mutlulukla bakmakta olan Frank yanlız başına yaşamaktadır.

Yıllarca otoriter tutum sergilediği için çocuklar anneleri ile daha yakın olmuşsa da , eşinin ölümü üzerine frank çocuklarını başında toplamaya kararlıdır. Ülke geneline dağılmış çocukları için yemek partisi düzenler ve ailenin birliği için onlarla ilgilenmek ister. Ama işler düşündüğü gibi gitmez, telefonla arayıp görüşmek yerine kısaca telesekretere bırakılan mesajlarla çocuklarının dördününde gelemeyeceğini anlar.

Bu zoruna gider frank ( Robert de Niro ) efendinin ve " madem onlar gelemiyor ; ulan ben onlara giderim , kaderin böylesine yazıklar olsun , batsın bu dünya bitsin bu rüya " diye orhan babadan bir şarkı dilinde düşer yollara.

Süpriz yapacaktır tüm çocuklarına, hiç birine haber vermemiştir. Önce Ressam olan oğlunun yanına gider , fakat evinde yoktur. Bekler , bekler , bekler , bekler .... Gelmeyeceğini anlayınca üzülerek ayrılmak zorunda kalır. Kapı altından bir mesaj bırakır oğluna ... ( Bu mesaj film bitince ortaya çıkıyor )

Sonra büyük kızına gider... emlak kralı ... avukat eşi , küçük oğlu ile 5 yıldızlı ultra lüsk evlerinde yaşamaktadır... acaba gerçektende de öylemidir ? Kızı kırk takla atıp yalan söyler ama frank bu ... yüre be koçum yutar mı ? Anlar yalanlarını ama kızını kırmaz, aksine 7 yaşlarındaki hali gelir gözünün önüne ve gülümser ona, sıcacıkça sarılır ve hiç bir şey demeden ayrılır yanından ...

Orkestra şefi oğlunun yanına gider... ama oğlu davul çalmaktadır !!! Üstelik babasının geldiği gün avrupa turnesi vardır !!!

Frank " Ya Allah " deyip en ufak kızının ( Drew Beymor ) kızının yanına gider ... diğer üçünün yalanlarını görmek yetmiştir, en ufak kızı akıllıdır üzmeyeceğini bilir.

Ama gerçektende öylemidir ??? Hava alanından limuzin ile alınır, lüks bir eve yerleştirilir. Frank mutludur, son kızı hayırlı çıkmıştır. Ah birde kocası olsa !!!

Arkadaşının kızına tam gün bakmasını bile umursamaz ; Mutluluktan dört köşe olan frank gece yatmadan önce bir telesekreter mesajına tesadüfen kulak kabartır.

" Evi boşalt, kocam ve kızım gelecek "

Frank'in dünyası yıkılmıştır. Küçük kızı birinden çocuk peydahlamıştır, bekardır ve üstelik lezbiyen ilişkisi vardır.

Doktorun uçağa binme uyarısına rağmen uçağa binerek evine dönmek ister... onlardan uzakta sahte yaşamları ile mutlu olduğunu düşünür frank ...

ama kalbi izin vermez ....

Burada bırakalım ... gerisini siz filmde izleyin ...

Filmi fazlaca beğendim diyemem ama büyük oğlunun yaptığı tabloya bakıp ağlayan frank'i görünce benimde ağlayasım geldi valla ... Hani erkeğiz laf söyletmeyiz ama duygulandım valla ... Baba olmanın dayanılmaz hafif zevkine nail oldum ve gözümden yaş geldi .... Frank'in şerefsiz oğlu öyle bir yerden vuruyor ki kalbinizi ; hani erol taş olsan bile ağlarsın yani ... Aliye rona olsan zılgıt çekersin ....

Yav izleyin görün işte ... benden bu kadar ...

Filmin vizyon tarihi 5 şubat 2010 olarak biliyorum ben ama benim gittiğim sinema salonlarında afişsel olarak hiç bir bilgi yer almıyordu.. 1 Saat 40 dakika süren bir yapım sanırım.Ahuramazda sanırım torrent 'den indiriyorsun filmleri abd 1 ay önce gösterime giriyor filmler türkiye 'Ye 1 ay sonra geliyor yanlış bilmiyorsam

Ş.Avukatı.
Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 17:46   #40
ahuramazda
Apaçi
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

Filmin vizyon tarihi 5 şubat 2010 olarak biliyorum ben ama benim gittiğim sinema salonlarında afişsel olarak hiç bir bilgi yer almıyordu.. 1 Saat 40 dakika süren bir yapım sanırım.Ahuramazda sanırım torrent 'den indiriyorsun filmleri abd 1 ay önce gösterime giriyor filmler türkiye 'Ye 1 ay sonra geliyor yanlış bilmiyorsam

genelde süre filmin türüne göre 1-3 ay arasında değişiyor ... Net bir tarih vermek yanlış olur .... torrent'i seviyorum ... virüs yok dert yok .... hd kalitesi var , Türkçe desteği var ...

Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 17:48   #41
TonyMontana
Forum'un demirbaşı
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

ahuramazda yazmış: Mesajı göster
genelde süre filmin türüne göre 1-3 ay arasında değişiyor ... Net bir tarih vermek yanlış olur .... torrent'i seviyorum ... virüs yok dert yok .... hd kalitesi var , Türkçe desteği var ...

Torrent kullanıyorsan iso hut /minninova da kullanıyorsun demek tir mozille firefox da

Ş.Avukatı.

Konu TonyMontana tarafından (09.02.2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir..
Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 17:54   #42
ahuramazda
Apaçi
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler

Torrent kullanıyorsan iso hut /minnonova da kullanıyorsun demek tir mozille firefox da

cık ... iki tane site bize çözüm olmaz ... ama doğrudur bu ikisi kullandıklarım içinde ...

Teşekkürler:
Alt 09.02.2010, 21:24   #43
X.e.Z.a.L
.
Bazı Bilgiler
Galeri eklentileri: 4
Mesaj (Yorum): 73
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 4.933
3.054 msj'da 9.507 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 58
Forum Puanı: 4067

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Recep ivedik 1 ve 2 gişe hasilatında rekoru elinde bulunduruyor...Serinin 3. filmi 12 şubat cuma günü vizyona girecek

fragmanı çok güldürdü beni , bu kadarını beklemiyordum şahandan ama maksat gülmekse buyrun .. ivedik tipini beğenmiyorum , abartı geliyor ve orangutanmı insanmı çoğu zaman karıştırsamda sokak espirisini iyi yapıyor
tadında bırakırsa ne ala ..

X.e.Z.a.L isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 22:11   #44
TonyMontana
Forum'un demirbaşı
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler
Standart Constantine 2

YouTube Video

Merakla beklediğim film 2011 de vizyona girecek..Keane revers gene başrolde...

Ş.Avukatı.
Alt 02.03.2010, 22:18   #45
ceydaa
Can

ceydaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bazı Bilgiler
Diğer İstatistikler
Tşk. etti: 15
23 msj'da 48 kez tşk. edildi
Forum Tecrübesi: 11
Forum Puanı: 33

Shutter island' i merakla bekliyorum.
Fragmani basariliydi...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Görüntüleme şekli