![]() |
|
![]() |
|
||||||||
| Kayıt ol | SSS | Üye Listesi | Chat | ![]() |
Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Sivas Sivaslı Forum üyeleri için özel bölümdür. Sivas köylerin Topikleri ve Sivas ile ilgili iletileri burda tutalım. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Görüntüleme şekli |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Bunlar elimdeki haritadan bölümler.Umarım beğenirsiniz.. Bazı İlçeler yok.Merak ettiğiniz ilçeler varsa Sivastan, onlarıda hazırlarım.ÖM atabilirsiniz.. Sivas Merkez ![]() İmranlı ![]() Zara ![]() Suşehri ![]() Koyulhisar ![]() Akıncılar ve Gölova ![]() Kangal ![]() Divriği ![]() Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Ulaş ![]() Şarkışla ![]() Konu Şoreş tarafından (05.09.2006 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj yazılmaması için oto-sistem devreye girmiştir |
|
|
|
| Teşekkürler: |
|
_
|
|
|
Google
|
|
|
|
#2 |
|
|
eyvallah soreş kardeşim, ellerine sağlık
bu topic de sabitlensin ![]() bu arada İmranlı haritasında tam bizim köyün olduğu bölüme bembeyaz bir leke ile sansür koymuşsun ![]()
|
|
|
#3 |
|
|
emeğine sağlık teşekkürler.
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Selam Abican.Cogi ve Annemlerin Köyü Toklucak malesef haritada yok |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
emegine saglık can güzel bir çalışma hazırlamışın saol
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mardin'den merhabalar. Köyümüz Keklikoluk; Sivas İmranlı ve Erzincan Refahiye Gümüşakar (Koçgiri) taraflarından gelen Koçgiri Aşireti mensupları tarafından kurulmuş. http://iskenderyildiz46.sitemynet.com/Keklikoluk/ ve www.keklikoluk.com adreslerinden bilgi alabilirsiniz. Belki de bir akrabanıza ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
emegine saglık cok güzel olmus ben köyü bulamadım ama neyse yada göremedim kangal-cavdar köyü
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
İmranlı haritasında karacahisar'da yok yaw
|
|
|
#9 |
|
|
teşekkürler kardaş bizi köyümüze götürdün eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Yıldızelide olsa daha iyi olurdu ama sanırım yok elinde. Eline emeğine saglık
|
|
|
#11 |
|
|
soreş abi sağolasın
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Bu çok faydalı ve güzel bir konu olmuş soreş can ellerine sağlık kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Yildizeli'de olsa gerçekten iyi olurdu ama olmazsa olmaz tabi. Emegine saglik abi.
|
|
|
#15 |
|
|
ellerine sağlık ama kendi köyümü bulmadım :(
|
|
|
|
![]() |