![]() |
|
![]() |
|
||||||||
| DŞ 2010 Tahmin Oyunu | Kayıt ol | SSS | Üye Listesi | ![]() |
Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Anonslar ve Haberler / Açıklamalar / Forum içi gelişmeler Forum'da yeni uygulamalar veya değişiklik yapıldından burdan izleyebilisiniz. Çeşitli Anonslarda yapılmakta. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Görüntüleme şekli |
|
|
#1 |
|
|
merhaba arkadaşlar
ayak üstü ufak bir anket hazırladım: http://www.aleviforum.com/survey.php?&do=take&sid=28 sonuçları görmek için: http://www.aleviforum.com/survey.php?&do=results&sid=28 Konu: hangi partiye oy verirsin? Ankette mantık hatası veya başka her türlü düzeltilmesi gereken bölümleri varsa lütfen hemen benimle irtibata geçin. Dikkat: Sonuç sayfası henüz ingilizce, sonuçlar biriktiği zamanlar sonuç sayfasınıda türkçeleştirmeye çalışacağım.
Eğer bir millet büyükse kendisini tanımakla daha büyük olur. Forum kurallarını ciddiye alın. || Acil durum olmadığı sürece lütfen Özel Mesaj atmayın. || Lütfen soru sormak için izin almayın. Since 2000
Konu Alevimen tarafından (27.11.2009 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Teşekkürler: | Acıya Gülmek, ArDaa, Asii, Aysu_Can, bahtiyar82, Bom€, cadım33, CaNCa, cemalettin, cena_dersim, dali, elida24, ErCaN_Wien, esruzgar, Firestorm, GAMLIHAZAN, gökay deniz, hermes, izmirli_, klpsz, minti, musacanlar, ozanatc, pazarcıklı, ronahierzinga, X.e.Z.a.L, xchm, YaKaMoZ19, YoRuM78, Yürek Çığlığı, şahkulu mame, şengül köylü, Şirin Baba |
|
_
|
|
|
Google
|
|
|
|
#2 |
|
|
güzel bir şey yapmışsınız.teşekkür ederiz.esen kalın
|
|
|
|
| Teşekkürler: |
|
|
#3 | |
|
|
Güzel bir anket olmuş
|
|
|
|
#4 |
|
|
evet türkçe karakter sorunları var, bazı yerlerde ıı leri i yaptım, kusura bakmayın..
Eğer bir millet büyükse kendisini tanımakla daha büyük olur. Forum kurallarını ciddiye alın. || Acil durum olmadığı sürece lütfen Özel Mesaj atmayın. || Lütfen soru sormak için izin almayın. Since 2000
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
ben ankete katıldım oyumu kullandım fakat tekrar girmeye çalıştığım zaman yukardaki mesajla karşılaşıyorum..
|
|
|
|
#6 | |
|
|
selam, oyunu kullandığın diye cevap veriyor. Sonuçlara bakabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
güzel çalışma.forumda insanlar siyasi kavgalar yapıyor.bizim de bunları anketlere yansıtmamız gerekiyor.foruma büyük bir katkı yapmışsınız.ellerinize sağlık.esen kalın.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Sevgili Erhan gercekten hislere tercuman olmussun kac gundur aklima takiliyordu durum malum son gunlerde olusan nahos olaylar azda olsa sempatizani oldugum partiye karsi bende negatif dusunceler olusturdu.
ciddi ciddi simdi kafamizi iki elimizin arasina alip dusunmemiz gerek...ve sen tum partileri siralamissin herkes gonlunde yatan arslani yada biraz da olsa isik gordugu partiyi onaylar bizde boylece sempati duydugumuz bu partinin ne denli tutuldugunu anlamis oluruz. tum canlar adina tesekkurler canim....
|
|
|
|
#9 | |
|
|
sürükleyici bir anket sağol erhan ama alevi forumda bukadar oy dağılımı oluyorsa türkiye genelinde akpye karşı çok mücadele etmemiz gerektiyini görüyorum tekrar tebrik ediyorum
|
|
|
|
#10 |
|
|
Sorular mantık çerçevesinde ... gayet başarılı ... teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
Anket şirketlerinin araştırma yöntemlerindeki soru çeşitliliği kadar zengin bir veri tabanı oluşturacak şekilde dizayn edilmiştir. Oylamaya katılan kitleyi her yönü ile analiz etmek açısından çok ciddi ve faydalı bir çalışma olduğu kanısındayım.
Bu nedenle erhana emeklerinden dolayı teşekür ederken, siyasal parti şıkları açısından küçükte bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Henüz tüzel kişiliği hukuki olarak son buldumu bilemiyorum ama ANAP kendini feshedip, DP'ye katıldığı açıklamıştı. Ankete katılan arkadaşların bu hussusu dikkate alarak oy kullanmalarında fayda olduğu kanısındayım.
|
|
|
#12 |
|
|
Anket gerçekten güzel olmuş..Şimdilik iki oy var ama çok dikkatimi çekti DTP'ye verenler şiddetle Alevi Partisine de ihtiyaç duyuyorlar çok ilginç geldi..Ama Türkiye'nin baraj sorunu bizi asıl temsil eden partilere oy vermemizi engelliyor..
|
|
|
#13 |
|
|
Ankete katılana kadar bu kadar kararsız olduğumu bilmiyordum.Süreç hepimizin kafasını bir hayli karıştırmış belli ki.
Güzel bir anket olmuş Erhan,emeğine sağlık..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Görüntüleme şekli | |
|
|